چه برنامه اي مثلا؟نقل قول:
بعضي بازيا شايد.به خاطر فرق درايور gsensor.اما برنامه من تا حالا با چيزي برخورد نداشتم. :10:
Printable View
چه برنامه اي مثلا؟نقل قول:
بعضي بازيا شايد.به خاطر فرق درايور gsensor.اما برنامه من تا حالا با چيزي برخورد نداشتم. :10:
با سلام
من میحواستم این گوشی رو بخرم
نظرتون چیه؟؟؟؟
من کلا با سیستم عامل رابطه خوبی دارم
دوربینش هم زیاد مهم نیست
از نظر هنگ و برنامه و ... چطوری؟؟؟
ظاهرش چطوره؟؟؟
تم و از قبیل چیزا براش وجود دره واسش؟؟؟؟
هندزفریش چه شکلیه؟؟؟3.5 میلیمتری؟؟؟
هندزفری های دیگه رو میشه بهش وصل کرد؟؟؟
ببخشید سوالات زیاد بود
هنگ تو كارش نيست.نقل قول:
برنامه براش زياده.كلا ويندوز موبايل برنامه زياد داره.
بازي هم براش 50 60 تا هست اما بازيها ي جديد اكثرا براي wvga مياد.
ظاهرش به نظر من قشنگه.
واسه تم برنامه هاي زيادي با skin هاي متنوع براش موجوده.
خودش جك 3.5 نداره اما هندسفري دو تيكه با تبديل 3.5 براش ميتوني بگيري 12 تومن اين طورا و هر هدفوني بخواي بهش وصل كني.
:10:
سلام فرزین جان
میگم این برنامه اورینتیشن ستینگ رو نصب کردم و یه سری از برنامه ها رو هم ادد کردم حالا میخوام بعضی هارو حذف کنم چی کار باید بکنم من که راهی پیدا نکردم
سلام
از دوستانی که این گوشی رو چه با گارانتی و چه بی گارانتی خریدن می خواستم بپرسم که توی جعبه گوشی قلم هم همراه این گوشی هست یا نیست آخه من تو یکی از سایت های تحلیل و بررسی مقاله تحلیل و بررسی این گوشی رو می خوندم نوشته بود که تو محتویات جعبه خریداری شده به جز گوشی و سایر متعلقات یه قلم جدا هم وجود داره این درسته؟!
بله قلم داره!نقل قول:
من که بی خیال بازی های gsensor شدم یا کار نمیکنه یا برعکس کار میکنه!!!
اون فایل هایی که تو پست 239 صفحه 24 بود رو هم ریختم و نصب کردم ولی همچنان مشکل داره!
من گوشی رو هاردریست کردم حالا توی larg indicator اون بالا گرینه ی باطری ظاهر نمیشه!!
کسی میتونه کمک کنه؟ اصلا هرچی روی باطری اون بالا کلیک میکنم منوی power نمیاد!
دوستان تو نصب گارمین به مشکل بر خوردم.
پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
1-Purchase & Go
2-Begin Free trial
3-Enter Product Kay
4-Connect to Garmin GPS
کمک می کنید؟:46:
فرزین جان فهمیدم چطوری پاک کنمنقل قول:
برنامه خیلی باحالی بوده
راستی کسی تا حالا تونسته با این برنامه صفحه تودی را روتیت کنه؟
برو تو تنظیمات و larg indicator رو فعال کن یا اینکه وقتی داشتی ساعت رو تنظیم میکردی تیک گزینه نمایش ساعت تو همه منو ها رو زدی که تو این حالت دیگه باطری رو نشون نمیدهنقل قول:
osman جان (اگر اسمتون را درست گفته باشم) ممنون مشكل حل شد:10:نقل قول:
البته اون گزينه كه غير فعال بود و ساعت رو هم اون بالا نمايش نمي داد ولي يك بار فعال و دوباره غير فعال كردم درست شد.
يك بار ديگه امتحان كنيد حتما درست ميشه ، در منوي about كه ميريد بايد عدد آخري كه فكر كنم اسمش device id بود رو توي كيجن وارد كنيد مطمئن نيستم اسمشو ولي آخريه بود.نقل قول:
آقا كسي اين سايت رو رفته بازي هاش رو نصب كنه سايت خوبي بود ولي نميدونم چرا چندتا از بازي ها رو كه نصب كردم اجرا نميشه مثلا resco bubles وresco snake باز ميشن و سريع بسته ميشن و اون dream catcher هم اصلا ارور ميده و باز نميشه!نقل قول:
1-در مورد سایت بازی من فقط با بعضی لینکاش مشکل دارم،بازی ها راحت نصب میشه،مثل همین bubles.نقل قول:
2-اما در مورد گارمین،سه بار امتحان کردم ، نمیشه:41:
بازی که صحه اول گذاشتم رو ریختید ؟ گرافیکش خوبه .. دوستان با g-sensor ]م تونستن بازی کنند.phalt 4 نسخه اصلی
با کیبورد spb هنوز مشکل دارم:41:نقل قول:
فایل کب داخل اون رو کپی کن روگوشی و سپس نصبش کن:10:نقل قول:
تنها مشکلی که هنوز در رابطه با B7300 برای من مجهول باقی مانده است مسئله استفاده از شتاب سنج دستگاه در درون باری های مختلف نوشته شده برای این منظور همچون Resco Bubble است جائیکه با نصب درایور i900 هم که در چند صفحه قبل به آن اشاره کردم این مشکل همچنان حل نشده و جالب اینجاست که هیچ راهی هم ظاهرا برای پاک کردن این برنامه بدون هارد ریست وجود ندارد دوستانی که با فایل فوق یا با هر روش دیگری توانسته اند از این ویژگی استفاده کنند لطفا تجربه خود را در اختیار دیگران هم قرار دهند.
با تشکر
نقل قول:اون بازی را هم نصب کردم ولی دور خودش می چرخید. دوستان موقع کالیبره کردن gsensor وقتی گوشی را مثلا به چپ می چرخونم اون توپه به راست میره می خواستم بدونم گوشی های دوستان هم همینطوره؟ چون یه بازی که نصفه و نیمه با gsensor کار کرد جهت رو برعکس میرفت!نقل قول:
من که تا به حال موفق نشدم یه بازی رو با gsensor جواب بگیرم یا اصلا عکس العملی نشون نمیده یا اشتباه و جا به جا عمل می کنه!
ببخشید اشتباه گفتم باید unit id (که همون آخریه) را وارد کنید و بعد generate بزنیدنقل قول:
روی فایل sw.unl راست کلیک کنید و properties بزنید و مطمئن شوید نوع فایل UNL باشد نه txt ! چیز خاص قابل ذکری توی نصبش نبود من چندبار هم نصب کردم و مشکلی برنخوردم.
شما bubles رو نصب کردید اجرا شد؟(البته gsensor که فکر نکنم جواب داده باشه ؟) چطوری نصب کردی؟د فابل cab رو توی گوشی کپی کردید و از روی گوشی اجرا و نصب کردید؟!!(به بدیهیات هم شک کردم!)
مال من بعد از نصب وقتی اجراش میکنم دوباره بسته میشه و هیچ اروری هم نمیگیره! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
خسته نباشی ! تو پستای قبل عرض کردم،مشکل من اینه که فارسی اش رو نمی تونم بیارم،خود برنامه رو نصب کردم که عشقی! یه پوشه ای توش هس (skin) گفته باید تو گوشی کپی کنم ، اون جواب نمیده.:46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما خود برنامه رو نصب کردید.اگر توی مموری کارت نصب کردید (اگر تو مموری خود گوشی نصب کردید مراحل رو توی مموری گوشی دنبال کنید) با برنامه اکتیو سینک گوشی رو با اکسپلورر باز کنید.برید تو مموری کارت بازش کنید توی مموری کارتتون یک پوشه هست بنام Program بازش کنید توی اون یک فولدر هست بنام Spb Keyboard اونم باز کنید داخل اون یک فولدر هست بنام Skin اونم باز کنید داخلش یک فایل زیپ هست بنام KBD_Skin .حالا اون فایل فایل زیپ که بنام Kbd_Skin هست و توی فولدر برنامه ای هست که دانلود کردید رو کپی کنید و توی پوشه آخر که تو گوشی بود و فایل Kbd_Skin توش بود Paste کنید به شما پیغام میده یک فایل به همین نام اونجا هست آیا این فایل رو روی اون یکی اور رایت کنم ؟ شما هم Yes (یا OK) رو بزنید . بعد از اینکار حالا از تو گوشی برید توی قسمت Settings و قسمت Input (تو گوشی شما نمیدونم اسمش چیه به هر حال محل تنظیمات کیبورد هست) بازش کنید و شما اونجا باید تو باکس موجود SPB Keyboard رو ببینید و زیرش هم یک گزینه بنام Option .روی Option کلیک کنید حالا اونجا اگر گزینه عربی تیک خورده بود تیکش رو بردارید انگلیسی هم تیک خورده که با اون کاری نداشته باشید و فارسی رو تیک بزنید(فارسی توی زبانهای موجودش هست) .حالا سمت راست پایین گزینه منو رو بزنید و برید تو قسمت Registartion و برنامه رو با سریال موجود در برنامه دانلودیتون رجیستر کنید صفحه رو ببندید و از کیبوردتون که دارای دو زبان انگلیسی و فارسی هست استفاده کنید.
آخیشششششششششش کف کردم بسکه حرف زدم.:31::46::11:
سلامنقل قول:
آقا لینک این بازیو میشه بزاری؟
آرش جان با همون روشی که قبلا گفتم مشکلم حل شد.نقل قول:
الان این بازی ها رو با gsensor دارم.فقط با asphalt مشکل دارم.
resco bubbles
shoot me
marble world 2
be mario
دوستان اگر بازی دیگری برای gsensor دارید که مشکل رزولیشن نداره و اجرا میشه فقط gsensor داخلش عمل نمیکنه اینجا بذارن یا اسمش رو بگن من تست کنم.
فیرم ویر رسمی جدید که در فوریه 2010 معرفی شده: (خودم هنوز تستش نکردم)
B7300XXJB3 2010 February
با حجم 225.3 مگابایت
کد:http://www.multiupload.com/JQBCZ3RRAH
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
اینم به قولی یاد دادن ماهیگیری: :5: :10:
سایت معرفی فیرم ویر های سامسونگ
کد:http://samsung-firmware.webs.com
عزیز دلی ،دمت گرم!ممنون:11::11::11::11:نقل قول:
با سلام خدمت عزیزان این تاپیک من با مطالعه این تاپیک تصمیم گرفتم b7300 بخرم و 3سوال داشتم
1 - آیا کسی تا حالا روی این گوشی فیلم divx ریخته و با زیر نویس به ر راحتی می شود دید ؟
2 - د.ربین عکاسی این پاکت پی سی در حد معمولی هست یا کمتره ؟
3- آیا برنامه های جاوا روش اجرا میشه و کسی اجرا کرده یا نه ؟
باتشکر از همه شما .
1-تو پخش فیلم مشکلی نداره. من avi که 800 مگ بود رزولیشنش هم بالا بود با پلیر خودش و بدون نرم افزار جانبی به راحتی اجرا کردم.نقل قول:
واسه زیرنویس srt هم از tcpmp میشه استفاده کرد.اگر هم رو خود فیلم با convertor میکس بشه دیگه با همون پلیر خودش هم میاد.
2-در حد همون 3 هست.معمولی به قول شما.
3-بله اجرا میشه جاوا
دوستان عزيزي که ميخوان رو گوشيشون بازي نصب کنن و چيزي پيدا نمي کنن من ليست بازي هايي که خودم دارم رو اينجا ميزارم که همشون توسط خودم تست شده:
این لیست بعدا کاملتر میشه.
بازی های با G-sensor :
1-Resco Bubbles
2-Shoot me
3-Marble worlds 2
4-Bemario
بازيهاي بدون G-sensor:
5-The sims 3
6-Prince of persia HD
7-Astraware board games
8-Spider man-toxic city
9-CSI-MIAMI
10-Sonic unleashed
11-Bony boy
12-Avatar
13-Virtual pool mobile
14-Assasins creed mobile HD
15-Moor Huhn
16-platinum solitaire
17-Mini-jet fight
18-Real Football 2009
19-Nfl 2010
20-PDA poker art
21-Super collapse
22-Snow rally canada
23-Cops and robbers
24-soccer touch
25-touch break
26-jiga sawrus
27-Bejeweled 2
28-Zuma
29-BBD 2
30-Zenonia
31-UNO
چند روز پیش با n95 مقایسه می کردم دوربینشو،resolation بهتر نباشه ،بدتر نیس.(عکس خصوصی نبود لینک میدادم)نقل قول:
من فقط با رنگ عکس ها مشکل دارم ، میشه یه کاری کرد؟ یه ذره مایل به سیاه سفیده.اصلا قابل تنظیم هس این قضیه؟عکس ها در فضای باز ،سایه و زیر آسمان صاف گرفته شده بود.
بلاخره مشکل کار را پیدا کردم و به راحتی سنسور را فعال نمودم با تشکر از شما فرزین عزیز. اشتباه من در نصب فایل بروی حافظه کارت و مشکل در کپی کردن فایل دوم در پوشه ویندوز بود. باز هم ممنونمنقل قول:
دوستان گوشی ازدست یکی افتاد بعد ورش داشتم سالم بود منتها نمیدونم اون کاری کرده خودم کاری کردم فقط وقتی رو باتری میزنم کار نمیکنه هم راست باتری ضرب در هم چپش هم پایینش کار میکنه ولی خود باتری نه چش شده؟
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
راستی مشکل این شتاب سنج رو کسی حل کرد تو اسفات که کار نمی کنه؟
گیم باحال چی، کسی داره؟لینک بده
همین طور نرم افزار خوب
تقدیم به عاشقان پازل همچون خودم بازی زیبای SPB Puzzle:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://samsungomniastuff.blogspot.com/2009/09/spb-puzzle-game.html
امروز علائدین قیمت گرفتم با گارانتی 300 تومن
گرون شده ؟
سلام
دوستام کسی برنامه ای نمیشناسه بتونه فایل های دی وی دی رو اجرا کنه؟
نه..........با گارانتیش همین حدوداست............نقل قول:
بی گارانتی حدود 250 هزار تومن.............
سلام
دوستان بالاخره فارسی ساز درست حسابی برا این گوشی پیدا شد که همه رقمه مشکل زبان این گوشی و حل کنه یا نه؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
سلام
دوستان بالاخره فارسی ساز درست حسابی برا این گوشی پیدا شد که همه رقمه مشکل زبان این گوشی و حل کنه یا نه؟
توي منوي تنظيم ساعت ازmenu/option , گزينه display the clock on the title bar... را يك بار فعال كنيد و دوباره غير فعال كنيد فكر كنم حل بشه.نقل قول:
-----------
عجب شل حقيه!! SBP Mobile shell 3.5 خوشگل وكار را بندازه!
اين( Slide to unlock (S2U2. v.2.4 هم خيلي خشگله مثل آيفونه.
اين بازي هم عالي بود ولي gsensor در اين بازي هم مثل آسفالت دور خودش ميچرخونه ماشينو!کد:http://samsungomniastuff.blogspot.com/search/label/Applications
کد:http://samsungomniastuff.blogspot.com/2009/09/ferrari-evolution-gt.html
از farzin و hirondelle بابت پاسخشان متشکرم
سلام.نقل قول:
یه سنس هم واسش اومده نصب کردی؟
اگر نصب نکردی بهت پیشنهاد میکنم اینکارو بکنی چون امکانات خوب و زیبایی خاصی داره.:11:
آقا آرش دم شما گرم مشکل من هم همین بود حل شد! resco bubble را بازی کردم:8:نقل قول:
از فرزین جان هم متشکریم!