سلام
کسی از دوستان هست که از ثبت نامی های اذر تحویل 15 اسفند ماشینشو بهش تحویل داده باشن؟؟
Printable View
سلام
کسی از دوستان هست که از ثبت نامی های اذر تحویل 15 اسفند ماشینشو بهش تحویل داده باشن؟؟
دوستان امروز 15 هست و باید برم از نمایندگی حواله واریز وجه مرحله دوم که مبلغ 4 میلیون و 500 هست رو بگیرم و تا آخر این ماه واریز کنم
فکر کنم دیگه دوسه هفته ای است که دارند روزی بالای100تا از این سمند ها وارد بازار می کنند.
تولید هست و مشکلی هم فعلا نیست تو روند تولید این خودرو حتی نمایندگی ها هم تو فروششون من دیدم چند روز پیش این خودرو رو هم داشتند برای فروش و ثبت نام میکردندنقل قول:
نقل قول:
مشکل اینجاست که این خودرو تو لیست فروش ماهیانه نیست اما گاهی اوقات یهو یه نمایندگی پیش فروش میکنه بدون اینکه کسی خبری داشته باشه.
کاش EF7 بنزینی رو تولید میکردن من میخوام یکی ثبت نام کنم و بعد بفروشم.
نقل قول:
اگه بخوای بفروشی که پایه گازسوز فقط سود داره و الا بقیش فکر نکنم سود داشته باشن
نقل قول:
سمند EF7 رو با گاز 190 کیلومتر پر کردیم در اتوبان کاشان
بعد فروختیم.البته تابستون بود.
یکی از بچه ها میگفت 205 با گاز رفتم و 215 با بنزین
سلام خدمت دوستان
بچه ها بالاخره سمند ef7 ما هم رسید کیفیتش خوبه البته50 کیلومتر بیشتر باهاش نرفتم فقط یه خورده دنده هاش درست جا نمیره!!!! در کل بخواهیم حساب کنیم خوبه:31:
نقل قول:
بله درست گفتن.
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز.
درست جا نرفتن دنده ماله این هست که ماشین صفره.چند وقت که کارکرد درست میشه.
داداش مردیم از بس ریویوو های مختلف خواندیم...بیا یک ریویوو افتاد گردنت :دینقل قول:
یاد زمانهایی که تو تاپیک موبایل بودم افتادم:31:
دنده هاش جاشون گشاد میشه ... هنوز اولشه ... صفر کیلومتره :21::27: ... :31::31::31:نقل قول:
مبارکه پس بلاخره خریدی
واسکازین گیربکس که عوض بشه بهتر میشه
تو سرویس اولیه که ببرید براتون همرو رایگان عوض میکنند
از 15 اسفند تا 25 اسفند به ما وقت دادن مبلغ 4500 بریزیم و اگر نریزیم یعنی انصراف
بدبختی چک هم داریم تا روز 25 دقیق همون روز قراره نقد بشه
یه روز عقب بیوفته یعنی :31:
یه سوال آیا موتورef7روی 405نصب می شه یا نه وآیا ایران خودرو برنامه ای برای این کار داره؟
نصب شدن که نصب میشه چون 405 روی سمند نصب میشه پس این هم روی اون نصب میشهنقل قول:
فعلا که برنامه ای برای این کار نداره و من ندیدم و TU5 رو گذاشته رو 405 فعلا داره میده بیرون و هنوز 405 با موتورEF7 تو برنامه هاش نیست
فعلا واسه همین سمند کم آوردن اگه 405 هم اضافه بشه که هیچ
البته فعلا تو روند تولید مشکلی نیست ولی خوب موتور چون آلمانی هست و از اونجا ساپورت میشه گاه گداری ممکنه تو وارداتش دچار مشکل بشننقل قول:
بعید میدونم روی 405 این موتور رو بزارن
100 در صد روی 405 یا پارس هم میزارند:31:نقل قول:
حتما میشه 405 lx :31:
نقل قول:
از متخصصان داخلی بعید نیست ولی بخاطر اینکه موتور ملی رو روی خودرو ملی گقتند میزاریم شاید این کار صورت نگیره هرچند موتور ملیشون رو هم آلمان داره میزنه :31:
امروز تو نمایندگی ایساکو بودم که یه مشتری اومد و درب در دنبال یه قطعه میگشت برا سمند ef7
با خودم گفتم اوه خدا به خیر بگذرونه ماشین اومد و قطعه نیست...............
میگن قطعاتش فقط تو نمایندگی مرکزی یدا میشه حالا چقدر صحت داشته باشه نمیدونم
نقل قول:
درست گفتین لوازمش حتما تو نمایندگی مرکزی هست.
تازه نمایندگی مرکزی هم باید درخواست بده تهران تا برستن اگر باشه.
نقل قول:
همین یک مشکل هم حل بشه دیگه میشه گفت نور علی نوره
قطعاتش باید تو شهرستان ها هم گیر بیاد چون ممکنه خودرو در شهرستانی دچار مشکل بشه و نیاز به قطعات داشته باشه
با این تفاسیر باید راهی تهران بشیم برای تهیه قطعات
ولی طبق تمام تحقیقاتی که کردم و کردند :دی
2 نتیجه بدست امد :
1- ماشین خیلی خوبیه { چون مصرفش پایینه و موتورش خیلی خوب درست شده حتی شنیدم که موتور کولرش جدا از موتور خود ماشین هست که خیلی خوبه چون فشار وارد نمی کنه به موتور ماشین }
2- خیلی بد هست از نظر پشتیبانی { یعنی اگر هر جای ایران که باشی و خراب بشه باید ماشین رو بفرستی تهران تازه اونم نه همه جا بلکه فقط 1 جا تا بتونند درستش کنند و برای همین این ماشین اصلا نیمیشه تو شهرستان ها ریسک کرد و خرید }
اخه یک وقت خدای نکرده تو یک مکانی یک مشکلی پیش امد اونوقت می خواید چیکار کنید ؟؟ دهن ادم سرویس میشه.:41:
این خیلی بد هست که یک ماشین میدن بیرون بدون اینکه فکر همچین جایی رو بکنند براش.
نقل قول:
خودروسازی ایران درست برعکس بقیه دنیا عمل میکنه.
همین الان اگه یه وانت تو بیابون خراب بشه باید بزاری بری وای به حال EF7
به هر حال اگه حرفی بزنی میگن خوب نخر.
به این خاطر میگن ملی که حق امتیازشو فقط ایران داره و فقط برای ایران تولید میکنن! حتی خود آلمانی ها هم رو ماشینهاشون نمیزنن! :8:نقل قول:
این رو من دقیق نمیدونم ، واقعیت داره؟ مطمئنی؟نقل قول:
اگر اینطور باشه که خیلی عالی میشه ، دیگه از توان خودرو تو سربالایی ها هم کاسته نمیشه
من هم کلی از این مطلب تعجب کردم ولی این رو یکی گفت که بچه اش تو ایران خودرو بوده و خودش ثبت نام کرده بود ولی میگفت بعدا پشیمون شد چون هیچ کسی نیست که تعمیرش کنه و برای همین رفت lx دوگانه گرفت { اخه بازنشت وزارت راه بود و اژانس کار می کرد و میگفت اگه جایی خراب شه ... } که خیلی ماشینش خوب بود { سوار شدم }نقل قول:
راستش خیلی هم تو حالت گاز خوب بود و خیلی راه میرفت و شتاب عالی هم داشت برای همین به پدرم گفتم همین رو بگیره و قصد داره بعد عید بگیره { اگه نظرش بر نگرده و دوباره سمت 206 تیپ 5 نره:31: }
و همچنین یکی از مزایای خوبش اینه که صدای کمی دارهنقل قول:
خیلی خوب عایق بندی شده و صدای موتور بعد از 2 دقیقه کارکرد به حداقل میرسه
206 تیپ 5 هم که واقعا محشره من خیلی باهاش موافقم فقط حیف که صندوق دارش دوگانه سوزه
کولرش مثل همه ماشین های دیگه قدرتش رو از موتور میگیره ولی تاثیر چندانی تو افت قدرت موتور نداره .نقل قول:
مثلا اگر تو یه ماشین مثل 405 موتور کولر 40% از بازدهی موتور رو میگیره ولی تو این 20% هست ، در کل تاثیرش زیاد نیست .
علتش چیه؟ توان بالای موتور؟ یا اینکه ساختاری متفاوت داره با سایر خودروهای فعلی که هنگام استفاده از کولر قدرتشون گرفته میشهنقل قول:
توان بیشتر موتور تو دور های پایین ، راندمان بالاتر کمپرسور موارد اصلیش هستن و باقی موارد بریگرده به نحوه طراحی پولی و کل سیستم انتقال نیرو از موتور به پولی کمپرسور .
نقل قول:
دینام کولر یعنی با دینام کولر سمند های LX معمولی فرق داره؟
یعنی الان 206 v8 دوگانه سوزه ؟؟ فاک { این موتور با بنزین ایران مشکل داره چه برسه به گاز } :31:نقل قول:
از اول هم میدونستم ایران خودرو 2 تا پله رو با هم بالا نمیره :31:نقل قول:
کولرش مثل همه ماشین های دیگه قدرتش رو از موتور میگیره ولی تاثیر چندانی تو افت قدرت موتور نداره .
مثلا اگر تو یه ماشین مثل 405 موتور کولر 40% از بازدهی موتور رو میگیره ولی تو این 20% هست ، در کل تاثیرش زیاد نیست .
بله مدل دوگانه سوزش هم هستنقل قول:
SHIP STORM عزیز صنعته EF7 دسته خودته ها.
خوب پیگیری میکنی.
من اردیبهشت یک سمند EF7 سفید تحویل میگیرم اگر خوب بخرن میدم بره البته نه اینکه ماشین خوبی نباشه ، خیلی هم خوبه فقط چون پول لازم شدم اینطوری شد شرایط
حالا بررسی کردم فکر کنم 17200 بخرن اگر اینطور باشه میدم بره
--
چند شب پیش یک مسئول ایران خودرو برگشت گفت که کلیه خودروها از سال 90 مجهز به کیسه ایمنی هوا میشن و هیچ سمند EF7 از اول سال 90 بدون کیسه هوا تولید نمیشه با این تفاسیر فکر کنم یه 300 تا 400 هزار تومانی باید بیشتر پول بدیم
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اختیار دارید ، اطلاعاتی که ما داریم از شما و سایر دوستان جمع آوری شدهنقل قول:
تا زمانی که شما باشی ما استفاده میکنیم از اطلاعات خوب شما
تا آب هست تیمم باطله
با توجه به صحبت های دوستان در زمینه قدرت موتور در هنگام کارکردن کولر باید بگم
همین امروز 3/1/90 تست کردم هر دو خودرو رو. سمند EF7 و سمند LX
کاهش قدرت موتور هنگام استارت کولر در سمند LX بسیار محسوس بود
اما در سمند EF7 خیلی خیلی کم.
سلام.نظرتون راجع به سمند tu7چيه؟ميگن خيلي پر قدرته