سلام
من میخواستم ADSL بگیرم . دانلود شبانه هم ندارم. ولی یه سرویسی می خوام که سرعتش تابت و بدون نوسان باشه (بعد از ساعت 1 شب مهم نیست چه طور باشه). می خواستم راهنماییم کنید که ایا پارس انلاین خوبه یا نه؟
Printable View
سلام
من میخواستم ADSL بگیرم . دانلود شبانه هم ندارم. ولی یه سرویسی می خوام که سرعتش تابت و بدون نوسان باشه (بعد از ساعت 1 شب مهم نیست چه طور باشه). می خواستم راهنماییم کنید که ایا پارس انلاین خوبه یا نه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بدون هیچ مقدمه چینی میرم سر اصل مطلب.در این مطلب هیچ گونه غرض ورزی گنجانده نشده است و همگی ان از روی تجربه شخصی است.
اگر برای شما قیمت و هزینه دررده های بعدی اهمیت است پارس آنلاین گزینه خوبی است؛ چون همه شرکت های خصوصی بدون استثنا، 20 درصد مصوب شده کاهش اینترنت گر سرعت را اعمال نکرده اند(چراش رو بعداً میگم)
با یه مثال موضوع رو روشن میکنم:اگر شما از پارس آنلاین یه پکیچ 256 با ماهی 3گیگ دانلود بگیری ماهیانه باید 15 تومن بدی اما مخابرات ماهی 8.5گیگ رو میده 13.5تومن.
در مورد پارس آنلاین اگر از مودمهای برند TP-Link - Asusu- D-link استفاده میکنی هر چند ساعت یک بار دچار قطعی چند دقیقه ای(نهایت 10 دقیقه) میشوید ، چون بعضی از استانداردهای این مودمها را پشتیبانب نمی کنند.
در کل اگر دانلود شبانه ندارید و قیمت تعرفه های ارائه شده از جانب این شرکت هم برایتان اهمیتی ندارد، پارس آنلاین گزینه خوبی است، چون از ساعت 8 صبح تا 12 سرعت آن فوق العاده است و بعد از آن، حال به هم زن:2::2::2:
در طی این بازه زمانی هم نوسانی ندارد و تنها مشکل آن همان قطعی های گاه گاه مودم است.
واما لایزر:
این شرکت پکیجهای متنوعی ندارد و از لحاظ پشتیبانی متوسط است اما سرعت مطلوبی در طول روز دارد که سرع آن هم مانند دوست خود تا 11.5الی12پایدار است.به هیچ وجه قطعی ندارد و از استانداردهای همه مودم های بازار پشتیبانی میکند.تنها مشکل این شرکت در بازه زمانی روز قطعی های سراسری آن است که اگر حادث شود حداقل 3روز ادامه دارد و شرک در قبال آن یک روز به شما جبران قطعی میدهد.
شاتل:
شرکت نسبتا خوبی است اما با قیمت های نسبتا بالا و پکیج هایی با تنوع پایین.سرعت در طی روز خوبه و واسه دانلود شبانه هم کم به مشکل بر میخوری.
فناورا:
شرکت خوبی است، به لحاظ اینکه دارای یک قابلیت منحصر به فرد در میان بقیه شرکت هاست و آن هم این است که شما اگر در یک دوره ترافیک اضافه بیاری، ترافیک اضفه شما از بین نمیره و به دوره بعد منتقل میشه و شما میتونی ازش استفاده کنی.
و اما مخابرات:
سرویس مخابرات خوبه ، عالی نیست و لی اگر به نسبت قیمتش بهش نگاه کنی به این نتیجه میرسی که عالیه. سرعتش در طی روز نوسان داره اما زیاد نیست و بیشتر از 4 یا 5 تا نمیره.فقط یه عیبی داره و اون هم عدم سرعت مناسب هنگام دیدن فایل های ویدیویی آنلاین است که کمی با تیک و گیر همراه است و این هم از عیبهای بزرگ این شرکت دورگه! است.
:40:::::::.......::::::::حب و بغض ها را عامل کتمان حقیقت نکنیم:::::::.........:::::::::40:
اگر باز هم کمکی از دستم بر میاد بگو:10:
حامد:11:
داشت یادم میرفتا!!!
اینم آدرس و شماره تلفن شرکتای اینترنتی:
لایزر(ریتون):همدان.برج پاستور-طبقه هفتم 09384311301- 82817458 -8281621- 09183151082
پارس آنلاین:همدان.برج پاستور-طبقه ششم 8271249-(جهان نما)
همدان.برج پاستور-طبقه هفتم(نت گستر)
شاتل: همدان، مجسمه شیرسنگی، خیابان دکتر چمران، جنب بیمه معلم، کوچه پرتو، پلاک۶۶-۸۲۸۴۰۵۹-۸۲۶۶۵۲۶
فن آورا: سیزده خانه، شرکت شبکه پردازان غرب- 8250412
دوست عزیز من شاتل رو به شما توصیه می کنم. سرعت ثابت. قطعی کم.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون از راهنمایتون:10:
نمایندگی صبانت هم توی همدان ایجادشده و درحال نصب تجهیزات هستند فکر کنم بعداز عید راه بیفته
[QUOTE=sib8;5893086]سلام
خیلی ممنون از راهنمایتون:10:[/QUی ت
خواهش میکنم برادر.بعد از راه اندازی سرویست بیخبرم نذار.
رفتم واسه ثبت نام ADSL مخابرات.
شماره رو پرسید گفت باید دو هفته صبر کنی تا پورتهامون خالی بشه!!!:13:
واقعا به این مخابرات باید افتخار کرد:31:
خدایا منو از این همه تکنولوژی مصون بدار:31:
نقل قول:
ای باب حسین جان.نگو که دلم خونه:19::19::19:
راستی سرویست رو کشیدی ندا بده تا شیرینی رو بگیرما:10:
بی خبرم نذار.
من برام دانلود شبانه خیلی مهمه ، سرعت در طول روز فقط در حدی که سایت ها رو خوب بازکنه کافیه ، اما نمی خوام شبا که مجانیه سرعت دانلود افتضاح باشه
پارس آنلاین دارم 3 ماهه 256 ، طول روز میانگین 120 کیلوبایت دانلود میکنه اما شبا اکثر مواقع روی 40 تا 50 میچرخه
توی این شرکت ها ، شرکتی هست که دانلود شبانش از پارس آنلاین بهتر باشه؟
نقل قول:
سلام عزیز
ای کاش با بروبچ پارس رفتع یه مشورتی میکردی قبل اشتراک گرفتن.اون خرابمونده یه سری دزد عوضی(با عرض پوزش از خواننده)هستند که برای اینکه شما در طول روز شارژ اکانتتان سریع تخلیه شود به این اقدام دست می زنند تا جیب خودشان را پر کنند.طبق بررسی های من هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوب ندارد.این شرکت دزد یعنی پارس انلاین، فقط در چند منطقه از تهران دارای سرعت مطلوب و کیفیت در خور مشتری و در بقیه جاها خصوصا شهرستانها این سیاست دزدانه را در پیش گرفته است.
من به شما این اطمینان را میدهم که هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوبی ارائه نمی دهد.
امیدوارم شرط سخن مرا با تجربه شخصی خودتان به اثبات نرسانید!!!
فقط خواستم که پاک نشهنقل قول:
به نظر من مخابرات بگیرین راحت
سلام
خداکنه یکی از همشهری ها پیدا بشه و به من یه راهنمایی کامل بده
من چندین ساله که از دیال آپ استفاده میکنم راستش دیگه کلافه شدم
حتما adsl می خرم ولی اصلا سردر نمیارم
چطوری بخرم ، کی بخرم بهتره ، چی بخرم، چطوری پولشو باید داد(منظورم ماهانه و دانلود اضافه...)
واگر مثلا از سرعت 128 خوشم نیامد چطوری میشه با 256 عوضش کرد و مواردی که فکر میکنید باید بگید رو بهم بگید چطور بگم اصلا سر در نمیارم و بجز اینجا جایی رو برای راهنمایی گرفتن قبول ندارم.
از شما دوستان خواهش میکنم با حوصله منو راهنمایی کنید.
دانلود شبانه برام مهمه ؛ روز هم استفاده معمولی
میدونم خیلی سوال کردم خواهش میکنم که همه موارد رو مورد به مورد کامل برام توضیح بدید.
خوشحال میشم نظرات همه رو ببینم
منتظرم
نقل قول:
سلام دوست خوبم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از صداقت گفتار شما بسیار خوشحال شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم ADSL بر مبنای یک فناوری نسبتا قدیمی استوار است که از بخشی از خط تلفن که معمولا بلا استفاده است برای انتقال داده استفاده می کند...
فناوری ADSL بر دو مبنا قابل استفاده است یکی ADSL Normal که معمولا در ایران طرفدار زیادی ندارد و آن هم به خاطر برابر بودن سرعت دانلود و آپلود است و دیگری ADSL2Plus(یا همون2+) که به خاطر چندین برابر بودن سرعت دانلود اون در ایران بسیار طرفدار داره.
99%شرکتهای خصوصی هم از نوع +2استفاده میکنند و در حال حاضر فقط مخابرات است که به نوعی از سیستم ناکارآمدی در این زمینه استفاده می کند.به این صورت که شرکتهای خصوصی محدوده دانلود خود را در پکیچهایی که تحت عنوان Burst یا شتاب یا حالت انفجاری ارائه میدهند، به صفر رسانده و از 100% پهنای باند اختصاصی شما بهره وری می کنند که این مقدار در سیستم مخابرات به 10 یا حداکثر 15% میرسد.که می توان تنها عیب ADSLمخابرات را در مقایسه با ADSLی که شرکتهای خصوصی ارائه میدهد همین مسئله دانست که گاها باعث ایجاد یکسری مزایا می شود که در ادامه اشاره خواهم کرد.
شرکتهای خصوصی و همچنین مخابرات در یک بازه زمانی خاص استفاده از اینترنت را مجانی حساب می کنند و از ترافیک شما کم نمی شود.ترافیک چیست؟ترافیک میزان حجمی است که به کابرانی که از پکیچهای نامحدود استفاده نمی کنند اختصاص داده می شود و شما به عنوا مثال 3گیگ ترافیک برای یک ماه میخرید و تا پایان یک ماه باید از این ترافیک استفاده کنید.به چه صورت می توتی استفاده کنی؟ به همون مقداری که شما از اینترنت استفده کنی از ترافیکت کم میشه.مثلا اگه سایت یاهو رو یک بار باز کنی 2یا 3مگابایت از ترافیک 3گیگابایتی مصرف میشه و به همین منوال.واسه خاطر این دانلود شبانه رو راه انداختند که در این بازه زمانی که معمولا از 1تا6صبح است از ترافیکت کم نمیشه.
معیار تعیین سرعت اینترنت هم کیلوبیت هست که طبق همین معیار به شما پکیچ(همون سرویسی که انتخاب میکنی رو بهش پکیچ میگن)داده میشه.مثلا یه پکیج 128 شتاب یا 512ثابت و...... .
و اما شرکتهای خصوصی و ADSL:
در ابتدا به شما دوست خوبم توصیه میکنم که با اطلاعات کامل به شرکتهای خصوصی مراجعه کنید دلیل آن هم این است که این حضرات دزد نه تنها انسافی در کارشان نیست بلکه با بی انصافی تمام در ابتدا به مشتری برخورد می کنند تا آنچه انان می خواد را مشتری انتخاب کند.
در همدا 4یا 5 شرکت خصوصی اینترنتی وجود دارد:
اولی که از همه مغروفتر است شرکت پارس آنلاین یا پارسا لین هست که انصافاً خدماتش در بازه زمانی 8 تا24 خیلی عالی هست و به طوری با یک پکیج 128 می تونی به سرعت 110کیلو برسی و لی.....
ولی دانلود شبانش آشغاله اشغاله و با یه پکیچ یک مگ که خودم داشتم سرعتم برای دانلود شبانه که به صورت رایگانه و از ترافیک کم نمیشه بالای 20کیلو نمی رسه. اگه اصلا دانلود شبانه نداری و فقط کارت وب گردیه این شرکت خوبه .در ضمن پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفی هم داره و نمایندگی همدان جوابگو نیست و باید همش به تهران واسه مشکلت زنگ بزنی.
لایزر یا همون ریتون: شرکت متوسطی با خدمات پشتیبانی بسیار بسیار پایین. این شرکت دارای سرعت ثابتی در طول روز و شب بود ولی در 2ماهه اخیر به شدت هر چه تمام افت سرعت چیدا کرده که با تهران تماس گرفتم از زیر زبونشون کشیدم بیرون ظاهرا در یه دوره تاریخ حجم پورا اختصاصی کاربرا به پایان میرسه و سرعت اینجوری میشه.
اگه نمی خوای اشتراک دائم بگیری و تا 6 یا 7 ماه این شرکت خدماتی در حد عال میده و بعد از اون جان رو به لب میرسونه.راستس این شرکت قطعی نداره و اگه دچار قطعی بشی تا 6 یا 7روزی باید بی اینترنتی رو تحمل کنی و کسی جوابگوت نیست و بابت این مسئله شاید 1 یا 2روز بهت اضافه کنند.
شاتل:این شرکت هم خوبه ولی در طی روز و واسه دانلود شبانه زیاد تعریفی نیست و نوسان سرعتش خیلی زیادهو به طوریکه اگه شما یه مدت بشینی پای سیستم ئاسه میانگین سرعت هر لحطه یه سرعتی بهت میده.در کل شرکتی با دانلود شبانه ضعیف.
صبانت هم چون شرکت نوپایی هست و تازه به همدان اسباب کشی کرده تا یه مدت می تونی خدمات خوبی ازش بگیری و یه خورده قیمتاش بالاست و با خاطر عدم تنوع پکیجهای این شرکت هست.دانلود شبانه نسبتا خوب اما به نسبت قیمت اصلا ارزشش نداره.در ضمن گاهی نوسانای خیلی شدیدی داره.
فن آورا:این شرکت هم یه خورده قیمتاش بالاست و یک ویژگی خیلی خاص داره و اون هم این هست که ترافیک یک دوره رو میتونی به دوره بعد انتقال بدی که هیچ شرکت خصوصی در ایران از این فناوری پشتیبانی نمی کنه چون به ضررشونه.این شرکت دانلود شبانش متوسط هست . یهنی یک شب خوب 2 شب بد. در طی روز هم سرعت خیلی خوبی داره.قطعی هم کم داره.
در مورد پارس آلاین یه چیزی رو یادم رفت بگم که اینجا اضافه می کنم.این شرکت از یکسری مودم با برند خاص طبق گفته خود شرکت پشتیبانی میکنه و اگر شما از مودمی غیر اون برندها استفاده کنی هر 7 یا 8 ساعت یک بار و گاهی هم هر 2ساعت یکبار بخ دلیل خطای مودم اینترنت قطع میشه.
و در آخر مخابرات:این شرکت نیمه دولتی چند وقتی هست که خدمات ADSLرا با قیمتی بسار ارزانتر از شرکتهای دیگه ارائه میدع و مزیت اون نسبت به بقه ISPها همین کم بودن قیمتهای اون هست.سرعتش خوبه ، نوسانش چه روز چه واسه دانلود شبانه خیلی کم هست و میشه باهاش کنار اومد. ولی بالای 256 رو باید به مخابرات مرکزی مراجعه کنی و یه خورده دوندگی داره ولی میشه گرفت(اینم یکی دیگه از عیباش) ولی در کل از شرکتای خصوصی خوش قیمت تره.
اینم آدرس و شماره تلفن شرکتای اینترنتی:
لایزر(ریتون):همدان.برج پاستور-طبقه هفتم 09384311301- 82817458 -8281621- 09183151082
پارس آنلاین:همدان.برج پاستور-طبقه ششم 8271249-(جهان نما)
همدان.برج پاستور-طبقه هفتم(نت گستر)
شاتل: همدان، مجسمه شیرسنگی، خیابان دکتر چمران، جنب بیمه معلم، کوچه پرتو، پلاک۶۶-۸۲۸۴۰۵۹-۸۲۶۶۵۲۶
فن آورا: سیزده خانه، شرکت شبکه پردازان غرب- 8250412
کلام آخر:در این مملکت معدود شرکتی پیدا می شود که خدماتی را حق کاربرانش هست را ارائه دهند و بعضا با خدمات نسبتا خوبی که دارند سر مشترک خود منت هم میگذارند و کسی نیست به آنه بگوید که این وظیفه شماست نه صدقه سری!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشت یادم میرفتا!!!
دوست خوبم اگر با یکی از این شرکت های خصوصی به توافق رسیدی و به امید خدا پای قرار داد رفتی هیچ گزینه را مبنب بر خرید مودم از خود شرکت قبول نکن. و به حرفهایی که میزنند هیچ توجهی نکن.قیمتی که آنها روی مودم خود میگزارند چندین هزار تومان بالای قیمیت بازار است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نوع پکیچ هم باید بگم که تگر شما با شرکت خصوصی قرار داد ببندی تا سرعتهای 2مگ و حتی 4مگ رو هم میتونی بدون کاغذ بازی روی خطط فعال کنی.ولی با قیمت خیلی خیلی گرون!!!تعویض سرعت شما یا همون نوع پکیج هم کاملا امکان پذیره . در شرکت های خصوصی روال به این صورت هست که شما در ائل کار باید پول رو بدی و اگر به عنوام مثال شما یه پکیج با سرعت 128داری و می خوای با یه پکیج256 عوضش کنی باید صبر کنی تا موعد قرار داد اولت تموم بشه بعد این کارو بکنب .اگر وسط کار قرار داد رو بهم بزنی سرویست رو تغییر بدی ترافیک سرویس قبلیت سوخت میشه و پولی هم مبنی بر تعلیق قرار داد به شما تعلق نمیگیره و کاملا ضرر میکند.در مورد مخابرات هم نام نویسی به دو صورت می باشد اول به صورت اعتباری و پیش پرداخت که با پرداخت مبلغ مورد نظر به یکی از شعب بانک ملی انجام میشه که فعلا زیاد رو غلطک نیفتاده!!!
دومی هم به صورت دائم هست که به صورت ماهیانه نسبت به پکیج تون هزینه محاسبه و روی قبض تلفن میاد. این نوع دوم رو اگر روی خطط فعال کنی تا 3 ماه حق جمع آوری نداری.
باز اگه فکر می کنی کمکی از دستم بر میاد، بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nirvanaH واقعا یه نعمت برای این تاپیک
خیلی ممنون بابت راهنمایی کاملت با توجه به این راهنمایی موندم بین مخابرات و فن آوا کدومو انتخاب کنم؟
نقل قول:
با سلام
از اظهار لطف شما ممنونم.
به نظر من مخابرات هم به صرفه تره و هم قابل دست رستر.یعنب واسه مشکلت نیازی نیست به تهران زنگ بزنی.در ثانی اگه تلفنی نتونستی جوابتو بگیری میری پیش مسئول اصلی و یقه اونارو می گیری.
ولی این شرکتیا تا مشکلی پیش میاد می گن از ما نیست و هزار تا چیز دیگه میگن تا دست به سرت کنن و آخرشم که به تران زنگ میزنی میگن کاری از دستمون بر نمیادو .......
پولتون رو جیب مخابرات نریزید
اولا که من از پارس آنلاین سرویس دارم و ترافیک باقی مونده هر دوره به دوره بعدی اضافه میشه اینطور نیست که بپره
سرعتش هم نسبت به بقیه شرکت ها تا اونجا که اطلاع دارم خیلی بهتره هرچند که ایده آل نیست (شبا که رایگانه)
مخابرات یک شرکت نیمه دولتی هست که با امکانات فراوانی که در دست داره فقط قصد داره شرکت های خصوصی رو زمین بزنه
درسته که ارزون تر هست سرویس هاش اما کیفیت بعضی از خصوصی ها رو نداره
سلام
دوستان الان چند روزه که پیشتیبانی مخابرات برای adsl بوق اشغال می زنه.برای شما هم همینطوره؟
پشتیبانیش واقعا مزخرفه!!!!!!!!!!
سلام به داش حامد:11: و دوستان آقا من از امروز صبح نمیتونم تو صفحه کنترل اشتراکم برم جالبه پسووردش هم با ADSL یکی هستش اما داخل صحفه اشتراک نمیره ببینم چقدر از حجمم مونده همش میگه خطا! لطفا مجددا تلاش نمائید دوستایی که از مخابرات دارن ماله شما هم اینطوره؟؟؟
نقل قول:
باری کلا پارس پیچ رفت کرده!!!!!:2::2::2::2:
بله با شما راجع به مخابرات موافقم، ولی بسیار به صرفه تر است.
عیب بزرگ آن تعرفه 10درصدی پورت میباشد که این امر در شرکتهای خصوصی 80 یا 100 درصد است.
از این عیب هم می شود چشم پوشی کرد.:27:
موفق باشید.حامد:11:
نقل قول:
سلام.مخلصم.
آره از دوشنبه پنلها رو قفل کردن . دوشنبه که زنگ زدم به پشتیبانی گفت سرزو مشکل پیدا کرده!!!!:19::19::19:
حالا یه چیز جالب تر : من دوشنبه 800تا دانلود کردم و صبح پنلم رو باز کردم به جای 800تا 12گیگ ثبت شده بود.
که چند ساعت بعد از این قضیه پنلم کلا قفل شد.
شمام آخرین باری که حجمت رو نگاه کردی رو مد نظر قرار بده و با یه خورده بالا و پایین حجم فعلیت رو در بیار.
من که این کار رو کردم:8:
ساعت 11.30صبح امروز به تاریخ 25/12/1389
پنل کاربری مخابرات از حالت قفل خارج شد.همه چی به حالت عادی برگشته.
از وقتی که مخابرات اين سرويسا رو آورده قيمت خصوصی ها و کيفيتشون بهتر شده قبل از اون که افتضاح بودنقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
پشتيبانی مخابرات به صورت گير شديد هست بايد شديد گير بديد که آقا مشکل از طرف شماست خودشون ميدونن چه گندی ميزنن زود درستش ميکنننقل قول:
پشتيبانی هم زنگ بزنيد 117 اون دو تا شماره که خفن اشغاله
بعد از خرابی 3روزه مخابرات سرعتا به حالت اول برگشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل مخابرات برای شما هم قاطی شده؟
هيچ ترافيکی رو تو روزانه نشون نميده همش ميره تو شبانه
در ضمن ساعت 1 شب به بعد شما هم ارور 691 ميگيرين؟ يه نيم ساعت ارور 691 ميده؟
گزارش ماهیانه رو بزننقل قول:
اين آخر شب که ميخواد بره تو شبانه واسه شما هم bad user name and password ميده؟نقل قول:
نقل قول:
اخیرا دانلود شبانه با یکسره مشکلات روبرو شده است. گاهی مواقع قطع می شود و تا چند ده دقیقه نمی توان به اینترنت وصل شد!!!:2::2::2:
:8::8::8:جای تعجبی نیست!!!اینجا ایران است:8::8::8:
جدیدا وقتی ساعت 1 بامداد میشه اینترنت یکدفع قطع میشه :41:
حدود يک قطع ميشه يک و نيم وصل ميشه که واقعاً ديگه نوبرش هست
نقل قول:
با سلام
:40::40::40:قبل از هر چیز سال نو مبارک:40::40::40:
آقا این کارو بکن تا حدودی مشکل رو حل میکنه.قبل از ساعت یک اصلا اقدام به دانلود نکن و هر چی کار داری تا قبل از ساعت24که تاریخ سیستم به روز میشه رو تمام کن قبل از ساعت 24 مودم رو خاموش کن و ساعت 1.10 یا 1.15 دقیقه روشن کن من با این کار تا حدودی از پس این مشکل بر اومدم .
امیدوارم برای شما هم کاربرد داشته باشد.
نتیجه رو حتما اعلام کنید.:10:
با سپاس.حامد:11:
ممنون از راهنماييتوننقل قول:
ولی مثل اينکه درستش کردن که مثل بچه آدم کار کنه
همه چي گرونه
ترافیک تو مدت تعطیلات مجانی شده یا اشکال از پنل هست که همه ی ترافیک میره تو شبانه؟
تست سرعت 256 مخابرات با v....p....n
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال از پنل هست از تو قسمت ترافيک ماهانه چک کننقل قول:
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
بله باید اعتراف کرد که کشور ما ایران! با کلمه مقدس اسلام و اسلامیت آنچنان بر عرصه پوچی در ادعا تاخته است که وفق گرد و غبارش چشم مردم شریف و زودباور ایران را کور کرده است و در پناه آقا امام زمان چشم بر واقعیتهای محض بسته اند!!!!
در مورد این مسئله هم هیچ چای تعجبی نیست. شرکتهای جهان غربی که برای کشور ما با سردمداران غاز جرانش!!! حکم کافران دین خدا را دارند در عرصه رقابت کیفیت را بالا و قیمت را تا جایی که امکان دارد کاهش می دهند، هیچ دینی هم بالای سرشان نیست و ملا مکتبی های صدتا یک غاز هم ندارند که بگویند چنین و چنان.....
فقط وجدان دارند و بس.
از خبر شما هم ممنون دوست عزیز، ولی من بعد از بیست و چند سال زندگی در ایران به این نتیجه ریده ام که در سرزمین امام زمانی هیچ امری غیر ممکن نیست!!!اللخصوص اگر سود کلانی را به جیب افرادی واگذار کند:41::41::41:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
نقل قول:
بعد از اون قطعی چند روزه پنل کاربری، کلا همه چیز ریخته به هم.شما خودت دانلوداتو با نرم افزار مونیتورینگ کن و آمار لحظه ای شونو بگر تا هزینه اضافی از طرف این شرکت به شما تحمیل نشود.
باز هم روز از نو روزی از نو.....
مخابرات دیگه داره شورشو در میاره اساسی. از دیشب 7/1/1390 نه نها پنل کاربری باز نمیشه بلکه سرعت هم به طرز قابل توجهی افت پیدا کرده:13::13::13:
دیگه داره با این کاراش حالمو به هم می زنه:2::2::2:
پشتیبانی مسخرشونم که توسط خودشون جوری تنظیم شده که بوق اشغال بزنه.
یه درخواست از بروبچی که از مخابرات سرویس ADSL میگیرن:
داخل سایت مخابرات یه بخشی هست بعنوان شکایت، همگیتون یکی یه دونه از فرم شکایت نامه رو پر کنید شاید وضیعیت این نوسان سرعت و پنل کاربری درست بشه.
واقعاً دیگه گندشو در آوردند.:2::2::2:
باور کنید شتر اطلاعاتش از این اوپراتورایی که میزارند واسه پشتیبانی، اطلاعاتش بیشتره.
امروز زنگ زدم به پشتیبانی(البته از ساعت10 صبح تا حدود 12.30در حال تلاش بودم) و گفتم آقا این پنل کاربری من بالا نمیاد قضیه از چه قراره؟؟؟ گفت باید ویندوز سیستمتو عوض کنی!!!گفتم چه ربطی به هم دارن!!!پنل کاربری من بالا نمی یاد ویندوزو عوض کنم!!!ایشون با مغز کله مورچه ای شون فکر میکردند منظور من از پنل کاربری همون کنترل پنل کامپیوتره:2::2::2:
حالا ببینید ما کجای کاریم:19::19::19:
این اوپراتوریه که باید مارو در مواقع مشکلات راهنمایی کنه!!!؟؟؟:2::2::2:
بالاخره بعد از اینکه دوزاری این اوپراتور نابغه با مدرک IT از بهترین دانشگاه ICTافتاد، گفت مگع مشکلی داره، منم با آرامش تملم گفتم آره مشکل داره.
بعد از اینکه کلی به مغزش!!!فشار آورد گفت، آره یه چند روزیه که مشکل داره!!!:2::2::2:
دارم با خودم فکر میکنم این آدما رو از کجای کره زمین پیدا میکنند که ایران با جهشی زایدالوصف در حال پیشرفته. البته پیشرفتی که فقط آقامون با آدمای دور ورش میبینند.
ای داد بیداد:19: