فک نمی کنم مشکل خاصی باشه میتونه بخاطر پردانده باشهنقل قول:
Printable View
فک نمی کنم مشکل خاصی باشه میتونه بخاطر پردانده باشهنقل قول:
ge620dx رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم
کیفیت خود لپ تاپ معمولیه زیاد دلچسب نیست
صداش هم نسبت به تکنولوژی صدای لپ تاپ های دیگه معمولیه
کیفیت صفحه نمایشش خوب بود
کیبردش کیفیتش پایین بود
زیاد به دل نمیشینه اما کانفیگ خوبی داره
سلام دوستان من چند وقته که x460 خریدم --- کسی پسورد برنامه easy face که روش نصبه رو میدونه
دوسته عزیز از منوی Control panel وارد قسمت Account بشید بعد از اونجا برای سیستم خودتو پسورد بزاریدنقل قول:
پسورد این برنامه همون پسورد سیستم شما خواهد بود
سلام دوستان..میخواستم نظرتون رو راجع به این مدلا بدونم
fx 420 قیمت 1410
fx 620 قیمت 1350
در ضمن این مدلا همشون core i 5 ان......اما از جاییکه پرسیدم..طرف میگفت که 6 مگ کش داره...اصلا چنین چیزی ممکنه؟!من که خودم core i5 شش مگ کش ندیدم...
کلا نسبت به قیمتشون ارزش دارن یا ......
اگه لپ تاپ دیگه ای تو این رنج قیمت(این برند یا برندای دیگه) هست لطف کنین با قیمت ذکر کنین..مرسی
قیمت 12450000 ریال
Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium
CPU Intel® Core i5-2410M 2.30Ghz 3M 5GT/S
Chipset Intel® HM65
LCD LED15.6'' (1366x768)
VGA nVIDIA Geforce GT520M & Intel HD3000
Graphics VRAM 1GB DDR3 Dedicated
Memory 4GB DDR3 up to 8GB
Communication WiFi+GLAN+BT3
I/O Ports Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub(VGA): 1
HDMI: 1
USB 2.0 port: 2
USB 3.0 port: 2
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/A
Audio 2 Speakers
Webcam 1.3 MP
Storage 500 GB
Optical Drive DVD-RW
Battery 6 Cells
Dimensions 380mm x 260mm x 27.1~34mm
Weight 2.6 Kg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شرمنده این الان کدوم مدله!؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز منم مثل تو لب تاپ FX620DX را دارم میخواستم اگه واست زحمتی نیست اموزش اپدیت بایوس رو کامل توضیح بده به قول خودمون STEP BY STEP ممنون میشم
دوستان نظرتون راجع به gx680 چیه؟لپ تاپ خوبیه؟
من ديشب GX680 رو خريدم.كانفيگ فوق العاده اي نسبت به قيمتش داره.:5:نقل قول:
من واسه خريد ge620 رفته بودم تو مغازه .چون با اينكه كانفيگ 680 رو خونده بودم بخاطر وزنش تمايلي به اين مدل نداشتم
اما وقتي ظاهرشو از نزديك ديدم خيليي چشمو گرفت.
لپ تاپي ميخواستم كه تا چند سال راضي نگه داره منو.كه مطمئنا همينطوره:8:
واسه اون چراغوني هاي 680 كه عكسشو تو سايت ديده بودم فكر ميكردم خيلي خز باشه اما من فعالش نكردم
واسه همينم اگر زياد جابجايي ندارين انتخاب خوبي هست.هرچند چون كوله داره زياد محسوس نيست 1 كيلو اضاف نسبت به بقيه مدل ها.
به نام خدا
سلام دوستان عزيز
دنبال لپ تاپي هستم كه مشخصات زير رو داشته باشه
1:كيفيت صفحه نمايش خيلي خوبي داشته باشه
2:سرعت بسيار خوبي داشته باشه
3:بازي ها روز رو هم بشه با اون به خوبي اجرا كرد
4:كيفيت ساخت خيلي خوبي هم داشته باشه
نظر خودم ge 620 هست.و اينكه حداكثر بودجه هم 1400 ميباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا مدل بهتري هم وجود داره؟لپ تاپ gx 680 رو ميشه حدود قيمتش رو بگين؟
با تشكر
همینی که انتخاب کردی بد نیست! ولی چیزی که هست متاسفانه قیمتش این نیست!!نقل قول:
قیمت لپ تاپ های msi رو تا سایت ماتریس بری زده:
GE620=1.710
GX680=1.830 (آخرین قیمت وقتی که موجود داشتند! ولی هنوز یه سری مغازه ها دارند)
GX780=2.050
سلامنقل قول:
من اگه به جای شما بودم اولا الان خرید نمی کردم که 300 400 هزار تومن اضافه تو پاچم بکنن
دوما ge 620 رو نمی گرفتم که هم قدیمی شده یه کمی و گرافیکش هم زیاد جالب نیست
به جاش می تونید ge 620 dx رو بگیرید با گرافیک 555 با قیمتی حدود 1710
این لپ تاپ رو چند ماه پیش التماس می کردن که 1390 بخرید حالا 1710 به زور گیر می یاد
قمیت gx680 هممم نا قابل 1850 که چند ماه پیش برای یکی از دوستان گیمر 1510 خریدیم
gx780 هم هست که فعلا خودم دارم با قیمت 1950 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
(همه قیمت ها به روز هستند)
با تشكر فرااوان از دوستاني كه راهنمايي كردن
خب با اين وضعيت كه هيچكدوم از اين لپ تاپ ها رو نمي تونم بگيرم :41:
چكار كنم دوستان؟آيا ممكنه كه ارزون تر بشن
در مورد ارزون تر شدن نمی دونم ولی مطمئن هستم که از این گرون تر نمیشه و بهتره صبر کنی تا سال دیگهنقل قول:
اخه خیلی زوره که 400 هزار تومن پول رو بریزی دور !!!
چنان گندی به بازار ها زده شده که به این راحتی ها جمع نمیشه
شما هم که این همه برای خرید لپ تاپ صبر کردی یه 3 4 ماهم روش !!
این مردم ها هم انقدر خر و بی سواد هستن که الان لپ تاپ فروشی ها و کامپوتر فروشی ها انقدر مشتری دارند که تو فروشگاهشون خالی نمیشه !! لپ تاپ ها رو با 400 هزار تومن اختلاف قیمت می خرند !! انگار از قحطی در اومدند
هیچ کس هم صداش در نمی یاد !!!(ترس از مردن آدم رو به ذلت هایی که نمی کشه !!)
خيلي ممنونم كه كمك ميكنيد.كاملا حق با شماست.واقعا زور داره كه 400 تومن بالاتر بخري.ولي خب ميخواستم لپ تاپ رو واسه مسافرت عيد بخرم.دقيقا مشكل هم همينجاست كه هر چي جنس ها گرون ميشه ،مغازه دار ها خيلي تفاوتي توي تعداد مشتري ها شون نمي بينند.تازه بدبختي اصلي توي بازار موبايل هستش!!!!!!!!!!!!نقل قول:
به نام خدا
سلام بر تمامي عزيزان
با اين قيمتي كه دلار داره فكر نكنم كه لپ تاپ ها ارزون بشن.به احتمال بسيار زياد اين لپ تاپ هايي كه الان تا 400 تومن گرون شدن با دلار 1100 وارد شدند.و بار بعدي كه برسه بايد دلار 1226 تومن وارد شده باشه.پس احتمالا اين لپ تاپ ها شايد 100 تا 200 تومن هم گرون تر بشن!
دوستان من لپ تاپ ge 620 dx رو با راهنمايي بعضي از دوستان انتخاب كردم.در اينكه680 gx بهتره شكي نيست.ولي چون ممكنه كه لپ تاپ رو زياد حمل و نقل كتم ge 620dx برام مناسب تره.
لطفا به اين سوالات هم پاسخ بدين
1)دوستاني كه ge 620 dx رو دارن ميشه لطفا راهنمايي كنن.مزايا و معايب اونو بگن .واينكه آيا از خريدشون راضي هستن؟
2)توي اين رنج قيمت(1700) ايا لپ تاپي هست كه بتونه با ge 620dx رقابت كنه؟
با تشكر فراوان
عزیزم کی گفته قیمت gx680 حدود 1850 تومنه؟عزیزم مثل اینکه تو باغ نیستیا آخرین قیمت gx680 رو تو سایت ماترییکس زده بودن 2250 تومن:8: الانم من خودم gx680 دارم و شاید هفته دیگه عوض کنم یه hp evny بخرم چون gx680 رو داشته باشی بخای عوش کنی باید با لب تاپ های شاخی عوضش کنی...چون قیافه همین لب تاپ یه دنیا ارزش داره که تو هیچ لب تاپ دیگه ای نمیتونی ببینیش
نه مثل این که شما تو باغ نیستی شما تاریخ پست ها رو نگاه می کردی می فهمیدی کی تو باغ نیستنقل قول:
تو این اوضاع قیمت ها ساعتی بالا میره چه برسه به هفته !!
و به جایی که قیمت سایت ها رو نگاه کنی یه سر برو بازار تا رقم های احمقانه ی اونا رو باور نکنی
کسی امار اینکه قیمت msiمیاد پایین یا نه رو نداره؟
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش یه ge620dx خریدم ولی مولتی تاچش فعال نمیشه هرکاری کردم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
من 2 هفته ای میشه که یک لپتاپ msi به مدل x460 dx گرفتم
می خواستم به همه اونهایی که قصد خرید لپ تاپهای msi رو دارند بگم از هر برندی خواستید لپ تاپ بگیرید جز msi
یعنی کیفیت ساخت که افتضاحه، پورت lan لپ تاپم خرابه. باید کلی باهاش وَر بری تا کانکت بشه. dvd که میزارم تو دستگاه بعد از یک مدتی با یک صدای خیلی بلند مواجه میشم و دیگه هم دی وی دی کار نمی کنه
مشکلات سخت افزاری هم که ماشالا سر به فلک کشیده
الان دلم می خواد سرم رو بکوبم به دیوار. کاش سری s سونی رو گرفته بودم :(
درسته که این مدلی که من دارم به نسبت سری game msi ضعیف به حساب میاد، ولی کیفیت ساخت بدنه و یک سری چیزها هست که توی همه مدلهای یک برند مشترکه.
خلاصه از من گفتن بود. msi نگیرید خیلی بهتره. من گول شارژ زیاد این مدل رو خوردم وگرنه نه قیافه داره نه سیستم خیلی قوی داره، قیمتش هم حدود 1.500 هست.
خدایا، من چه گناهی کردم که این مدل رفت تو پاچم؟؟؟
:(((
دوست عزیز شما بده گارانتی برات درست کنن...گارانتی ماتریس هم به نظرم خیلی خوب هستنقل قول:
ن 2 هفته ای میشه که یک لپتاپ msi به مدل x460 dx گرفتم
می خواستم به همه اونهایی که قصد خرید لپ تاپهای msi رو دارند بگم از هر برندی خواستید لپ تاپ بگیرید جز msi
یعنی کیفیت ساخت که افتضاحه، پورت lan لپ تاپم خرابه. باید کلی باهاش وَر بری تا کانکت بشه. dvd که میزارم تو دستگاه بعد از یک مدتی با یک صدای خیلی بلند مواجه میشم و دیگه هم دی وی دی کار نمی کنه
مشکلات سخت افزاری هم که ماشالا سر به فلک کشیده
الان دلم می خواد سرم رو بکوبم به دیوار. کاش سری s سونی رو گرفته بودم :(
درسته که این مدلی که من دارم به نسبت سری game msi ضعیف به حساب میاد، ولی کیفیت ساخت بدنه و یک سری چیزها هست که توی همه مدلهای یک برند مشترکه.
خلاصه از من گفتن بود. msi نگیرید خیلی بهتره. من گول شارژ زیاد این مدل رو خوردم وگرنه نه قیافه داره نه سیستم خیلی قوی داره، قیمتش هم حدود 1.500 هست.
خدایا، من چه گناهی کردم که این مدل رفت تو پاچم؟؟؟
:(((
درباره کیفیت ساخت هم من gx680 دارم بعضی جاهاش خوب ساخته شده ولی بعضی جاهاش نه...قیافه هم که قبل خرید خب توجه میکردین...ولی پدرم سونی سری f داره قورت میده از لحاظ کیفیت ساخت این رو...ولی نه تو بقیه چیزا..:46:
میتونم بپرسم شما رو چه حساب میگین gx680ازge620dxبهتره؟نقل قول:
آره، بردم درستش کردمنقل قول:
از حرفهای گذشتم هم پشیمونم :دی
msi به اون بدی که گفتم هم نیست! اعصابم خورد بود یه چیزی گفتم
البته مسلماً دفعه بعدی که خواستم لپ تاپ بگیرم msi نمی گیرم، در مجموع msi جزو برندهای متوسط رو به پایین هست
حالا ناراحت نباش،چیزی نیست :31:نقل قول:
بالاخره هر لپ تاپی یه خوبی داره و یه بدی.(تنها بدی که از سونی s دیدم صدای اسپیکر بود فقط وقتی که صداش رو تا ته بلد میکنی :31:) در مورد قیمت هم بگم که لپ تاپ هایی که باریکترند و سبکتر معمولا قیمتشون هم بالاتره. :20:
با سلام
دوستان امروز لپ تاپ من به دستم رسید
msi ge 620dx پلاس
همین اول که بررسیش کردم، با یه مشکل برخورد کردم، در بعضی کلیپ ها اسپیکرش صدای خش خش میده، از دوستانی که این مدل رو دارند می خوام منو راهنمایی کنند
آیا با این مشکل مواجه شدند؟؟
شاید کیفیت صوتی خود کلیپ پایینه....یه آهنگ با کیفیت رو با صدای آخر پخش کنین ببینین این مشکل هست....یا تو یه یازی تست کنین...چون معمولا کلیپ ها کیفیت خوبی ندارننقل قول:
با سلام
دوستان امروز لپ تاپ من به دستم رسید
msi ge 620dx پلاس
همین اول که بررسیش کردم، با یه مشکل برخورد کردم، در بعضی کلیپ ها اسپیکرش صدای خش خش میده، از دوستانی که این مدل رو دارند می خوام منو راهنمایی کنند
آیا با این مشکل مواجه شدند؟؟
دوستان کسی میدونه که این چراغ eco چجوری روشن میشه؟بین همه ی حالتها میتونم سوییچ کنم ولی روشن نمیشه...
دوستان من یدونه cx640 دارم. بلوتوثش با تمام وسایل و گوشیها بدون مشکل فایل رد و بدل میکنه. فقط مشکلم با گوشی n8 خودمه که نه فایلی براش میفرسته و نه میگیره. همدیگه رو میشناسن ولی فایل رو نه میفرستن و نه میگیرن. کسی میدونه مشکلش چیه؟
در ضمن من آخرین درایور رو هم از سایت ام اس آی دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.خواهشا اگه کسی تجربه ی مشابهی داره کمک کنه.
با بقیه لپ تاپ ها راحت ردو بدل میکنه ؟؟؟
سیستم عامل n8 سیمبین هستش یا میگو ؟
تو یه سری گوشی های این حالت عادی هستش و برای گوشی منم فک کنم اینطوری بود
شما از کنترل پنل وارد my bluetooth شو و از اونجا وارد وارد گوشی خویدت شو ممکنه بتونی تو گوشی brows کنی به همین خاطر وقتی وارد گوشی شدی فایل هاتو کپی پیست کن
آره مشکلی نداره.نقل قول:
سیستم عاملش سیمبین بل هستش.
وقتی میخوام گوشی رو browse کنم.یه پنجره کوچیک باز میشه که سربرگش نوشته FTP و داخل اون پنجره مینویسه lost connection . نمیدونم مشکلش چیه؟؟؟:question:
شما اول سیستم خودتو باید pair کنی باهاش
بعدش که pair کردی این کارو انجام بده
ممکنه از بلوتوث گوشیت باشه...آخرین آپدیت رو ورش نصب کن
ممکنه وقتی داره کانکت میشه روی گوشی ازت اجازه بگیره اونو بزار روی حالت always ک دیگه نخواد اجازه بگیره و خودش مستقیما این کارو انجام بده
اگه بازم مشکلی بود شما بلوتوث گوشیتون که روی لپ تاپ سیو شده رو پاک کنید و با لپ تاپ از اول سرچ کنید و وصل بشید
تمام این کارها رو انجام دادم.
آخرین ورژن سیستم عامل که روی گوشیم نصبه.
تمام این کارا رو کردم نمیدونم مشکل چیه؟
میتونه مشکل از mac addrese گوشی هم باشه
چی هست؟ چیکارش باید بکنم؟نقل قول:
متاسانه گوشی خودمو دزدیدن که بخوام برات طرز کارشو توضیح بدمنقل قول:
چی هست؟ چیکارش باید بکنم؟
بهتره تو انجمن گوشی یه سوال کنی
دوستان یکی از درگا ههای usb من فلش رو دیر لود میکنه یعنی یه 20 ثانیه طول میکشه ولی بقیه درجا لود میکنن...علتش چیه؟
ممکنه بقیه usb 3 باشن این 2 باشه
یا ممکنه فلش شما 2 باشه و تو 3 خوب نتونه لود بشه یا برعکس
نه ...چنین موردی نیست..2 رو تو 2 میزارم..نقل قول:
ممکنه بقیه usb 3 باشن این 2 باشه
یا ممکنه فلش شما 2 باشه و تو 3 خوب نتونه لود بشه یا برعکس