سرعت ، پوشش ، امکانات جانبی و ... .نقل قول:
Printable View
سرعت ، پوشش ، امکانات جانبی و ... .نقل قول:
با سلام و خسته نباشیدمن تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید مودم وایرلس نام کاربری شما رو دیدم که توضیحه خیلی خوب و کاملی داده بودیواسه همین چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنی و جوابای کامل به ما بدی، انشاالله خدا با استیو جابز محشورت کنه۱.فرق adsl مودم با adsl روتر چیه دقیقا؟۲.فرق مودم وایرلس با روتر وایرلس چیه دقیقا؟۳.اکسس پوینت باز این وسط چیکارست و فرقش با دوتای بالا در چیه؟۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟و یا اصلا یه همچین چیزی وجود نداره؟در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم، و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کن که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونهمیدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخش و یه لطفی در حق من بکن و سوالات منو با صبر ایوبی که داری، جواب بدهپیشاپیش ممنون و بایمنتظرم[نقل ق
با سلام و خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه
۱.فرق adsl مودم با adsl روتر چیه دقیقا؟
۲.فرق مودم وایرلس با روتر وایرلس چیه دقیقا؟
۳.اکسس پوینت باز این وسط چیکارست و فرقش با دوتای بالا در چیه؟
۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟
۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟
و یا اصلا یه همچین چیزی وجود نداره؟
در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم،
و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،
اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کنین که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه
میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین، جواب بدین
پیشاپیش ممنون و منتظرم
با سلام و خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه
۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟
۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟
در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم،
و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،
اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کنین که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه
میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین، جواب بدین
پیشاپیش ممنون و منتظرم
با سلام و خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین ، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه
اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کن که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه
میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین ، جواب بدین
پیشاپیش ممنون و منتظرم
پست ارسال شده توسط موبايل
از من اسرار که یه کم توضیح بدید و از شما جواب چند کلمه ای :دینقل قول:
سرعت تا چه حد محدود میشه؟ یعنی این مودم ها سرعت ADSL مزخرف مارو محدود میکنن؟
امکانات جانبی منظورتون چیا هست؟
ممنون!:20:
این مدل الان تو بازار کم شده و خوب گیر نمیادنقل قول:
این مدل استاندارد سری g هست که در فضای بسته تا 35 متتر و در فضای باز تا 125 متر برد داره
مجهز به یک آنتن 5dbi هست
بردش خوبه امواج از دیوار رد میشه و قابلیت ارتقای آنتن رو هم داره
مجهز به 4 پورت هست
این هم مودم adsl هست هم روتر و هم اکسس پوینت
از فرکانس 2.4 گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنه
سوالی دیگه ای هم بود در خدمتم
کانفیگشم راحته
ولی اگه بودجشو داری سری n بگیر
مکان مودم هم در برد اون مهمه
ترنسفرریت اطلاعات در وایرلس 54mbps هست که برای کاربردهای خانگی کافی هست
بابا ما هم آدمیم، جواب ما رو هم بدیننقل قول:
ADSL روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) به وسیله کابل LAN رو امکان پذیر میکنه.نقل قول:
ADSL وایرلس روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) بدون سیم رو امکان پذیر میکنه.
اکسس پوینت به دستگاهایی که توانایی برقراری اتصال بین کامپیوتر ها رو به ما بده میگن ...
ADSL روتر و با وایرلس روتر قابلیت اکسس پوینت دارن
بهترین روش استفاده از مودم وایرلس هست که به صرفه تر هستش , قیمت هاش از 40 هزار تومن به بالا هست
سوالی داشتی در خدمتم
یا علی , ابوالفضل
خیلی خیلی ممنون بابت پاسختون، اما این همه سوال از من و این جوابای تلگرافی از شمانقل قول:
قصد من از این سوالات نه تنها رفع مشکلم، بلکه به دست آوردن کمی اطلاعات مفید درباره این دسته از سخت افزارهاست،
اگه کسی بیشتر میدونه، به من کمک کنه، راه دوری نمیره، اگه لینکی چیزی البته به فارسی دارین که میتونه در این مورد اطلاعات بیشتری به من بده، معرفی کنین لطفاً
یه توضیح کلی دادم تا بدونی اینا چی هست و چی کار میکنه , بیشتر از این موضوع تاپیک منحرف میکنهنقل قول:
تو نت یه سرچ بزنی مطلب درباره اینا پره
درمورد خرید مودم وایرلس سوال داشتی بپرس دوستان کمکتون میکنند
موفق باشی
خوب اگه دادن توضیحات جزیی در مورد سوالات من، موضوع تاپیک رو منحرف میکنه، جواب این سوالات رو اگه اگه میدونی، در یه پیغام خصوصی بهم بگونقل قول:
در ضمن عزیزم،من تو گوگل سرچ زدم که به این تاپیک رسیدم دیگه
تفاوت مودم با روتر چیه؟
بعضی دستگاهها رو دیدم نوشته مودم روتر وایرلس و بعضی دیگه نوشته روتر وایرلس.
اولی مودم ای دی اس ال هم هست.نقل قول:
اساتید عزیز
محبت کنید، بگید آیا بهتر از مودم ASUS N13 چیزی تو بازار هست؟
من یه مودم میخوام که فاصله زیادی رو پوشش بده و از موانع مثل دیوارهای خیلی ضخیم راحت سیگنال بده. N13 پوشش خوبی داره اما میخوام ببینم چیز بهتری هم هست؟
N13 قیمتش چنده؟
N13 یا N13U!?نقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر فعالیت کم شده!! میان سوال میکنن پی اون رو نمیگیرن.:13:
یه مودم وای فای دار ADSl خوی میخوام.
دوستم d-link 2730 خریده 55 تومان راضیه !
بهتر از این مودم چیزی هست با همین قیمتا ؟
ایسوز چطوره؟
لطفا کسانی که تجربه دارن راهنمایی کامل کنن
ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایسوز هم مودم های با کیفیتی داره.اگه دوستتون راضی هستن چرا نخرید پس؟:31:نقل قول:
نمیدونم بقیه شاید بهتر از اون باشن.
D link بهتره یا Tp link
چرا بیشتر اینجا همه Tp link رو معرفی کردن؟
فرق روتور با وایرلس چیه؟
من میخوام هم کامپیوتر هم لبتاب هم گوشی رو استفاده کنم چه حالتی باید بگیرم؟
1.2 تا خوب هستن.بستگی به مدل داره.الان مخصوصا تی پی لینک همه جا ریخته.مدل 8901G که مدل خوبی هم هست.حتی مغازه هایی که تو کار تجهیزات شبکه هم نیستن هم داره این مدل رو میفروشن!!:31:نقل قول:
علتش اینه که قیمت هاش مناسبه و تو ایران به راحتی یافت میشه.
فرق روتر وایرلس با مودم ای دی اس ال این هست که دومی مودم ای دی اس ال سرخود داره.اولی نیاز به مودم ای دی اس ال داره.بستگی به داشتن یا نداشتن مودم ای دی اس ال داره.
یعنی Tp link ازD link بهتره یا بخاطر فراوان بودن پیشنهاد میشه؟
کیفیت کدام بهتره؟ حالا 10-15 تومان بالاتر مهم نیست مهم کیفیت بالاتر هست و همچنین برد وای فای!
اون که روتور داره یعنی واسه استفاده از اینترنت وایرلس مثلا یه چیزی مثل وایمکس ... هست؟ من که میخوام ADSl بگیرم به کارم نمیاد که....
من فقط وای فای میخوام واسه لبتاب و گوشی
zyxel
P- 660HW این چطوره؟
802.11g Wireless ADSL 2+ 4-port Gateway
Ultra High-Speed Wireless ADSL 2+ Gateway for SOHO Networks
- ADSL 2+ High Speed Internet Access
- WPS Button for Quick and Easy Wireless Security Setup
- Firewall with Stateful Packet Inspection (SPI) and Denial of Service (DoS) Prevention
-
من خونم ویلایی و حدود 1600 متره با دیوارهای ضخیم از جنس سیمان و بتن.
استفاد اینترنتم واسه گوشی و لپ تاپ هست.
قبلا می خواستم خیلی هزینه کنم و Asus N13 بگیرم که بردش 600 متر هست ولی با مشورت با فروشنده اینترنتم، Tenda W548 گرفتم 62 تومن.
تو تمام خونه راحت جواب میده. اصلا فکر نمی کردم یه مودم روتر ارزون این همه برد مسافت داشته باشه.
تازه تو مشخصاتش تو سایت و حتی روی جعبه و دفترچه میزان مسافت رو نگفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.tenda.cn/tendacn/Product/show.aspx?productid=366&type=1
نگاه کنید هر 2 برند خوب هستن.ولی بعضی مدل های هر کدوم از اون یکی شاید بهتر باشند!!نقل قول:
از اون دوستتون برد و ... اون مودم رو بپرسید.اگر که براتون مناسب هست خریداری کنید.
نگاه کنید مگه شما نمیخواهید ای دی اس ال رو بصورت وایرلس برای گوشی و لپ تاپ به اشتراک بگذارید؟
خوب.حالا اگر مودم ای دی اس ال ندارید "مودم های ای دی ای اس ال وایرلس" به کارتون میاد در غیر اینصورت بیشتر روتر رو پیشنهاد میکنم.روتر ها فاقد ای دی اس ال داخلی هستن و نیاز به مودم ای دی اس ال جدا دارند.
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
مثلا این مدل مودم ای دی اس ال وایرلس هست.نقل قول:
در موردش نظری ندارم.در کل بدی از این مودم ها نشنیدم!!
مودم وایمکس ایرانسل دارم.
والا این دوست من لبتاب نداره و با کابل وصل هست.
کسی در مورد برد دی-لینک 2730اطلاع داره؟
zyxel شنیدم المانیه ولی نمیدونم کارش چطور باشه یادمه یه شرکت ای اس پی معرفیش کرده بود.
چرا کسی که توی این کار هست و همه این مدل ها رو تجربه داره یه نظر نمیده ؟
مطمعن هستم خیلیا روی انتخاب مودم حساس هستن.
یه مدل خوب با برد خوب که از دیوار بگذره حودو 60-70 تومن معرفی کنید ثواب داره!
کسی مودم وایرلسی نمیشناسه که بشه محدودیت سرعت تعیین کرد برای کسایی که از وایر لس استفاده میکنن؟؟ مثلا 30 کیلو بایت بر ثانیه...
من میخوام از یه خط برای دو تا دیوایس به صورت همزمان استفاده کنم؛ یکی پیسیم که با کابل وصل باشه و یکی دیگه نوتبوک برادرم با اتصال وایرلس. چه مدلی و با چه قیمتی بگیرم به نظر شما؟
متراژ و مساحتی که باید پوشش بده چقدره؟ هزینه مورد نظر؟ انتظارتون در حد اشتراک گذاری اینترنت هست؟نقل قول:
تا شعاع سی چهل متر که بشه نوتبوک رو برد دم در ساختمون. در حدی که بشه دو تا دیوایس با هم از خط استفاده کنن کافیه. با مودم چه کار دیگهای مگه میکنن راستی؟ :)نقل قول:
قیمت هم عمیقاً هر چی کمتر بهتر؛ ولی نه اینقدر کم کم که کیفیت جنس تکیه به جایگاه لپ لپ برنه :)
سلام ، میشه یه مودم تو رنج 60 70 تومن واسه استفاده خونگی ( لپ تاپ و موبایل ) معرفی کنید ؟؟؟؟ مساحت خونه هم 100 متره ، ممنون میشم پاسح بدید
با هزینه ی کم : TP-LINK 8901G یا مودم تک پورت لن TP-LINK 8101Gنقل قول:
البته مودم ای دی اس ال هم هست.
قیمت هم دور و بر 40 تومان هست.همه جا هم مبفروشن.اصلا نیازی به مراجعه به مغازه ی فروش تجهیزات شبکه ندارید! هر مغازه ای تو کار کامپیوتر میفروشه.:31:
استفاده دیگه مثل انتقال اطلاعات بین 2 کامپیوتر از طریق وایرلس ، انتقال اطلاعات هارد وصل شده به مودم وایرلس بصورت بی سیم ، به اشتراک گذاری بی سیم پرینتر ، دانلود خودکار روی هارد یا فلش بدون روشن گذاشتن پی سی ، بازی آنلاین از وایرلس (این رو من نمیدونم دقیق چی هست!!:27: چون خودم کنسول بازی ندارم) و ... .:11:
مودم وایرلس یا مودم ای دی اس ال وایرلس (که ای دی اس ال هم داره)؟نقل قول:
خودتون مودم ای دی اس ال دارید؟
بله من یه asus am602 دارم ،چون 2 نفری ( pc و لپ تاپ) استفاده می کنیم میخام هم از شر کابل لن خلاص شیم هم اینکه بشه راحت هر جای خونه با گوشی و لپ تاپ وصل شد ، اگه میشه راهنمایی کنید چه کنمنقل قول:
سلام.نقل قول:
مدلهای زیر مناسب هست:
Asus DSL-N11...64.000
TP-LINK TD-W8961ND...66.000
Linksys WAG120N...78.000
پیشنهاد من.
لازم هست ذکر کنم خیلی ها از برد این مدل Linksys راضی نبودن.:11:نقل قول:
سلام ارش عزیز.ممنون از تذکرت:40:نقل قول:
من یکی از این مدل داشتم. حدود1سال پیش(یکم کمتر!).
باید بگم که عالی بود. بعدشم دادم به یکی از اقوام. تا حالااظهار شکایت نکرده.
البته این موضوع خرید من، مال زمان حاضر نیست و شاید کیفیت حال حاضر برد این برند، پایین اومده باشه.
درسته.این مدل و مدل 160 لینکسیس مشکل Connection Drop دارن.بردشون هم نسبتا کمه.نقل قول:
بنظر من تا وقتی که ما از یک محصول خیلی کار نمیخوایم بکشیم چرا از برند های دیگه استفاده نکنیم؟
میشه یه مودم هم معرفی کنید که این امکانات رو داشته باشه ...نقل قول:
اصلا اگه بخوام یه شبکه کوچیک خونگی راه بندازم چی کار کنم؟
بعدش من الان 5 ساله td-8811 رو دارم به نظرتون Router Wireless بگیرم بهتره یا مودم Wireless ؟
اگه بخوام روتر بگیرم چه مدلی بگیرم که این امکانات رو داشته باشه؟
روتر TL-WR1043ND تی پی لینک اکثر این امکاناتو داره.بعضی چیزایی هم که نوشتین مثل دانلود روی هارد بدون پی سی عملا امکان پذیر نیست.نقل قول: