شما همین سه شنبه 2 شهریور ثبت نام کردی؟نقل قول:
امروز زنگ زدی نمایندگی یا دیروز؟
فاکتور رو واست میل کردن؟
Printable View
شما همین سه شنبه 2 شهریور ثبت نام کردی؟نقل قول:
فاکتور رو واست میل کردن؟
شرح ماوقع رو در این پست دادمنقل قول:
شما همین سه شنبه 2 شهریور ثبت نام کردی؟
فاکتور رو واست میل کردن؟
2 شهریور ثبت نام تلفنی خودم رو انجام دادم و الا یک هفته قبلش از طریق اینترنت اقدام کرده بودمکد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5317577&postcount=440
دیروز زنگ زدم و شرح حالش رو یک یا 2 صفحه قبل نوشتم
امروز هم باز زنگ زدم که در پست بالایی نوشتم چه اتفاقی افتاد
خیر با اینکه ایمیل من در فاکتور خریدی که پیک بهم داد درست درج شده ، منها هنوز ایمیلی برای من نیومده
دوست من ، من قبل از این که این سوال رو این جا مطرح کنم تلفن کردم و پرسیدم اپراتور جوابی که داد را جع به معرفی نامه این بود که لازم نیست حتما سرعت دقیق ذکر بشه درصورتی که دوستان در این جا می گن حتما باید سرعت رو ذکر کنید دلیل سوال من هم همینه حتما دوستان تجربه دارن که می گن حتما باید سرعت گفته بشه. خیلی رو حرف اینا حساب نکن اول یک چیز می گن موقع عمل یه چیز دیگه می خوان، من هم برای همین دارم تو این بخش از بقیه سوال می کنم.نقل قول:
اینم چند تا عکس از مودم Indoor مبین نت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شک نکن مببع اصلی همین مرکز تماسشون هست!نقل قول:
این پست رو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5324106&postcount=472
اگه پست بالا رو دیدی باید بگم من وقتی این مشکل رو پیدا کردم به مرکز تماس زنگ زدم و گفتم جریان اینجوریه و اونها گفتن کدوم نمایندگی بوده و شماره تماس و اسم منو گرفتن! بعد از 10 دقیقه با من تماس گرفتن که آقای فلانی شما مشکلی نداری و ما با نمایندگی تماس گرفتیم.
تاکید مرکز تماس و نمایندگی جفتشون روی این قضیه بود که سرعتی که توی نامه هست بهتون داده میشه ، ولی بار اول که با نمایندگی صحبت کردم و گفتن سرعت بالاتر از 512 نمیدیم ، من گفتم توی نامم نوشته 1 مگابیت.اونا گفتن اشکالی نداره بیارش یه کاریش میکنیم!
دوستان ماهم مودمو گرفتیم(یعنی 110 تومنو پیاده شدیم) البته 3 درصد هم مالیات گرفت-واسه شما هم اینجوری بود؟
حالا که نگا میکنم میبینم خیلیا قبل از ما تو صفن.
هی گفتم به این داداشه یه خورده صبر کن ببینیم اصلا اینا اینترنت دارن یا نه که دارن پیش فروش میکنن(مزاح)
منتظر دفترچه هم نباشید.احتمالا اینا بهش گفتن فقط از این توصیه های ایمنی مثل اینه مودمو رو بخاری نزارینو اینا به مردم بدین که زیاد یاد نگیرن.
بچه هایی که کیفیت سیگنالاشون قابل قبوله دوروبرشون ساختمون بلند زیاد؟ ما که وضعمون افتضاحه از این نظر
سلام مجدد
الان با من تماس گرفتند برای نصب
تا یک ساعت دیگه سرویسم وصل می شه:8:
نقل قول:
سلام.
شما چه سرویسی رو سفارش دادی؟
نام کاملت رو برام بفرست تا ببینم کیا امروز هستند:31:نقل قول:
آقا خوش بحالت، به این نصابه بگو امروز دیگه واسه کیارو نصب می کنی؟؟ ببین اسم منم تو لیستش هست؟ آخه زنگ زدم نمایندگی گفتن فرم من دست نصابه. آقایی دمت گرم. انشا الله که حالشو ببری. وصل شد نری مارو تنها بزاریاا
نه بابا بزار وصل بشه بی خبر نمی زارمتون
من سرویس 1 مگ رو سفارش دادمنقل قول:
سلام.
شما چه سرویسی رو سفارش دادی؟
البته من یوزر و پسورد رو از نصابه گرفتم ولی نتونستم وصل بشم و گفتم بیا سریع نصب کنه
بگو ایشالا :31:نقل قول:
دوست عزیز مبارکه.
مودمتون چی بود شما؟ کیفیت سیگنالو نوع محدوده که ساکنید هم بگید که صوابش تو این ماه 70 برابر بشه
بچه ها الان شما وایمکس تون وصله ؟ :18:
سلامت باشینقل قول:
بگو ایشالا :31:
دوست عزیز مبارکه.
مودمتون چی بود شما؟ کیفیت سیگنالو نوع محدوده که ساکنید هم بگید که صوابش تو این ماه 70 برابر بشه
مودم indoor wifi هست
سیگنالم خوبه چون نزدیک دکل هستم الان تو اتاق خودم چسبوندمش به شیشه سیگنالش 4 هست بعضی وقت ها هم 3 می شه ولی دوباره 4 می شه
البته تو یه اتاق دیگه سیگنال 5 تا کامل هست
اصولا هر چی فضای جلوی خونتون(جایی که مودم وصل می شه) باز باشه سیگنال بیشتره
راستی یه چیزی
من با مودم تو شهر گشتم تو تقطه های مرزی بین indoor وoutdoor سیگنال یا نداشت یا بد بود و اصلا پیشنهاد نمی کنم
خوب بچه ها دقایقی پیش نصاب محترم اومد
یه کم ور رفت و تنظیم کرد
بعدش هم گفت که BTS های منطقه شما مشکل داره و تا فردا ظهر مشکل حل می شه و کانکت می شی
:41:
مگه مودم با باطری کار میکنه:18:نقل قول:
دید مستقیم به دکل داری می تونی از CPE اونها که رو دکله عکس بندازی؟
شما کدوم منطقه بودید ؟نقل قول:
خوب بچه ها دقایقی پیش نصاب محترم اومد
یه کم ور رفت و تنظیم کرد
بعدش هم گفت که BTS های منطقه شما مشکل داره و تا فردا ظهر مشکل حل می شه و کانکت می شی
و اینکه چند روز بعد از اینکه مودمت رو گرفتی ، نصاب اومد ؟
به شماره ثابتت زنگ زد یا موبایلت ؟ چون من با شماره ثابتی که دادم اکثرا به نت وصل میشم و ممکنه برای نصاب همش اشغال بزنه
مرسی
نمی دونم ولی فکر کنم برقش رو از USB می گیرهنقل قول:
مگه مودم با باطری کار میکنه
نه عزیز به برق زدم و تست کردمنقل قول:
مگه مودم با باطری کار میکنه:18:
دید مستقیم به دکل داری می تونی از CPE اونها که رو دکله عکس بندازی؟
نه دید ندارم ولی تو محدوده نارنجی هستم
سلام خدمت دوستان عزيز
سرعت دانلودتون چنده اگه خوب باشه ما هم 128 نامحدود بگيريم
ممنون
آخه شما خودت گفتی :نقل قول:
فکر کردم با ماشین گشت زدید. این هم مثل اون یکی مودم داخلی چراغ برای نشون دادن آنتن داره؟نقل قول:
من با مودم تو شهر گشتم تو تقطه های مرزی بین indoor وoutdoor سیگنال یا نداشت یا بد بود و اصلا پیشنهاد نمی کنم
نمیشه بدون اینکه به نمایندگی رفت فهمید تو نارنجی هستیم یا نه؟
Mostajab جان اگر جواب پست صفحه قبل منو هم بدی ممنون میشم
زنگ بزنید 83869999 ادرس دقیق خونه رو بدید بهتون اطلاعات کامل رو میگهنقل قول:
دوستان معلوم نیست این مبین نت کی بقیه شهرها رو پوشش می ده ؟:20:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اگه کسی هم شماره ی خود شرکت مبین نت داره بهم بده :20: ممنون میشم:46:
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه
حالا باید توضیحات بیشتری راجع به این USB داده بشه ولی بحث مهم تر اینکه مبین اول خدمات گسترده ترش رو کامل کنه و بعد سراغ اینجور ریزه کاری ها بره
شما که پدرتون اونجا هستن ، ایا مبین وابسته به سپاه هست یا این فقط یک تشابه اسمی هست ؟
هر چند که جواب شما هر چه باشه چندان فرقی هم نخواهد کرد
من همچنان منتظر زنگ این نصاب گرامی هستم ...
خب مبین نت سیم کارت هم برای موبایل برودبند میفروشه که بتونیم از اینا استفاده کنیم؟نقل قول:
آقا اینا مودم وایمکس مارک هاوایی هستش فکر کنم. فعلا هم نیومده ایران با این پوششی که اینها دارند مودم داخلی به زور جواب میده چه برسه به اینها. بعد هم هنوز پروانه وایمکس متحرک رو به کسی ندادن .نقل قول:
پایین پارک شهرنقل قول:
شما کدوم منطقه بودید ؟
و اینکه چند روز بعد از اینکه مودمت رو گرفتی ، نصاب اومد ؟
به شماره ثابتت زنگ زد یا موبایلت ؟ چون من با شماره ثابتی که دادم اکثرا به نت وصل میشم و ممکنه برای نصاب همش اشغال بزنه
مرسی
3 روزه ولی وصل نشد چون گفت منطقه شما تا فردا مشکل داره
به موبایل
چراغ داره 5 تانقل قول:
فکر کردم با ماشین گشت زدید. این هم مثل اون یکی مودم داخلی چراغ برای نشون دادن آنتن داره؟
نه متاسفانه نمی شه حالا زنگ بزن بهشون به اونا بگو تو منطقه چه رنگی هستم نارنجی یا سبز یا ابی ببین جی می گه
مودم های usb به درد کاربرانی می خوره که می خوان در جا ها ی مختلف که البته تحت پوشش هست استفاده کنند البته نه در حال حرکت چون هنوز مجوز آن صادر نشده ، چرا من هنوز نمی دونم......:18: و برای اونایی که مثلا هم محل کارشون هم خونشون پوشش خوب داره استفاده کنند و برق هم لازم نداره، اما چندتا مشکل هست اگه فقط همین مودم رو تهیه کنید با یک سیسستم بیشتر نمی تونی و صل بشید، دیگه این که اگه سیستم عامل شما مکینتاش باشه درایورش هنوز موجود نیست، و نمی شه ازش استفاده کرد .نقل قول:
من الان از این مودم ها دارم که از داتک دارم وایمکس می گیرم ، ولی به دو تا دلیل می خوام از مبین نت بگیرم یکی اینکه تو محاسبه سرویس حجمیش کم فروشی می کنه به من گفتن مشکل نرم افزاری دارند از این صحبتا که خلاصه نتونستن حلش کنند که امید وارم مبین نت کم فروشی تو محاسبه حجم نداشته باشه:13: بعد از اون سرویس نامحدودش رو گرفتم که خیلی گرونه ارزش نداره ( البته من از کیفیتش راضی بودم) حال منتظرم ببینم این مبین نت بالا خره به ما اینترنت بده هست یا نه.... الان 10 روزی هست اینترنتی ثبت نام کردم ولی خبری نیست هنوز :thumbsdow
نقل قول:
حداکثر پهنای باند قابل اریه روی این dongle usb چقدر هست ؟
حق با شماستنقل قول:
ولی چرا تو بازار هیچ مودمی پیدا نمیشه. مگه انحصاری هستش؟ مبین نت که مودم های دیگه رو قبول میکنه.کد:http://www.datak.ir/static/images/wimax/modem/WiMAX_usb_Modem.jpg
شما چقدر پول مودم دادی؟
اگر کاتالوگی داخل CD مودم هست ممنون میشم آپلود کنید.
فعلا این شرکت ها ظاهرا انحصاریش کردند، البته به نظر من اولش اینا می خوان جیبشونو پر کنند ، رقابت بیشتر شه از این حالت در می آید ، اینم مثل بقیه چیزا تو این مملکته دیگه...نقل قول:
داتک مودمش رو امانی می ده من 100 هزار تومان دادم هر موقع پس بدم پولش رو به من بر می گردونند ، البته این هم یه جور شگرده دیگه چون تو صورت حسابت بستگی به سرویسی که می گیری ازت اجاره مودم می گیرند:13: مثلا برای نا محدود 128 پانزده هزار تومان فقط اجاره مودم می گیرند بی انصافا :19: که اصلا اولش حرفی از اجاره مودم تو قرار داد نیست ... ای بابا ای بابا
البته اولش خیلی با حال بود مثلا تو خیابون وصل می کردم به لب تاپ کلی تفریح داشت، تازه بود دیگه :31:
مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یا فقط یکی رو می تونیم وصل کنیم؟؟
مودم indoor wifi چهار تا پورت داره و 4 تا سیستم رو به اینترنت وصل می کنهنقل قول:
مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یا فقط یکی رو می تونیم وصل کنیم؟؟
یکی نیست جواب منو بده ؟
محل ما شهرک اکباتان ، تا دیروز نمی گرفت مودم من هم Indoor هستش، یعنی کلاً قطع شده ؟:41:
دوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟
عجب داستانینقل قول:
دوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟
گفته تو مناطق نارنجی خوب وصل نمی شه؟مگه می شه
این منطقه که نارنجی هست یعنی به دکل نزدیک نزدیک هست
من خودم نارنجی هستم خیلی راحت سیگنال هاش پر می شه
اگر نارنجی خوب نگیره فاتحه کل پوشش تهران خونده است که
البته شايد اينها ميخوان مودمهاي outdoor را زودتر بفروشن چون بنفعشونه. بخاطر همين دارن مشتريو ميترسونن و ترغيب ميكنن كه outdoor ببره.
پس با این حساب همین الان مرجوعش کنیم بره این مودمو،ما که نزدیک مرزیم خودمونو الاف کردیم
دوستان اگر كسي تا بحال در تهران تونسته با استفاده مودم indoor از وايمكس مبين نت استفاده كنه به ما هم اطلاع بده.
متشكرم.
خوب بچه ها آخرین خبر
الان از مبین نت یه ایمیل برام اومد که اکانت شما اماده هست تو از این جور چیزا
بعد که تو سربرگ ورود مشترکین سایت مبین نت رفتم و یوزر و پسوردم رو زدم و وارد شدم گزنینه ی Active رو برام آورد و از امروز اکانت من فعال شد
ولی کانکت نشدم
زنگ زدم 1868 گفت اگر تازه اکتیو کردین باید صبر کنید تا فعال بشید
خدا داند:41:
دوست عزيز اگر تونستي كانكت بشي سرعت دانلودتو چك كن ببين چقدره؟ و بما هم اطلاع بده. ممنونم.نقل قول: