تاپیک از لینک های فروش کالا پاک سازی شد
خواهشا قوانین را رعایت کنید
ممنون
تاپیک از لینک های فروش کالا پاک سازی شد
خواهشا قوانین را رعایت کنید
ممنون
من بهت کول پد Deep cool N200TRI رو پیشنهاد میدم. خودم 5742g دارم ودماش با این حدود 10 درجه خنک تر میشهنقل قول:
من حدود 17 هزارتومان گرفتم از پاساژ ارگ کرمانشاه. تو فروشگاه اینترنتی چاره زده 21600
سلام جناب ناظر تاپیک
اعلام کردید که پست های فروش رو حذف کردید. وقتی توی فروم سوال میپرسن که ازکجا بخریم یا قیمت چنده، و شما پست معرفی فروشگاه رو حذف میکنید یعنی جواب سوالی رو حذف کردید توی فروم. با تشکر
کولپد برای FW56gfb (مانیتور 16.4)چی پیشنهاد میکنید؟
لپتاپم موقع بازیهایی مثل Assassins creed و Alpha Protocol قاطی می کرد و فقط می تونستم دکمه پاور رو نگه دارم یا باتری در بیارم.
نقل قول:
سلام دوستم ؛
اگر از لحاظ هزينه مشكلي نداري پيشنهاد مي كنم از برند Cooler Master بخري
فكر مي كنم تو بازار جزو بهترينها هستند .
من خودم براي لپ تاپم از بازارمدلCooler Master NotePal U2 به قيمت 45هزار تومان خريدم
و مشكل داغ كردن لپ تاپ زمان اجراي برنامه هاي سنگين حل شد.
- خيلي سبك ( با دو فن حدود 700 گرم)
- بدنه آلومينيومي ( باعث خنك شدن بيشتر)
- قابليت جابجايي براي هر دو فن
- محافظ لپ تاپ دربرابر ضربه ( زمان حمل و نقل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو بازار مدل Cooler Master NotePal Infinite هم به قيمت 39 هزار تومان هست :
ممنون دوست من،امروز همین مدل رو خریدم.البته به قیمت 34000.:46:نقل قول:
سلام علیکم خدمت همگی
برای ایسوس k43 sv با اندازه ی 14 اینچ ، محبت کنید اینها رو معرفی کنید :
1- کول پد
2- محافظ کیبرد
3- موس و کیبورد اکسترنال
4- محافظ نوسانات برق
5- اگه چیزه دیگه ای نیازه بگیرم ، بفرمایید
خیلی متشکرم
با نام خدا و سلام
دوستان میخاستم منو در مورد خرید رم دو گیگ ddr2 راهنمایی کنید اکه قیمت هم بکید عالی میشه
سلام خسته نباشید
ممکنه منو راهنمایی کنید که این لید های دل مدل N5110 رو که تو سایت دل می فروشه تو تهران مجا می تون پیدا کنم ؟
یه سوال داشتم می خواستم ببینم این تو ایران اومده اگه هست قیمتش چنده
مناسب هست برای لپ تاپ
کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6695
خدا خیرتون بده قبلا به سوال ها حواب می دادننقل قول:
نقل قول:
برای اطلاع از قیمت باید با دریا کامپیوتر تماس بگیرید (تا جایی که میدونم نیمده)
اگر هم باشه بالای 70 تومان قیمت داره
سلام علیکم
یه سوال از خدمتتون دارم اینکه برای ایسوس k43 کول پد بگیرم یا نیازی نیست ؟
متشکرم
دوستان می توانند در مورد مشکل ما در این تاپیک در مورد کول پد راهنمایی داشته باشند؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450696&page=2
سلام.
من Dell Inspiron 1520 دارم. دی وی دی رایترش فکر میکنم خراب شده باشه. هیچی رو نمیخونه.
بدم تعمیرش کنم بهتره یا یه اکسترنال براش بخرم ؟
خودم زیاد میلی به تعمیرش ندارم، نمیدونم مثل اول میشه یا نه.
اگر قرار شد بخرم چه مدلی خوبه ؟
سلام علیکم خدمت همگی
درباره ی مدل مودمهای USB لپ تاپ که برای اتصال به اینترنت هست ، سوال داشتم .
1- درباره اونها یه کم توضیح میدید ؟
2- اینها خوب و بد داره ؟
3- نسل جدید و قدیم داره ؟
4- چه مدلش از همه بهتره و تا چند نسل اگه اپراتورهای مخابرات پیشرفت و توسعه پیدا کرد ، جوابگو هست ؟
5- برند خوبی هست توی ایران که پیدا بشه ؟
6- قیمتش چنده ؟
بسیار سپاسگزارم از جواب شما
یاعلی
سلام
من ميخوام كول پد بخرم از بين اين دو تا مدل كدوم بهتره
Cooler Master Notepal U2
Cooler Master Notepal A1
شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟
قيمت اينا الان چنده؟
مدل ديگه اي هم هست كه از اينا بهتر باشه و تو اين رنج قيمت باشه؟
دوستان عزيز سلام،
دو مدل موس بدون سيم ليزري Logitech مورد نظر بنده است كه يكي از تكنولوژي فركانس 2.4 گيگاهرتز (مدل M505) و ديگري از تكنولوژي بلوتوث (مدل M555b) جهت ارتباط بهره ميبرند، كدام تكنولوژي ارتباطي (بلوتوث يا فركانس 2.4 گيگاهرتز) از نظر ثبات و كيفيت با نوتبوك بهتر كار ميكند؟
نقل قول:
100 درصد مدل وایرلسی رو خرید کن ، مصرف باتری کمتر هست ، کیفیت بالاتر..
كسي نيست جواب منو بده؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
نگفتی لپتاپتون چند اینچه !!! ولی نظر شخصی خودم رو بخوای هیچ کدوم از مدلهایی که شما انتخاب رو نمیپسندم
پیشنهاد من مدل Deep cool N8 ultra مزیت نسبت به مدل استاندارد زیر قابل تغییر بودن دور فن هست یعنی ولوم داره برای تغییر سرعت فن همچنین تعدادی پورت usb داره که میتونین بعنوان usb hub هم ازش استفاده کنین.
لینک
کد:http://www.deepcool-us.com/Product/N8_ULTRA/
اگر پیدا نکردین مدل Deep cool N8 رو بخرید . من همین مدل رو 28 هزارتومن خریدم و جنس روی آن آلومنیومی هست و دوتا فن 14 سانتی متری داره .
کد:http://www.deepcool-us.com/Product/N8/
سلام مرسينقل قول:
لپ تاپم 15.6 اينچه.
چرا اونا خوب نيستن؟
ناسلامتي مارك كول مستره!
والا دوست من ، من تا الان سه تا کولپد خریدم و میدونم چی به چیه . کولپدها برای اینکه کمی تا قسمتی تاثیر گذار باشن باید حداقل دوتا فن بزرگ داشته باشن ، بگذریم از اینکه کولر مستر فقط پول برندشو میخوره و بیخود گرونه و از 35 هزارتومن کمتر نیستن درصورتی که اون دیپ کول مدل N8 رو من 28 هزارتومن خریدم که کیفیت خوبی هم داره و جنس روی آن الومنیومی هست و دوتا فن 14 سانتی متری داره و برای لپتاپهای 17 اینچ به پايين هست .نقل قول:
کولپدهایی که تا به حال داشتم
کولر مستر مدل Infinite به قیمت 40 هزارتومن که مفتش هم گرون بود که سوخت !!! این مدل بیشتر به درد کسانی میخوره که میخوان لپتاپ رو روی پاهاشون یا روی فرش قراربدن مناسبه چون این مدل ورودی هوا از کناره هست نه از زیر ولی با توجه به فن کوچیکی که داره هدف اصلی اون خنک کردن لپتاپ نیست !!!
عکس فن فسقلی این مدل که کالبد شکافی کردم !!!
کولر مستر مدل cooler master x2 به قیمت 35 هزارتومن که برای لپتاپم استفاده میکنم و جالب اینجاست که فقط در مواقع خیلی خیلی ضروری روشنش میکنم
دیپ کول مدل Deep cool N8 به قیمت 28 هزارتومن که برای ps3 گزاشتم .
دوستان کسی کول پدهای برند لاجیتک رو پیشنهاد نمی کنه ؟
چرا فقط مواقع ضروري روشنش ميكني؟ مگه چطوريه؟نقل قول:
اين مدل ان 8 الترا چنده؟ من بيشتر از لپتاپم روي فرش يا روي پام استفاده مي كنم مشكلي نداره؟
داشتم توی نت دنبال n8 می گشتم که به دو تا مدل deep cool برخورد کردم . میخواستم بدونم بین N8 و این دو تا کدومشون قوی تر هستن :
N6
دارای 2 فن Turbo با سرعت 1700 دور بر دقیقه
دارای پنل ضخیم و مشبک آلومینیومی (3 میلیمتر ) جهت تسهیل در خروج هوای گرم از زیر لپ تاپ
قابلیت تنظیم ارتفاع و تنظیم زاویه دید
دارای 2 پورت USB و کلید روشن و خاموش کردن فن ها
مناسب برای لپ تاپ های 17 اینچی
تغذیه توسط کابل USB
ابعاد : 45*309*400
وزن : 1452 گرم
N600
مناسب ترین انتخاب برای لپ تاپ های 17 اینچی
دارای فن خنک کننده بزرگ 20*20 سانتی متری
سرعت فن 700 دور در دقیقه
دارای سطح مشبک آلومینیومی جهت اعمال خنک کنندگی بهتر
تغذیه توسط کابل USB
دارای محفظه نگه دارنده کابل
ابعاد : 63*283*395 میلیمتر
وزن : 616 گرم
N8 Black
دارای دو فن خنک کننده 14*14 سانتی متری
سرعت فن ها 1000 دور در دقیقه
ایجاد بیشترین میزان گردش هوا CFM 94.7
دارای 4 پورت USB HUB
دارای سطح تمام آلومینیم جهت اعمال خنک کنندگی بیشتر
مکش قوی هواه گرم از داخل لپ تاپ
دارای کلید روشن و خاموش فن ها
مناسب برای لپ تاپ های تا 17 اینچ
تغذیه توسط کابل USB
ابعاد : 55*278*380 میلیمتر
وزن : 1244 گرم
یک سئوال دیگه هم داشتم . می خواستم بدونم این قسمت وسط N8 که شیار شیاره باعث خط و خش افتادن به زیر لپ تاپ نمیشه ؟ جلوی لیز خوردن لپ تاپ رو میگیره ؟
به دو دلیل کولپد رو فقط در مواقع ضروری روشن میکنمنقل قول:
1. لپتاپم خیلی گرم نمیکنه و اینکه اصلا با لپتاپ بازی نمیکنم . در حد کارهای اداری ازش استفاده میکنم گرچه لپتاپم ضعیف نیست . مشخصات لپتاپم
ASUS n61 JV
CPU core i5 560m
4 GB ram
NVIDIA GEFORCE GT 325M
و مهمترین دلیل بعدی این هست روشن کردن کولپد به صورت دائمی باعث تجمع گردو خاک در پشت لپتاپ میشه .
با توجه به اینکه من کارم بیشتر آرشیو فیلم و کارتون هست بیشتر روی دمای هارد حساس هستم و هر وقت ببینم دمای هارد بیشتر از 40 درجه شده کولپد رو روشن میکنم !!!
استفاده از لپتاپ روی فرش واقعا برای لپتاپ مضر و مثل سم مهلک هست . چون علاوه بر ورود پرز و گردو خاک به درون لپتاپ ، تهویه به خوبی صورت نمیگیره .
سلامنقل قول:
مدل N6 که دوتا فن 12 سانتی متری داره ولی مدل N8 دوتا فن 14 سانتی متری داره و در مدل N6 ماکسیمم جریان هوا 26CFM هست ولی مدل N8 ماکسیمم جریان هوا 94.7CFM هست و این بهتر بودن N8 رو نشون میده گرچه نویز بیشتری هم داره و ولتاز بیشتری هم نیاز داره 1.5 وات در مقایسه با 0.75 وات
معمولا لپتاپها چهارتا پایه لاستیکی دارن که باعث میشه کمی از سطح بالاتر باشن یعنی کل کف لپتاپ در تماس مستقیم با سطحی نیست ضمنا این پایه های لاستیکی مانع از سر خوردن هم میشه (لپتاپ خودم که اینطوره) گرچه مدل N8 شیب خیلی زیادی هم نداره ولی هیچ مانعی هم برای جلوگیری از حرکت لپتاپ روی کولپد نداره به جز شیار هایی که در قسمت پایین کولپد هست (نه اون شکافهایی که روی فن هست) و باید لپتاپ رو جوری میزان کنید که اون پایه های لاستیکی رو این شیار باشه که در عکس زیر با فلش به اون شیار اشاره کردم.
نکته خروجی هوای مدل N8 از زیر به بالا هست یعنی دمنده هست یعنی اگر دستمالی روی N8 بذارید دستمال بلند میشه
فقط قبل از خرید دقت کنین ببینید سیستم خنک کنندگی لپتاپ چطوریه اگر خروجی هوای گرم از بغل لپتاپ هست و ورودی هوا از زیر لپتاپ هست این مدل مناسبه
ممنون از توضیحتون . راستش لپ تاپی که میخوام بگیرم سونی هست . یا f215 یا f217 . به نظر شما همین n8 خوبه ؟
راستی نظرتون در مورد n600 چیه ؟
با توجه به اینکه n600 یک فن 20 * 20 با دور موتور 700 داره بهتره یا n8 با دو فن 14 * 14 با دور موتور 1000 ؟
خواهش میکنمنقل قول:
مقایسه حداکثر جریان هوا در انواع مدلها
N8 ULTRA برابر با 115CFM
N8/N8 BLACK برابر با 94.7CFM
N600 برابر با 73.42CFM
خلاصه اگر مدل اولی رو پیدا کنین بهتر هست . بازهم تاکید میکنم اول لپتاپ رو بخرید و بررسی کنین ببینید ورود و خروجی هواش چطوری هست و سپس کولپد مناسب رو بخرید .
ولی یکی از مهمترین معایبی که این کولپدها دارن این هست که usb3 ندارن و در نتیجه اگر از کولپد بعنوان usb hub استفاده میکنین سرعت در حد usb2 باقی میمونه مگر مدلهایی رو بخرید که usb3 رو هم ساپورت کنه مثل مدل SF-19 Strike Force که مناسب برای لپتاپهای 19 اینچ هست.
کد:http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3016
سلام علیکم خدمت همگی
من همه صفحات رو خوندم و به این چند برند کول پد رسیدم .
میخواستم بپرسم از خدمتتون ، برای K43 ایسوس کدوم بهتر و باکیفیت تره ؟ البته مثلیکه باید سه فن باشه .
CoolerMaster
Belkin
DeepCool
Cradia
Targus
NotePal
سپاسگزارم از شما
یاعلی
سلام دوستان عزیز .
برای 5110 دل می خوام کول پد بگیرم . می خوام قشنگ روش چفت بشه و لیز نخوره .
باتشکر احسان
آیا هارد لپتاپی 7200 دور هم هست ؟
قیمت یک ترا بایتیش چقدره؟
کول پد تاثیر خیلی کمی در خنکی سی پی یو و قطعات دیگر لپ تاپ داره. لپ تاپ من اچ پی 2020 هست و کول پد کولر مستر (3 تا فن داره)مدلشو نمیدونم. 1سال هست خریدمش. فقط یه استند برای لپ تاپه. رو خنکی حساب باز نکنید.
نقل قول:
بله هارد 7200 هست اما 1 ترابایت نداره....
ممنون
من میخوام هارد لپتاپم رو عوض کنم. ترجیحا میخوام یه چیزی بهتر از فعلی باشه. حالا یا 7200 دور باشه یا 1 ترا. چون این طور که میگین 7200 یک ترا بایتی وجود نداره.
میتونین یه قینت حدودی از 7200 دور 640 گیگی و 5400 دور 1 ترابایتی بهم بدین؟
سلام دوستان میخواستم بپرسم شارژر فندکیه لپ تاپ تو باژار موجوده برند acer
سلام دوستان
میخواستم بپرسم جایی در تهران میشه از این کولرها برای لپ تاپ پیدا کرد؟؟؟؟
به نظر شما کیف لپ تاپ با مارک hp بگیرم(قیمت 50 تومن تو سایت یاس لپ تاپ) بهتره یا مارک های تارگوس یا الکسا و .... تو همین رنج قیمت
دوست دارم لپ تاپ و کیفش یه مارک باشن
به نظر شما کیف اچ پی کیفیت داره که 50 تومن ارزش داشته باشه