عزیز خواهشا این تاپیک رو مثل تاپیک قبلی نکنین
الان صاحبش میاد دوباره باید بریم از سر نو یه تاپیک بزنیم خواهشا ادا مه بحث توی پی ام
نمیدوننم به خدا چی بگم
شما دوتا دعوا میکنین مخابرات بی صاحاب به ریشمون میخنده
حالا خود دانید.:11:
Printable View
عزیز خواهشا این تاپیک رو مثل تاپیک قبلی نکنین
الان صاحبش میاد دوباره باید بریم از سر نو یه تاپیک بزنیم خواهشا ادا مه بحث توی پی ام
نمیدوننم به خدا چی بگم
شما دوتا دعوا میکنین مخابرات بی صاحاب به ریشمون میخنده
حالا خود دانید.:11:
آقا به جای این کل مل ها بیاین جواب منو لدین ثواب هم داره :46:
من خودم پارس آنلاین دارم. اما یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته. امرو رفتیم براش یه DLink 2460 wifi گرفتیم. فردا قراره برم براش راه اندازی کنم. لطفاً یکی config کامل مودم رو بزاره رو سایت که فردا مجبور نباشم زنگ بزنم از مخابرات بپرسم. آخه امروز زنگ زدم در مورد محدودیت حجم ازش سوال بپرسم زنه داشت منو قورت میداد
دیگه فکرشو می کنم که زنگ بزنم ازش config رو بپرسم حالم بد میشه. نمی دونم شاید هم به خاطر اینه که مدت ها با پشتیبانی parsonline :10: کار کردم حالا اینا به نظرم لولو میان!! پس اگه نکته خاصی توی کانفیگ هست لطف کنید بگید.
اینجوری که شما از این مخابرات شکایت دارید فکر کنم فردا روز سختی باشه :41:
ممنون
تنظیمات در پستهای قبلی هم هست
vpi=0
vci=35
ubr without pcr
هم با بریج کار میکنه هم با pppoe
شما اول دانشت (همون سواد) رو زیاد کن که razer رو نخونی رضا .قانون پیگادلی پیشکش .حرف دیگه ای هم داری پیغام خصوصی بده :31:نقل قول:
تو کرج خبری نیست از اینترنت دولتی؟
سلام به همه دوستان بی زحمت به این پرسشهای من پاسخ بدهید
1 - کسی هست که از مرکز شهید نظری گرفته باشه اگر هست خوبه راضیه یا نه؟
2 - اسم مودمی که مخابرات میده و قیمتش چنده آیا سرعتهای بالاتر از 2 مگ را هم ساپورت میکنه؟
3- به این سرویس اینترنتی که گرفتید به طور کلی و جزئی از نمره 20 چه نمره ای می دهید؟
پیشنهاد می کنم همه دوستان از این به بعد مورد سومی را انجام بدهند تا یک نتیجه گیری خوبی بشود
ممنون
اقاي ترابينقل قول:
سلام. من هم شرايط دوست شما رو دارم و مودم رو نصب کردم ممکن فعال کردن Security Code در حالت Wireless را بفرماييد چگونه است؟
متشکرم
هنوز نه .:20:نقل قول:
بابا من دوستم خیلی وقته گرفته تو همین درختی کرج.نقل قول:
lمن تو درختی میشینم اینترنت دولتی هم دارم ولی سرعتش 128کیلوبایت
تازه سرعت دی الش از 18 بالاتر نمیره
بینه خودمون باشه همینم با کلی ملق بازی و آشنا ساختن تو مخابرات گرفتم :46: :5:
ضمنا واسه اونایی که میگن بند ویت 1 مگ میده مخابرات , داداش من اگه میداد من زودتر از همه می گرفتم :13::9:
1 مگ رو فقط به ارگاناهای دولتی و مدارس شهید میدن واسه شرکتای خصوصی بالا بری پایین بیایی 128 بالاتر نمیدن حتی با پارتی و رشوه :37::29:
من تو درختی میشینم اینترنت دولتی هم دارم ولی سرعتش 128کیلوبایت
تازه سرعت دی الش از 18 بالاتر نمیره
بینه خودمون باشه همینم با کلی ملق بازی و آشنا ساختن تو مخابرات گرفتم :46: :5:
ضمنا واسه اونایی که میگن بند ویت 1 مگ میده مخابرات , داداش من اگه میداد من زودتر از همه می گرفتم :13::9:
1 مگ رو فقط به ارگاناهای دولتی و مدارس شهید میدن واسه شرکتای خصوصی بالا بری پایین بیایی 128 بالاتر نمیدن حتی با پارتی و رشوه :37::29:
مرکز مخابرتیشو بزار و به اون دوست تاپیک قبلی یه کمکی بکن.
چون ممکنه برای مراکز خاص راه افتاده باشه.
و همه مناطق رو پوشش نداده باشه.
خسته شدم از این سرعت اینترنت:41:
یه مشت ---نشستن با نحج البلاغه به مردم اینترنت میدن:9:
همین الان بعد از یک هفته فیلم اواتار نسخه اسکرین رو دانلود کردم !!!!! متاسفانه نمیدونم چرا موقع دانلود هم دیسی میشم از سرور مگا اپلود دانلودش کردمنقل قول:
و تقریبا روزی 2 ساعت که بازی میکردم اینم میذاشتم رویدانلود و بازی میکردم و یا اکارم رو انجام میدادم
و امروز تازه بدستم رسید !!!
داداش غصه نخور حضرت اقای کاووسی رییس دیتای تهران قول مساعدت دادند تا اخر اردیبهشت امسال ( اگه منظورشون سال دگه نباشه ) سرعت بالا رو با قیمت پایینتر میدهند .
هرچندکه شاید هم منظورش همین اینترانت داخلی باشه که صا ایران برنده شده ( از بین تنها!!! شرکت متقاضی :31:)
پس با این حرقت موافقم و اواتارت هم نثارشون:27::31::11:
بعد از یه هفته! یعنی چند مگ یا گیگ رو در چند ساعت ؟نقل قول:
من نسخه دایو ایکس پرو با حجم 700 مگ رو در حدود 14 ساعت دان کردم حدودا هر 100 مگ 2 ساعت.
نسخه اسکرین همونه که تو سینما با هندی کم ضبط میشه؟
عزیزان من از 12 ماه پیش به اسم شرکت دولتی این سرویسو دارم :5:, یعنی 10 ماه قبل از اینکه adsl دولتی رو عمومی کنن
2 ساعت پیش من با مرکز دیتای کرج تماس گرفتم فهمیدم واسه همه عمومی شده
از اونجایی که تو مخابرات کم آشنا ندارم , با اطمینان بهتون میگم این سرویس واسه اشخاص حقیقی فقط تا سقف سرعت 128 , کیلو بایت پر سکند , واگذار میشه که اونم میانگین سرعت دی الش 16 کیلو بایت پر سکند
اگه باور ندارید یه سری تا مخابرات منطقتون برید
اگه یه عده که تو این 2 ماه که از این سرویس استفاده میکنن اسپیدشون بالا بوده الان پایین اومده , باید بگم این کارا واسه جذب مشتری بوده :3:
البته اگه بتونید با سرعتش کنار بیایید محدودیت دی ال نداره که این بهترین مزیتشه :23::19:
ضمنا اینم بگم که سرویس adsl دولتی مخابرات فقط از مرکز دیتای تهران فعال میشه یعنی شما از هر شهری که درخواست بدی user و pass از تهران میاد پس این حرف که این شهر داره اون شهر نداره مسخرس
همه شهرها این امکانو دارن ولی بعضی شهرها ابلاقیه واسشون نیومده
سلام داش name
اره بابا پدرم رد اومد تا این لندهور دانلودش کرد
من توی IDM دیدم که زمانسنجش میگه 14 ساعت ولی هر دقیقه دیسی میشم !
بالا بری پایین بیای این مسخره بازی سرویساشون با دانلود هم درست نمیشه !
کلی با سلام و صلوات دانلودش کردم
هر روز میشستم بازی میکردم و کارای شخصیمو انجام میدادم
و مثلا کار میکردم یه نگاه هم به مودم مینداختم میدیدم که زنده است ! و کانکته و فیلممو داره دانلود میکنه .
و دوباره مشغول به کارم میشدم
حدود 10 روز هم میشه . که ما داریم از مگاه آپلود میدانلودیم و بالاخره نحسیش تموم شد و همشو گرفتم.
نسخه اسکرین هم بعله همو رو پرده ا ی هستش
دوست ندارم زیاد سیستمم رو روشن بزارم واسه همین گفتم خورد خورد از سایت بگیرمش .
و حال نداد با پنتیوم 4 خدابیامرز چقدر ما دانلود کردیم . اخ هم نمیگفت .
ولی دیگه الان خیلی حساس شدم.
سلام داش name
اره بابا پدرم رد اومد تا این لندهور دانلودش کرد
من توی IDM دیدم که زمانسنجش میگه 14 ساعت ولی هر دقیقه دیسی میشم !
بالا بری پایین بیای این مسخره بازی سرویساشون با دانلود هم درست نمیشه !
کلی با سلام و صلوات دانلودش کردم
هر روز میشستم بازی میکردم و کارای شخصیمو انجام میدادم
و مثلا کار میکردم یه نگاه هم به مودم مینداختم میدیدم که زنده است ! و کانکته و فیلممو داره دانلود میکنه .
و دوباره مشغول به کارم میشدم
حدود 10 روز هم میشه . که ما داریم از مگاه آپلود میدانلودیم و بالاخره نحسیش تموم شد و همشو گرفتم.
نسخه اسکرین هم بعله همو رو پرده ا ی هستش
دوست ندارم زیاد سیستمم رو روشن بزارم واسه همین گفتم خورد خورد از سایت بگیرمش .
و حال نداد با پنتیوم 4 خدابیامرز چقدر ما دانلود کردیم . اخ هم نمیگفت .
ولی دیگه الان خیلی حساس شدم.
با اینترنت مخابرات ، من با رپیدشیر مشکل دارم . ظاهرا به خاطر ip مشترک نمیشه از rapidshare دانلود کرد
از رپید میشه دی ال کرد ولی 3 صبح به بعد که کسی دی ال نکنه و ip ها آزاد باشن :41:
حالا که اینو گفتم ساعت 3 هم کسی نمی تونه از رپید دی ال کنه :24:
ولی من تا 2 ماه پیش از ساعت 9 شب به بعد که شرکتهای خصوصی هم تعطیل میشدن مشکلی با رپید نداشتم :grrr::evil2:
نه من اصلا با رپیدشیر مشکلی ندارم. همین چند روز پیش یه فیلم از راپیدشیر دانلود کردم.نقل قول:
من هر وقت میخوام دانلود کنم پیغام زیر رو میدهنقل قول:
Your IP address**.***.**.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
سلام دوستان.
به نظرتون ارزش داره برم یه خط تلفن بخرم بعدadsl مخابراتو بگیرم؟
اصلا خط تلفن چنده؟
چون ما مستاجر هستیم هی هر سال باید برم مدارک بدمو هزینه فعال سازیو ...
ولی اینطوری میشه آدرس خط تلفونو عوض کرد.
این ربطی به اینترنت شما نداره. این محدودیتی هست که سایت راپیدشیر برای دانلود فایل ها گذاشته. معمولا وقتی یک فایلی رو ناموفق دانلود می کنی باید حدود 30 دقیقه ازش بگذره تا بتونی فایل بعدی رو از راپید شیر دانلود کنی.نقل قول:
من نمی دونم چرا فایل ها رو توی راپیدشیر آپلود می کنند به نظر من راپید گندترین و مزخرف ترین سایت اشتراک گذاری فایل هست .
از این نرم افزار استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم. نتیجه اش رو به من بگو:
Easy RapidShare Downloader 1.0.8
کد:http://v a t a n d o w n l o a d.com/2010/04/easy-rapidshare-downloader.php#more.com
تو لینک بالا کلمه وطن دانلود رو بدون فاصله حروف تایپ کن . من مجبور شدم حروفش رو با فاصله بگذارم چون تو سایت نقطه چین نشون می داد. نمی دونم چرا؟ اینم بده؟ :2::13:
داداش گلم اگه بعدا تو خواستی adsl , link جابجا کنی فقط هزینه جابجایی باید بدی احتیاجی به انصراف و هزینه وصل مجدد نداری:10:نقل قول:
ضمنا اینم بگم که مخابرات هیچ مبلقی رو به عنوان هزینه فعال سازی از کسی نمی گیره :31: :42:
فقط هزینه router با هزینه نصب ( که همه خودشون نصب میکنن و مخابرات هم اصلا نصاب نداره ) :23:
نقل قول:
بستگی داره تو مرکز مخابراتی که هستین وضعیت سرویس دهی چطور باشه. مثلا ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم. حدود 15 روز میشه از اینترنت مخابرات استفاده می کنم کاملا راضی هستم. یکبار هم قطع نشده و سرعتش تقریبا 14 الی 15 هست.
ولی بعضی از دوستان تو این تاپیک هستن که از اینترنت مخابران ناراضی هستن و قعطی های مکرر دارن.
خط تلفن حدود 110 الی 120 تومنه اگر اشتباه نکنم. زود هم واگذار می کنن.
از مرکز عاطف ( تهرانپارس ) کسی گرفته؟
این خط تلفن های 50 تومنی pcm هستند؟
البته این سوال شما همونطور که مهرداد عزیز هم اشاره کرد به اینترنت مخابرات ربطی نداره.نقل قول:
البته علاوه بر راهنمائی مهرداد مشکل من این بود که وقتی دانلود هم نمیکردم این پیام ظاهر میشد.
احتمالا شما روی سیستم نرم افزار دانلود نصب کردید و این مشکل وقتی پیش میاد که تداخل بین دانلود منیجر و دانلودر ویندوز بوجود میاد.
من از IDM استفاده میکنم و از دکمه جلوگیری دانلود توسط IDM (کلید Shift که خودم تعریف کردم)برای حل مشکل استفاده میکنم.بدین صورت که وقتی در صفحهای که برای دانلود وارد میشید و باید گزینه Free رو کلیک کنید ، ابتدا کلید شیفت رو نگه میدارم و بعد گزینه Free رو کلیک میکنم و دیگه این پیام ظاهر نمیشه.
اینم اضافه کنم که نرمافزارهای ضد ...انسور هم باعث این مشکل میشند.
سلام؛
من می خوام adsl مخابرات رو بگیرم چندتا سوال داشتم
آیا واسه سفارش باید حتما صاحب خط حضور داشته باشه؟ یا مدارک رو ببرم کافیه؟
و سوال دوم اینه که سرعت دانلود 128 چقدره؟ (مخابرات دانشگاه)
نقل قول:
1- بله حضور صاحب خط الزامیه.
2- چیزی حدود 13 الی 14
بهترین راه حل همینه ولی عزیز توجه کن اگر که جای بعدی بری و مرکز جدید جای اضافه کردن خط نداشته باشه :2: متاسفانه میری تویPCM :27: اونوقت به کل باید ضررر بدینقل قول:
مگر اینکه بدونی تا سال دیگه یه خونه میخری و توی مرکز نزدیک ه اون خونه هم ظرفیت برای خط شما باشه
من قبلا این سئوال رو پرسیدهبودم از رییس عزیز مخابرات منطقه (خدا لعنت کنه کسی که سنگ جلوی پای ملت میزاره):46:
نقل قول:بابا این راهنماییها چیه به این بنده خدا میکنین:31: مهرداد داداش شرمنده ولی راهنماییت درست نبود :31:نقل قول:
وقتی سرویسهای مخابرات ملت رو کیلویی انلاین میکنند یعنی 10 نفر 10 نفر ( مثل بچه ها که سوار فانفار میشن :27::31: ) اونوقت توقع نداشته باشید سایت رپید شیر هم کلاسبزاره.
در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه :19::31:
کاملا درستهنقل قول:
در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه
منم از مخابرات چند هفته ای که گرفتم و تا امروز مشکلی نداشتم .
اما امروز هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه اما با idm مثل قبل دانلود می شه .
مشکل چیه ؟
کسی تا حالا همچین موردی داشته فقط دانلود ؟/
اگه از پراکسی استفاده می کنی حذفش کن .اگه پراکسی نداری از نرم افزار مخصوص دانلود از رپید شر استفاده کن . اگه نشد قیلتر شکننقل قول:
آقا این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری رو معرفی نکنین داش ریزر جان اینها همش حرفه من هزاربار استفاده کردم بهترین راه حل اینه که بری سراغ رپید گو و رپید شیر
ولی این لامصبها هم اینقدر قیمتهاشون بالاست که اصلا صرفه خرید نداره.
یا اینکه اکانت خود رپید رو بخری که بازم همینطور صرفه خرید نداره.
من وقتی توی همچین موقعیتی گیر میکنم میرم سراغ مگا اپلود اون سرورشبهتره حداقل قابلیت ریسام رو برای استفاده در بعدا داره
در ضمن بهترین بهترین راه حل و کم خرجترینش هم تورنت هستش ! :31:
و نکته اخر برای راهنمایی بیشتر دوستان رپید باز بروند در تاپیک مربوطه چون یه جوری تاپیک منحرف میشه
با سلام به همه دوستای گل
من یه مدته دارم از این اینترنت مزخرف مخابرات با پهنای باند 128 بهره می برم. بعضی وقنها به دفعه اینترنت قطع میشه و پیغام IP Conflict رو میده!!با یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم اما بازم این مشکلو دارم. از سالم بودن روتر(اکسس پوینت)هم کاملا مطمئنم.
کسی منو راهنمایی نمیکنه این دیگه په دردیه که من دارم؟؟؟!!!!!
عزیز چندتا سیستم همزمان انلاین هستند ؟
فکر کنم منظور شما اکانت پریمیوم رپید شر هست که بله این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری قابلیت ریزیوم ندارن ولی مشکل please wait برا من حل می کنهنقل قول:
تورنت.مگه با این اینترنت تورنتم استفاده می کنی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟به حق چیزای ندیده
شایدم از بشقاب استفاده می کنی درسته :21:
نخیر مشکل از مخابرات هستنقل قول:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
متوسط 7-8 هستنقل قول:
سلام نه بابا با همون سرعت مزخرف 6 کیلو ( میبینی که گفتم فیلم اواتار نسخه اسکرین رو توی 1 هفته دانلود کردم ! حسشنیست دیگه مثل هر روز بشینم پای دانلود ) در مورد اکانت هم عرض شود که منظورم اکانت پرمیوم خود رپید شیر و رپیدگو و رپیدباز هستش دیگه من این دوتا سایت رو دیدم که مشکلی نداشتند و به نظرم رپید گو بهتره چون در موقع که سرویسهای رایگان داشت خیلی به من حال داد دمشون گرم.نقل قول:
اقا این اواتارت منو کشته خدایی فقط جون میده کادوپیچش کنی بفرستی برای رییس مرکز مخابرات منطقمون. :31:نقل قول: