خوب الان چه مدلي در ذهن داريد ؟نقل قول:
Printable View
خوب الان چه مدلي در ذهن داريد ؟نقل قول:
ميشه دليلش رو هم بگيد؟نقل قول:
سلام بچه ها
من هم تحقيق زيادى براى براى خريد دي وي دي رايتر كردم و بيشتر مى گفتن كه سوني به درد بخور نيست.
يك سوني بيشتر در بازار نيست كه اصل هست
اونهم گارانتي Iran Rahjo ايران رهجو است
من دارم
از نظر كيفيتي تستش كردم عالي هست
قفل هم باهاش شكوندم
فقط نمي دونم سرعتش براي چي كم است البته بيشتر DVD رايترها سرعت انتقال كمي كم است
سونی چیز خوبیه ولی بهتر از اون خیلی اومدهنقل قول:
الان لایتون 20x جدید اومده
مدلهای ساتا هم خیلی ارزون شده
هر مارکی میخرید فقط Benq نخرید.
من خودم سوزوکی دارم خیلی راضیم
mavesta جان هم راست میگه BenQ مارک خوبی نیست
كي مي گه BenQ خوب !!؟
بي دليل لطفا صحبت نكنيد /.
سلام دوستان
من ميخوام يه DVD-w به سيستم اضافه كنم. 30 تا 40 تومن هم هزينه كنم. بين ماركهايي كه ديدم: pioneer, sony, asus,nec, samsung و فيليپس و HP كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟ و چرا؟
در ضمن ميخوام بدونم چطور ميشه تغذيه جديدي از پاور گرفت؟ چون الان من يه CD-ROM و يه CD-W دارم كه تغذيشون بصورت شكل زير هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطور بايد از اين تغذيه جديدي گرفت؟ dvd-W هم همون +5 و 0 و 0 و +12 هست ديگه نه؟
ممنون
من BenQ دارم خیلی عالیه! مشکلی ندیدم نمیدونم چرا میگید BenQ بدرد نمیخوره! مدل های ساتای NEC هم خوب از آب در اومده.
محمد امين جان متاسفانه عكس ديده نميشه - اگر ممكن هست در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كنيد
من ميخواستم صفحه سنگين نشه لينك دادم ولي مثل اينكه اشتباهي تگ درست ميكنه. اينطوريه:نقل قول:
سلام
من نمی دونم چرا بعضی وقتا که می خام DVD رایت کنم خیلی طول میکشه
یعنی مثلا 4 گیگ فیلم از هارد می خام رایت کنم حدود 3 ساعت طول می کشه
رایترم sony چین ، 2 -3 نمونه dvd خام هم امتحان کردم دیدم خیلی طولش میده
البته بعضی وقتا 3 ساعت طولش میده بعضی وقتا هم مثلا 20-25 دقیقه ای رایت می کنه !
بعضی وقتها هم که شروع به رایت می کنه 3 درصد یا 7 درصد میره بعد میاسته و بعد صدای قر قر از dvd رایتر در میاد ! بعدش هم باید امیدوار باشی که ردش کنه وگرنه هیچی دیگه !
یه بار هم با لبتاپی که در دسترسم بود خواستم رایت کنم حدود 2 ساعت طول کشید تا dvd رایت کرد !
اشکال کار چی می تونه باشه !؟
دوست عزیز ..هم بستگی به رم داره و هم بستگی به برنامه ای که باهاش رایت می کنی و هم بستگی به سرعت راتی که انتخاب میکنی ..هر سه دخیلن در موضوع..مثال میزینم الان براتنقل قول:
دی وی دی رایتر من هم سونی هست رم من 1 گیگ هست و cpu هم 3 گیگا هرتز و با سرعت 4X رایت میکنم
برنامه ای مثل BlindWrite یک dvd فیلم رو در سیستم من در عرض 5 تا 10 مین ایمیج میگیره و در عرض 20 تا 60 دقیقه !!! رایت میکنه..
ولی برنامه کم حجمی مثل DVDDecrypter در عرض 5 دقیقه در سیستم من ایمیج میگیریه...و در عرض نهایت 15 دقیقه رایت میکنه ..
حالا اگه سیستمی رمش پایین تر از رمی که من دارم باشه سرعت ایمیج با برنامه DVDDecrypter به حدود 12 دقیقه و سرعت رایتش به حدود 25 دقیقه میرسه
در شرایط نرمال که کاری به رم نداریم شما میتونید با استفاده از سرعتی که برای رایت انتخاب می کنید و نوع برنامه ای که باهاش دی وی دی رو رایت می کنید میزان ساعت رایت رو پایین بیارید
توصیه من برای ایمیج گرفتن از ویدئو دی وی دی و رایت اون : DVDDecrypter
و برای رایت دیتا : nero ورژن 6.5 به بالا
سرعت 4X هم بهترین سرعت و نرمال ترین سرعت هست.. با استفاده از این دو برنامه اگه میزان ساعت رایت بالا بود یقین بدونید که مشکل از پایین بودن میزان رم هست
دوست عزیز..یه پیشنهادی دارمنقل قول:
به دلیل قیمت پایین مدلهای معمول CD-W ..استفاده همزمان از CD-W و CD-ROM..زیاد به کار نمیاد..شما اگه پاورتون کابل اضافی برق نداره می تونید سی دی رام رو میتونید جدا کنید و یک سیستم شامل یک DVD-W برای دی وی دی و یک CD-W برای سی دی داشته باشید ..
البته این فقط یک پیشنهاده ..:11:
سلامنقل قول:
ممنون ولي من ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يه تغذيه ديگه اضافه كرد؟ كانكتوري چيزي نداره كه يك به دو باشه يا همچين چيزي؟ وگرنه دو تا جاي درايو بيشتر نميذاشتن نه چهار تا!:46:
نظر دوستان راجع به اين چيه؟
ASUS - DRW1814BL
Asus 1814BL با توجه به قيمت مناسبي كه داره خوبه و همينطور در تست ها در حد خوب عمل كرده . رايتر برتر محسوب نميشه ولي گزينه مناسبي هست براي خريد
سلام Gabana جاننقل قول:
فقط برای این DVD-w دیدم اینترفیسش PATA نوشته بود. نمیدونم روی MB من اینو داره یا نه؟ GIGA PLG915
برای اون تغذیه هم راهی نیست که مثلا تغذیه 1 به 2 داشته باشه؟
اااااااا
اعصابم خورد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا چندین دفعه بی خودی سی دی یا دی وی دی هام سوخته ، چطور؟؟؟؟؟
به شیوه مسخره ای: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسط رایت بعضی وقتا که یه برنامه دیگه اجرا می کنم ( مثلا یه فایل تکست ساده یا برنامه های دیگه ) یه هو دستگاه ریست میشه و cd یا dvd هم که می سوزه دیگه !
اشکال از چی می تونه باشه ؟:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر فن کیس تون از اتصالات پاور استفاده میکنه میتونی بجاش از یه فن دیگه که کانکتور مادربورد داشته باشه استفاده کنی و یه اتصال رو خالی کنی
اینجوری هزینه ات هم 2000 تومن بیشتر نمیشه
سلام
لطفا راهنماییم کنید
من می خوام یه دی وی دی رایتر بخرم ، البته خودم یک دی وی دی رایتر ال جی دارم ولی خب برای 2 سال پیش ئه ، حالا دنبال یه رایتر عالی با امکانات بالاهستم قیمتش هم برام مهم نیست فقط عالی باشه
دی وی دی رایتری که می خوام بخرم ، می خوام بیشترین امکانات رو که در حال حاضر برای یه دی وی دی رایتر هست داشته باشه ، مدلی که شما پیشنهاد میکنید چیه؟
البته قیمتش از 100 تومن بالاتر نباشه چون مورد استفادم خانگی ئه ( اگرم بود بگید شاید خریدم )
می خوام خوب کار کنه اکثر دی وی دی ها رو بخونه؟
مثلا همین دی وی دی رایتر ال جی که من دارم تازگی ها موقع خوندن بعضی دی وی دی فیلم ها گیر میکنه و از همون قسمت فیلم به بعد رو دیگه نمیخونه در حالی که من همون دی وی دی رو که کاملا سالم بود در دی وی دی پلیر خانگی به راحتی و بدون هیچ مشکلی دیدم
در واقع منظورم اینه تا حد توان گیر نکنه ؟
سرعتش خوب باشه...
اینو یادآوری کنم که از تنها چیزی که میترسم اینه که دی وی دی رایتر بسوزه ، با این اوصاف شرکت هایی که دی وی دی رایتر ها رو گارانتی می کنن چقدر قابل اطمینان هستن ؟ آیا محصولاتشون اصل ئه؟
گارانتی های معتبر کدوم ان ؟
آخه شما چیکار می کنین که دی وی دی رایتر هاتن می سوزه ، واسه من که تو این 2 ساله هیچ مشکلی نداشته ...
میشه در مورد اینها توضیح بدید ؟ Blue Ray و HD DVD
معذرت می خوام که انقدر اطلاعاتم صفر 0 ... اکسترنال و بافر چیه؟
مدنظرم هست plaxtor خودم
حالا از شما می خوام که راهنماییم کنیم لطفا راهنماییاتون سلیقه ای نباشه .
در اصل ساخت کدوم کشورئه؟ plextor
بهتر و قابل اطمینان تره؟ plextorکدوم گارانتی برای
گارانتی ئه سریر اصلش رو می فروشه ؟ یا اصلش گیر نمی یاد؟
قیمتش حدودا چنده؟
PX-760SA
PX-760A
چه فرقی می کنن ؟ کدوم بهتره؟
چیه؟ plextor DVDRWآخرین مدل
از برندهای پلکستور کدوم رو توصیه می کنید ؟
سراغ دارین تو همین قیمت ها؟ plextor مارکی بهتر از
پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی "
مدلهایی که شما گفتی همگی ساتا هستن "
-
ساتا هستن یعنی چی؟
همه درایوهای بعد از 716 از شرکتهای دیگه خریداری شدن""
-
من که سر در نیاوردم ، با این اوصاف من چی کار کنم ؟
این آقا چی میگه ؟ مطمئن ئه؟
آخه تو سایت های اصلی محصولات پلکستور هم این مدل ها رو اسمشو زده...
---------------------------------------------------------------------------------
"هيچ وقت سراغ پلکستور نرو فقط پولت را هدر مي دي"
ما كه از پلكستور خيري نديديم""
پلکستور پول بی خودی خرج کردنه""
"هر چی می خوای بگیر فقط پلکستور نگیر . من گرفتم به دردش گرفتارم . تازه همه فرمت ها را هم ساپورت نمی کند"
من دوتا دی وی دی رایتر nec دارم که واقعا عالی هستن هردو بسیار سریع رایت میکنن واقعا عجیبن هر DVD "رایتری خریدم بردم پس دادم حتی پلکستور رو پس دادم الان دو تا NEC دارم که یه دی وی دی کامل (فیلم یا دیتا) رو توی 6 دقیقه رایت میکنن خودشونم عین خر برام کار میکنن و تا الان آخ هم نگفتن
به نظرتون NECخوب نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چنیدن نوع رایتر عوض کردم آخرش" NECرو انتخاب کردم
مدلهای این چند سال اخیرش خوب از اب در بیامده"
معمولا لنزهاش خیلی ضعیف و میری گرانتی میبینی اکثرا لنز سوزوندن"
اینایی که گفتن حقیقت داره ؟
اگه حقیقت داره پس من چیکار کنم ؟
چطوره که بعضی ها می گن عالیه ؟
از همه ی دی وی دی رایتر های سونی بهتره یا از اون بهتر هم هست ؟ 830aیه اطلاعاتی هم از سونی بدین ...
امکانات کدوم بالاتره سونی یا پلکستور؟ کدوم بهتره ؟
و ...
مرسی امیدوارم زودتر راهنماییم کنید .
يكي از بچه ها ميگفت ممكنه مال چشم دي.وي.دي باشه يعني نميتونه درست روي ريل حركت كنه يعني ممكنه سخت افزاري باشه. من هم HP دارم هم NEC با هر دوش هم كه كار ميكنم رايت باهاش بيش از 15 يا حداكثر 20 نميشه.نقل قول:
راستش من تغذيه كم داشتم رفتم يه منبع تغذيه سوخته با قيمت 1000 تومان خريدم بعدش سيمهاش رو چيدمشون و بعد هم وصلش كردم به يكي از خروجيهاي پاور يعني اون رو هم چيدم و سر هم كردم. خيلي راحتنقل قول:
در مورد دي.وي.دي رايتر يكي كه وارد بود ميگفت اگه ميخواي فقط رايت كني از NEC استفاده كن هرچند در خوندن ضعيف عمل ميكنه. ميگفت هر چي ميخواي رايت كن خيالي نيست
مشکل دی وی دی رایتر لپتاپ
--------------------------------------------------------------------------------
من یه لپتاپ اچ پی دارم که دی وی دی رایتر اینترنال فوجیتسو روش نصبه.
از همون اوایل واسه خوندن سی دی و دی وی دی مشکل داشت.کم کم کار به جایی رسید که الان هیچ سی دی رو نمیشناسه و نمیخونه ولی دی وی دی هارو همه رو میشناسهکه بعضی هارو به زور میخونه،بعضی هارم نمیخونه.
میخواستم راهنماییم کنید.
آیا خودم میشه درستش کنم یا باید بدم تعمیر؟
آیا تعمیرش به صرفه یا خرید یکی جدیدش؟
کجا میتونم بدمش تعمیر که کارش درست باشه و دزد هم نباشه؟
ممنون از همگی
مرسی از راهنمایی " ماراتون " عزیز
من دی وی دی رایترم رو فروختم
اون کسی هم که خریدش فکر کنم اگه بده بیرون براش سرویسش کنن مشکل حل بشه
حالا به نظرتون چه مارکی خوبه بخرم البته می خام قابلیت blue ray هم داشته باشه
لایتون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا میشه جواب پست منو بدین
من برای خرید دی وی دی رایتر عجله دارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده دير شد
در رابطه با اكسترنال
يعني بيرون نصب مي شود و قابل حمل است ببيري روي يك سيستم ديگه
بافر حافظه داخلي است كه براي افزايش كارايي است و بهتر رايت كردن و نسوختن سي دي
معمولا 2 مگابايتي هستند رايترها همين بس است
Blue ray هم هر طرفش 25 گيگ ميزنه و دوطرف 50 گيگ مي زنه فكر نكنم تا 2 سال ديگه جا بيفته طول مي كشه
الان هم ديسكهاش نيست اگر هم باشه كمه موقعي هم كه را بيفته يعني همگاني بشه بعد از 2 سال مدلهاي بهتر با سرعتهاي بالاتري مي آيد فعلا معيارت روي Blue Ray نباشه البته اگر رايتر خوبي پيدا كردي Blue Ray هم ساپورت كرد اشكال نداره بگير
NEC هم سريع رايت مي كند درست است اما توي خوندن جالب نيست يعني عالي نيست
من خودم Sony 830A دارم واقعا عالي است كيفيت رايتش را تست كردم عالي بود و قفل هم با اون شكستم خوب بود
سوني تقلبي زياد است سوني اصل فقط بايد با گارانتي ايران رهجو بگيري
كابل ساتا هم با كابلهاي معمولي فرق دارد باريكتر است و انتقال ديتا هم سريعتر است
پلاكستور تست نكردم اما تقلبيش زياده
لايتون هم تست نكردم اما تعريف زياد شنيدم
اگر خواستي لايتون بگيري با كابل Sataبگير 20X رايت مي كنه DVD
مرسی از جواب
اما نگفتین پلکستور اصلش مال کجاست؟ یعنی در اصل ساخت کدوم کشور ئه ؟
گارانتی ئه سریر اصل پلکستور رو گارانتی می کنه یا تقلبیش رو ؟
سونی 830a آخرین مدل ئه سونی هست ؟
سونی کابل ساتا داره ؟
سرعت رایتش چقدره ؟
من خودم رایتر دارم اینی که دارم می خرم بابت اولا که دی وی دی رو عالی بخونه ، هر نوع دی وی دی رو ، بعدشم امکاناتش بالا باشه چون اونی که من دارم واسه 2 سال پیشه؟
بین لایتون ، سونی و پلاکستور کدوم بهتره ؟
مرسی
باز ببخشید سوالام زیاد شد ...
سلامنقل قول:
من تا حالا یه 10 تایی830a گرفتم یه درایو oem هست همه فرمتهای سی دی و dvd رو ساپورت نمیده ولی کار رایتش عالیه کار رید اون یه خورده کنده الان متاسفانه یه خورده گرون شده ولی به نظر من لایتون 20x sata بگیر هم قیمت سونی هست ولی واقعا بهتره هم sata هست هم قابلیت چاپ روی مدیا رو داره و تمام فرمتها رو ساپورت میکنه قیمتش هم 38 تومنه البته در تهران
من توي خوندن زياد با ان كار نكردم با آرش موافقم
SATA هم ندارد SONY و اخرين مدلشم 830a
لایتون مطمئنه؟
محصول کدوم کشوره؟
با گارانتی ئه سازگار ارقام بگیرم یا سریر؟
بعدشم من شنیدم پلکستور از همه بهتره اینه که یکم تردید دارم...
بازم ممنون پاسختون .
لايت آن از بزرگترين توليد كنندگان درايو نوري در دنياست .نقل قول:
كدوم مدلش را قصد دري برداري ؟
پلكستور هم مدل OEM زياد داره . باز هم جاي ترديد هست در انتخاب پلكستور .
گارانتیش سازگار هستنقل قول:
ساخت چینه
به نظر من بهترین انتخاب
تردید نکن
مدل خاصی از لایت ان مدنظرم نیست ...ترجیحا هر کدومش که بهتر باشه
چون من در مورد لایت ان هیچ شناختی ندارم .
بعدشم چرا جای تردید هست تو انتخاب پلکستور؟
من می خوام با اطمینان بخرم
مشکلاتی که سونی 830a در خوندن دی وی دی داره کمی منو دچار تردید کرد برای خریدش
اما در مورد پلاکستور کسی جواب منو به خوبی نداد
باز اگه مطمئنید که لایتون خوبه لطفا بهترین مدل و جدیدترینشو با امکانات بالا بگید تا من بخرم
البته باز اگه مطمئنید و اینکه مشخصات و امکاناتی که من گفتم داشته باشه
مرسی از راهنمایی هاتون .
تازه فکر نمی کنید سونی که ساخت ژاپن با گارانتی ئه ایران رهجو بهتر از لایتون باشه که ساخت چین ئه ؟ یا من اشتباه می کنم
البته برای من کارایی و طول عمرش مهمه .
دي وي دي رايتر سوني ساخت چين داشتم
بعد از 5 ماه قرقرش بلند شد ! فروختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مي خام بدونم دي وي دي رايتر لايتوني که قابليت blue ray داشته باشه و کابل ساتا هم داشته باشه گير مياد؟ چه قيمته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز که نتونستم پيدا کنم !
يه سوال ديگه مي خواستم ببينم استفاده از کابل ساتا براي رايتر تا چه حد در سرعت رايت دي وي دي تاثير داره ؟
آخه با دي وي دي رايتر قبليم ( سوني ) بعضي اوقات 3 ساعت طول مي کشيد تا 1 دي وي دي رو رايت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دوستان اصلا دنبال Blue Ray نريد چون اگه هم اومده باشه قيمتي حداقل چند صدهزارتوماني بايد داشته باشه. فعلا تا يكسال يا دوسال ديگه قيد اين قلم جنس رو بزنيد. بعد هم جنسي بخريد كه گارانتي خوب و موثر داشته باشه يعني چي. زود بره گارانتي درست كنن برگرده. حالا هي ماركهاي مختلف رو به رخ هم ديگر نياريد چرا كه همه اونا سر و ته يك كرباس هستن. البته خيلي خيلي خيلي كم پيدا ميشه اصل ژاپن يا كره باشه.
نه بابانقل قول:
چه خبره !
یه دی وی دی رایتر قیمت کردم ( فکر کنم پایونیر بود ) blue ray داشت ، حدود 47 تومن
منتظر جوابم
دوست من توی ایران فقط یه مدل لایتون 20x ساتا هست همونو بخرنقل قول:
فكر نكنم سوني كه در ايران است ژاپني باشد چيني است اما كارش عالي هست
ببين دوست عزيز Cpu هاي اينتل همه چين دارد مي زند
والا روی جعبه و خودش زده ساخت اندونزینقل قول: