سلام به همه دوستان كسي رمز پول براي اين بازي رو نداره؟
يه پچ دارم ولي كار نميكنه.كسي ميتونه كمك كنه؟ ممنون
Printable View
سلام به همه دوستان كسي رمز پول براي اين بازي رو نداره؟
يه پچ دارم ولي كار نميكنه.كسي ميتونه كمك كنه؟ ممنون
پول دار شوید:
نقل قول:نقل قول:
وارد پوشه private_items و سپس فایل house.txt رو باز کنید...
در آخرین خط نوشته ها یه مقدار عددی می بینید( مثلا 120000) که برابر قیمت خانه تو بازیه ..این مقدار را به 999999999- تغییر بدید. حالا سیو کنید و خارج بشید...
وارد بازی که شدید هر وقت که خانه بخرید 1 بیلیون به حساب شما وارد می شه و دیگه از اینجا شیت بازار شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نقل قول:
با سلام به دوستان
فایل در پست قبلم بالا مشکل داره ......
این فایل کامل شده هستش.
---------------------------------------------------کد:http://www.mediafire.com/?j2gmfqcjmo4
دوستانی امکان کمک در مورد کامل کردن لیگ ایران رو دارن اعلام آمادگی کنن.....
دوستان بگردید برای آپدیت 4 کرک پیدا کنید.اینجوری که من از تو فروم خود بازی خوندم این آپدیت خیلی از مشکلات را حل میکنه اما لامصب کرک می خواد
من لیگ ایران رو ساختم تمامیه تیمهارو درست کردم با بازیکناش حتی تیمهای شاهین بوشهرو این چیزا.هفته های لیگ برتر رو هم درست کردم.اما بلد نیستم پچش کنمنقل قول:
سلام خسته نباشید.
من مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که بعد از نصب این بازی و اجرای اون وقتی بازی رو اجرا میکنم بازیکنها
بصورت دست باز ومثل مترسک وارد زمین میشن در حالیکه تو فیفا 10 این مشکل رو ندارم.
بعید میدونم ایراد از کارت گرافیک باشه و بازی فیفا10 بدونه هیچ ایرادی اجرا میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آقا من یه مشکل خیلی عجیب دارم، اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.
من الان 5 فصله که توی یه باشگاهم، همون اول شروع کار همه پست های staff رو استخدام کردم. حالا که میخوام به جای اونایی که بازنشست شدن یه جدید استخدام کنم میزنه: "your budget salary is too low" و این در حالیه که من همچین مشکلی ندارم. حتی برای اطمینان از یه trainer که salary رو کرد 2,000,000,000 هم استفاده کردم ولی درست نشد. اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.
سلام.نقل قول:
دستت درد نکنه....
فایل Country161.sav رو از \EA SPORTS\FIFA MANAGER 10\database برام ایمیل کن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا من تست کنم و بعد یکجا آپلود کن تا همه استفاده کنن...:46:
از اینجا دانلودش کن....نقل قول:
کد:http://d09.gamecopyworld.com/?r=pc_fifa_manager_10&d=2010&f=rld-f0u4!7z
اگر در باشگاه هنوز مربی هستی و پول زیاد داری بهتر که باشگاه رو بخری و دیگه مشکلی برای پول خرج کردن نداری..... و مقداری از پولهات به باشگاه بده....نقل قول:
(( این نظر من هستش ))
منم مشکل آقای mss_195 رو دارم خواهشاً یکی به دادم برسه که staff ندارم الان!
از اینجا دانلودش کن....
[/QUOTE]کد:http://d09.gamecopyworld.com/?r=pc_fifa_manager_10&d=2010&f=rld-f0u4!7z
فکر نمی کنم هنوز کرکی برای آپدیت 4 اومده باشه.من داخل این لینکی که گذاشته بودید بودید رو نگاه کردم
چنین فایلی رو دانلود کردم امام هنوز تست نکردم:
FIFA Manager 10 v1.4 (v2.0.0.6) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
متشکر
فکر نمی کنم هنوز کرکی برای آپدیت 4 اومده باشه.من داخل این لینکی که گذاشته بودید بودید رو نگاه کردمنقل قول:
چنین فایلی رو دانلود کردم امام هنوز تست نکردم:
FIFA Manager 10 v1.4 (v2.0.0.6) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
متشکر[/QUOTE]
شرمنده...
لینک عوض شد....
من خودم الان دارم باهاش کار میکنم.کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_10.shtml
حجمشم 3.6 mb هستش.
سلامنقل قول:
به نظر من یک directx تازه نصب کن ، و اگر نشد یکبار دیگه درایور کارت گرافیک رو نصب کن.
ولی در کل من وقتی 3D بازی میکنم بیشتر حرس میخورم.
اگر پول کافی داری بهتر هستش که باشگاه رو بخری و مبلغی از سرمایه شخصیت به باشگاه بده ، اینطوری مشکلی برای پول خرج کردن و خرید در باشگاه نداری دیگه..نقل قول:
بچه ها به نظر شما چه نحوی بازی رو انجام بدیم بهتره؟3D یا text mode یا مودهای دیگه؟
اگه 3D بازی می کنید به صورت بازیکن مربی هست یا نه؟
آقای mory_net دستت درد نکنه ولی اگه یکی یه راه مسالمت آمیزتر برای حل مشکل staff بلده لطفا بگه چون اونجوری بی مزه میشه بازی. یعنی کس دیگه ای همچین مشکلی نداره؟! بقیه با staff کاری ندارن یا بازی من مشکل داره؟!
[QUOTE=mory_net;4857932]سلام
به نظر من یک directx تازه نصب کن ، و اگر نشد یکبار دیگه درایور کارت گرافیک رو نصب کن.
ولی در کل من وقتی 3D بازی میکنم بیشتر حرس میخورم.
ویندوزم 7 هستش و احتیاج به نصب درایو کارت گرافیک نداره و همونطور که گفتم تو فیفا 10 که فکر نکنم
گرافیکش کمتر از فیفا منجر 10 باشه هیچ مشکلی نیستش و راحت اجرا میشه.
مشکل از سی دی بازی یا .... میتونه باشه؟
مرسی.
[QUOTE=shahram_10;4861374]نقل قول:
چرا این بخش اینقدرررررررررررررررررررر ررررر فعالههههههههههههههههه.
خسته نباشید واقعا.
یکسال گذشت...
آقا من باشگاهو خریدم ولی وقتی میخوام بازیکن بخرم میگه بخاطر وضعیت Financial نمیتونی اینکارو بکنی ولی من به اندازه کافی پول دارم، کسی ایده ای نداره؟
[QUOTE=shahram_10;4868401]مطمئن نیستم اما شاید مشکل از کرک باشه...نقل قول:
یا اگه پچ نصب کردی شاید هم از اون باشه...
شاید هم به قول خودت از سی دی بازی باشه.
اگه خیلی پایه این بازی هستی یه سی دی دیگه بخر نصب کن ببین چی میشه.
راستی یکی دو صفحه قبل پچ بهبود گرافیک را قرار دادم قبل از هر چیز اونها رو نصب کن
شما هم مشکل سه صفر شدن بازیو دارین؟ کسایی که پچ 4 نصب کردن مشکل سه هیچ شدن بر طرف شده یا نه؟ اگه کسی می دونه این مشکل چجوری بر طرف میشه لطفا کمکم کنه
[QUOTE=وین رونی;4869365]نقل قول:
سلام
مشکل حل شد.
به این ترتیب که با دانلود و نصب درایور nvidia از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 197.45_win7_winvista_32bit_english_whql
واسه دوستانی که یه همچین مشکلی دارند.
ممنون.
ای بابا اینجا همه تو نصب گیر کردن.بچه ها یه کاری کنید دیگه.پدرم در اومد تو فرومهای خارجی تا کمی تاکتیک یاد بگیرم.
فرمیشن تیمتون را قرار بدید.
به نظر شما فرمیشین را خودمون کنترل کنیم یا کمک مربی؟در طول بازی چی؟تمرینات را شما خودتون طراحی می کنید یا کمکتون؟
من تمرینات رو خودم بر عهده دارم اما چیدمان و تعویضها و تغییر فرمیشن در طول بازی را دادم به عهده کمکم که بیشتر به چهار سه سه wing علاقه داره.البته بعضی مواقع سوتی هم میده مثلاً تیم عقبه یهو میبینی فوروارد رو کشید بیرون سیستم رو کرد 1-5-4 !!!
این مسلمه که اگه خودت تعیین کنی خیلی بهتره...نقل قول:
به نظر شما فرمیشین را خودمون کنترل کنیم یا کمک مربی؟
من الان دارم با 433 Diamond بازی می کنم و خیلی موفق بودم... حتی با HSV رئال رو توی بازی رفت و برگشت Champions لیگ شکست دادم باهاش
در طول بازی هم خودت تغییر بده
من تمرینات تیم اصلی رو خودم طراحی می کنم ولی رزرو و جوانان رو کمک مربی ها
در چه مودی بازی می کنی؟نقل قول:
3D یا Text Mode یا Instant result؟
کلا اگه غیر تیم های پایه و رزرو بقیه پستها و کارها رو خودت بگیری از بازی بیشترین لذتو میبری. اولش که یه سیستم جدید میزاری حداقل باید یکی دو ماهی دندون رو جیگر بذاری تا بازیکنا توی سیستمت جا بیفتن. یکم عجیب و زیادی حرفه ای به نظر میرسه واسه یه بازی، ولی این چیزیه که من اکیدا اونو تجربه کردم.
در ضمن سعی کن در طول فصل سیستمتو عوض نکنی مگر در شرایط خیلی استثنایی، چون اگه توجه کرده باشی هربار که سیتمت رو عوض میکنی توی قسمت training میبینی که team work درجش کلی میاد پایین.
سیستمی که من بعد از کلی ور رفتن به fifammanager07,08,09,10 بهش رسیدم سیستم 442 با دو تا هافبک دفاعیه. اگه اون نکات بالا رعایت بشه تیمت بهترین خط دفاعیه لیگو بدست میاره که من خیلی بهش اهمیت میدم. البته باید با توجه به تراکم بازیکنات در پست های مختلف تیمو بچینی، مثلا یکی از مهاجما میتونه RW باشه یا همینطور یه هافبک LM . ولی توی همه اینا باید چند هفته صبر کنی تا سیستمت جا بیوفته.
راستی حتما تعویضا رو خودت انجام بده، چون میتونی بنا به نتیجه و میزان خستگی بازیکنا عمل کنی ولی assistantها بر اساس raiting تعویض میکنن که همیشه معقول نیست.
معذرت می خوام، من سیستم رو اشتباه نوشته بودم توی پست قبلیم؛ سیستم من 343 Diamond هست
من توی مدهای مختلف بازی می کنم ولی اکثر اوقات instant result رو ترجیح میدمنقل قول:
3D یا Text Mode یا Instant result؟
همون طوری که دوستمون توی پست قبلی گفته 442 هم خوبه، منم توی فیفا منیجرهای قبلی و کلی با این سیستم پیشرفت می کردم و تقریبا کم شکست می خوردم؛ ولی الان با توجه به بازیکن هایی که دارم 343 Diamond خیلی بهم کمک کرده
مثلا اولین فصل همین بازی، من با 442 بازی می کردم که موفق هم بودم، ولی چون چندتا از بازیکنای تیم خداحافظی کردن و بعضی از جوونا و رزرو های تیم پیشرفت کردن و از بازیکنای ترکیب قبل بهتر شدن، من مجبور شدم 343 Diamond رو انتخاب کنم که خیلی برام عالی بوده و الان که 17 بازی از فصل میگذره و من صدر جدول لیگ هستم و فقط 2 تا شکست داشتم
توی Chamions لیگ هم فقط یه بار توی بازی برگشت توی خونه ی شاختاردونتسک شکست خوردم و همون طور که گفتم، رئال رو هم شکست دادم.
درضمن این دوست عزیز هم به نکته ی خوبی اشاره کرد که من نگفتم؛ سعی کن تیم رو در طول فصل با یه سیستم ثابت بازی بدی، چون اگر راهنمای بازی رو هم خونده باشی گفته اگه با یه سیستم بازی کنی که به مرور باهاش پیشرفت کنی، team work بالا میره
اگر هم خواستی به هر علتی سیستم عوض کنی، اول فصل یا نیم فصل باشه بهتره، این طوری می تونی با ترتیب دادن بازی های دوستانه با تیمای دسته چندم و فوق العاده ضعیف هم روحیه و Form بازیکنا رو زیاد کنی هم بازیکنا رو با سیستم جدید عادت بدی و team work رو بالا ببری
حالا یکی به من بگه من چطوری می تونم خودم marchandise و finance رو به عهده بگیرم؟ (چون من دادمش دست staff)
من با اینکه خودم اینا رو اداره کنم مشکل دارم...
قابل توجه sia-saketi: درباره marchandise و finance که طور خاصی نداره دوست من، میری اولا توی staff در قسمت assign tasks این دو مورد رو ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
اما finance کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities ،stadium estension، خرید و فروش بازیکن، sponsering و به قول خودت marchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities.
دستتون درد نکنه.استفاده کردم اما یه چیزی.
من چند تا بازی اول رو 3D بازی کردم اما از بس که تو دفاع و میانه پاسهای کوتاه به هم میدادن رفتم سراغ Text Mode.
برای شما هم همینجوره؟موقعیت حمله در 3D کم پیش میاد.یعنی موقعیت هست اما الکی با هم پاسکاری می کنن.
من خودم همیشه در حالت text mode کار میکنم، دلیلش هم اینه که تعویض ها، raitingها، میزان خستگی بازیکنا،tacticها و دستورهای تیمی و کلا همه چیز بیشتر توی مشتته و این در حالیه که توی 3d بازی یکم زیادی طول میکشه و همون مشکلاتی که خودت گفتیو داره و برعکس توی video text و instant result همه چیز اونقدر سریع تموم میشه که اصلا احساس مربی بودن بهت دست نمیده.
در هر حال این فقط نظر من بود.
آقا لطفا یکی بگه که توی پچ 4چیه و آیا ارزش گرفتنو داره یا نه...؟
من پچ 4 رو نصب کردم.والا دقیقاً نمی دونم چه تغییراتی تو گیم پلی داده!!! اما خوب صد در صد دیتابیس تغییر کرده.نقل قول:
نظرتون راجع به این عکس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف تو فروم بازی گفته خودش این بازیکن را پرورش داده تا به این حد رسیده!!!!
عکس جالبیه! ولی بدیش اینه که یارو عربستانیه!!!
ولی من که باورم نمیشه خودش اینو تا به این حد پرورش داده باشه
احتمالا یه ترفند و دوز و کلکی در کارش بوده! لابد خود یارو هم عربستانیه!:2:
درضمن عکس مال فیفا منیجر 09 هست نه 10
:31: حواسم نبود.نقل قول:
چندتا نکته درباره اون عکس:
1. تابلوست که طرف از یه جور cheat یا trainer استفاده کرده، چون اگه به اون علامت صندوق گنج دقت کرده باشید میفهمید که برای رسیدن باشگاه هوفنهایم به همچین وضعیتی خیلی بیشتر از 2037 زمان لازمه!(این عکس وقتی در پایین صفحه fifa manager 09 ظاهر میشد که ثروت باشگاه بیلیونی بود)
2. این بازیکن یه مهاجمه و با توجه به اینکه طرف گفته اونو خودش پرورش داده...بد خالی بسته چون این مهاجم 28 ساله که از تیم پایه هونهایم به اینجا رسیده با همچین قدرت هایی دارای 1 گل زده در مجموع 3 بازیه.
3. من همین الان در fifam10 یک هافبک دفاعی 21 ساله دارم که 70m ارزش داره و 100% کار تیم پایه ست.
نتیجه: کار این بابا تابلو ساختگیه ولی رسیدن به بازیکنی با همچین قدرت هایی غیر ممکن نیست.
منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه
این بازی روی X360 نمیاد ؟؟؟
قابل توجه A.N.A.P: اگه این بازیو تجربه کرده باشی خیلی راحت متوجه میشی که سبکش کاملا مربوط به یک PC هستش. نمیدونم چقدر با این جمله ارتباط برقرار کردی ولی باید باهاش کار کرده باشی تا بفهمی چی میگم...حتی وقتی این بازیو با یه لپت تاب انجام دادم اون لذت PC رو بهم نداد.
این همه چرت و پرت گفتم تا بگم که نه دوست عزیز، من هر سایتیو نگاه کردم فقط نوشته PC.
سلام,دوستان عزیز همگی خسته نباشید این تاپیک فوق العاده هستش منم خیلی علاقه دارم و شرکت میکنم.
اول اینکه من پچ ایران رو کامل کامل درست کرده بودم ولی متاسفانه هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد الان دوباره دارم کار میکنم کدوم یک از دوستان میتونه همکاری کنه؟:40:
این پچ شامل تیمهای لیگ برتر و 10 تیم لیگ آزادگان + لوگو تمامی تیمها + استادیوم + عکس شهرهاشون و ... خلاصه خیلی کامل بود ولی اشکال نداره دوباره درستش میکنیم با کمک شما دوستان.
الان من رو لوگوها کار میکنم حدودا 85% کارش انجام شده اگه lampard عزیز رو دیتا بیس کار کرده میتونیم زود پچ رو ارائه بدیم.
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک خیلی خولی راه انداختید(منم هستم)
من دارم لیگ ایران رو درست میکنم(البته یه بار درست کرده بودم کامله کامل بود ولی هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد)
اینم بگم که به خاطر علاقه شخصی درست میکنم و فروشی نیست بعد از تکمیل به دوستان ارائه میکنم.
الان 85% لوگو رو تموم کردم و خیلی زود آمادش میکنم البته با کمک شما دوستان عزیز.
لطفا هرکی هر کمکی میتونه بکنه بگه تا زود پچ لیگ برتر و لیگ آزادگان رو ارائه بدیم.
سلام بر شمانقل قول:
خوبه اما امیدوارم به سرنوشت اون دوستمون که داشت همین کار شما را میکرد دچار نشی.
اون بنده خدا رو فکر کنم به جرم ساختن لیگ ایران بردن خدمت سربازی :31: دیگه خیلی وقته ازش خبری نیست
موفق باشی
نه رونی جان مطمئن باش.
دوستان کسی لوگو نساجی مازندران و مس رفسنجان رو داره برام آپلود کنه ؟
با سلام.
لوگوی لیگ برتریها تکمیل شد+50% اسامی تیمها
لوگو سایت تیم صنعت مس که در اون می تونی لوگو باشگاه را ببینی:نقل قول:
این هم نساجی مازندران:کد:http://rafsanjanmessport.ir/templates/mes_sport/rtl/images/logo.jpg
این هم در حقیقت لوگوی سایت هست که در اون لوگو باشگاه قرار داده شده.کد:http://www.nassaji-sport.com/fa/themes/MashhadTeam-lightRed/images/logo.jpg
یکی از بچه ها لوگوی تیم های لیگ برتری رو گذاشته بود.من همه تیمهای لیگ رو با هفته های لیگ درست کردم با عکس بازیکنا اما غیر از استقلال و پرسپولیس بقیه تیمها نصفه گذاشتم عکساشونو.تقریبا 85 درصد کامله
بچه ها اون دو تا آیکون در قسمت Sta که با فلش مشخص کردم یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت زرد یعنی بازیکن دو کارته شده و محرومه .... دایره آبی یعنی بازکن شما غیر اروپایی هستش که تو بعضی از لیگها نمی تونی از 3 تا بیشتر غیر اروپایی استفاده کنی