dostan yeki mano rahnamaee kone chejori ino begiram?
dostan yeki mano rahnamaee kone chejori ino begiram?
سلام . دو تاسوال داشتم . من این نرم افزار رو دارم و مشکل خاصی هم ندارم غیر از اینکه موقعی که مثلاً جایی رو مشخص میکنم که میخوام برم بعد از چند لحظه میگه باید خریداری کنی و قطع میشه مسیر ولی از برنامه خارج نمیشه .
کسی جواب من نمی ده؟نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز ، فـکر نکنم بشـه کاری کرد !
کسی هم امتحـان نکرده ، همینجوری که خودتون گفتیــد جایگزین میشه فایلهــا :20:
موفق باشید!:40:
احتمالا شما همه چيو مستقيما از خود سايت نوكيا گرفتين...نقل قول:
براي اينكه اين مشكل رفع بشه nokia maps كرك شده كه تو همين تاپيك(پست اول) هست رو دانلود و نصب كنين!
چند روز پیش مشکلی برای گوشیم ( نوکیا c7 ) پیش اومد که مجبور شدم گوشی را ریست کنم. بعد از ریست تمام اطلاعات مربوط به map را که قبلا کپی کردم بودم را دوباره به سرجاش برگردوندم ولی الان وقتی مپ را اجرا میکنم فقط نقشه ها را میاره وgps فعال نمیشه. می تونید کمکم کنید.
با سلام
دوست عزیز legend
اولا از این که زحمت کشیدین و این نقشه هارو در اختیار دوستان قرار دادین ممنونم
اما میشه بگین این نقشه ها رو از کجا یا چه سایتی و چگونه بر میدارین ؟
با سلام
دوستان عزیز مخصوصا legend
اولا از اینکه زحمت میکشید و این نقشه ها رو در اختیار دوستان قرار میدید بسیار ممنونم اما میشه لطف کنین بگین که چگونه و از کجا یا از کدوم سایتی این نقشه ها رو بر میدارین ؟
این نقشه ها رو با Nokia Ovi Suite میشه از اینترنت دانلود کرد همینطور یه نرم افزار قدیمی ترم هست به نام Nokia_Map_Loader که البته بعد از اومدن ovi نوکیا اونو از رو سایتش برداشته و اگه کسی از قبل اونو داشته باشهنقل قول:
دانلود که کردی پوشه cities تو مموری همون نقشه هاس کپی میکنی و میدی به هرکی که میخوای :d
سلام.نقل قول:
مثل اینکه جزو اسراره!
منم پرسیدم کسی جواب نداد!
دستتون درد نکنه
ممنون از لطفتون
سلام دوستان
تو را به خدا کمکم کنید . چند وقت پیش مجبور شدم گوشیما ریست کنم ( گوشیم c7 هست ) . بعد از اینکه دوباره گوشی بالا آمد نقشه ها و تمام تشکیلات پوشه CITIES را سر جاش انتقال دادم نقشه ها می یاد ولی الان gps فعال نیست چیکارش باید بکنم.
من هنوز دانلود نکردم ولی مدتیه دنبال همچین نقشه ای می گشتم
فقط میتونم بگم دمت گرم
نقشه واسه بندرعباس هنوز نیومده؟:13:
باعرض سلام من گوشی ٍ E52دارم آپدیت کردم ovimap3.04 روی گوشی ریخته شد ورژن 3.01 راروی گوشی نصب کردم همه چیز درست وعالی است اما بعد از ریست کردن اطلاعات مموری کارت از بین رفت چون بک آپ داشتم مشکل حل شد فقط quickoffice ازدست دادم ودیگه نمیتوانم فایل های office رابخوانم .در صورت امکان در این مورد راهنمایی فرمایید.:42:
سلام
برای gps گوشی c5 باید چی کنم؟
جزو کودوم یکی از موارد پست اول میشه؟!
میشه یکم توضیح بدید که باید چی کنم؟!و کودومارو دانلود کنم...:11:
تازه خریدی اره؟!:31: مبارکه...نقل قول:
خب C5 سیمبین OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 داره پس جزو گوشیهای FP2 میشه و شما باید اون Nokia Maps که ضمیمه دوم هست رو دانلود و نصب کنی! بعد از این کار هم میتونی یا نقشه ها رو مستقیما از سایت نوکیا بگیری یا همین نقشه هایی که تو پست اول ضمیمه هستن رو دانلود و به گوشی منتقل کنی!
سلام عزیز.نقل قول:
گوشی C5 به GPS قوی مجهز است.
برنامه OVI Maps بطور پیش فرض روی این گوشی نصب هست.
فقط میمونه نقشه ایران یا شهر خودت که باید تو تاپیک بگردی و بعد از دانلود اون رو به cities==>diskcache انتقال بدی، همین!!!
موفق باشی:40:
خب فکر کنم اون maps که به طور پیش فرض روی گوشیه کرک شده نیست ...پس navigation اش فعال نیست !نقل قول:
اگه بخواد از navigation استفاده کنه باید maps کرک شده نصب کنه...در غیر این صورت نیاز به نصب nokia maps نیست!
نقل قول:نقل قول:
نه بابا
مال خودم نیست:دی
عشقست n73 :دی
ببین تو خود سایت نوکیا عین بقیه گوشیا چیزی برای دانلود نذاشته...
اصلا gps ش کجانیه! ماهواره ای!
اون 5پارتی که واسه ایران مپ تو پست اول گذاشته رو بریزم تو گوشی حله؟
همه شهرارو داره؟ از جمله قزوین!
حیف که گوشی اینجا نیست برم بگیرم ببینم چه بلایی سرش میارم:دی
دستتون درد نکنه.امیدوارم بدون مشکل نصب بشه.
legend دمت گرم.فقط اگه میشه روش نصب زبان فارسی شو هم بگو.قربونت برم.دمت گرم.
نقشه شهر آمل موجوده ؟
نقل قول:سلام . نـــه عزیـــز ، شهر هـای زیر موجوده :
تهران ، مشهد ، اصفهان ، شیراز ، کرمانشاه ، تبریز ، قم و کرج و همچنین راههای ایران
سلام . یک مشکل تو نقشه گوشیم هست ( Nokia c5 )
مشکل اینکه نصف نقشه ایران کلاً سفیده و چیزی نوشن داده نمیشه !
در ضمن 1 گیگ از رم گوشیم بخاطر نقشه نوکیا اشغال شده .
راهی هست تا اون سفیدی حذف شه ؟
سلام
یه سوال داشتم این پست اول آفلاین کار میکنه یا آنلاین باید باشیم؟
سلام . چه نقشه ای رو دانلود کردی !نقل قول:
شاید نقشـه کامل نبوده . :20:
نقل قول:سلام ، آفلاین دوســت عزیز با استفاده از GPS گوشی :46:
سلام
من این ovi map که میخوام نصب کنم
پیغام میده:
certificate error contact the application supplier?!
مشکل از چی؟
گوشیمم n85 .
سلام دوســت عزیز برنامه رو سایـن کردیــد ! تاریخ گوشیتون رو به روز کنیـــد :46:نقل قول:
بچه ها نقشه satelite برای ovi موجود نیست؟
سلامنقل قول:
من رو گوشیم برنامه ---- bin pda رو نصب کردم اغلب برنامه ها رو بدون ساین کردن جواب میده!
تاریخ گوشیمم به روزه
نقل قول:سلام شما تاریخ گوشیتون رو به 04.03.2011 تغییر بدید و برنامه رو اجرا کنید ببینید بازم ارور میده !
اگه بازم ارور داد باید با برنامه Signsis ساین کنی و نصـب کنی . :20:
آقا از اون نقشه های پست اول کدومش به گوشی nokia C5 می خوره؟
نقشه ای که توی پست اول هست نسبت به اولین ورژنی که نقشه اصفهان بهش اضافه شده بود تغییر کرده؟
سلامنقل قول:
با signsis جواب داد,مرسی
فقط چرا my position من و یه جایی غیر از جایی که هستم نشان میده
با تفاوت بسار بالا؟!
سلام ، برنامه مورد نظر رو دانلود کنید و نقشه رو به جای مورد نظر انتقال بدید !نقل قول:
همشـــون :||
سلام ، فکر نکنــم ...نقل قول:
نقل قول:سلام ، ممنون . نمیدونم والله یه نمه تنظیمات رو دستکاری کنید :20:
سلام
ببخشید من نفهمیدم این ovi رو برای c5 باید دانلود کنیم یا نه؟!
یه ovi سر خودش نصب هست...اون بدرد نمیخوره؟
راستی یه چی دیگه.
من تو تهران زوم میکنم کوچه هارم نشون میده.یعنی نقشه تهران نصبه؟
نقل قول:سلام ، اگه نصبــه و مشکلی نداریـد باهاش و نقشه هـا رو ساپورت میکنه چرا بدرد نخوره !
ولی اگـه ورژن جدید برنامه باشـه بهتـــره ...
اگـه زوم میکنــه روی نقشـه و نشون میده آره نصبــه !
اگه زوم بشه و نقشه سفید نشون داده بشه اونموقع نصـب نیسـت :46:
باسلام . گوشی من Sony Ericsson Vivaz هست لطفا درخصوص دریافت نقشه راهنمایی بفرمایید باسپاس
خوب شهر خودمونو نداره!قزویننقل قول:
یکی میشناسم گوشیش 5230 هست .اون توش نقشه های همه ی شهرارو ریخته.اما این نوکیا اووی نیست!
اونو از کجا گیر بیارم؟اونم تو خیابون راه بریم خودمونو نشون میده؟:دی
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
شاید یادتون رفته باشه.گوشی c5 هست...روش نصب میشه؟
ویرایش:پیدا کردم.اینه؟
نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها)
اینم هست اما بازم شهرمونو نداره...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ ( با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :. ا نسخه جدید نقشه در پست اول ا
یه سوال:من که بخوام نقشه ی همه ی شهرارو دانلود کنمو دونه دونه بریزم خیلی طول میکشه.به نظرتون 2 تومن بدم بیرون بریزن بهتر نیست؟