رویه 5730 خوبه.
این مافیای دو کی میاد.؟
Printable View
رویه 5730 خوبه.
این مافیای دو کی میاد.؟
لپ تاپ acer aspire 4740G
گرافیک : geforce G310M - 512 mb DDR3 Vram
پروسسور : core i3 M330 - ram 2GB DDR3
اغلب بازی ها رو من تست گرفتم روی 26 فریم اجرا میکنه (anti 8~16x - High detail) و کیفیت خوب بخصوص با physX که خیلی ردیف میشه !
__
دوستان کسی راهی پیدا نکرده بازی ها رو واید اجرا کنه ؟ من عاشق battle field 2142 هستم ولی متاسفانه 4:3 میاد بالا !!! راهی نیست ؟
بازی cod6 با چه فریمی بازی میکنی؟نقل قول:
من با اخریین جزییات و رزولوشن 1600*900 با فریم 16 اجرا میشه و امتیازی که سون به گرافیکتو میده ممنون میم که بگی
sony vaio f113fx\b
g310m
corei7 1.6 up to 2.8
آقا یک سوال شاید کلیشه ای باشه یا مزخرف اما من یه f11 dgx سفارش دادم با مدلهای توی بازار فرق داره مثلا از بلو ری استفاده میکنه بجای dvd wr اما امکاناتی که داره بهتره از نسخه فعلیش تو بازار خواستم ببینم تا چه حدی میتونه بازیهارو بکشه ورد آف وار کرافت میکشه ؟ بازیهای سنگین ترو چی؟
آیا با گرافیک 5470 ، 512 مگابایت dedicate میشه بازی هایی مثل GTA IV یا Crysis رو روی آخرین کیفیت اجرا کرد؟
کسی دل مدل 5010 با گرافیک 5470 یا سونی مدل EB15FG با گرافیک 5470 داره که بازی های روز رو روی اخرین جزئیات بازی کرده باشه؟
GTA IV رو حالت Low شاید بتونید بازی کنید اگه اجرا بشه ولی Crysis و رو حالت نرمال یا Low می تونید بازی کنید و فریم نسبتا خوبی دارید .نقل قول:
m310 m320 m330 5470 5650 این گرافیک ها رو میشه به ترتیب قدرتشون رتبه بندی کنید؟
GTA IV رو میشه با F115 بازی کرد؟ رو گرافیک آخر؟
نقل قول:خدمت شما اینجا ببینشکد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
اجرا میکنه اما افت فرم داره
COD6 رو گرفته بودم روی 22 فریم ... البته تنظیمات رو دستکاری کردم توی nvidia panel ... بخصوص اکتیو کردن physX و همچنین روی پرفورمانس و quality من حد تعادل رو گذاشتمنقل قول:
دقت کنید همینطوری نرید بازی کنید باید تنظیمات رو ست کنید بعد
تصمیم گرفتم vaio VPCEB17FG رو بگیرم
گرافیکش 5650 یک گیگ رم dedicate ddr3 هست
آیا با این گرافیک میشه بازی های روز رو روی کیفیت بالا اجرا کرد؟
و اینکه آیا 5650 قوی تر است یا 330 ?
بله میشه راحت اجرا کرد و از 330 هم قویتره و تازه Direct X11 رو هم پیشتیبانی میکنه . این کارت در حد 5730 هست .نقل قول:
شما اگه میخوای از مدلهای EB وایو بگیری EB1 CTO رو بگیر که سی پو یوشم Core i7 620m 2.66 6mb cache هست
قیمتشم 1.380 بقیه چیزهاشم با EB17 یکیه البته بلوری پلیر هم نداره که اصلا مهم هم نیست .:46:
نقل قول:
این مدل که شما معرفی کردید فکر میکنم ازوناست که برای آمریکا تولید شده و مرجوعی هست که به ایران میاد . درسته ؟
آیا با گارانتی ایران رهجو هم گیر میاد؟
آیا دل و سونی مدلی دارند که زیر 1300000 قیمتش باشه اما گرافیکشون از 5650 قوی تر باشه؟
بچه ها GTA iv رو لپ تاب من چجوری میاد ؟
(کانفیگ تو امضام)
با گارانتی ایران رهجو فعلا پیدا نمیشه ولی احتمالا از آمریکا اومده ولی دلیل نمیشه مرجوعی باشه .نقل قول:
جواب سوال دومتم متاسفانه نه هستش :31:
خیلی خوب . رو تنظیمات High راحت 30 تا فریم رو داری . :46:نقل قول:
شما لپ تاپت رو کی و چند خریدی ؟نقل قول:
ازش راضی هستی ؟
Asus کلا توی تولید laptop چطوره ؟
با سلام خدمت همه دوستان.
والله من سخت دنبال یه لپ تاب قوی خوب هستم.الان همه کانفیگ های مورد نظرم رو پیدا کردم و انصافا سری استودیوی دل خیلی خوب هست.
اما فقط راجع به سی پی یوش یه مقداری شک دارم.با این که i7 qm720 چهار هسته ای هستش اما فرکانس اش پایینه.(1.6 تا 2.8) می خواستم ببینم کسی لپ تابی با سی پی یوی CORE i7 QM720 داره تا بنچ مارک و frame rate چند بازی(مثل آندرکاور، کال آو دیوتی) رو بذاره؟
ممنون
با سلام می خواستم بدونم که 5470 قوی تره یا Geforce 325M یا Geforce 230M ؟ چون من چند جا خوندم 325M با بعضی بازیا مشکل داره.
دوست عزیز طبق اطلاعات نت بوک چک 720QM هشتمین پردازنده قدرتمند لپ تاپ هاست. و قدرت این پردازنده به نسبت خودش کم نیست. ضمنا این پردازنده 4 هسته حقیقی و 4 تا مجازی داره که حتی اگر برنامه یا بازی بتونه از همه ی اینا استفاده کنه در حالت حداقل (1.6 ghz) حدود 6 GHz فرکانس داره. البته این طور ضرب درست نیست ولی در کل میخوام بگم ضعیف هم نیست.نقل قول:
اینم لینک نوت بوک چک (چند تای اولی مخصوص دسک تاپ هستند) :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
لپتاپ سونی تا 1300000 برای بازی چی هست ؟ با گارانتی معتبر
این eb17fg کانفیگش خوبه اما cpu core i3 هست آیا i3 ضعیف نیست ؟
gt230 و gt325 تقریبا قدرت برابر دارن و از 5470 قویترنقل قول:
کارت gt325 به خودی خود با هیچ بازی مشکل نداره، اونی که شما شنیدی مربوط میشد به فناوری به کار رفته بنام optimus که متشکل از دو کارت اینتل و انویدیا هست (برای بهینه کردن مصرف باطری) و البته با خیلی از بازی ها مشکل داشت و خود من هم تقریبا ازش ناامید شده بودم
ولی با درایور جدید 257.21 انویدیا این مشکل رفع شده و از موقعی که درایور جدید رو نصب کردم هر بازی رو که نصب کردم اجرا شده( البته بازی های سنگین رو نمیشه با گرافیک خیلی بالا بازی کرد که اون هم با توجه به قدرت این رده کارت ها خیلی عادیه)
سوال بود در خدمتم
من pop forgaten sands و masseffect 2 رو با n61jq (ایسوس) بازی کردم و همه رو ، رو بهترین رزولوشن و بدون افت فریم با دیتیل های اجرا کرد
بازی Singularity
ساخت activision هست و گرافیک رونی داره.ترکیبی از fear,bioshock,cod 6 هست.
با رزولیشن 1280*800 و روی اخرین تنظیمات با فریمریت 60fps اجرا شد (البته موقع حرکت اهسته با sniper تا 52fps هم میشد)
بهتره که شاتگانش رو اپگرید کنین بعد راحت تر بازی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست و کله بکنید
و سایر امکانات رفاهی برای شما در نظر گرفته شده
[/COLOR]دوست عزیز شما از لب تاپت راضی هستی؟؟؟ منم میخوام msi بگیرم ولی از کیفیت ساختش میترسم بعد از یه مدتی کار دستم بده...مدل gx640 مد نظرم هست...نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه شما لب تاپت رو خریدی همراه باش موس مخصوص و کیف کوله هم دادند؟؟؟
راستش جاش اینجا نیست.نقل قول:
ولی کیفیت خوبی دارن.بهتره از مدل جدیداش که دوتا ساب بوفر هم زیرش دارن بخری ولی gx640 هم گزینه خوبیه.
موس رو دادن ولی اون زمان که من خریدم خبری از کیف نبود(جدیدا میدن).موسش عالیه(وزنه می خوره که سبک وسنگین بشه و یک دکمه داره که می تونی سرعتش رو موقع بازی عوض کنی و...)
[PHP]http://www.msi.com/index.php?func=prodpage2&maincat_no=135&cat2_no=27 1[/PHP]
دوستان من می خواستم بدونم assassins creed 1 روی win 7 64 bit نصب میشه؟مهمه لطفا جواب بدید! کسی خودش نصب کرده؟
بهنقل قول:
کجایی شما
گرفتی لپتاپتو بلخره؟
داداشت اومد
یکم از لپتاپت تو پستت بگو
دوستان من قصد خرید vaio F12GFX دارم که گرافیکش 330 انویدیاست . چنتا سوال دارم :
- تو تستهائی که انجام شده قدرت اجراش در چه حدی بوده ؟!
- این که میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید چه دلایلی داره ؟! پس این لپ تاپ های گیم ادیشن برا چین ؟! چند ساعت بازی کردن معقوله ؟!
- گرافیک 330 هم رده کدوم گرافیک ATI میشه ؟!
- الان بهترین گرافیک روی کدوم لپ تاپ سواره ؟! قیمتش ؟!
- بهترین گرافیک استفاده شده در محصولات vaio کدومه ؟!
ساب بوفر نه ساب ووفر:27:نقل قول:
دوستان کسی بازی روی HP DV6000 نست کرده ؟؟؟
اگه بازی روش تست کردید لطفا بگید چه بازی بود ؟؟؟!!!!
مطمئنا ati 5650 بهتره تو نوت بوك چك نيگا كن مقايسه كارتهاي گرافيك رو گذاشته خيلي باحالهنقل قول:کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
بچه ها كسي gta iv elc رو رو asus g73 تست كرده؟
چطور بوده؟
g73 یه گرافیک قول دارهنقل قول:
نترس عالی اجرا میکنه :31:
برو اینجا ببین چجوری تست میکنه
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
کسی gta 4 رو روی n61jq تست کرده؟ چجوری اجرا میشه؟ روی حالتهای مختلف گیر همین هستم میخام فردا دلو بزنم به دریا و بخرمش به عشق gta ........... کسی هم اگر با گرافیک ضعیفتر اجاش کرده کمک کنه ممنون
جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
اصلا نگران اجرای همچین بازیهایی نباشید...به راحتی روی EXTra Detail هم اجرا میکندش...نقل قول:
جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
دو بازی need for speed SHIFTو pes2010 روی حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا شدن
my notebook
lenovo y560
cpu 2800 i7
ram 4gig ddr3
graphic 5730 1 gig
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست 519) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....