اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم:8:
Printable View
اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم:8:
اينم از وقتي كه شاگرد به استاد رحم ميكند
ارسنال با دو گل ابويه وادواردو اين بازي را برد
فكر كنم با اين نتايج يك جا واسه خودم تو دسته دوم رديف كنم:31:
سيو بازي
اينم امار بازيکد:http://www.multiupload.com/240Y9QSQBI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جوننقل قول:
بابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.:18:
راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین:46:
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فصل هم تعدیل نهایی رو انجام میدیم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی ایده آل و کم نقص داشته باشیم .نقل قول:
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف دو هفته تمومش کرد .
این آپشن فایل هم هیچ نقصی نداره تیم های ما تقریبا در حد همین تیم های لیگ انگلیس شاید پایینتر.خیلی خوبه حالا به وسط فصل برسه آماده نبودن بازیکنان خودش بازی ها رو سخت تر میکنه این تازه اولشه:27:نقل قول:
واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فص هم تعدیل نهایی رو انجام میدم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی بسیار کم نقص داشته باشیم .
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف یک هفته تمومش کرد .
این لیگ قهرمانان هم ایده ی جالبیه خیلی خوبه به نظر من
وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟
چیکار کردی وحید ؟ طبق برنامه فردا 8 تا 1 بعد از ظهر که کاری نداری ؟
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
آره به نظر میرسه رفته برای بازیش .نقل قول:
اورتون 6 - بلکبرن 1
اینم آمار بازی:
اینم سیو بازی:
البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستش:20: تیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش.کد:http://www.multiupload.com/OJEZ41QFTL
راستی نکته جالب زدن 5 گل توسط ساها هستش:18: برای من کمتر همچنین چیزی پیش اومده.خیلی آماده ساها بودش و تقریبا همه گلهاشم از محوطه جریمه زد
وحید واجب شد 10-15 درصدی از قدرت تیمت کم کنیم . حالا جدای از شوخی چطوری تونستی 6 تا بزنی هفته دهم قدرت تیمتو باید کمتر کنیم .نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
حسین جان توضیح دادم دیگه:20: باور کن با تاکتیک کار کردم و دفاع حریف هم خیلی ضعیف کار کرد.مطمئن باش همچنین نتیجه ای دیگه پیش نخواهد اومد.من قول میدم تیمم در حد همه تیمهای بچه ها هست.حتی به نظرم چلسی از تیم من قویتر هستش:46:
وحيد جان تبريك ميگم خيره كننده بود با اين حساب فكر كنم ته جدولم اما ميخوام از فردا حسابي جبران كنم:21:
آمار بازی رو دوستان می تونید ببینید؟برای خود من نمی دونم چرا نمیاد.
راستی دوستان این بخش team style واقعا تاثیر گذار هست و یه بخش تخصصی هستش.فکر کنم بیشتر دوستان این قسمت رو ندونن چیه.من توی این بازی با تغییر سیستم و تغییرات زیاد در team style تونستم خوب بازی کنم اگه خواستیم در مورد این قیمت میتونم توضیح کامل بدم.
وحید جان ترکوندی لیگو فکر کنم ساها رده ی اول گلزنا باشه درسته.؟؟
البته فکر کنم بازیکنات خیلی آماده بودند خودتم که خیلی آماده بودی اینو که گفتی.!!
تیمتم که ازش کم نکردن.
همه ی اینا دست در دست هم دادند تا شما پر گل ترین بازی رقم بزنی.
واقعا جای تحسین داره.
ولی خداییش اورتون هم تیم قوی هست.هافبک سرعتی زیاد داره.به خصوص اینکه تعدیل نشده هم هست.
باور کنید دوستان یه بازی خاص بود.نه بازی من خیلی عالی هست و نه بازیکنانم خیلی عالی هستن.در ضمن دو واحد از تیم من کم شده.اگر دوستان بخواین میشه کمتر کم کردولی باور کنید تیم من در حد تیم شماست.حال ما یه بار 6 تا زدیما:31::31::31:
راستی دوستان اگه عکس نیومد این لینکش:
کد:http://f.imagehost.org/download/0123/ev1
بچه ها یادتون باشه آخر فصل دو تیم اول میرن لیگ قهرمانان و دو تیم آخر از لیگ باید خداحافظی کنن ( بجاش دو نفر دیگه میان الان بچه ها توی پیام خصوصی به من میگن دوست دارن بیان توی لیگ ) پس بازیهاتونو شل نگیرین .
البته اینو هم در نظر بگیریم وحید از یک تیم آخر جدولی برده .
الان اختلاف امتیازات خیلی زیادم نیستا من با تیم ششم فقط دو امتیاز فاصله دارم یعنی با یک مساوی یا باخت ممکنه خیلی بیام پایین .
بارنلی 0 -اورتون 1
آمار بازی:
سیو بازی:
من توی این بازی موقعیت گل خیلی زیادی نداشتم.زیاد به آمار توجه نکنید.من چند تا شوت خیلی آرام هم به سمت دروازه حریف زدم.راستی یکی از دفاع های تیم حریفو من نگاه کردم overall rating اون 35 بود:18: واقعا دفاع حریف خیلی ضعیف بود ولی با این حال حریف بد بازی نکرد و فشار خوبی اورد.نمی خوام از خودم تعریف کنم من کلا توی دفاع کردن و پرس کردن استاد هستم و این به خاطر این هستش که چند سال هست که وقت زیادی رو با این بازی گذروندم و هر کسی جای من بود شاید مثل من می شد.من الان توی 4 بازی فقط 1 گول خوردم.دو تا بازی اول رو هم خودم بازی نکردم و گرنه دو تا از منچسترسیتی احتمالش کم بود بخورم:31:کد:http://www.multiupload.com/RQNBICOLUO
راستی لوییز ساها توی این بازی خوب بازی کرد و یه پاس گل داد.ولی دوستان مثلا همین ساها overall rating اون 76 هستش.فکر کنم مهاجمهای قویتر از ساها توی تیم بچه ها باشن.
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
آخرین سیو بازیها :کد:http://www.multiupload.com/RQNBICOLUO
راستی حسین جان این چند روز تعطیلی رو چی کار کنیم؟
فکر کنم دیگه همه این چند روز تعطیل باشن.اگه مسافرت کسی نره شاید بتونیم بازیهای بیشتری این چند روز بازی کنیم.
من یه پیشنهاد داشتم.وقتی دو تا تیم دوستان با هم بازی داشتن اون کسی که بازی نمیکنه میتونه سیستم مورد نظر و همه تاکتیکها رو بچینه و سیو کنه و بعد اونو از قسمت سیو بازی برای کسی که بازی می کنه بفرسته تا اونو کپی کنه.حجم این فایل حدود 4 کیلوبایت هستش و راحت میشه اونو گذاشت.
سلام . حسین جان این بازی چی شد پس ؟نقل قول:
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی
سلام آرمین جاننقل قول:
بدلیل اینکه مسعود سر موقع بازیشو انجام نداد من الان این بازیو به کامپیوتر سپردم نهایتا تا 20 دقیقه دیگه فایل سیو رو توی تاپیک میذارم .
ویگان 1 -------------------------------------------------منچستر سینی 0
آرمین جان اینم سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/0ER05K1K6M
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
اقا یک هیچ بردم اینم سیو بازیاینم آمار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/V2DLTVM9J7
آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حسین جان همینجوریش حرف نداره فقط زمان بازی باید زیاد بشه. در ضمن یه تشکر هم بهت بدهکارم به خاطر اینکه خیلی برا این تاپیک زحمت میکشی . :11:نقل قول:
آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟
خواهش میکنم دوست عزیز . راستی ما دیروز تصویب کردیم در آخر فصل دو نفر اول به جام باشگاهها صعود کنند و دونفر آخر از لیگ خارج بشن و دو نفر جدید به لیگ اضافه بشه . گفتم شاید در جریان نباشی .نقل قول:
حسین اگه اجازه بدی یه پیشنهاد هم من بدم. میگم که سهمیه ی لیگ انگلیس تو جام باشگا ه ها فکر کنم 4باشه پس ما هم همین کار رو بکنیم یعنی 4تیم اول برن برای جام باشگا ه ها و 2یا 3تیم بعد اون ها هم جام یوفا ( اگه میشه) در ضمن انگیزه رو هم برای همه خیلی زیاد تر میکنه و با واقعیت مطابق تر هستش.نقل قول:
نقل قول:
آرمین جان این ایده خیلی خوبیه اما ما محدویتهایی داریم . الان 6 تا تیم دست بچه هاست اگه 4 تا برن جام باشگاهها فقط دو تیم دیگه باقی میمونه . ما تصمیم داشتیم دو تیم آخر رو از لیگ خارج کنیم با اینکار انگیزه برای دو تیم آخر بوجود میاد تا از لیگ خارج نشن از طرفی خیلی از بچه ها توی پیام خصوصی از من میخوان وارد لیگ ما بشن ( ظاهرا دیر متوجه این لیگ شدن ) حالا انصاف نیست تا آخر ما 6 نفر توی این لیگ باشیم و بقیه نتونن وارد بشن .
از طرفی کنترل سه لیگ همزمان کار مشکلیه . هم لیگ خودمون و هم به موازات اون جام باشگاهها و یوفا .
حالا میشه اینکار رو کرد که مثلا سه تیم برن جام باشگاهها و دو تیم آخر هم از لیگ سقوط کنن . بازم اجازه بدیم بقیه بچه ها بیان فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چه کاری بهتره .
حسین جان پستهای قبلی من یه نگاه بنداز:46:
در مورد این چند روز تعطیلی همین امشب بحث کنیم.چون این چند روز احتمالا سرکار کسی نمیره شاید بشه بازیهای بیشتری کرد البته اگه کسی کاری نداشته باشه و یا مسافرت نره.
من خودم فردا و پس فردا هر چند بازی باشه میتونم بازی کنم ولی روزهای دیگه رو الان مطمئن نیستم
وحید جان من پست های قبلی شما رو خوندم باید صبر کنیم بقیه بچه هام بیان بعد در مورد این مسائل صحبت کنیم . ممنون از اینکه به فکر بهبود کیفی بازیها هستی .نقل قول:
سلام.
دیشب نتونستم بیام اینترنت.از همه عذر میخوام.ولی این کامپیوتر هم که باخت با تیمم و ضد حال زد.الان اومدم دیدم دوباره نوبت منه.اما با دانلود فایل مشکل دارم.رپید شیر ارور میده و مگا آپلود هم قیلتر شده.آرمین جان با مولتی آپلود،آپلود میکنی تیک چندتا سایت دیگه هم بزن.حداقل چهارتا سایت باشه تا اینجور مواقع مشکلی پیش نیاد.
من منتظرم یکی لینک جدیدی از سیو بذاره.این لینکی هست که آرمین گذاشته:
ترتیب بازیهای هفته ششم
آخرین سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/V2DLTVM9J7
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان.من نتونستم از این سایتها دانلود کنم.اگه شما میتونی اونها رو جای دیگه آپلود کن.
سلام . برادر از Deposit Filesبه راحتی و با سرعت بالا میشه دان کرد. اینم لینک های دیگه :نقل قول:کد:http://www.multiupload.com/V2DLTVM9J7
چرا برای من فقط رپیدشر و مگا آپلوده؟
سلامنقل قول:
همونطوریکه آرمین گفت بهترین سرور برای دانلود همون DEPOSIT هستش با این وجود من توی چند سرور دیگه هم فایلو آپلود کردم :
کد:http://www.multiupload.com/5VUJCAOHCT
این عکس رو نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: