آره...دقیقاً همینطوره...من به پسر بودن دوست شما توجه نکردم!!!:دینقل قول:
خاطر پسر بودن قبول شده.حالا درست و غلطش من نمیدونم.
واسه پسرا تو اینجور رشته ها سهمیه جدا گذاشتن...چون تعدادشون کمتره
Printable View
آره...دقیقاً همینطوره...من به پسر بودن دوست شما توجه نکردم!!!:دینقل قول:
خاطر پسر بودن قبول شده.حالا درست و غلطش من نمیدونم.
واسه پسرا تو اینجور رشته ها سهمیه جدا گذاشتن...چون تعدادشون کمتره
منم نمیدونم ولی این چیزهایی که شما میگین فقط در همین صورت توجیه پذیره.نقل قول:
کسی اینجا دانشگاه بو علی سینا قبول شده؟
(فقط یه برق قدرت بوده تا حالا)
با سلام
بنده در آزمون دانشگاه آزاد رشته عمران دانشگاه آزاد نجف آباد قبول شده ام.
لطفا اگر اطلاع دارید بگویید شهریه ترم اول چقدر است؟
زیرا من در دانشگاه دولتی تبریز هم رشته کاردانی عمران را قبول شده ام. اما بدلیل اینکه محل سکونت ما به نجف آباد نزدیک تر است و همینطور لیسانس است. تصمیم دارم در صورت سنگین نبودن شهریه دانشگاه آزاد همین دانشگاه آزاد رو برم.
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خواهشمندم بگن تقریبا شهریه چقدر در میاد؟
و بفرمایید بهتره کدوما برم؟ دولتی یا آزاد؟
كسي اينجا آخرين رتبه عمران علم و صنعت رو مي دونه؟
هیچکی متالوژی نیست؟ رشته به این خوبی ... مادر صنعت :D
دوستان سلام
نه بابا مهندسی که نیستنقل قول:
من یکی از دوستام که رتبشو نمیدونم مترجمی زبان باهنر کرمان-شبانه آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخترم هست(البته بد نگیرینا)
فقط شبانه بودنش بهم میخوره
اولا علوم کامپوتر مهندسی نیست و بعدشم توی همه چیز استثنا وجود دارهنقل قول:
ولی من علوک کامپیوتر قبول شدم ، پرسیدم گفتن زیاد با pc سروکار نداره بیشتر ریاضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی منم آمار 3 نفر رو بدم
همشون منطقه 2
3400 مهندسی نفت : دانشگاه صنعت نفت(احتمالا سهمیه مناطق محروم)
6300 مهندسی پتروشیمی : دانشگاه خلیج فارس
26000 کرادانی عمران تبریز
علی علی
یکی دیگه از دوستام متالوژی سرامیک آزاد شهرضا قبول شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دانشگاه صنعتی همدان قبول شدمنقل قول:
ُسلام.ترمی 600 هزار تومان کمتر نیست.به نظر من که عمران نجف آباد بهتره.نقل قول:
30 ساعت -----> 40 صفحه . شما ها دارین چی به هم میگین ؟! اگه دیانلا بیاد ببینه سکته میکنه . جدی که خیلی شورش رو در آوردین . 5 صفحه رو خوندم ، توش یه پست درست حسابی نبود . واقعا که . . .
کجایی هستین شما؟؟؟نقل قول:
جانم؟؟؟ اشتباه اومدي... زنگ طبقه پايين رو بزن! :46:نقل قول:
من دانشگاه بوعلی سینا همدان قبول شدم. ( مهندسی کامپیوتر روزانه )ولی احتمالا برم آزاد تهران مرکزی. من از تهرانم . رتبه ی شما چند شد؟نقل قول:
سلام امید جاننقل قول:
اولا که این پست رو باید توی تاپیک کاردانی مطرح می کردی
ثانیا :
1- فقط میتونی از بین گرایش های برق ، تغییر گرایش بدی...ولی نمیتونی رشته ی اصلی خودت رو تغییر بدی.
2-آره...چرا که نه ؟؟!!:5::5:
حق با ایشونه...جای درستی اومدن و حرف به جایی زدن...نقل قول:
بچه ها سعی کنید با درنظر گرفتن موضوع تاپیک ، پست بدین
من مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم رتبم هم 1453 بود از ایلام
ببخشید نبودم که جواب شما رو بدم و الان اومدم....نقل قول:
چون قول دادم بحث در این زمینه رو ادامه ندم از بقیه بچه های اینجا می خوام که ببینن بحث از کجا شروع شد...!!
شاید حق با شما باشه و من واقعا بحث کردن بلد نباشم ولی باز هم از بقیه می خوام که خودشون واسه خودشون قضاوت کنند که مطلبی که من نوشتم به موضوع بحث بی ربط هستش یا مطلب شما....!
من به هیچ عنوان نخواستم در جواب به پست شما رشته عمران و م شیمی رو مقایسه کنم ولی نمی دونم چرا شما اینقدر اصرار داری که عمران بیخوده و م شیمی حرف نداره!!!
نمی دونم شاید واقعا همینطوره که میگی و عمران واقعا خیلی بیخوده! من تعصب شما رو در مورد رشته ام نشون نمی دم چون اینجا افراد دنبال حقایق هستن نه تعریف و تمجید من و شما از رشته هامون....
در مورد نیازمندی های همشهری فرمودید که به عنوان منبع موثق مورد قبول نیست .... دقت کنید که من اون رو به عنوان منبع موثق معرفی نکردم چون اصلا منبع موثقی در این مورد وجود نداره.... فقط گفتم یه نگاهی بندازید ببینید اوضاع چطور هستش!!! اگه شما منبع مورد وثوقی دارید بفرمایید تا ما هم آشنا بشیم.... فقط نفرمایید فلان کس گفته این خیلی خوبه و الان تو امریکا اوضاع اینجوریه یا تو اروپا اونجوریه!!!
سلام
علوم ازمایشگاهی تهران پزشکی خوب هست؟؟؟!!!
نظرتون چیه برای یک خانوم؟
این بهتر هست یا مهندسی صنایع غذایی شهریار (ازاد )؟
همین بهتر هست . نه؟
منم پزشکی بهشتی 330
تبریک میگم به همه اونایی که به نتیجه تلاششون رسیدن
و آرزوی موفقیت دارم برای همه اونایی که قراره سال بعد به آرزوشون برسن و مهم اینه که میرسن
منم پزشکی بهشتی 330
تبریک میگم به همه اونایی که به نتیجه تلاششون رسیدن
و آرزوی موفقیت دارم برای همه اونایی که قراره سال بعد به آرزوشون برسن
و تاسف برای اونایی که هیچوقت موقعیتشو نداشتن و... نتونستن برسن
یه سوال .
اگه الان ثبت نام نکنم میتونم موقع اعلام نتیجه کارنامه نهایی توی انتخاب های بعدیم ثبت نام کنم؟
ایول یه هم دانشگاهی از پی سی پیدا کردم . داشتم ناامید میشدمنقل قول:
من مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم رتبم هم 1453 بود از ایلام
اینم برای اینکه اسپم نشه
یکی با 13000 منطقه یک هیچ جا قبول نشد! (البته انتخاباشو بالا زده بود)
یکی دیگه هم با 40000 (اگه اشتباه نکنم) IT هشتگرد قبول شد و پیام نور!
نه بابا فقط انتخاب اولی که قبول شدی می تونی بری دانشگاهنقل قول:
آمار آمار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دوستم با 20000 منطقه 3 فقه و حقوق اسلامیه نجف آباد پیام نور آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
میشه یه توضیحی در مورد این رشته به من بدید؟اصن این رشته به حقوق ربطی داره؟اصن با این رشته وکیل میشه؟
ممنون
فکر نکنم...نقل قول:
البته شاید از دید اسلام وکیل بشه...
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟:31:
سلام
یه تاپیک زدم واسه قبولی ها لطفا همکاری کنین:
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?p=4202837
نقل قول:
نه فکر نکنم.
معدل تو رتبه تاثیر میزاره.
رتبه رو که گفتن دیگه شرایط با بقیه یکیه و ربتی به معدل نداره !
نخیر دوست عزیز تو کارنامه که نوشتن معدل در گزینش نهایی
البته اینم بگم که سنجش هیچیش معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاش میشد یه توضیح درست حسابی داشتن و همه میدونستن چجوری گزینش میکنن تا امکان ت ق ل ب هم نبود.
حدوداً 130000 کشوری:27:نقل قول:
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه تو کارنامه زده گزینش نهایی..............................نقل قول:
نه فکر نکنم.
معدل تو رتبه تاثیر میزاره.
رتبه رو که گفتن دیگه شرایط با بقیه یکیه و ربتی به معدل نداره !
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
به نظرتون داره خالی میبنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4500 هم بکس میگن میشه قبول شد آخه صنایع هم شد رشته؟:27:نقل قول:
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون داره خالی میبنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خالي مي بنده اصلا امكان ندارهنقل قول:
من دوستم با رتبه 1250 منطقه 1 بومي تهران صنايع امير كبير نياورد و علم و صنعت قبول شد!!1
يقين بدون خالي مي بنده!!!
شايد رشتش هنره صنايع دستي منظورشه:31:
نقل قول:
نفر اول کنکور تجربی و زبان فکر کنم آقای رحمانی تو مصاحبش مجله همشهری جوان معدلش 13 بوده
پوری راست میگه...میشه حدود 130000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم...
البته شاید از دید اسلام وکیل بشه...
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟:31:
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چنین مواقعی آدم این شکلی میشه => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا عجب رفیقایی داری شما. :دینقل قول:
رتبه هاتون مثل زنجیر وصله؟؟؟
خودت 6000 هستی میشی همون حدود 20000 کشوری.
بعد اون یکی 20000 هست میشه 130000 کشوری.
بعدش باز یه 130000 هزار هم دارین؟؟؟ :دی
بعد اون چی؟
1000000 ندارین؟ :31:
من دارم اونجا برق میخونم ... سوالی داشتی بپرس ...نقل قول:
من هم اینجا تنها موندم . سمنان کسی قبول نشده .
بمیره این درد تنهایی که ماها رو کشت
یعنی معدل رتبه ات رو تعیین میکنه مثلا اگه دونفر تو کنکور هردو یه درصد ها رو بزنن و یکی معدل 18 و یکی معدل 20 باشه یکی ممکنه 2000بشه او یکی دیگه 1500نقل قول: