سلام به همه دوستان !
شاید اینجا جاش نباشه ولی Nvidia Geforce GT 240 بهتر اجرا می کنه یا GeForce 9500 GT
Printable View
سلام به همه دوستان !
شاید اینجا جاش نباشه ولی Nvidia Geforce GT 240 بهتر اجرا می کنه یا GeForce 9500 GT
gt240 بهترهنقل قول:
نقل قول:
اگه اینجورباشه عالیه.
460 که قیمتش تا 200 بیاد پایین بهترین گزینه خرید می تونه باشه.
NVIDIA’s GeForce GTS 450: Pushing Fermi In To The Mainstream
کد:http://www.anandtech.com/show/3909/nvidias-geforce-gts-450-pushing-fermi-in-to-the-mainstream
جدیدا به NVIDIA داریم امیدوارتر میشیم ولی تا بخواد قیمتها پایین بیاد جون همه رو بالا میاره :31:نقل قول:
فکر کنم موقع سود کردن NVIDIA باشه
راستی چه خبر از 495 gtx ????
احتمالا مثل 480 هست که اصلا به صرفه نیست 2 تا 460 خیلی بهتره از یه 480 و قیمتاش تو یه مایس حتی ارزون تر!نقل قول:
بزودینقل قول:
البته بخاری پر مصرفی هست
دارن روش کار می کنن که نفت کمتری بسوزونه:31::31:
قابل توجه همه خبر مهم
این خبر گفتم در ایجا بزارام اگر جاش نامناسب تغییر بدن مدیران چون بخشی مربوط به کارت های fermi
کنفرانس GTC که به مخفف GPU Technology Conference میشه برگذار شد
بزگترین بخش این کنفرانس به موضوع تکنیک Raytracing و موتور رندر Iray Mental Ray در برنامه 3D Max انجام گرفته شد در این نمایش به قدرت و تست و بررسی کارت ها Fermi و تکنولوژی CUDA-acceleration در این کارت ها صورت گرفته شد .
اولین بررسی در یک سیستم با دو پردازنده چهار هسته ای از خانواده Nehalem " هشت هسته و 16 threads " صورت گرفت که نتایج با این موتور رندر با 4 ساعت زمان با تمام جزئیات نتیجه داشت !
اما در سوی دیگر با دو عدد کارت انودیا زمانی فوق العاده 5 ثانیه نتیجه داد :18: :18: :18:
در اصل موتور Mental Ray نام اختصاصی جدید iray که در سری جدید خود که اخر ماه سپتامبر عرضه خواهد شد به تکنولوژی CUDA-acceleration انودیا بهینه سازی و سازگار شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بخش مهم دیگر این کنفرانس هم Roadmap انودیا و پردازنده ها گرافیکی جدید این شرکت
Kepler کد رمز پردازنده های گرافیکی 28 نانومتری !! که برای اواسط سال 2011 در نظر گرفته شده
و Maxwell هم پردازندها گرافیکی 22 نانومتری !!! برای 2013 در نظر گرفته شده
تنها مشخصات که اعلام شد در Roadmap دیده میشه Kepler دارای 4 تا 6 Dual precision Gflops per Watt و Maxwell تا 16 عدد Dual precision Gflops
Dual precision Gflops در اصطلاح ساده Dual در ایجا معنی 64 بیت ارائه میده 64 باینری کد میده(اشغال حافظه) یا اعداد شناور ممیزی با دقت دو برابر -معنی Dual precision دقت مضاعف ترجمه میشه -
کپی رایت را پاس بداریدکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Double_precision_floating-point_format
ترجمه محمود
یا حق
منابع
کد:http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/graphics/after-fermi-in-2011-comes-kepler-28nm
کد:http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/graphics/maxwell-to-fermi-is-40-times-faster
کد:http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/graphics/3ds-max-renders-raytracing-on-gpus
هنوز به طور کامل نمیدونم جریان کامل ولی الان نمایش ویدوئو سمینار انودیا دیدم به این عکس برخودم که واقعا خبر خوبی :31:
این مسئله مهم نیست الان 22 نانومتری باشه 28 نانومتری مسئله که مهم وجود تکنیک مهم مثل Raytracing و همچین اضافه شدن دستورات X86 به این پردازنده های یعنی میتونه یک ویندوز بدون دخالت سی پی روی روی کارت گرافیک اجرا کنه حالا فکر کنید یک کارت 480 (البته این نسل نمیگم ) حدود 480 cuda که اگر همه به دستورات X86 اضافه میشه یعنی 480 پردازنده میتونیم داشته باشم و اینجا که بحث Raytracin پیش میاد که موضوعات زیر واقعا مهم ..
Raytracing :
تکنیکی است که در آن یک عکس با تبدیل و ردیابی پرتوهای نوری به پیکسل به وجود می آید.
در حقیقیت در این روش عکس بسیار واقعی تر از تکنیک دیگر ، ولی با محاسبات و صرف وقت زیاد
این تکنیک محسبات زیاد میخواد و پردازنده ها امروزی هم با وجود چند هسته و رشته باز موندن
الان این تکنیک در صنعت فیلم زیاد کربردداره و همچنین بیشتر در گرافیک کار 3D
در بازی هم خیلی محدود
قابلیت های و افکت ها تصویری که Raytracing میتواند نمایش دهد این موارد هستن Reflection بازتاب نور - Reflaction شکست نور - Scattering پراکندگی نور
با پخش کردن پرتوهای نور در صفحه تصاویر ایجاد میشه میشه در روش بصری تصاویر دقیقا مانند عکس های طبیعی در میاره !!
این تصویر با پراکنده پرتوهای نور ابجکت در صفحه نمایان میشه و و همچنین سایه و در اخر به دوربین میرسه و یک تصویر(Image) با قوانین واقعی نمایش میده
همچین تصویر به این شکل میتونید ببینید
به تازگی شرکت با توجه به بالا قدرت پردازنده های از تکینک روی اوردن و تلاش خیلی زیاد برای بهود و سرعت بخشید برای استفاده از این تکینک هستن اینتل یکی از شرکت بوده که تلاش بیشتری در این مورد کرده ولی شکست زیادی خورده پروژه هایی لارابی و یا KnightsFerry مهمترین بخش که رو این موضوع تمرکز کرده
ولی تا چند سال پیش بحث و نوآوری جدید اومد به نام GPGPU تا سال خیلی قبل با پیشرفت گرافیکی فهمیدن که گرافیک ها در محاسبات میتوانن قدرت و سرعت بیشتر تولید کننن با این وضع تقریبا انودیا خیلی بیشتر رو این موضع کار کرده واز سری 9 کارت های خود بیشتر این قابلیت میشه حس کرد و از اون زمان هم تکنولوژی Cuda معرفی کرد Cuda دستوراتی هستن که مستقیما بتونن با این بخش قابلیت گرافیک ارتباط راحت تر و پایدار تری بر قرار کنن در سری 400 هم این مورد به اوج خودش رسیده و حتی امکان برقراری با زمان رایج C++ هم ایجاد شده !!!
درایور جدید کارتهای گرافیک انویدیا Forceware 260.63 نسخه بتا
supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, and 400-series desktop GPUs
New GPU Support
Adds support for the newly released GeForce GTS 450 GPU.
Performance
Increases performance for GeForce GTX 400 Series GPUs in several PC games vs. v258.96 WHQL drivers. The following are examples of some of the most significant improvements measured. Results will vary depending on your GPU and system configuration:
GeForce GTX 480:
Up to 10% in StarCraft II (2560x1600 4xAA/16xAF Ultra)
Up to 14% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 16% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (SLI – 2560x1600 4xAA/16xAF)
Up to 6% in Aliens vs. Predator (SLI – 1920x1200 noAA – Tessellation on)
GeForce GTX 460:
Up to 19% in StarCraft II (SLI – 1920x1200 4xAA/16xAF Ultra)
Up to 15% in Battlefield Bad Company 2 (SLI – 2560x1600 4xAA/16xAF)
Up to 12% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2560x1600 noAA)
Up to 9% in Aliens vs. Predator (1680x1050 4xAA/16xAF – Tessellation on)
Up to 7% in Metro 2033 (1680x1050 noAA – Tessellation on)
Up to 11% in Dirt 2 (SLI – 2560x1600 4xAA/16xAF)
Up to 12% in Crysis:Warhead (SLI – 1920x1200 4xAA/16xAF Gamer)
Up to 13% in Far Cry 2 (2560x1600 4xAA/16xAF)
Up to 12% in H.A.W.X (SLI – 1920x1200 4xAA/16xAF SSAO Very High)
Up to 5% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 22% in Riddick: Assault on Dark Athena (1920x1200 noAA)
Up to 5% in 3DMark Vantage (Extreme Preset)
+ درایور جدید PhysX 9.10.0514
+ درایور جدید HD Audio driver 1.1.9.0
ببخشید کارت گرافیک Geforce GT 240 بهتره یا 9500 GT
240
در ضمن اینجا جاش نیست
reveiw رو نگاه کنید + قیمتها می فهمید میگم چرا گند دوباره
حتی dx 11 هم ساپورت نمی کنه gt 240 ازون بهتره و قویتره
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_430/
NVIDIA داره به سمتی میره که دیگر CPU نباشه و همه محاصبات یر اساس GPU باشه!!!دلیلش هم واضحه چون رقیبانش INTEL AMD دارند CPU میزنند!!! ولی AMDاگر هم بخواهد نمیتونه تمام کار ها رو به GPU بسپره چون اونوقت ساخت CPU را چه کار کند؟؟؟!؟!؟!
شاید در آینده همه دو گرافیک بخرند یکی برای محاصبات و به جای پردازنده=NVIDIA و یکی برای بازی =AMD
دقیقاً، Nvidia فهمیده پول و آینده تو کجاست، شاید از نظر بعضیا Nvidia داره گند میزنه و کارتهای گرافیکی خوبی برای Desktop تولید نمیکنه (که البته تا حد زیادی هم درسته) ولی دقیقاً نکته اینجاست که دیگه مثل گذشته سود آنچنان زیادی در فروش کارت گرافیک دسکتاپ وجود نداره والبته اصلاً آیندهی روشنی هم این کار نداره چون هر روز میبینیم که سیستمهای کامپکت و یکپارچه داره استفادشون بیشتر میشه و کنسولهای بازی هم تا حد زیادی جای کارتهای گارفیک گرون قیمت رو پر کردن و این وضع بدتر هم میشه و کنسولهای بازی هرروز پیشرفتهتر میشن و سیستمهای یکپارچه و بدون نیاز به کارت گرافیک مجزا استفادشون بیشتر.نقل قول:
مطمئناً در آیندهی نزدیک کارتهای گرافیک مجزا فقط برای عدهای خاص معنا پیدا میکنن و پردازندههای مجتمع (CPU + GPU) جای این کارتها رو میگرن. و این چیزیه که Nvidia روش سرمایهگزاری کرده (یعنی توان محساباتی بالا در GPU که امروز با CUDA تا حدی اینو ثابت کرده) و آینده خوبی هم پیشرو داره و البته رقیب بزرگ Nvidia در این زمینه AMD نیست بلکه جناب اینتل هست که اونم تا حدودی قضیه دستش اومده و بیکار نیست و با Arrandale نشون داد که هدفگزاریش در آینده کجاست و چیه؛ اون زمانی که AMD کوچولو مشغول ساختن کارتهای گرافیک کوچولوش هست این دو کمپانی آینده این بازار رو ترسیم میکنن.
این رو مپ اومده بیرون :
GF110 از 768 core فرمی بهره میبره 512-bit برای مموری باس
این طور که گفته شده بود در بعضی از سایت ها kepler ها دو پردازنده مرکزی با خود حمل میکنن برای کاهش بار دستورات که روی پردازنده گرافیکی
اینم که قبلا گذاشته بودم
آشنایی با کارت های گرافیک سری GeForce 400
مدتی از عرضه کارتهای گرافیکی سری ۴۰۰ کمپانی NVIDIA می گذرد. لازم دانستیم که مروری اجمالی بر اولین کارتهای ۴۰ نانومتری این کمپانی که تا به امروز معرفی شده اند داشته باشیم.
GeForce GTX 460 : آخرین کارتی که در دوازدهم جولای سال جاری از سری ۴۰۰ معرفی شد. این محصول برای رقابت با Radeon HD 5830 کمپانی AMD وارد بازار شد و با توجه به عملکرد مناسبش خصوصا در مد SLI و همچنین قیمت مناسب، به نظر می رسد فروش بسیار خوبی در انتظارش باشد.
طبق بررسی های انجام گرفته GeForce GTX 460 SLI از GeForce GTX 480 قویتر و فقط ۵ درصد از AMD Radeon HD 5970 ضعیف تر عمل می کند. کارتی که با هسته GF104 و ۱۹۵۰ میلیون ترانزیستور و در دو نوع مختلف ۱۰۲۴ و ۷۶۸ مگابایتی عرضه شده است. لازم به ذکر است که مدل ۱۰۲۴ مگابایتی ۲۲۹ دلار و مدل ۷۶۸ مگابایتی ۱۹۹ دلار قیمت گذاری شده اند. GeForce GTX 460 768MB دارای باس حافظه با پهنای ۱۹۲ بیت و مصرفی در حدود ۱۵۰ وات و GeForce GTX 460 1024MB دارای باسی با پهنای ۲۵۶ بیت و مصرفی در حدود ۱۶۰ وات می باشد.
GeForce GTX 465 : کارتی با هسته GF100 و ۳۲۰۰ میلیون ترانزیستور که نتوانست انتظارات هوادارن NVIDIA را برآورده کند. این کارت یک گیگابایتی با مصرف ۲۰۰ وات و قیمت ۲۷۹ دلار در ۳۱ ماه May عرضه شد.
GeForce GTX 470 : به همراه GeForce GTX 480 دومین کارتی بود که در ۲۶ مارچ ۲۰۱۰ عرضه شد. این کارت ۱۲۸۰ مگابایتی مجهز به هسته GF100 و ۳۲۰۰ میلیون ترانزیستور می باشد و فرکانس هسته، واحد سایه زن و حافظه آن به ترتیب ۶۰۷، ۱۲۱۵ و ۳۳۴۸ مگاهرتز تعیین شده است. این محصول ۲۱۵ وات توان مصرف می کند و دارای باس حافظه با پهنای ۳۲۰ بیت می باشد.
GeForce GTX 480 : و بالاخره نوبت به قدرتمندترین کارت حال حاضر NVIDIA و پیشتاز کارت گرافیک های تک هسته ای می رسد. GeForce GTX 480 در مقایسه با AMD Radeon HD 5970 (قویترین کارت گرافیک کنونی دنیا) ضعیفتر عمل می کند اما باید توجه کرد که Radeon HD 5970 علاوه بر دو هسته ای بودن قیمت بسیار بیشتری هم نسبت به رقیب خود دارد. GTX 480 با مصرفی در حدود ۲۵۰ وات و قیمت ۴۴۹ دلار فعلا حرفهایی برای گفتن دارد.
GeForce GTS 450 : این کارت که فعلا فقط یک عکس از PCB آن منتشر شده احتمالا بر پایه هسته GF106 تولید خواهد شد و به ۷۶۸ مگابایت رم مجهز خواهد بود. در هفته های آینده مشخصات بیشتری از این کارت اعلام خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی در مورد مهمترین پردازشگر های فوق را در جدول زیر مشاهده می کنید …
و اما درباره سری Fermi Quadro که برای کارهای حرفه ای ۳D و انیمیشن سازی کاربرد دارند و مشخصات آنها به تازگی منتشر شده است :
Quadro 4000 : این کارت تک اسلاته دارای توان مصرفی ۱۴۲ وات بوده و مجهز به دو گیگابایت حافظه GDDR5 در باسی با پهنای ۲۵۶ بیت می باشد. قیمت این محصول ۱۱۴۹ دلار اعلام شده است.
Quadro 5000 : کارتی ۲۲۴۹ دلاری مجهز به ۲٫۵GB GDDR5 و دو پورت Dispaly و یک رابط DVI و ۳۲۰ بیت پهنای باند.
Quadro 6000 : این کارت مجهز به ۴۴۸ ریز پردازشگر گرافیکی و شش گیگابایت حافظه GDDR5 در باسی با پهنای ۳۸۴ بیت می باشد و همچنین از دو پورت Dispaly و یک رابط DVI بر روی خود بهره می برد. توان مصرفی آن ۲۲۵ وات و قیمتش ۴۹۹۹ دلار اعلام شده است.
Quadro Plex 7000 : این کارت فوق حرفه ای و بسیار گران قیمت مجهز به ۱۲ گیگابایت حافظه و ۸۹۶ ریز پردازنده گرافیکی شده است. فقط ۱۴۵۰۰ دلار
مشکل چیز دیگه ایه انویدیا داره تاوان 6 ماه تاخیر رو میده و AMD از این جهت هست که جلو افتاده و تا انویدیا میخواد یه کارت خوب معرفی کنه فوری AMD با یه سری جدیدتر میزنه تو سر کارتهای انویدیا :31: اینه که انویدیا باید تاوان این عقب افتادگی رو یه جورایی بده سری 500 میاد AMD با سری 7000 میزنه تو سرش و .....
فکر کنم شما اشتباه می کنید و کارت مزبور دایرکت ایکس 11 رو ساپورت می کنهنقل قول:
منظور این بود که خیلی ضعیف هست و اصلا از خیر dx11 تو رزو لیشن های پایین باید گذشت و گرنه خودم هم می دونم ساپورت می کنه 430 gtx نصف فریمهای hd 5670 رو با قیمتهای برابر میده . هر دو 80 دلارندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این کارت خیلی خیلی ضعیفه :2::2::2: و 5670 یه سنگ قبر کنده براش اونطوری:31:
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-430-gf108-fermi,2766-12.html
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_430/7.html
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_430/13.html
موفق باشید:11::11::11:کد:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_430/8.html
سلام
دوستان من بین 2 تا انتخاب موندم
می خواهم کارت بگیرم و بین 6870 ای ام دی و 470 انویدیا نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
چون یکی قراره واسم بیاره اختلاف قیمتشون هم زیاد نیست
حالا تو کارایی کدوم رو پیشنهاد میدین
یه راهنمایی کلی میشه بکنین واسه من ؟
این که کاملا مشخصه 470 انویدیا بهتره .نقل قول:
اصلا و اصلا و اصلا به ati فکر نکنید . انویدیا CUDA داره فیزیکس داره تسلیشن بالا داره ATI نداره. ولی مصرفش بیشتره که به نظر من اصلا مهم نیست .اگه یه با یه خنک کننده خوب بگیرید عالی میشه .
مثلا Gainward GTX 470 GOOD eDition . البته از این مدل بهتر خیلی هست ولی من اینو تست کردم و اور کردم واقا عالیه دو تا فن 8 سانتینتری و یه هدسینک خوب داره .
اگرم خنک کننده معمولی باشه بازم از ati بهتره . ATI اصلا در حد Geforce نبوده و نیست
به نظر من کسانی که طرفدار ATI هستن و کارت گرافیک ATI دارن اصلا با یه کارت Nvidia هم رده کارت خودشون کار نکردن و برای مد طولانی رو چند نرمافزار و گیم متفاوت امتحان نکردن که تفاوت رو احساس کنن . من اینو از روی تجربه شخصی میگم و هم ATI رو تا حالا چند مدلش رو امتحان کردم و هم Geforce رو . حتی مدلای هم رده جفتشونو .
مرده شور این انویدیا رو ببرن منتظر بود من 460 بخرم تا بعدش سریع این 560 رو بده، آخه این همه اختلاف، من تازه 2 هفته پیش 460 رو خریدم!!
GTX 560 Ti نیز عرضه شد...
این کارت تا حدودی جایگزین GTX 470 هست که مشکلات فراوانی داشت...
دوست عزیز منم همین اتفاق برام افتاد واقعا که بدشانسم.نقل قول:
نقل قول:
مرده شور این انویدیا رو ببرن منتظر بود من 460 بخرم تا بعدش سریع این 560 رو بده، آخه این همه اختلاف، من تازه 2 هفته پیش 460 رو خریدم!!
تاسف نداره... 460رو به قیمت 250.000 تومان این جا تهیه کردید... الآن 560 اونور 250$ هست... معلوم نیست به چه قیمتی بیاد...نقل قول:
دوست عزیز منم همین اتفاق برام افتاد واقعا که بدشانسم.
560 جایگزین 470 هست نه 460... البته درسته کارت واقعا به صرفه ای هست در برابر قیمتش ولی به نظرم افسوس خوردن الکیه.
موفق باشید.
سلام. میشه یه کم در مورد این مشکلات توضیح بدید؟ (با فرض عمدتا استفاده در نرم افزار -مکس، مایا و...-)نقل قول:
دمای زیاد و مصرف بالا مشکلات اصلی این کارت بودن...نقل قول:
سلام. میشه یه کم در مورد این مشکلات توضیح بدید؟ (با فرض عمدتا استفاده در نرم افزار -مکس، مایا و...-)
البته در پرفرمنس مشکلی نداره.
سلامنقل قول:
اره منم یک ماه شایدم یک و نیم ماه پیش 460 سفارش دادم هر بار هم مدلی که می خواستم گیرم نمیومد تا دوهفته پیش msi 460 hawk رو بالاخره گیر اوردم که نمایندگیش داشت ولی فقط یکی بعد هم اینقد گشتم تا دوباره همین کارتو دیدم برای sli که 2-3 روز پیش به دستم رسید ولی با این 560 بد جور زد حال خوردم
حالا لا اقل شما یکی گرفتید من که دو تا گرفتم چی باید بگم
250 فقط تهران اونم فقط evga 460نقل قول:
تاسف نداره... 460رو به قیمت 250.000 تومان این جا تهیه کردید... الآن 560 اونور 250$ هست... معلوم نیست به چه قیمتی بیاد...
560 جایگزین 470 هست نه 460... البته درسته کارت واقعا به صرفه ای هست در برابر قیمتش ولی به نظرم افسوس خوردن الکیه.
موفق باشید.
منم hawk رو تهران 305 و یکیشو 310 پیدا کردم که کرمان گرفتمشون 330
البته منم با نظر شما موفقم همیشه کارت های x60 مثل 260 و 460 کارت هایی بودند که کلا از مدل های در رنج خودشون بهتر بود از نظر قیمت و... ولی 560 کمی زیاده قیمتش در ضمن این 460 با اور 850 هسته میشه مساوی با 470 و با این بنچی که شما گذاشتید یعنی بازم مساوی با 560 عوضش حدود 100 تومان کمتر هزینه کردیم و 560 کمتر از 460 میشه اورش کردم و 460 با اور 900 از این دو کارت رد میکنه (در ضمن msi 460 hawk رو تا 1000 شنیدم میشه اور کرد ولی چون خودم مشکل ولتاژ دارن هنوز نتواننستم)
ولی شایدم چون 460 گرفتم دارم اینو میگم :19:
:11:
کارت گرافیکهای پرقدرت چه cpu احتیاج دارن تا بتونه از حداکثر قدرت و کارایی خودشون استفاده کنند؟
مثلا برای یک کارت gtx 460 چه cpu احتیاجه؟
یک corei5 750 یا phenomII x4 925 جواب میده کلا 4 هسته ای باشه بهترهنقل قول:
سلام ببخشید الن قیمت یه gts450 چنده؟
دوستان تا 250 الی 300 تومان بهترین کارتی که الان موجود هست تو بازار از این سری چه مدل هست؟
ضمنا من الان یک 9600 جی اس او 768مگابایتی دارم. اگر یک کارت بگریم در کنار اش بزارم ایا تاثیری میزاره این کارت فعلی ایم یا نه کارت ام رو بفروشم بهتره به نظرتون؟(میخوام ببینم تاثیر داره دو کارت کنار هم باشه)
می تونی یه 6870 یا 6850 برند سافایر بگیری البته 6870 بهتره. بعد این 9600 رو بزاری کنارش به عنوان کارت فیزیک ازش استفاده کنی. تو بازی می ترکونه.
مدل ها و برند هاي مختلف بين 150 تا 170نقل قول:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
چطور ميشه همزمان از اين كارت ها در كنار هم استفاده كرد؟نقل قول:
اولا مادربردت باید 2 تا مسیر PCIEXPERSS داشته باشه. بعد اول کارت گرافیک اولی و اصلی رو می زاری درایورش رو کامل نصب می کنی. بعد هم کارت گرافیک 9600 رو روی اسلات دیگری می زاری و تو سیدی درایورش فقط قابلیت فیزیک رو نصب می کنی. دقت کن فقط درایور فیزیک نه درایور خود کارت.نقل قول:
آیا شخصی میدونه که گرافیک های NVIDIA در سری 500 از کیفیت رنگ چند بیت استفاده میکنه؟
اگه همون 8 بیت باشه که واقعا تنها ایراد این سری میشه!چون تمام ایراد های سری های فبلی به شکلی عالی حل شده
البته هنوز تو مصرف یکزره لنگ میزنه!
به نظرم بهترین سری 500 از نظر کارایی به قیمت مدل 550 خواهد شد که جانشین 460 میشه
لعنت بر شیطون
رفتم GTX 460 GS از برند گینوارد گرفتم
حالا اومدم دیدم مین برد من PCI-X 1 هستش
چقدر کاراییش کم میشه پهنای باند این مدل که گرفتم 115 گیگ ذکر شده با PCI 1 چقدر میشه ؟
راستی من اینو خوش قیمت گرفتم 220
احتمالا بار جدید با قیمت پایین میاد هر میخاد بگیره یه خورده صب کنه
سلام. مدل پردازندتون چی هست؟ تأثیر زیادی نداره...نقل قول: