بنده خدا پلک هم نمی تونه بزنه ؟! :دی :27:نقل قول:
dx10 لابد فرق آنچنانی با 9 نداشته که نگذاشته اند ... نمی دونم کسی با من هماهنگ نکرد واسه dx10 :31::27::11:
Printable View
بنده خدا پلک هم نمی تونه بزنه ؟! :دی :27:نقل قول:
dx10 لابد فرق آنچنانی با 9 نداشته که نگذاشته اند ... نمی دونم کسی با من هماهنگ نکرد واسه dx10 :31::27::11:
علت تفاوت حالت چشمها به خاطر اینه که عکسها دقیقا همزمان نیستند و از زاویه قرار گرفتن سر میشه متوجه این موضوع شد.
میدونیم میخواستیم یه کم شوخی کرده باشیم:20::20:نقل قول:
من هم امروز این بازی را تمام کردم.به نظر من که بازی خیلی خوبی بود.
من که خیلی باهاش سرگرم شدم و حال کردم.
کسی میدونه این کتاب metro 2033 به فارسی ترجمه شده یا نه؟(البته بعید میدونم باشه)
خیلی دوست دارم کتابش را بخونم.
[QUOTE=choory;4904143]
کسی میدونه این کتاب metro 2033 به فارسی ترجمه شده یا نه؟(البته بعید میدونم باشه)
/QUOTE]
:31: اگه ترجمه شه که با کله میریم بخریم (باز خیالات منو در خودش غرق کرد:31:)
بچه ها برای من توی بازی escap کار نمیکنه بعد تازه نزاره (هدف گیر) نداره کسی این مشکلو داره
دوستان برای من تو بازی نمیدونم چرا هی میان 20نفری ترف من اون همکارم بیکاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جکو جونوری طرف اون نمیره!!!!!!!!!!!
بازی رو ایزیم میزارم نمیتونم مرحلرو رد کنم.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
هددف گیری رو باید بری تو option و display option یک گزینه هست مربوط به همین هدف گیری هست.تیکش رو میزنی فعال میشه.نقل قول:
چقدر جواب ما رو دادید!!!!!!!!!!:41:نقل قول:
خوب ببینید توی قسمت گرافیک همچین گزینه ای داره یا نه....نقل قول:
دوستان یکی SAVE بازی را بزاره....
تقریبا 70 % بازی باشه..
از یه جایی هست که 2 &3 تا غول توی اتاق میریزن روت..یا جایی که سوار یه ماشین رگبار میشی و از روی پل عبور میکنی...
همیشه اصلحه های قوی بگیر مراحل سریع رد میشن.نقل قول:
تازه جلوتر گوریل مانند هایی میان که با 5 تا چاقوی پرتابی و 3 تا تیر شاتگان کشته میشن . در کل از این شاتگان های چاقو دار بگیر نزدیک که امدن با چاقو بزن.
اون اوایل یک تیکه هست که باید همراه دوستت فرار کنی.
save کامل بازی ...
از load برین تمام مراحل بازه:
کد:http://www.2shared.com/file/aRKDT4Al/Metro2033-SaveFile-EASY.html
pass: amingamenetgorgan
من هرچي اون گوريلهارو زدم نمردند حتي با اون ديناميت كه كه تيغ دارن و به همه جا ميچسبن.
اومدم كلي از بازي تعريف كنم كه ديدم GameSpot و IGN فولتر شدن ريده شد تو اعصابمون .
در كل ازون چيزي كه فكر ميكردم خيلي بهتره . اتمسفر و صداگذاري عاليه . گيم پلي و گرافيك هم خيلي خوب . بازي در تاريكي و با HeadSet فوق العاده جذاب تر ميشه
انصافا بازي فوق العادست ! حدودا 1 ساعت و نيم بازي كرديم واقعا لذت بردم . در مورد اتمسفر و صداگذاري كه هيچي نميشه گفت . كافيه شما در تاريكي مطلق و با HeadSet بازي كنين صدا رو هم زياد كنين تا بازي كاملا بره رو مُخ اونوقت از صداگذاري فوق العاده ي بازي لذت ببرين . امكان نداره لحظه اي تو بازي باشه كه شما بتونين با خيال راحت بازي رو برين جلو . صداگذاري اسلحه ها هم خيلي عاليه . گرافيك بازي هم خيلي خوبه اما من نميدونم قرار بود چه استانداردي رو وارد كنسول 360 بكنن چيز عجيبي نداره . گيم پلي بازي هم خوبه و شوتينگ بازي هم بهتر از اون چيزيه كه تو تريلرها ديده بود و تصورش ميكردم . طراحي اسلحه ها هم خيلي خوبه . كلا بازي هست كه فوق العاده درگيرش ميشين و كاملا ارزش بازي كردن داره
يه جا از بازي هم داشتم وارد يه اتاق ميشد يكي ازون جونورها از سمت راست يوهو پريد بيرون دقيقا از جام پريدم . حسابي جُفت كرده بوديم
خوش باشيد .
سلام من ناصر هستم می شه یکی بگه کودوم کرک می تونه برنامه steam را دور بزنه ؟؟
سلام یکی می تونه بگه کودوم کرک برنامه استیم را می تونه دور بزنه ؟در مورد بازی مترو 2033
سلام
من تازه نصبش کرده ام
اولا سیستمم در گرافیک پیشفرض به سختی بازش میکنه
اولش هم پیغام داد که درایور گرافیکی بهتره اپدیت بشه
منم همینکارو کردم اما تاثیری ندیدم
بنابرین گرافیک بازی را کمترش کرد تا اینکه درست اجرا کرد
بازی ترسناک هست ولی نه زیاد
منم فکر میکنم کمی شبیه استاکر هست
تو محیط بیرون وقتی از ماسک استفاده میکنیم چند بار میتونیم هوای ماسک را عوض کنیم ؟
اخه با زدن g مثل اینکه یه کار میکنه
بعد تو یه محیط که هستیم از کجا ماموریت و راهها را بفهمیم ؟
البته ماموریت را که با اون کتاب یا دفترچه به همراه فندک نشون میده
ولی برای راه ها چیزی هست ؟
با زدن G شما فیلتر هوا رو عوض می کنی و اون هم بستگی به این داره که چندتا داشته باشی. هر جا که روی زمین یا جنازه ها فیلتر دیدی، باید جمع کنی.نقل قول:
برای دیدن مسیر هم فلش سبزرنگ قطب نما (هنگام مشاهده مأموریت، بالای دفترچه) راهنماییت می کنه و مسیر حرکت صحیح رو بهت نشون میده.
با درود خدمت دوستان..
من بازی رو نصب کردم و با مشکلاتی مواجه شدم...
نخست اینکه ارور میداد که x3daudio1_7 رو نداری!!!
منم این فایل هر طور شده درست کردم و مشکل برطرف شد...
حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم یه صفحه ی سیاه میادو این پیغام رو میده:D3D:Your NVIDIA video driver needs to be upgraded - ststem can be unstable! Download lasrest driver from
و بعد از اینکه این رو OK میکنم دوباره یه پیغام دیگه میاد که باید close program رو بزنی و دیگه بازی اجرال نمیشه...کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید...
با سپاس
شما برو سایت nvidia تو قسمت download drivers و آخرین درایور موجود رو دانلود و نصب کن .(حجمش باید حدود 100 مگ باشه )نقل قول:
نه حجمش85مگ هست.......
امروز رفتم بازیو خریدم .
عجب فضای سنگین و خوفی داره ، واقعا با فضای بازی خیلی حال کردم .
ولی در عوض سیستم هدفگیری بازی کمی رو اعصاب آدم اسکی میره .(کشتن یکم سخته و باعث میشه که کلی تیر هدر بره)
من اکثرا کمبود فشنگ دارم
سربازهایی رو هم که میکشم فشنگهای کمی دارند
یعنی چی وقتی یه نفرو میکشیم حداقل 1 خشاب پر باید بده
اکثر جاها هم که تاریک هستند رفتم گاما را بردم آخر بهتر شد کمی
آره توی حالت hard یا حتی normal که باید نصف خشاب رو روی طرف خالی کنی تا بمیره!! ولی easy (درجه ای که من اکثرا میرم:31:)هی همچین وضعیت تیر بدک نمیشه...البته بازیش همچین هدشات قوی هم نداره یعنی گاهی اوقات باید دو سه تا تیر بزنی توی کله طرف تا بمیره!!نقل قول:
در ضمن یادتون باشه وقتی اسلحه کلاش(یا یه همچین چیزی)دستتون هست شما دو نوع خشاب با تیرهای متفاوت دارید که با نگه داشتن کلید R) Reload ) میتونید نوع خشاب رو عوض کنید...
البته باید این رو هم مدنظر داشت که بیش از حد زیاد کردن گاما باعث پایین اومدن کیفیت رنگ در بازی میشه که در بعضی حالات افت کیفیت همچین کم هم نیست!!نقل قول:
اکثر جاها هم که تاریک هستند رفتم گاما را بردم آخر بهتر شد کمی
من خوشم نمیاد easy بازیو تموم کنمنقل قول:
اکثرا با نرمال تمومشون میکنم
فکر کنم تا حالا 2 بازی را easy تموم کردمش
که یکیش ghost recen 2 بود
تو این بازی از فاصله 2 متری به طرف شلیک میکنم اونم با اصلحه شکاری هست فکر کنم با این حال نمیمیره
گاهی وقتها با 3 یا 4 شلیک میمیره که اصلا واقعی نیست
هد شات هم که اصلا معنی نداره
به سر سربازها هم میزنی نمیمیرند
البته اکثرا کلاه آهنی دارند ولی بازم باید بمیرند
نشانه گیری هم که خیلی ضعیفه
از دور هم که بخواهی یکی را بزنی بدبختی یک خشاب خالی میکنی نمیمیره
خلاصه کمی ناجور هست
گاما هم زیاد کردم چاره ای نیست
کیفیتبیاد پائین بهتر از اینه که جاییو نبینم
چراغ قوه هم که داره نورش یه ذره هست
خودشونو مسخره کرده اند یه ذره نورش بیشتر میشد چی میشد مگه
خوب باید هر چند دقیقه یکبار چراغ قوه رو شارژ کنی تا نورش بیشتر بشه. اگر با pc بازی می کنی، دکمه F رو چند ثانیه نگه دار تا شارژر رو بیاره. اونوقت با زدن دکمه چپ ماوس شارژش کن. دوباره که F رو نگه داری، بر می گرده رو چراغ قوه.نقل قول:
بچه ها یه جایی هست
من سوار یک وسیله شده ام که تیربار داره
اونور هم یک تانک هست که میزنه
چیکار کنم ؟
اون جایی که روی پلی؟ اگه آره که به پایه های پل شلیک کن تا تانکه بیفته تو آبنقل قول:
اره همینکارو کردم
زیر نویس را فعال کردم و صحبتهاشون را ترجمه کردم
مشخص شد که باید خود پل را بزنیم نه تانک
راستی اوجا بولدوزر میگفتند نه تانک
عجیب نیست ؟
اون جا میگه damm fucking boldozer منظورش اون آهن هایی بود که به جلوی تانک بسته بودندنقل قول:
هنوز مرحله های دیگه رو نرفتی؟ مرحله D6 به نظر من بهترین مرحله بود
نه فعلا کمی جلوتر رفته امنقل قول:
بازی زیاد خوبی نیست
جذابیت خاصی نداره
همیشه هم کمبود فشنگ دارم و مجبور میشم اون هیولاها را با چاقو بزنم
و حتی برای کشتن افراد یز از چاقو استفاده کنم
اصلحه ها اصلا اعتباری ندارند
بعضی وقتها به خشاب خالی میکنی رو یه نفر بزور میمیره:41:
ولله من كه با جو مخوفش خيلي حال ميكردم...نقل قول:
اره يه كم نشونه و تير اذيت ميكنه ولي ارزش تموم كردن رو داره ...:10:
سلام بازی من مشکلی براش به وجود اومد که مجبور شدم بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ولی حالا رزولوشن خیلی اومده پایین و گوشه های تصویر زده شده و تو تنظیمات هم 1440X900 هست ولی هر چی تغییر میدم تغییر نمیکنه و فکر کنم 800x600 هست چی کار کنم؟ درایور گرافیک هم آخرین هست
حداقل بگید بازی شما هم همین طوریه یا نه؟ که من برم یکی دیگه بخرمنقل قول:
نه دوست عزیز حداقل بازی من این مشکل رو نداشت ...:46:نقل قول:
البته فکر نکنم از DVD بازی باشه بقیه تنظیمات رو چک کنید اگه درست نشد ویندوز یا درایور کارت گرافیک رو دوباره نصب کنید شاید مشکلتون حل شد ...
دوست من ...نه من هيچ كدوم از بچه ها اين مشكل رو نداريم...شما اولين نفري هستيد كه به چيزي مثل اين كيخوريد كتاسفانه...نقل قول:
ببينيد دوستاتون كسي نداره ؟؟؟بريد بخريد خيلي ظلمه ...
این مشکل گاهی اوقات به خاطر شناسایی غیر صحیح مخصوصا مانیتور برای سیستم و بازی پیش میاد بهتون پیشنهاد میکنم اگه مانیتورت به طور صحیح به سیستم شناسایی نشده حتما این کار روبکن(البته در کنارش از درست نصب شدن گرافیکت هم مطمئن شو)نقل قول:
البته یک کار دیگه هم بکنی ضرر نداره شما شاید جواب داد شما توی پوشه بازی فایل user رو با notepad بازی کن بعد در قسمت :
رزولوشن دلخواه رو بده ببین فایده داره یا نه...کد:r_res_hor
r_res_vert
درایور گرافیک که هم 196.21 و هم آخرین یعنی 197.45 رو امتحان کردم جواب نداد با Driver Sweeper هم کل درایور گرافیک رو پاک کردم ولی بازم درست نشد توی یوزر هم اون کاری که گفتی کردم ولی نشد در ضمن این جا رو نفهمیدم چی کار کنمنقل قول:
چی کار کنم؟نقل قول:
اگه مانیتورت به طور صحیح به سیستم شناسایی نشده حتما این کار روبکن
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
در ضمن دوستان اگر که این مشکل حل نمیشه بگین که از خود p30 بخرم