محسن خان مبارکه.نقل قول:
این مدل بلندگوهای عقبش وایرلسه؟
ببخشید البته میشه بگید چند خریدید با چه گارانتیی وازکجا؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
Printable View
محسن خان مبارکه.نقل قول:
این مدل بلندگوهای عقبش وایرلسه؟
ببخشید البته میشه بگید چند خریدید با چه گارانتیی وازکجا؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام دوست عزیز .
مبارکت باشه .
در مورد دیزاینش حق با شماست ! به نظر من هم دیزاینش بهتر از سری RS هستش .
لطف کن بگو چقدر گرفتی و در مورد DVD پلیرش هم پورت USB و HDMI داره ؟ 1080P هستش ؟ کلا به نظرت چطوره ؟
مخلصیم .
مبارک باشه !
یه بررسی جامع اگه وقت کردی بزار اینجا ؟ در مورد صدا و فرمتهای فیلم و زیرنویس و این حرفا .!
قیمتش رو هم لطف کنی ممنون میشم ؟
سلام ؛نقل قول:
مبارک باشه ،
شما مطمئن هستید که صدای این مدل فیلیپس از rs30 بهتر بود؟
با سلام من هم به جمع فیلیپسی ها در آمدم من مدل 3578w را به صورت اینترنتی خرید کردم.
آقا محسن مبارک باشه:10:
میشه بفرمایید از کجا و چند گرفتید. ممنون
مرسینقل قول:
نه وایرلس نیست ، مدل 3578w وایرلسه
498 از هایپر استار
498نقل قول:
DiviX Ultra - MP3 - WMA - JPEG
بله 1080 هست
ورودی MP3 Player هم داره
من کل سینماهای بازار رو تست کردم باید بگم تو قیمتش عالیه !
ما بیشتر
چشم 4شنبه میاد اومد حتمانقل قول:
498
مرسی علی جاننقل قول:
بله مطمئنم بهتر بود (نظر شخصی و تست !)
به نظر من پایونیر رو باید بیشتر از اینا خرید تا خوب باشه
البته خودم سیستم ماشینم پایونیره ولی سیستم ماشین فرق داره
مبارک باشهنقل قول:
حالشو ببر:8:
سلام .
مرسی عزیز .
راستی نگفتی USB و HDMI داره یا نه و 1080P هستش یا 1080i !
من داشتم میرفتم RS30 بگیرم ولی الان یه ذره خورد تو ذوقم :دی
جریان این مدل 3578W چی هستش ؟ خوبه ؟ قیمت ؟
پ.ن : USB و HDMI داره :دی 1080P هم هستش :دی
مخلصیم .
فکر کنم این جواب شما باشهنقل قول:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
راستی یه چیزی : تو مشخصات صوتیش نوشته :
Audio Playback
Compression format: MP3, WMA
Playback Media: DVD+R/+RW, CD-R/RW, DVD-
R/-RW
MP3 bit rates: 32-256 kbps and VBR
یعنی 320 رو پخش نمیکنه یا با کیفیت 256 پخش میکنه .. یکی یه راهنمائی کنه در این مورد ؟
تفاوت 3378 با 3578 اینطور که من دیدم اینکه 3578 بلندگوهای عقب وایرلس است و 1100 واته و فکر کنم ورودی اپتیکال داره ولی 3378 باسیم هست و 1000 وات و تفاوت قیمت حدود 100 تومان. ولی ظاهر یکی بود و هایپر استار هر دو را داشت.نقل قول:
می خوام سینما خانگی بگیرم که پلیر نداشته باشه اما آمپلی داشته باشد و به جای آن هارد پلیر (WD HD player) بخرم و هزینه بغیر از هارد پلیر حدود 400 باشد. آیا فکر مناسبی است و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
پ ن : دی وی دی پلیر سونی هم دارم.
3578W قیمت 530 !
عجب چیز جیگیریه . خیلی حال کردم باهاش . انشاالله همینو میگیرم .
مرسی که فیلیپس معرفی کردین !
مخلصیم .
3578 خوبهنقل قول:
وایرلسش 1100 واته
اینم بود ولی بازم من 3569 گرفتم چون از دازاینش خیلی خوشم اومد هم اینکه چوبیه ! که برای من مهم بود چون صدارو بهتر میده بیرون
موفق باشی
ولی جفتشون خوبن
کسی از فیلیپسیا قضیه اینو میتونه واس ما روشن کنه ؟نقل قول:
توصیه من به دوستان اینه راجع به مدل های مختلف بیشتر بررسی کنند بعد اتنخاب کنند صرف اینه از مدل خاصی تعریف میشه دلیل نمیشه که اون مدل حتماً نیاز های شما رو بر آورده کنه هر چند هم که مدل خوب و حتی گرونی باشه به هر حال هر کسی توقع های خاصی نسبت به پولی که خرج میکنه داره خودم بعد از کلی بررسی بین 787 پایونیر و 3578 فیلیپس مدل فیلیپس رو انتخاب کردم. دلایلش هم انتظاراتی بود که من از سینمای خانگی خودم داشتم و اونها رو توی فیلیپس دیدم
فردا بیاد تست میکنم میگمنقل قول:
بعید میدونم نشه
من هم با حرف شما موافقم.هر کسی توی صدا سلیقه ای داره.نقل قول:
مثلا دوستمون محسن مدل 3569 فیلیپس رو به rs30 پایونیر ترجیه داده و دوستمون علیرضا برعکس این قضیه.
به نظر من هم پایونیر صدای زنده تری تولید می کنه و فیلیپس بیشتر سعی کرده که صدای ریز و بیس خودش رو تقویت کنه و توی تست هایی که من از مدل های فیلیپس گرفتم به نظرم جزِِِییات توی صداش تقریبا گم میشه ولی مدل های پایونیر جزییات رو به طور کامل تری ارائه میده.
به نظر من مدل فیلیپس بیشتر برای کسانی مناسب تره که علاقه به گوش دادن آهنگ هایی دارن که بیشتر صدای بیس و تریبل بشنون تا بقیه چیزها و توی پخش فیلم هم به نظرم تقریبا خوب عمل میکنه.
پایونیر هم مناسب کسانی هستش که فقط دنبال صدای زنده و طبیعی تر هستند یعنی بیس و تریبل صدا و بقیه جزئیات،همه توی یک سطح قرار دارن و من به شخصه اینطوری بیشتر حال می کنم.
مثلا شما اگه بیس فیلیپس رو گوش کنید میبینید که بیس پر حجمی داره ولی زمانی که بیس پایونیر گوش میدید میبینید بیشتر لرزش ایجاد می کنه تا صدای کوبنده بیس و این یعنی بیس طبیعی.به طوریکه توی صحنه های فیلم بهتر روی شخص اثرگذاری می کنه.
بهرحال هر کسی توی صدا سلیقه ای داره و من شخصا پایونیر ترجیح میدم و حرفهایی هم که در بالا زدم همه نظر شخصیم بود و خواهشا یوقت کسی جبهه گیری نکنه.
من مخلص همتون هم هستم:10:
و خیلی دوست دارم سلیقه افراد هم در مورد صدا بدونم.
کلا حیطه موسیقی حیطه سختی واس نظر دادن هست تعریف هر شخص از صدای و تصویر زیبا متفاوت هست
و اما نظر من حدود 4 5 ماه پیش شایدم بیشتر چندین مدل از فیلیپس از جمله 3378 و 3569 رو شنیدم با دقت ممکن اول با صدای اورجینال DTS فیلیپس که تو دی وی دی اورجینال خود پلیر بود و یه سری اهنگ گلچین شده توسط خودم و پلی کردنش از usb .
تا اونجا که حضور ذهن دارم حدود 45 دقیقه بر روی هر دو ht تست صدا و تنظیمات می گرفتم,از قضا این قضیه تست وقتی طولانی شد که تونستم مخ صاحب فروشگاه رو بزنم و بتونم به قول معروف زیر و بمشونو در بیارم.
فیلیپس بیشتر سعی بر زیبا سازی صدا در ht هاش با تریبل بالا و باس سفت و کوبنده داشت دقیقا همون سیاست کمپانی معروف jbl برر روی باند هایی که عرضه میکنه, بر خلاف پایونیر و یاماها که صرفا تفکیک ساز های ضربی با صدای های ریز از هم در اولیت ht های این برند ها هست و در وهله دوم باس نرم و زیبا سازی صدا .
حسن ht مدل 787 پایونیر بر خلاف 3569 علاوه بر اینکه صدایی رسا با تفکیک پذیری فوق العاده ی رو داراس,دارای صدایی زیباتر و شفاف تر این 3569 هم هست به این صورت که با تنظیمات و کالیبره کردن در تریبل و باس میشه به صدای زیبا در کنار تفکیک پذیری فو ق العاده رسید . به صورت دیفالت تریبل 787 از 6+ بر روی 0 قرار داده شده است و باس هم از6+ در -1 ,با کالیبره در تظنیمات باس و نرم می توان بسته به سلیقه شخص میشه بهترین تنظیمات رو بهره گرفت.
و اما مسئله دیگری که اینجا مطرح هست در زمینه تصویر و upscaler هستش.
کلیه چیپست های قرار داده شده بر روی ht & hdtv پایونیر جزو چیپست های high end به شمار می روند و از دید مراجع بررسی کیفی و منتقدین جزو چیپست های excellent به حساب میان . در جایی می خوندم پایونیر برای طراحی چیپست های پردازشگر در حد میلیون دلار خرج کرده که رقم قابل توجه ای هست .
در کل عملیات upscaler در پلیر های پایونیر در سطح عالی هست نسبت به سطح عملکرد متوسط چیپست های upscaler در فیلیپس یا سونی .
نظر شخصی شما قابل احترامهنقل قول:
من متال دث متال ترش متال.....زیاد گوش میدم
کاش یه بار با این آهنگا تست کنید نه آهنگ هایی که بیسو تریبلن فقط !
من 13 سال پیش دنبال بیس و تریبل بودم :20:
وارد جزئیات نمیشم دیگه...
اون بیس ویبره ای هم که شما میگید بیس طبیعی نیست یعنی نمیشه گفت طبیعی حرفه ای تر بخوایم بگیم سلیقه ایه !
موفق باشید
هایپر استار 480 میدهنقل قول:
سلام .نقل قول:
جداً ؟ یعنی قیمت این مدل از مدلی که دوستمون خریده پایینتره ؟
میخواستم اینترنتی سفارش بدم . اینطور شد میرم هایپر ببینم چه خبره !
راستی دوستان 2 تا آدرس از این فروشگاه های معتبر فیلیپس رو بدین .
مرسی دوست عزیز .
پریشب هایپر استار بودم و هر سه مدل 3378 و 3578 و 3569 را داشت که قیمت آنها به ترتیب 389 و 480 و 490 هزار تومان بود و همانطور که در پست (490) هم نوشتم 3578 بیسیم است و ظاهرش دقیقا مانند 3378 است ولی 3569 باسیم و جنس چوب است و واقعا کیفیت صدای بالایی داشتنقل قول:
تنها فروشگاه که در پاساژ شرکا جمهوری قیمت مناسب داشت و تابلو مغازش فیلیپس بود فروشگاه الهام بود که دو هفته پیش 3378 را 425 قیمت داد.
پاساژ شرکانقل قول:
سمت راست همین Philips که دوستمون میگخ یکی هست که دو تا مدل 3569 و 3578 رو گذاشته و برات تست میکنه
(یکیشون مو باند فرفریه اون یکیم قد بلند و تقریبا لاغره)
520 میگفت آخرشم 500
نقل قول:
من که حسابی از صحبت های کارشناسی دوستانمون آقایان Mr-rayan و Ami R 940 لذت بردم.
من خودم صرف نظر از کیفیت صدا ، به این دلیل سری rs پایونیر رو انتخاب کردم که یه دستگاه جنراله! یعنی به دلیل جدا بودن آمپلی فایر و پلیر ، می شه از اونها استفاده گسترده تری کرد . مثلا می شه بعدا بلوری پلیر رو هم به اونها اضافه کرد یا حتی کاست پلیر! خود نمایندگی پایونیر هم در زیر پل حافظ تمامی این پلیرهای اضافه رو داشت که می شد خرید و با سری rs ست کرد...
از طرف دیگه به نظر من در زمینه سیستم های صوتی برندهایی مثل YAMAHA - JBL - INFINITI - CLARION - PIONEER - KENWOOD- SENNHEISER- DENON ، جز برندهای حرفه ای هستند و کلاس خاص خودشون رو دارند .من خودم خیلی دوست دارم که سیستمی با یکی از این برندها در کنار اتاقم باشه .(صرف نظر از کیفیت صدا و تصویر نسبت به سایر برندها)
در هر صورت به نظر من هم انتخاب سیستمهای اینچنینی کاملا سلیقه ای است . مثلا خیلی ها ظاهر سری RS رو اصلا نمی پسندند ولی من خودم بر عکس این نظر رو دارم . یا مثلا اینکه اسپیکرهای عقب سری RS پایه ندارند و ممکنه برای بعضیها در زمان چیدن اسپیکرها مشکل ساز بشه....
به هر حال امیدوارم هر کس هر مدلی که میگیره مبارکش باشه....
عید همتون مبارک
نقل قول:
دوستان عزیزی که قصد خرید دارند ، به ویژه اگه می خوان پایونیر بگیرن حتما قبل از خرید از فروشگا های پاساژ شرکا هم قیمت بگیرن.....به خصوص سمت چپ فروشگاه (( آکایی ))
بر خلاف نمایندگی مرکزی پایونیر در زیر پل حافظ که اطلا تخفیف نمی ده...این فروشگاه ها تخفیف هم می دن و حسابی راه می یان....
بلوری رو میشه با یه کابل به پلیر وصل کرد نگران اون نباشید !
هنوز HD و Full HD راه نیفتاده فیلماش برای بلوری به نظر من زوده هنوز
همین تلوزیونهای Full HD که باب شده الان چند تا کانال Full HD داریم ؟
با یه ----- جدید میشه 50 تا کانال HD رو باز کرد و دید Full HD که نیست بلوری هم که.........
تا وقتی هم که بلوری بیاد و جا بیفته فکنم چندتا سیستم عوض کردیم هممون
.
من خودم یکی از طرفدارای پایونیر هستم ولی به نظر من برای خونه باید بالای 1.5 خرید ، بخاطر همین من 3569 رو انتخاب کردم
مخلص همه پایونیر بازا هم هستم :دی
نقل قول:
البته باید بگم من پایونیر باز نیستم :46:
تا الان هر چی استفاده کردم سونی بوده....مثل VAIO - CYBERSHOT - BRAVIA - HANDYCAM - WALKMAN و .....رو همین حساب برای خرید سینمای خانگی فقط به سونی فکر می کردم تا اینکه تو سونی سنتر برام تست صدا کرد که پاک ناامید شدم.البته همکارام هم قبلا به من گفته بودن که سینمای خانگی سونی جالب نیست ولی من خودم رو تعصبی که به سونی داشتم (و البته دارم) رفتم و صدا شو تست کردم . در مورد فیلیپس هم باید بگم یکی از بهترین مدلهای بازاره . اینو از این جهت میگم که چند تا از همکارام سینمای خانگی فیلیپس رو گرفتن (البته مدل های ساده تر رو و در رنج قیمتی 350 تومن) و خیلی ازش تعریف می کنن و خیلی راضین. :8:
راستش منم تا الان سونی داشتم
ولی کلا نا امیدم کرده الان چه توی Bravia چه سینماش که دیگه.........
ولی به نظر من نباید آدم تعصب داشته باشه من سیستم ماشینم پایونیره بجز آمپ و.... خیلی هم تاکیید دارم روش ولی برای خونه نگرفتم چون میخواستم تا 500 هزینه کنم
به امید اینکه کیفیت ها دوباره برگرده
منم اول از سونی خیلی خوشم میومد
چون تلویزیون خودمون 40 وی 400 مالزی هست که و صداش واقعا عالی هست من هم فکر می کردم سینمای خانگیش عالی باشه و بعد مدل dz 777 رو خریدم و وااییییییییییییییی عجب گندی بود من فکر می کردم صداش خوب باشه مثل تلویزیون اش ولی آشغال بود
بعدش پایونیر خریدم که واقعا عالی بود و الان هم فیلیپس دارم که به نظره من به گرده پایونیر نمیرسه
تکراری×!×!×!×!×!×!×!×!×!×!×!×!× !
سلام به همگی .
فردا میخوام برم سینما خانگی رو بگیرم ! همون مدل 3587W فیلیپس .
الان این ریویو رو خوندم و یه جورائی دوباره نظرم رفت روی RS30 با پلیر RS70 .
دوستان خواهشا یه راهنمائی کنید ! هرکسی یه چیزی میگه . من دنبال صدا و دیزاین هستم .کد:http://www.techtree.com/India/Reviews/Philips_DVD_Home_Theater_System_HTS3578W_Review/551-106222-573-6.html
مخلصیم .
تکراری !×!×!×!×!×!×!×!
نقل قول:
دوست عزیز همین طور که اکثر دوستان عقیده دارند ، انتخاب یک چنین سیستمی کاملا سلیقه ای است . جدا از کیفیت صدا سیستمی رو بگیر که بیشتر به دلت می شینه!
دوست عزیزمون mohsenking با وسواس خاصی اکثر مدلهای بازار رو تست صدا کردند و در نهایت فیلیپس رو انتخاب کردند . الان هم حتما خیلی با سیستمشون حال می کنن و کاملا راضین . مهم هم همینه....
در مورد خرید سیستم پایونیر قیمت بالاتر اون رو هم در نظر بگیرید و اینکه بلندگوهای عقب دستگاه پایه ندارند ......من خودم به دلایلی که برام مهمه و قبلا هم گفتم سری rs پایونیر رو انتخاب کردم ... شاید معیارهای شما برای انتخاب یه چیز دیگه باشه و در نهایت دستگاه دیگه ای رو انتخاب کنید...
در مورد مقایسه کیفیت صدای دو تا دستگاه هم به نظر من منطقی اینه که دو دستگاه رو در کنار هم داشته باشید . اول یک آهنگ رو در دستگاه اول تست کنید و بعد cd یا فلش مموری رو به دستگاه بعدی وصل کنید و همون آهنگ رو پخش کنید . تنها در این صورته که واقعا می شه فهمید از دو تا دستگاه کدوم کیفیت بهتری داره...
به نظر من منطقی نیست که در یک مغازه یک دستگاه رو تست کنید بعد چند روز بعد در یک مغازه دیگه یک دستگاه دیگه رو با یک آهنگ با سبک و کیفیت کاملا متفاوت تست کنید و بعد بخواهید تصمیم بگیرید که کیفیت کدوم بهتر بود.مگه اینکه تفاوت دو تا دستگاه خیلی باشه و در اون صورت تکلیف معلومه....
در کل در حدود قیمت 400 تا 500 تومن ، فیلیپس خیلی خیلی خوبه ! حداقل مطمئن باشید که از سونی هم قیمتش خیلی بهتره....
موفق باشید!
با سلام
می خواستم بدونم تا 300 نومن می شه یه سینمای خوب خرید یا نه ?و اینکه قیمت پالونر 747 الان چنده؟
فیلیپس یه مدل داره به قیمت حدود 350 تومن....
جنس بلندگوهاش از چوب نیست ولی با این حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره.....البته اسم مدلشو نمی دونم ولی می دونم فیلیپس یه چنین مدلی داره...
سلام .نقل قول:
مرسی دوست عزیز .
پس به نظرت همون 3578 رو بگیرم ؟ اون مدل چوبی بهتره ؟
دوستانی که خریدن نمیان نظر بدن متاسفانه .
مخلصیم .
اون مدلی از فیلیپس که آقای MOHSENKING خریدن به نسبت قیمتش عالیه ! (منظورم مدل 3569)
هم کیفیت صداش خوبه و هم دیزاینش ؛ در ضمن اسپیکرهاش هم از جنس چوبه که هم زیباتر و اصیلتره وهم در کیفیت صدا تاثیر مثبت داره
اگر هم بخواید پایونیر بگیرید ، سری RS به نسبت قیمتشون عالین....
بستگی به خودتون داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره این لعنتی واسه خودش خداییه
منظورم پایونیر در واقع یک جور سیستم پیشرفته خونگی هست
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم که بری این مدل هم از نزدیک ببینی.نقل قول:
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=943&CatId=64,8,13 [/HTML]
فکر نکنم تا 300 بشه یه سینمای کامل بگیری.نقل قول:
مدل 747 چه مارکی مد نظرته؟نوشتی پالونر،اگه منظورت پایونیر هستش که من فکر نکنم همچین مدلی داشته باشه.
مدل 181 پایونیر هست که فکر کنم قیمتش حدود 300 اینا باشه.
از فیلیپس هم که یکی از دوستان پیشنهاد داده.
مدل 181 پایوینیر
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=948&CatId=64,8,13 [/HTML]