mt33 عزیز مبارک باشه
نه چرا؟
قرمزش ضایع نیست.اسپرت تره
مبارک باشه
Printable View
mt33 عزیز مبارک باشه
نه چرا؟
قرمزش ضایع نیست.اسپرت تره
مبارک باشه
دوستان ويندوز 7 درست است كه اكثر سخت افزارها بغير از باوتوث را ميشناسه ولي بايد با دي وي دي درايورهاي زيگورات كل درايورها را مجددا نصب كرد آن موقع تمامي مسائل مطرح شده در 2 و 3 صفحه اخير حل ميشودنقل قول:
سلام دوستان
من چند مدل لپ تاپ 1564 با کانفیگ های مختلف برایم از چین وارد شده که با گارانتی ایران می فروشم
در صورات تمایل پیام دهید
سلام دوستان
شما تا حالا با این لپ تاپ بازی کردین
من بازی های جدید زیادی رو روش تست کردم
cpu و ram خیلی خوب جواب می دن ولی گرافیک....واقعا افتضاحه
گرافیک من ATI HD 4330 هاست ولی واقعا گند میزنه
C&C4 just cause 2 splinter cell:conviction Gta:the lost episodes sims 3
البته pes 10 رو واقعا عالی اجرا می کرد
نمی دونم چرا این جوریه این گرافیکش
همه ی درایوراشم نصب کردم ولی...
سلام.بله من Call of duty 6 رو خوب اجرا كردم باهاش.نقل قول:
خب لپ تاپه ديگه شما نبايد انتظاري كه از كنسول داري از اين دستگاهم داشته باشي.
اما شما هم زياد بازي نكن.اگرم بازي كردي زياد سنگين نباشه.
بالاخره با مطالعه کل تاپیک مشکلات کامل برطرف شد.
خدا رو شکر..به سلامتی مشکل همه حل بشه..به قول اون اقا ما در خدمت شما هستیم تا مشکلاتتون رو حل کنیم..:10:نقل قول:
من هم یک 1564 برای کسی گرفتم.
گارانتی دلیران طبقه همکف پایتخت (کرمانی) توصیه میشه. مشخصاتشون توی سایت رسمی هم هست.
با تشکر از راهنمایی دوستان
سلام دوستان خسته نباشيد
من حدود يك ماهه كه يه دستگاه 1564 با سي پي يو Core i5 بدون ويندوز گرفتم
الان هم يك نسخه ويندوز 7 32 بيتي روش نصب كردم
آخرين درايور رو هم از سايت dell دانلود كردم ولي هم موقع دستگاه رو خاموش ميكنم و بعد از جابجائي دوباره روشن ميكنم
هم سرعت بالا اومدن ويندوز خيلي كند ميشه هم اينكه نور و رنگ صفحه نمايش خيلي روشن ميشه و در آخر هم اين پيغام كنار ساعت به نمايش در مي آد :
Display driver stopped responding and has recoverd
display driver Intel Graphics Accelerator Driver for Windows XP(R) stopped
responding and has successfully recovered
از دوستاني كه اطلاعات دارم خواهش ميكنم كمك كنيد ديگه خيلي كلافه شدم
.
سلام
آخرین قیمت 1564 با Corei5 چقدره؟
اين پيغام نشون از مشكل داشتن درايور گرافيك هست.شمكا گرافيكتون اينتل 4500 هست؟نقل قول:
تا حالا xp نصب كرديد؟
سلام دوستان من فقط موندم چرا این مدل اینطوریه من یکی از مدلهای سونی گرفتم با سی پیو corei3 ویندوز اکس پی به راحتی کار میکنه و روونه؟
سلام
ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟
سلام
می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
آیا واقعا ارزش خریدن داره یا نه ؟
من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
مرسی.
سلام
من قصد خرید 1564 دارم بیشتر مطلبی که گفته بودید رو دربارش تو این تاپیک خوندم هم مزایا هم معایب.
حالا می خواستم بپرسم با مزایا یی که داره مثل قیمت مناسب ظاهر زیبا امکانات کامل و با معایبی که گفته شد مثل مشکلاتی از قبیل نصب انواع ویندوز یا نمایش علایم باطری یا مشکلات PDF و یا نور صفحه و BULETOOTTH و WIRELESS و از این قبیل آیا واقعاً ارزش خریدن داره ؟از کسایی که برای مدت زیادی 1564 دارن می پرسم؟
لپ تاپ زیبایی ست و امکاناتش کامله اما باید کاراییشو نشون بده دیگه همه چیزم ظاهر نیست
مرسی
سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکندنقل قول:
سلام من یه1564خریدم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI از زیگورات ویندوز سون خودمم روش نصب کردم دریورای زیگواتم نصب کردم و نه با بلوتوث و نه با pdf یا هر چیز دیگه ای مشکلی ندارم ول از من می شنوی اگه می تونی کمی بیشتر هزینه کنی یه مدلی از دل هست از این مدل بهتره مدل وسترو 3500نقل قول:
البته کارایی هر دو یکی هست ولی این هم بدنه مقاومتری داره و هم پورت ای ساتا داره و هم مدل جدیدتری هست و هم fp داره و هم ویندوز سون روش اوریجینال هست با گارانتی زیگورات قیمتش 1میلیون و 80 هست ولی الان زیگورات نداره فکر کنم ایران دل داشته باشه
دوست عزیز از من بشنو ویا گارانتی زیگورات بخر یا گارانتی ایران دل و فریب مغازه ها رو نخور
بازم میگم اگه به هر دلیلی نتونستی 3500 رو بخری 1564 با اون کانفیگی که گفتی خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره
اگر می خوای بازی کنی 1564 و اگه با برنامه های سه بعدی کار کنی 3500 رو بخر امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
عزیزم مشکل از کرک بازیته نه از کامپیوترتنقل قول:
شما باید دیتیل ها رو بیاری پایین و بازی کنی مگه گرافیک چقدر قویه ؟نقل قول:
من ایسر خودم G310 512mb ddr3 vram هست با این حال برای اینکه بتونه روان و زیر 20 فریم بازی کنم انتی رو میارم بین 2 و 4 میزارم و لول ها رو کم میکنم
ممنون از راهنمایینون امیدوارم همین طور که میگید باشه.:31:نقل قول:
:31:از دوستان خوبم heidary_sh و mahsaeed تشکر می کنم بابت راهنماییشون
سلام بچه ها من I3 و ATI 4330 خریدم.تو ویندوز 32بیتی بلوتوث مشکل داشت ولی تو ویندوز 64بیتی هیچ مشکلی نداره ولی من توصیه میکنم مدل 5010 کل نسبرو بردادین چون گرافیکش 1گیگ UPTO 4 هست من خودم اگه عجله نمیکردم 5010 میخریدم.درت به قیمتش عالیه.از دوستانی که GTA LIBERTY CITY رو نصب کردن رو سیستم من باید همه گزینه هارو LOW کنم ولی بازم روون نیست.چرا؟از کسانی که بازی ریختن ممنون میشم تجربیاتشونو بگن.موفق باشین
راستی بچه ها من اگه بخوام از دکمه های f1 تا f12 استفاده کنم باید چیکار کنم مثلا واسه refresh باید f5 بزنیم ولی تا میزنم نور صفحه زیاد میشه.میشه اونارو غیرفعال کرد که از altf4 یا بقیه دکمه ها بشه استفاده کرد؟
سلام دوست عزيز.براي استفاده از كليدهاي f.شما اول بايد كليد fn رو نگه داريد و بعد f1 يا هر f ديگه اي رو بزنيد.نقل قول:
باسلام.
امروز برای اولین بار بعد از این همه وقت که لپ تاپ خریدم رفتم سراغ درایو c!یه پوشه توش بود به نام درایور.بازش کردم و دیدم کلیه درایورهای لپ تاپ همشون هست!خیلی خیلی حال کردم!
دوستان وقتی شارژ رو به اتمام است مگه نباید چراغ قرمز باتری روشن بشه؟برای من روشن نمیشه!!
یا حق
نه دوست عزيز چراغ چشمك ميزنه.وقتي ديگه شارژ نداشته باشه قرمز ميشه.نقل قول:
حمید جان بابات راهنماییت ممنون عزیزم
حمید جان من اگه بخوام گرافیکمو عوض کنم میتونم؟مثلا سری 5 ATI بگیرم
نقل قول:
خوب معلومه دل از قدیم درایورهای سیستم عامل حاضرش رو میزاره ... زیاد خوشحال نشو درایورهای ویندوزی هست که داری ! مثلا بخوای XP نصب کنی ، انوقت رو باید ببینی :27:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
نقل قول:
گرافیک 99.99 درصد لپ تاپ ها عوض نمیشه
سلام خدمت همگی
خیلی وقته دارم رو خرید لپتاپ می سرچم، تا حالاش 1564 گزینه اولم بود. ولی من دنبال کانفیگی هستم که پردازنده Core i5- 2.4 GHz داشته باشه و با توربو بوستش تا 2.9 هم برسه...ولی تو مدل های زیگورات یا دلیران چنین کانفیگی به چشمم نخورد. کسی سراغ داره چنین کانفیگی رو؟
ممنون میشم...
دوستان کسی درایور وبکم (ویندوز سون-32 بیتی) رو داره؟ چون وبکم دستگاه فعال نیست.
با تشکر
من خودم این مدل رو خریدم باتوجه به اینکه قیمتش خیلی مناسب امکاناتش خیلی بالاست.
کمک آیا ؟!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
راستش من قصد خرید یک لپ تاب با قیمت مناسب و امکانت خوب دارم تا الان سه مدل Acer 5740g , Dell 1564-e , Dell 1564-f رو تو لیستم دارم.
دوستانی تو کار لپ تاپ هستین به نظر شما یکی از این دل ها رو بگیرم بهتره یا ایسر رو ؟
و دوستانه که از این مدل دل گرفتین من شدیدم که این لپ تاب در صورت استفاده زیاد بیش از حد معمول داغ میکنه آیا این درسته ؟
والا مال ما که این طور که میگی اصلا داغ نمیشه ضمنا بسیار عالی استنقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
یه سووال من یک کارت کپچر گرفتم که هرچی گشتم درایور ویندور 7 را پیدا نکردم چه راه حلی برای نصبش پیشنهاد میکنید فقط برای xpو vista داره
سلام
موقعي كه انجام يك پروسس يك ساعته را به 1564 مي سپاريم براي اينكه در مصرف باطري صرفه جويي شود چگونه lcd را خاموش كنيم؟
فكر ميكنم از تو تنظيمات پاور بشه درستش كرد.هرچند معمولآ بايد خودش خاموش بشهنقل قول:
سلام بچه ها
تو این چند ماه درایوری برای بلوتوث 1564 win7 64 bit نیومده که درست کار کنه ؟
من از این استفاده میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
چطوری میتونیم ال سی دی را خاموش کنیم؟
کسی میدونه در مدل 1564-A برای کارت گرافیک نوشته
512 MB UpTo 1970 MB
یعنی چه؟
يعني گرافيك ثابتش 512 مگابايت هست اما در بعضي مواقع ميتونه تا بالاتر هم بره كه از رم استفاده ميكنه.نقل قول:
اما گفتم بعضي وفتها.اونم نه مثلآ وسط بازي.
تازه بايد خودت تنظيم كنيش.درايور داره فكر كنم از همون قسمت Ati ميشه اين كارو كرد.