كسي در منطقه شمال رسالت وايمكس گرفته؟
Printable View
كسي در منطقه شمال رسالت وايمكس گرفته؟
نقل قول:
سرویس وایمکس هم همانند ای دی اس ال برای کامپیوتر هست نه موبایل
ایرانسل به عنوان یه شرکت خصوصی (و تحت عنوان شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل)
با پرداخت مبلغ حدود 40 میلیارد تومن مجوز ارائه خدمات اینترنت وایمکس رو گرفته!!
در واقعه فرض کنید ایرانسل یه شرکت دیگه است مثل شاتل / پارس آنلاین
که اینترنت میده همین
آیا کسی تو منطقه شهرری و پائینتر یعنی تا قرچک وایمکس گرفته ؟
در منطقه اي كه پوشش آن متوسطه ممكنه آنتن داخلي جواب بده؟
برد آنتن هاي وايمكس چقدره؟
من همین الان داشتم با اپراتور صحبت می کردم اولین سوالم این بود که باWiFi میشه به مودم وصل شد گفت آره!!!یعنی ساپورت WiFi داره
دوستانی که دارن میتونن یه تست بزنن(البته فکر می کنم قبلا تست زدن و جواب نداده)
شاید یه چیزی از مودم باید فعال بشه
راستی مودم خارجی قراره 180 بشه یا داخلی!؟
قضیه این 64 کیلوبیت چیه که زده رایگان؟در حدی هست که آدم به خاطرش 110 تومن پول بده مودم بخره؟
بالاخره کسی سرویس نگرفت ببینیم سرعتش خوبه یا نه.
عذر میخام این وایمکس ایرانسل سرش به تنش میرزه یا نه؟
فعلا که اینجا هیچ کس ریسکش رو نکرده.نقل قول:
برای کسانی که در حسرت سرویسهای دی اس ال موندن و به نوعی نتونستن دی اس ال بگیرن خیلی خوبه
سلام دوستان
قراره شنبه بیان برام سرویس 3 گیگ و سرعت 128 را نصب کنن
وقتی تست کردم بهتون اطلاع میدم
سی یو
آقا ما آخر نفهمیدیم باید اول اینترنتی درخواست داد یا باید به مراکز ایرانسل مراجعه کنیم؟
یه مسئله دیگه اینکه تخفیف 10درصدی تا 19 اسفند شامل مودم هم میشه؟
وقتی هم که سرویس رو خواستیم قطع کنیم مودم رو پس میگیرن؟
کسی جواب ما رو نداد راجب سرویس 64.به نظر من تا زمانی که دانلود شبانه مجانی نذاره اصلا ارزش نداره چون من زمانی که adsl داشتم 3 گیگ رو 25 روزه تموم می کردم فقط هم با وب گردی.دریغ از یه دانلود بالای 20 مگ
هم می شه با ۷۰۷ تماس گرفت و هم می شه با مراجعه به سایت یا دفاتر ثبت نام اینکارو انجام داد... حالا هرکسی که یکی از این سه راه رو راحت تر بدونه انجام می ده...نقل قول:
تخفیف فقط شامل اشتراک ماهیانه می شه نه مودم.
سوال سومتونم جوابش نه.پس ۱۱۰یا ۲۲۰تومان پول واسه خرید مودم دارید می دید دیگه چطور پس بگیرن؟ گفتن در آینده مودم امانی شاید بدن.
اون دوست عزیزم که گفته بود کدوم مودم می شه ۱۸۰هزارتومان مودم داخلیه که الان ۱۱۰هزار تومانه... باور نکن شایعه کردن واسه فروش بیشتر...
سلام
می خاستم بپرسم ایا ایرانسل در شمال کشور، سلمانشهر، متل قو، سرویس ایرانسل وایمکس می دهد، آیا می تونیم برای 20 روز عید سرویس ازشون بگیریم و بعدش سرویس رو به تهران منتقل کنیم و دوباره برای تعطیلات به شمال منتقل کنیم ، ممنون
سلام دوستان.
میشه قیمت سرعتای مختلف رو بگید؟
بعد قیمت اون چیزه(اسمش نیدونم) که مثل فلش مموری هست با اون یکی گندهه چنده؟
مرسی
خلاصه بگم
الان اگه گرفتین وصل شدن یا نشدنتون شانسی هست
یه طوری میشه گفت دلش خواست وصل میشه نخواست نمیشه
به هیچ کس حداقل تا پایان سال توصیه نمیکنم بگیره!!!!!!!!!
من دارم و هر روز اجداد مدیران ایرانسل رو غرق در کلمات محبت آمیز میکنم!!!
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
برای قیمت و عکس مودم و چیزهای دیگه
به سایت ایرانسل سر بزنید!
الان فرق اين وايمكس با اي دي اس ال اينه كه بدون نياز به خط تلفن هر جا كشور كه بخواي به نت دسترسي داري؟
سلام دوستان
لطفا قبل از ثبت نام نقشه شهرتون و مناطق تحت پوشش زرد رنگ را چک کنید تا مشکل آقای احمد 313 گریبان شما را نگیرد.
تا اطلاعات بعدی درود و دو صد بدرود.
تقریبا بله.نقل قول:
- در همه کشور نیست، فقط در 7-8 تا شهر هست. اون هم همه نقاط شهرها نیست. برای هر شهری یه نقشه دسترسی توی سایت ایرانسل هست که باید ببینید.
- ضمنا برای اتصال باید در یک محل ثایت باشی. در حال حرکت (مثلا با لپتاپ توی ماشین) نمی شه به اینترنت وایمکس ایرانسل وصل شد.
- تفاوت دیگه اینه که به هر حال این تکنولوژی چون بیسیم هست، کیفیت ارتباطش از ADSL که توسط سیم منتقل می شه پایین تره. مثل موبایل که بعضی جاها آنتن دهی خوبی نداره ولی تلفن ثابت همیشه کیفیتش خوبه.
در مجموع من ترجیح می دم که فعلا صبر کنم، چون با گذشت زمان هم پوشش مناطق مختلف بهتر می شه هم با ورود رقبای جدید به میدان (بعد از عید) جو رقابتی شکل می گیره و قیمت ها پایین تر میاد. قیمت های فعلی وایمکس در حال حاضر توان رقابت با قیمت های ADSL رو نداره، پس اگر بی سیم بودن (قابلیت اتصال به نت از هر جا) براتون زیاد مهم نیست، فعلا خرید ADSL به صرفه تره.
دوستان اگر میشه مشخصات این مودمی که خود ایرانسل می ده را بدید . چون میخام خودم یه مودم بخرم.. ... ... .. با تشکر
یکی از دوستام (دوست دوستام ) مثه که گفته قراره در عید نوروز شب ها و پنج شنبه و جمعه رو رایگان کنند
حالا راست گفته؟
خود ایرانسلی ها این شایعه رو راه نینداخته باشند که بریم بخریم گول بخوریم!
چون همون دوستم گفته در عید کلا تعطیلا
حالا بگیرم نگیرم؟
اگر وایمکس ارزونتر بشه خیلی بهتره تا adsl چون هم هزینه رانژه کردن نداره هم دردسر تلفن نداشتن و هزار تا دردسر دیگه... ولی فعلا بهتون توصیه نمی کنم بگیرین... من خودم یک هفتست پول ریختم هنوز تکنیسین و مودم ایرانسلو به چشم ندیدم... فعلا که خوردنش... فکر نکنم توی عید هم مجانی بشه... اینها شایعه های ایرانسل واسه فروش بیشتر... البته هر کی می خواد بگیره یکدفعه مجانی نشه تو سال جدید من فحششو بخورم... به هرحال به نظر هرکسی مربوط می شه... من که سه سال تلفن واسمون وصل نکردن... نگید روستایی هستم تلفن نداره والا وسط شهرم... البته مخابرات وظیفه شناسه 24ساعته وصل می کنه اصلا شک نکن(هرجا رفتم پیگیری اینو شنیدم)... والا به چشم که ندیدم کدومه تلفن؟! البته حالا که شنیدن من دیگه قید ADSL رو زدم کل انداختن فعلا خط انداختن رو زمین تا ۲۰سال آینده تلفن وصل کنن ان شا الله... یعنی واقعا من اونروزو می بینم؟!!!!!...
كسي ميدونه برد آنتنهاي مايكروويو وايمكس ايرانسل چقدره؟
نقل قول:
دوست عزیز سلام
ببینم شما با توجه به چی میگین قراره در آینده امانی بدن؟؟؟؟
(مدیر ایرانسلی / علم غیب داری/ اطلاعیه رسمی داده/)
یا اینکه شنیدی
منم که گفتم اون 180 تومن رو نصاب مودم گفت!
میخوای اسمشو بدم
مسول تکنسین های (نصاب های) شرکت پاسار گاد (یکی از 2 شرکت طرف قرارداد ایرانسل) بود
الف
دوست عزیز من که نگفتم شما راست نمی گی؟! گفتم ایرانسل شایعه ۱۸۰هزار تومانی رو راه انداخته... ایرانسل نه مال بابای منه نه شما... من که زنگ زدم ۷۰۷ گفت در آینده می دن... دیگی چی بگم... هر کی هم می خواد اطلاع کسب کنه به ۷۰۷ زنگ بزنه...نقل قول:
یک سوال این وایمکس ایرانسل به شهرستان ها می آیدما با تبریز 45کیلومتر فاصله داریم؟
كسي ميتونه وزن و ابعادمودم داخلي ايرانسل رابده
سلام دوستان
مودم داخلی وزن کمی دارد.
سرعت دانلود بین 12 تا 20
صفحات را هم خیلی خوب باز میکنه .
بای بای خط تلفن پس سی ام بای بای مخابرات جهان سوم
سلام من تو غرب تهران گرفتم بسیار عالی داره جواب میده و قطعی هم نداره و سرعت دانلودم هم بین 20 تا 30 کیلو بایت متغیره و 128است با اینکه دور و ورمون پر از مجتمع است ولی با مودم داخلی هم قشنگ سیگنالش پر میکنه
سلام.یکی این سوال ما رو جواب بده خوب.
قیمت این که مثل فلش مموری هست چنده خوب؟؟؟
اینجوریه:
فقط vodafone روش ننوشته:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا جواب بدید.
من فمر کنم این دانگل رو وایمکس ایران جواب نمیده چون قابلیت موبیلیتی سداره البته مطمئن نیستم شما خودت امتحان کردی ؟؟نقل قول:
دوستان عزیز
بعد از مدتی اکنون از وایمکس دائمی 128 با مودم زرد رنگ ( داخلی ) ایرانسل با پر شده سه چراغ سیگنال ، از ایرانسل استفاده می کنم و در سایتی نیز تست سرعت را چک کردم و چنین جوابی را نشان داد.
کد:http://www.speedtest.net/result/743995676.png
دوستان بین ِ این وایمکس هایی که وجود داره ، کدوم از همه بهتره و کیفیت ِ بهتری ارائه میده ؟
شرایط ِ خرید از ایرانسل رو میگید لطفا ؟ چند روزه تحویل میدن ؟
شما ها هم دلتون خوشه اااااا:19::19: اينجا ايرانه از اين چيزا نمي شه استفاده کرد بايد يه مودم که بيشتر شبيه 4پايه ست رو بذاري سر ميز:27::27: تازه شانس بياري مثل من بيرون از خونه آنتن نده:19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
فعلا که ايرانسل ارزونتره:10: ولي در کل زياد جالب نيست...:19::19:تحويلش تا وصل شدنش حدود يک هفته طول مي کشه..:11: براي اطلاع از شرايط ايرانسلم به سيتش مراجعه کنيد..:5:
:18: دوست عزیز مطمئنی 128 گرفتی؟نقل قول:
یعنی سرعت دانلودت 170؟
به نظر من 70است..........
نه عزیز من دارم سوال میکنم.نقل قول:
من فمر کنم این دانگل رو وایمکس ایران جواب نمیده چون قابلیت موبیلیتی سداره البته مطمئن نیستم شما خودت امتحان کردی ؟؟
چون تو تبلیغات خود وایمکس بود پرسیدم چنده.نقل قول:
شما ها هم دلتون خوشه اااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا ايرانه از اين چيزا نمي شه استفاده کرد بايد يه مودم که بيشتر شبيه 4پايه ست رو بذاري سر ميز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه شانس بياري مثل من بيرون از خونه آنتن نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجايي برادر؟؟!!!:18::18::18::18::18::18::18::18: منم سه تا چراغ مودمم روشنه روبروي دکل ايرانسلم ولي با 15تا20 دانلود مي کنم:19::19: دمت گرم يه دستيم روي سر ما بکش:27::27:نقل قول: