ایول بهc4:40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
Printable View
ایول بهc4:40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
سلام
ساجد جان گفتی اینجا بحث و ادامه بدیم . باز کردن پنل جلو دستگاه راحته پیچی چیزی داره مدل الیت با بقیه فرقی نداره دستگاهم مشکی هستش .
با با کاری نداره که.خوب اگه الایت داری به این شکله:نقل قول:
ببین کنسول رو برعکس به این شکل بزار رو میزی چیزی.(یعنی قسمت هارد رو میز باشه وپایه های پلاستیکی بالا.یه قسمت سوراخ هست انگشت شست تو بزار اونجا و بکش عقب یعنی به طرف خودت.
بعد هم مثل همون عکس قبلی که تو اون یکی تاپیک گزاشته بودم بگو اون سیم که از سوراخ دیده میشه چه رنگیه.
راستی چند تا عکس هم از کنسول خودم گرفتم تا دقیق نشونت بدم ولی خوب سرعت آپلود نمیدونم چرا کمه و نمیشه.به همین حرف ها اکتفا کنید و انجام بدید
دوستان LT3 واسه LiteOn کی میاد ؟
یه سوال دیگه: میشه از Title Update واسه دشبرد جدیده استفاده کرد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
گفتن بعد 6دسامبر و تاریخ جدید نگفتن فعلا تو برنامشون هست نه تست.نقل قول:
برای بعضی ها اجرا میشه با تایتل برای بعضی ها نه برای بعضی ها هم با مشکل.در این رابطه یکی دو صفحه قبلو بخونید.
lt+3 برای درایو BenQ رفت برای تست:20:
c4 گفته امشب هم رویliteon سری فت کار میکنه:20:
پست پاک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یک کنسول 250 گیگ اسلیم لایت آن خریدم. با lt2 کپی خور شده بود. ولی از وقتی که اون آپدیت کذایی اومد ضد حال اساسی بهم زد چون دقیقا همون شبی که خریدمش به اینترنت وصل کردمش... یمدت با استفاده از روش تایتل بازی ها رو بالا می آوردم ولی بازی های جدید کینکت رو نه.
الان موندم چکار کنم؟ با LT2 دوباره کپی خور کنم یا اینکه چند روز دیگه هم تحمل کنم و LT3 رو بریزم؟ آیا خودم از پس آپدیتش بر میام؟
با تشکر فراوان
بابا جان من همه پست های قبلیرو بخونن به خدا دهمین بار این سوال رو جواب میدم.نقل قول:
ببینید اگه با تایتل آبدیت درست نشد کچ کنسول رو پاک کنید برای این کار برید بهsystem settingبعدmemoryبرید رو هاردyرو بزنید و بهد گزینه پاک کردنcachرو انتخاب کنید.احتمالا بازی های اجرا میشه.اگه نشد که دیگه باید تاlt+3صبر کنید و با ریختن دوبارهlt+2هم درست نمیشه.
در ضمن بازی های کینکت کهxgd3نیستن عجیبه که باهاشون مشکل داری مطمینی با بازی های دیگه مشکل نداری؟
من قبلا کش رو پاک کردمنقل قول:
بعد دوبار دکمه های LB RB X رو زدم یچیزی از کنسول پاک شد. از اون موقع چراغ سبز کینکت چشمک میزنه و میگه برای استفاده از کینکت باید آپدیتش کنی
ضمنا یه سوال دیگه هم دارم : تو سایت C4 انواع لایت آن ها هست ولی چیزی به اسم اسلیم ندیدم! چرا؟
oوب اگه آبدیت میخواد بزار آبدیت کنه دیگه با اون آّدیت حل میشه.نقل قول:
خوب ببین اسلیم نوع کنسول نه درایو لایتون و اینا درایو هست.
سلام
ساجد جان من پنل جلوی دستگاه رو برداشتم و اون سیمی رو که گفتی دیدم رنگش زرد بود . مدل هم که قبلا بهت گفتم الیت بود . منتطر راهنمائی شما هستم
طبق این آموزش برید :نقل قول:
من شخصا نتونستم از داس فلش استفاده کنم... به نظر خودم استفاده از جانگل فلشر برای رایت یه مقدار راحت تره... میتونین برای رایت فرمویر و بردن به وندور مود از بخش دوم و سوم این آموزش استفاده کنین :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520245
فقط به جای فایل LTPlus-025v1.91.bin ، فایل LTPlus-025v2.0.bin رو که توی آموزش اولی هم هست انتخاب کنین...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
خوب دوستان به سلامتی یکی دیگه از درایو ها هم برایLT+3 رفت روی IN TESTING
یکی از درایو هایLITE ONهست این درایو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت C4EVA:
c4evaspeaks.com
بله ایشون درایو بنده تشریف دارن.:31::31:نقل قول:
امیدوارم سریعتر هـک شه.:20:
ورژن درایو منم همین هستش.. تستش چقدر میخواد طول بکشه فقط خدا میدونه. اگه به lt3 آپدیت کنیم باید xgd3 هارو دوباره رایت کنیم؟ اگه آره که خیلی بد میشه!!!
C4EVA NEWS
C4اعلام کرد که قطعا تا کریسمسLT+3رو ریلیز میکنه.تاکید کردند که قطعا عرضه میشه ولی امیدواریم که تاخیر نخوره.
اما نسخه جدید برنامهABGX360ظاهرا تاخیر داره و قرار نیست به این زودی ها بیاد.در اینصورت برای پچ کردن بازی ها باید از برنامهXBOX BCاستفاده کنیم که خوب به خاطر اینکه این برنامه اتوماتیک نیست کار یکم سخت میشه.
منبع:
کد:http://c4evaspeaks.com/
---------------------------------------------------------------
بله ظاهرا باید پچ بشن و رایت بشن ظاهرا بازی هایap2.5هم اینجوری است.نقل قول:
تست اش هم معلوم نیست چه قدر طول بشه ولی به زودی میاد
پست پاک بشه بی زحمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه خبر خوب.
LT3 طی 24 ساعت آینده منتشر میشه!
c4 در مورد کنسول های اسلیم هم گفته:نقل قول:
<c4eva> creating nfo for 3.0, release within 24 hours, merry xmas everyone!
منبع:نقل قول:
<c4eva> slim will be done, takes extra time due to chip protection, working on it now!
c4evaspeaks.com
ویرایش:
مثل اینکه از اون 24 ساعت حدود 11-12 ساعت گذشته!(c4 اون پست رو 12 ساعت قبل فرستاده)
با این حساب تا 12 ساعت آینده LT 3 منتشر میشه.......
+
از بین درایو هایی که C4 برای رایت معرفی کرده کدومشون بهتره؟!اصلا فرقی هم دارن با هم؟
سلام
دوستان من میخوام بدم بیرون واسم آپدیت کنن البته منظورم اینه که فریمور بریزند که همه بازی های جدید رو اجرا کنه مدل دستگاه هم الیت و درایو هم احتمالا باید lit on باشه آخه پانل جلو رو که برداشتم سیم زرد رنگ رو یدم . از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنید اگه در تهران جایی رو سراغ دارید که مطمن باشه و با انصاف، ممنون میشم آدرسشو به من بگید . آخه نمی خوام جایی برم که قطعه ای چیزی از دستگاه بردارن راستی چه قدر طول میکشه منظورم اینه که جلوی خودم این کار رو انجام میده و اگه ممکنه حدود قیمت رو هم لطف کنید که زیادی ازم پول نگیرند . اگر هم که باید ببرم توپخونه دقیقا کجاش ببرم؟ با تشکر .
جای این سوالا اینجا نیست ولی خوب روتو زمین نمیندازم و جواب میدم.نقل قول:
ببین ببر پیش آقا میثم سایتش اینه:
حدودای قیمت دیگه تهش باید25اینا باشه.
اگه حرفا ای باشه نیم ساعته حله ولی خوب ممکنه یکمی طول بکشه تا45دقیقه
ساجد جان اولا خیلی خیلی از شما و مدیران عذر خواهی میکنم واسه این که سوالمو در جای خودش مطرح نکردم و تشکر میکنم واسه پاسخ گویی سریع در ضمن من یه سوال دیگه داشتم که اونو در جای خودش مطرح میکنم . باز هم ممنون .
خوب همونطور که میدونید آخرین ورژنLT+برای LITE ONوBENqسری فت این کنسول عرضه شده.
لینک های لازمه رو قرار میدم:
LATSAT LT+3:
JUNGLE FLASHER:
سلام
دوستان من امروز دادم دستگاه رو واسم آپدیت کردن . واسم lt3 رو ریخت اما بازی های جدید رو اجرا نکرد و دوباره به lt2 واسم برگردوندن . از ساجد عزیز هم تشکر میکنم همون جایی که گفتید بردم آقا میثم نبودش اما دوستش اونجا بود و کارمو واسم راه انداخت .
بازی جدید رو با پچ ال تی 3 اجرا نشد ؟! :20:نقل قول:
خوب فعلا چند تا بازی بیشتر پچ نشده که.نقل قول:
براشون یه جورایی بهتر شد که برگردوند بهlT+2کسانی هم که آبدیت نکردن فعلا نکنن بهتره
ساجد جان اگه موقتی lt3 آپدیت کنم بعد میتونم برش گردونم به lt2? آیا lt3 بازیهای ap2.5 رو اجرا میکنه؟ ممنون:11:نقل قول:
بله میتونی برگردونی بهlt+2.نقل قول:
با پچ و همچنین روس هایی مثلtuمیشه اجرا کرد بازی هارو برایlt+3
سلام
ساجد جان من که الان lt2 رو دارم ولی میخوام need for speed hot porsuit رو بازی کنم آخه این بازی رو خیلی دوست دارم . اگه ممکنه دقیقا راهنمایی کنید که باید چه کاری رو انجام بدم .
خوب داشبردتون چیه؟نقل قول:
به لایو وصل شدید؟
هنگام اجرا چه اروری میده؟
این پچ کردن بازی ها خیلی مسخرس به خدا ! ورژن جدید Abgx360 هم معلوم نیست کی میاد دیگه بدتر !:2:
سلام
دوستان از اونجایی که اینترنت پرسرعت نداریم میشهLite-On phat- 02510C DG-16D2S LT+ v3.0 رو برام آپ کنید؟:46:تشکر... برای آپدیت حتما باید جانگل جدید رو هم داشته باشیم؟
بله خیلی بهتره که ورژن جدید باشه تقریبا یه جورایی لازمه!!!نقل قول:
اینم لینک:
این lt3 به درد ما که نخورد شاید به درد آنلاین بازا بخوره .تنها مزییتش اجرا نکردن xgd3هاست:31: شاید lt بعدی بترکونه شاید!
سلامنقل قول:
دیسک بازی پیشم نیست و تست نکردم اما اینجوری که من خوندم بازی های A.P 2.5 روی lt+2 اجرا نمیشن درسته یا نه ؟
نه اجرا میشن ولی باید پچ شده باشن.در ضمن اگهdea.binکنسولت آبدیت شده باشه باید تایتل آبدیت کنی و کش کنسول رو پاک کنی.در آخر اگه اجرا نشد میتونی به lt+3هم آبدیت کنی(البته اگهdea.binات عوض شده باشه)نقل قول:
سلام . الان واسه پچ کردن بازی ها همون درایو مخصوص لازمه ؟ اگه پچ کنیم واسه لایو امنه ؟
بله پچ کنید واسه لایو امنه.نقل قول:
خود کار پچ کردن با همه رایتر ها میشه ولی چون باید100درصد رایت بشن باید بازی با بورنر مکس رایت شده باشه.در نتیجه بله لازمه
پس اون Wave هایی که واسه ABGX360 دانلود میکردیم لازم نیست ؟نقل قول:
Burner Max چیه ؟ اگه با اون رایت نشه امن نیست ؟
به نظر من هدف مایکروسافت رعایت Copyright نیست بلکه به خرج انداختن ماست !:2:
نه دیگه ایندفعه روش پچ کردن فرق داره و چون فعلاabgx360جدید نیومده باید با روش دیگه انجام بدید.نقل قول:
c4یهfwساخته که نصب میشه روی درایو کامپیوتر و بازی هارو 100درصد رایت میکنه.اگه با اون رایت نشه خیر امن نیست حتی اگه تنها با اون هم رایت بشه امن نیست باید پچ هم شده باشه