ممنون
خوب کیفیت غیر اصلشون چطوره؟ کیفیت غیر اصلش خوب هست ؟ مثلا بعد از یه مدتی رنگ فریم کدر نمیشه یا تغییر رنگ نمیده؟ اگر با آب شسته بشه مشکلی پیش نمیاد ؟ قیمت غیر اصل و همینطور اصلش چند هست؟
با تشکر
Printable View
ممنون
خوب کیفیت غیر اصلشون چطوره؟ کیفیت غیر اصلش خوب هست ؟ مثلا بعد از یه مدتی رنگ فریم کدر نمیشه یا تغییر رنگ نمیده؟ اگر با آب شسته بشه مشکلی پیش نمیاد ؟ قیمت غیر اصل و همینطور اصلش چند هست؟
با تشکر
عدسی با این مشخصات چند در میاد؟
چشم راست:0.5 چپ:0.75
غیر آستیگمات آنتی رفلکس و فتو کرومیک هم باشه.:n13:
جنس خوبش R&G 120 تومن.نقل قول:
hakhamanesh
پورش دیزاین اینطور نیست و غیر اصلش واقعا کیفیت خوبی داره
karbar1234
البته منظور دوستمون I&G هست که 110 هم هست
ببینید بستگی داره به عینک سازی که مراجعه میکنید ولی اگر از جایی بگیرید که کیفیت خوب داشته باشه فتو ET قیمتش سراسری هست و بازار خراب کن نیست که جنس 5 هزارتومانی به جای 60 تومانی بده که و بگه کیفتش فرق نداره
فتوکرومیک ها از 60 شروع میشه بعد 110 که I&G هست بعدش 120 که ویولت هست دارای پک و 6ماه گارانتی آنتی رفلکس بعدیش hi top هست جنس ژاپنی نانو که واقعا خیلی خوبی داره بعدش 200 هست آساهی ژاپن
طبق قیمتها کیفیت ها بهتر میشه و میزان دید در تمامی جای عدسی یکسان میشه و مقاومت عدسی هم بیشتر میشه
ممنوننقل قول:
JAGUAR و Ray Ban غیر اصل هم کیفیتشون خوب هست؟
لطف میکنید قیمت اصل و همین طور غیر اصل 3 برند JAGUAR و Ray Ban و Porsche Design را بفرمایید چند هست؟
با تشکر
ممنون از توضیحات
hakhamanesh
ببینید غیر اصل هم چند مدل داره!!!!
یک سری هستند با کیفیت بسیار بد میشه تشخیص داد با قیمت 40 تومان!!! ولی یک سری هستند 90 تومان! ولی یک سری تحت لیسانس میزنند که اونا کیفیت قابل تحسینی دارند
ببینید اگر فرم(form) براتون بیشتر مهمه میشه از بقیه برندها هم دیدن کرد که با نصف قیمت اصل این فرم ها میشه خرید ولی خب فرم اصل هم مزیت های خودش رو داره من تاحالا جگوار نیاوردم اصلش رو ولی کت و استون رید و نیکون و ریبن و ... واقعا میشه حس کرد تفاوتش رو با بقیه برندهای تقلبی
به نظر بنده عینکهای برند رو میشه از همون طرح برندها هم تهیه کرد. من به شخصه خرج زیادی نمیکنم چون بیشتر تابع تحولات هستم تا ماندگاری.
وقتی من میخوام سالی یکبار عینکم رو عوض کنم یه Ray ban شصت تومنی رو ترجیح میدم. جالبه که کیفیتشونم بدک نیست.
نقل قول:
شیشه عینک با بیس 5 یا 6 که انحای زیادی داشته باشه و روی صورت کامل بخوابه چی پیشنهاد میکنید ؟
عدسی؟
شماره چشمتون چنده؟
سلام خدمت دوستان
من چون زیاد پشت pc , tv بودم. دچار چشم درد شدم. در حالت عادی درد ندارم. یه مدت بی خیالش بودم ولی دیدم داره جدی میشه، دیروز رفتم دکتر گفتش نمرت 0.25هستش. و نسخه نوشت. هنوز برای خرید عینک اقدام نکردم. چند سوال داشتم:::
تاثیر عینک چطور هستش؟ یعنی بزنم خوب میشـــــــــه؟!!
چه عاملی باعث میشه یکسری از افراد عینکی بشن و چشم ضعیف بشه؟ من خودم چون زیاد نشستم چشمام درد گرفته حالا افراده دیگه چطور عینکی شدن!!!
با تشکر
مگه کسی برای 25صدم هم نسخه مینویسه . معمولا از 5. به بالا مینویسن
کسی نیست به سوالم جواب بده؟؟!! :n27:
نقل قول:
سلام
چند سالتونه؟
ببینید فقط یک سری از ضعیفی ها هست که با عینک زدن خوب میشه بقیه میشه گفت از بدتر شدنش جلوگیری میکنه! ولی برای رعایت کردنش میشه به مقالاتی که توی نت و همه جا هست مراجعه کنی مثل کار کردم با کامیپوتر در تاریکی و درس در تاریکی و کم خوابی و ....
ببینید شما باید عینک پلانو بگیرید بدون شماره هم باشه اشکال نداره ولی باید استفاده کنید تا دچار اینطور مشکل ها نشید
سلام دوست گرامینقل قول:
عرض شود که عینک به هیچ عنوان جنبه درمانی نداره (که مثلا اگر استفاده کنید خوب بشید یا دیگه چشمتون ضعیف تر نشه!) (مگر در یک حالت خاص که انحراف چشم رو با استفاده از عینک های خاصی به تدریج اصلاح میکنند دقت کنید یک حالت خاص هست برای برطرف کردن انحراف )
پس اگر شما عینک بزنید یا اینکه نزنید در هرصورت چشمتون ضعیف خواهد بود در همین حد
ضعیف شدن چشم به دلیل استفاده از تلویزیون یا کامپیوتر تا کنون اثبات نشده (تا جایی که من اطلاع دارم) یعنی کسی که چشمش ضعیف هست علت بوجود اوردنده اون پی سی یا تی وی نیست! و همچنین استفاده بیشتر از اینها هم تاثیری در ضعیفتر شدن چشم نداره
تنها مشکلی که در اثر استفاده مداوم از کامپیوتر ایجاد میشه خستگی چشمها به دلیل کمتر پلک زدن هست که باعث میشه چشمها خشکی پیدا کنن و بعضا قرمز بشه! و به هیچ عنوان ارتباطی با ضعیفی چشم نداره
(که در مورد خشکی چشم از قطره اشک مصنوعی به تجویز پزشک استفاده میشه و همچنین قانون 20 20 20 هم موثره یعنی هر 20دقيقه يكبار نگاهتان را از روي كامپيوتر برداريد و حداقل به 20 قدم آن طرفتر از خود به اندازه 20 ثانيه بيشتر نگاهي بيندازيد )
سن و سال شما مهم هست چناچه از 20 به بالا هستید روند ضعیف شدن چشم با احتماله خیلی زیاد متوقف میشه یا خیلی خیلی کند میشه (البته موارد خاص هم داریم)
در نهایت چناچه این 0.25 آستیگمات باشه عینک نزدن شما ممکنه باعث بشه که اذیت بشید سردرد بگیرید یا نوشته های از فواصل دور (مثلا تابلو نوشته های پزشکان یا نوشته های تابلو سر کلاس...) رو نتونید درست بخونید پس بهتره عینک استفاده کنید
اما اگر صرفا 0.25 ضعیفی چشم هست خیلی هم زدن و نزدن عینک مهم نیست:n06:(یعنی فرق چندانی نداره) ولی بهرحال هرطور که خودتون مایلید (اخه بعضی ها به دلیل مدل های خاص عینکهای اینروزها طرفدار عینک زدن هم هستند:n09:)
موفق باشید:n16:
ای بابا کشتی منو از بس پست دادی......بنده خودم عینک میزنم ولی اصن استفاده نمی کنم شمارم 0.25 هست برای راست و 0.75 برای چپ
بنده rayban دارم یک مارک جون دار از جنس پلاتینیوم و تیتانیوم مثه سنگ.......می دونی چیه بنده روزی سیصد تا میشت می خورم(البته تو مدرسه) نه و سیصد تا میزنم ولی ای لامصب یه دفعه ی خش بر نداشته......1 تریلیارد دفعه افتاد زمین هیچی نشد پیشنهاد میکنم بخریش:n02::n02::n02::n02:
البته نظر نظر خودتون
ممنوننقل قول:
23 هستم.
ببخشید من چند سال پیش تو دانشگاهمون یه عینکه شماره صفر به قیمته14تومن خریده دارم. خیلی کم ازش استفاده کردم.
ازش میتونم الان استفاده کنم؟؟؟
سپاس :n16:نقل قول:
یعنی تا این حددددددد :n04:نقل قول:
خو جواب ندادن پست دادم دیگه! :n26:
درود دوستان من به تازگی یک عینک خریدم با مارک vir Enzo مثل اینکه چینی هست .میخاستم بدونم گرون خریدم یا نه قیمت خود فرم 110 تومن وعدسی ها85 تمن اینجور که فروشنده میگفت کره ای هستند لطف کنید اگه قیمت دارین بگین ممنون.
سلام
مارکهای چینی بسیار زیاد هست عسکش رو ارسال کنید تا بگم
نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
85 عدسی سفید؟!!!یا فتوکرومیک؟
نه فتو کرومیک نیستن .کل قیمت عینک 210 تومن شد. به گفته فروشنده عدسی ها کره ای هستند.نقل قول:
دقیقا چه مارکی؟
VIR ENZO ..............نقل قول:
سلام
من تو صفحه قبل توضیح دادم حالا، میخوام برای خرید عینک اقدام کنم.
چقدر هزینه کنم خوبه؟ یه پیشنهادی بدید
scorpion.b
عدسی این مارک؟! نشنیدم!
غول مرحله اخ
سلام
بستگی به خودتون داره!
سلام جناب meha عزیز شما مارک عدسی رو پرسیدید این دوستمون مارک vir enzo رو برای فرم گفتند ((توی عکس صفحه قبل))نقل قول:
:n06::n16:
من یک سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید الان عدسی آساهی در فشرده ترین حالتش ( 1.7 بود؟ حافظم زیاد یاری نمیکنه) برای شماره های بالا جفتی چند درمیاد حدودی؟
درود من فقط میدونم عدسی ها کره ای هستند.
scorpion.b
خب اگر بتونید مارکش رو بفهمید خوب میشه بگیریدش جلوی نور و عینک رو یکم تکان بدید ببینید چیزی روی شیشه نوشته یا نه؟! یا با آب جور یا چایی کار کنید بخار بگیره بعد ببینید
Atghia
سلام
فشرده ها فرق داره 1.9 هم داره
بستگی به شماره داره،شماره رو بدید و بگید چقدر میخواین هزینه کنید تا بهتون بگم :)
هیچ مارکی روش ننوشته دوست عزیز
خب پس کره ای نیست!
همه ی عدسی های کره ای مارک دارن؟نقل قول:
بله
مگه اینکه درجه 2 باشه
درجه دو خوب هستن ؟نقل قول:
نه کیفیت خوبی ندارند!
سلام دوستان من می خوام یه عینک طبی ورزشی بگیرم. عینکی که بشه روش عدسی نمره دار قرار بدن برای ورزشی مثل فوتبال. چن جا رو سراغ دارم ولی اون مارک ها قیمت هاش بالا بود حدود 200 - 300 . می خواستم ببینم تا حالا کسی خریده با قیمت پایین تر؟ زیر 100 اگه سراغ دارید راهنمایی کنید.ممنون
سلام
می خواستم بپرسم عدسی Bi-aspheric یا double aspheric با ضریب شکست حداقل 1.7 برای شماره 85*2+2+ پیدا میشه و قیمتش حدودا چقدره؟
ممنون
سلام
آقا عجله ای شد عینکو خریدم. الان تو خونه زدم، خانواده میگن عینکی که انتخاب کردی به صورتت نمیاد! :n29:
بنظرتون عینک حتما باید به صورت بیاد؟؟؟
الان از کجا میشه فهمید که یک فریم به چه صورتی میاد؟؟
سلام،
من شماره چشام اینه:
OD: -4.75 -1.00 *25
PD = 68
لطفا من رو برای خرید بهترین عدسی و فریم ممکن تا بودجه مجموع 300 تا 400 راهنمایی کنید.
در ضمن من با سیستم زیاد کار می کنم و فک می کنم آنتی رفلکس باشه بهتر باشه برام و چون شماره چشام هم بالا هست فشرده بگیرم بهتر نیست؟
ممنون
انتخاب فریم با توجه به شکل صورتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از این که به رنگ عینک تان بپردازید و بخواهید رنگ آن را انتخاب کنید اول به قاب و فریم عینک تان دقت کنید . اول فریمی را انتخاب کنید که صورت شما را اذیت نکند .
اگر صورت مربع شکلی دارید : قاب و فرمهای را انتخاب کنید که گرد و یا بیضی باشند زیرا انحنا و حالت خمیدگی که این عینکها دارند باعث میشوند که صورت شما را از حالت مربع شکل خارج کند و حالت مربع بودن صورتتان را کاهش میدهد .
اگر صورت گردی دارید : قاب و فریمهای کشیده و مربع را انتخاب کنید و البته اگر در گوشه ی عینکها حالت زاویه دار باشند بسیار مناسب است ، زیرا صورت شما را به اصطلاح سرو سامان میدهد و از حالت گردی خارج میسازد و البته به یاد داشته باشید ، افرادی که صورت گردی دارند نباید از عینکهای که شکل گردی دارند ، استفاده کنند زیرا گردی صورت شما افزایش مییابد .
اگر صورت شما بیضی شکل است : فریمهای مستطیل شکل و کشیده باعث میشوند که صورت شما کشیده به نطر برسد . افرادی که صورتهای بیضی دارند ، بهترین حالت را دارند زیرا به صورتهای بیضی همه مدلهای قاب عینک میآید و آنها میتوانند هر فریمی را که دوست دارند انتخاب کنند . و فقط یک نکته متذکر میشویم و آن این است که از عینکهای که فرم و قاب ظریفی دارند، استفاده نکنید .
اگر صورتی مستطیل شکل دارید: بهتر است از فریمهایی استفاده کنید که گوشههای آن گرد هستند و دارای زاویه ی گرد میباشند ، زیرا برای اینکه حالت تعادلی بین صورتتان و قاب عینک تان برقرار کنید این حالت بهترین است.
نکاتی در رابطه با انتخاب رنگ عینک تان و این که باید چه رنگی را انتخاب کنید :
رنگی را برای عینکتان انتخاب کنید که به رنگ صورت شما بیاید .
اگر شما صورت و پوست سفیدی دارید : بهتر است از رنگهای تند استفاده کنید مانند قرمز ، قهوه ای ، آبی ، مشکی ، به شما میآیند .
اگر پوست صورتتان سفید نیست و مات میباشد : بهتر است از رنگهای مانند سفید ، مشکی ، خاکستری استفاده کنید .
منبع:سیمرغ