بهرام بهتر از همشون بازی میکنه:دی
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟:دی) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم:دی
Printable View
بهرام بهتر از همشون بازی میکنه:دی
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟:دی) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم:دی
آقا پس چرا تکرار نمیده ؟
خیلی خوب پیش میره بر خلاف انتظارم
آره بهرام و زنش از همه بهتر بازي ميكنن ،رادش خيلي لوس بازي در مياره ،جوان هم همينطور كلا من از بهرام خيلي خوشم اومده تا حالا:20:نقل قول:
به نظر من هر کی سرجای خودش، بازی مناسبی داره.نقل قول:
مثلا اتصالی 61 صحنه خیلی قشنگی بود که بعید میدونم جز رادش کس دیگه ای (با اون انعطاف بدنی) بتونه اجراش کنه.
اگه قرار بود همه مثل بهرام بازی کنن که خسته کننده میشد
در عین حال نقش بهرام رو هم کس دیگه ای نمیتونست اینجوری بامزه درش بیاره.
رامبد جوان هم اوایل یه خورده سر در گم بازی میکرد ولی الآن کاملا با بقیه هماهنگه.
من پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.
رادش داره نقش یه آدم آهنی رو بازی میکنه...مجبوره از این اداها در بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجاش که با گوشاش تی وی میدید هم واقعا قشنگ بود...خب من اصن موندم چه جوری به ذهن نویسنده رسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من یکم با بازی ستاره مشکل داره...اون اداهای لوسی بعضی وقتا در میاره من اعصابم خورد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل من هر جوری فکر میکنم نمیتونم بگم که مثلا به جای فلان بازیگر فلانی رو میاوردن بهتر بود...چونکه اینا خوب رفتن تو نقششون...
باید آفرین گفت بهشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
نظر شما چیه؟
آقا پس چرا نمیده ؟ کی میدن ؟
فکر کنم احتمالا بعد از رستگاران بدنش
البته تکرارشو دیگه معلوم نیس کی میخوان بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
سایت شبکه سه که نوشته 22.20 پخش میشه.
خب پس معلوم شد
شنبه تا چهار شنبه ساعت 2.50 میده
پنج شنبه 22.20 میده
جمعه هم برای شادی روح مردگان نمیده :دی
اااا...پس چرا نشون نداد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا میذارن واسه بعد از رستگاران فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا روانین !! یه شب نشون میدن یه شب نشون نمیدن !!!!
احتمالا بعد رستگاران میدن
تو اون قسمت آش پختن معرفی شده بودنقل قول:
منکه ندیدم عموشون عروس بشه! یکم شفاف سازی کن!نقل قول:
چی شد؟
نکنه امشب نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس شما درسته متاسفانهنقل قول:
:2::41:
مثل اینکه امشب نمیده ...
چرا امشب پخش نشد؟:13:
چون یه برنامه تخمی واسه امشب پیدا کردن
واقعا کار فوق العاده نویسنده را تو این سکانس دیدم. چقدر زیبا آدم هایی را نشون داد که به نظر میرسه با علاقه به فرد مقابلشون نگاه می کنند و حرف های اونو مشتاقانه گوش میکنند. اما حقیقت چیز دیگریه... زمانی که ستاره و ناهید با هم راجع به بهرام بحث میکردند همه بیننده ها فکر میکردند شهاب (61:27:) داره به حرف های اونا گوش میده. اما در واقع با گوش ها تلویزیون (احتمالا جومونگ!:31:) میدید و با چشم هایش صدای تلویزیون رو میشنید. با تفکری که پشت این سکانس بود حال کردم!نقل قول:
راستی با دهن پر حرف زدن ما ایرانی ها تو غذا خوردن رو رو تو جایی که فرخ و بهرام کلپچ میخوردند چقدر باحال پروند... واقعا نویسنده ها ترکوندن!
یه چیز دیگه... دقت کردید صدا گذاری فیلم روی شهاب که یه رباته خیلی افت کرده... بیچاره رادش خودشو میکشه که ادا رباتو دراره ولی یه صدا رباتو روش نمیذارن...:41:
به نظر من بهترین صحنش نبود ولی خداییش خیلی باحال بود:18::27::10:نقل قول:
راستی امروز اخبار گفت که ضرغامی (درست تایپ کردم!؟!!) گفته فقط سه شبکه سریال واسه ماه رمضان دارن و شبکه ها سریال های پربینندشونو ادامه میدن. رستگاران که فکر کنم چند قسمت دیگه تموم میشه. احتمالا منظورش مسافران از شبکه سه و شمس العماره از شبکه دو (شبکه دو میده نه؟) بوده. ضمنا قراره یک ساعت بعد از اذان سریال ها شروع بشه نه مثل سال های قبل یه ربع بیست دقیقه بعد اذان... پس با این تفاسیر و در نظر داشتن فوتبال لیگ برتر و لیگ های خارجی که شبکه سه میدش،به احتمال قوی شبکه سه سریال ماه رمضانی نداره.
سلام
به نظر شما یه کم کارگردانی رامبد جوان، مشکل نداره؟
امشب پخش نشد راستی؟
ستاره رو موافقم باهات.نقل قول:
اون جا ها که دهنشو باز میزاره خیلی بد میشه :دی.حال ادم رو به هم میزنه از بس لوسه.
به نظر من هیچکدوم به قشنگی بهرام بازی نمیکنن !
من اول بهرام را دیدم گفتم این دیگه کیه
ولی الان میبینم خیلی عالیه شاید چون دفعه اولشه
خوبی این سریال اینه که پای یک عده مفت خور که همیشه سریال های طنز را میدادن بهشون و هر قسمت را تو نصف روز با بازیگر های همیشه ثابت میساختن بسته
دفعه ی اول اولشم نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی الان میبینم خیلی عالیه شاید چون دفعه اولشه
توی همیشه پای یک زن در میان است نقش پلیس رو بازی میکرد که واقعا قشنگ بازی میکرد...من خودم شخصا اولا سریال رو برای قشنگ بازی کردن اون ادامه دادم
توی یه فیلم تلویزیونی اسمش "یادم تو را فراموش"بازی میکرد که خیلی هم حالت طنز نداشت ولی واقعا قشنگ بازی میکرد
مثل اینکه یکی از دوستان هم گفتن که قبلا توس تئاتر بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن هر کی از تئاتر میاد تو تی وی بازیه محشری ارائه میده
اصن هر کی از تئاتر میاد تو تی وی بازیه محشری ارائه میده
:10:کاملا
دیگه زیادی ادا اصول درمیاره آدم بدش میاد!نقل قول:
ستاره رو موافقم باهات.
اون جا ها که دهنشو باز میزاره خیلی بد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حال ادم رو به هم میزنه از بس لوسه.
الان فوتباله کی پخش میشه؟
جمعه ها نمیده !نقل قول:
راست میگیها جمعس! :دینقل قول:
معلوم نشد این سریال چند قسمتیه؟
هرچی هست تا 31 مرداد بیشتر نشون نمیده حتما !!!
دوستان یا 60 قسمتی هست یا 90 قسمتی و تا آخر ماه رمضان حتما هستش .
چرا این 2 شب نداد ؟!
پتج شنبه که نداد ، جمعه هم باید ساعت 1:20 فیلم میداد که نداد !!!
این چه وضعشه
طي مصاحبه اي كه رامبد جوان با راديو جوان داشت هفته ي قبل خودش اعلام كرد كه اين سريال براي ماه رمضون متوقف ميشه و بعد از ماه رمضون دوباره ازسر گرفته ميشه...
چرا این 2 شب نداد ؟!
پتج شنبه که نداد ، جمعه هم باید ساعت 1:20 فیلم میداد که نداد !!!
این چه وضعشه
ویرایش : ببخشید نمیدونم چرا پستم 2 بار داده شد
لطفا یکی اینو پاک کنه
به نظر شما اون قوزمیتی که تو چند قسمت اول نشون دادن (اونجایی که داشتن خواب میدیدن که داره بهشون حمله میکنه) شبیه این کاراکتر Mortal Kombat نبود ؟
واقعا تو بعضی صحنه ها به این قاسم خانی و رفیقاش حسودیم میشه!:31:
بس که اینا ذهنشون بازه ...
آخه لامذهب چقدر ابتکار؟! چقدر نو آوری؟!:31:
البته نویسندن دیگه...بایدم اینجوری باشه ،ولی نه دیگه انقدر!
خوش بحالشون:31:
نقل قول:
طي مصاحبه اي كه رامبد جوان با راديو جوان داشت هفته ي قبل خودش اعلام كرد كه اين سريال براي ماه رمضون متوقف ميشه و بعد از ماه رمضون دوباره ازسر گرفته ميشه...
من یکی که فکر نکنم دیگه اجازه بدن که بعد از ماه رمضون ادامش بدن...چون این سریال جنبه ی انتقادی داره و یادمه که مهران مدیری هم یه سریال یا دوتا سریال داشت که وقتی رسید به عید نوروز متوقف شد ولی دیگه بعد از عید ادامش ندادن...اونام جنبه ی انتقادی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا تو بعضی صحنه ها به این قاسم خانی و رفیقاش حسودیم میشه!:31:
بس که اینا ذهنشون بازه ...
آخه لامذهب چقدر ابتکار؟! چقدر نو آوری؟!:31:
البته نویسندن دیگه...بایدم اینجوری باشه ،ولی نه دیگه انقدر!
خوش بحالشون:31:
کاملا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم تو ایرانیا این نویسنده بعید...حروم میشه بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]