از من نصیحت طرف سامسونگ نرید مصرف باتریشون افتضا هست فقط htc
از من نصیحت طرف سامسونگ نرید مصرف باتریشون افتضا هست فقط htc
خیلی از کسایی که اینجا پست میدن گوشی فعلیشون سامسونگه و از شما نظر نخاستن :27:نقل قول:
سلام...میخواستم ببینم این گوشی:
1-کیفیت دوربینش نسبت به S8000 چطوره؟
2- " و بلندی صداش " " " " ؟
3-تا جایی که شنیدم s8000 برای UnLock کردن میشه یه حرف مثلاS رو نوشت...آیا این گوشی این امکان رو داره؟
4-چند تا از قابلیت های جالب Omnia II بگید...
ممنون...زیاد
ای بابا اینقدر امروز و فردا میکنین که میترسم سال دیگه هم نیاد و این طرح تحول اقتصادی اجرا بشه اونوقت یه نوکیا 1100 هم نمیتونیم بخریم چه برسه به این گوشی!!!:31:نقل قول:
نقل قول:
همین که ویندوز موبایله 100 برتری حساب میشه
صفحه ی بزرگتری داره
هنوز نیومده که صداش تست بشه
كيفيت دوربين و صداش همون s8000 هست !! البتته تا نياد و تست نشه نميشه قطعي گفت . ولي بدون شك نميتونه كمتر باشه كيفيتشون .نقل قول:
اين تشخيص دست خط و بازكردن قفل رو هم داره .
و لي سوال 4 شما : اين گوشي قابليتهاي جالب زيادي داره . كه چنتا از قابليتهايي كه نسبت به s8000 داره ميشه به حافظه داخلي 16 گيگ - سيستم عامل wm6.5 - بيش از نيم اينچ ال سي دي بزرگتر اشاره كرد .
خلاصه جيگريه واسه خودش . من كه هنوز منتظرشم .:40:
توي ويديو هايي كه از اين گوشي ديدين . به نظرتون روي گوشي جاي انگشت ميمونه؟
100%............نقل قول:
سلام
بچه ها یه نفر تو mobilestan گوشی i8000 رو خریده
اینم لینکش
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1167453#post1167453
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی Verizon Wireless اعلام كرد كه گوشی Omnia II سامسونگ از دوم دسامبر در فروشگاههای آن موجود می شود . گوشی Omnia II دارای ویندوز موبایل 6.5 و منوی جدید Touchwize 2.0 است كه به یك صفحه نمایش لمسی 3.7 اینچ AMOLED با وضوح WVGA مجهز می باشد و از تكنولوژی "Swype" نیز پشتیبانی می كند و به كاربران امكان می دهد با استفاده از انگشت یا قلم با صفحه كلید مجازی QWERTY كار كنند .
از سایر ویژگی های این گوشی می توان به دوربین 5 مگاپیكسل با كانون ثابت ، فلش ، فیلمبرداری ، ویرایش عكس ، بلوتوث ، 8GB ، GPS ، Wi-Fi حافظه داخلی و محل كارت حافظه microSD تا 16GB اشاره كرد . Omnia II از طریق منوی سه بعدی Touchwiz 2.0 به نرم افزارهای شبكه اجتماعی دسترسی پیدا می كند . این گوشی با قرارداد جدید دو ساله Verizon و قیمت 200 دلار به فروش می رسد .
Copyright © 2006 - 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونيد جنس پشت گوشي چه جوريه ؟ مثل 5800 هست ؟كلا استحكام گوشي هاي سامسونگ خوبه ؟؟؟؟ اخه من تا حالا سامسونگ نداشتم ...
نقل قول:
جنس پشت گوشی دقیقا شبیه s8000 هست و از 5800 خیلی بهتره
استحکام گوشی های جدید سامسونگ عالیه و حتی یه نفر خریده میگه اثر انگشت خیلی کم روش میمونه:8:
به اين ادرس بريد و به اين بنچ مارك توجه كنيد . من خيلي مشتاق بودم اينو بخرم اما اين بنچ ماركو كه ديدم نا اميد شدم يكم...
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=85754&page=8
سرعت اين گوشي چه طوره (من نميتونم فيلم ببينم ) اگه ميشه يكي يه فيلم خوب از سرعت اينترفيس اين گوشي با حجم كم بزاره كه اونايي كه سرعت اينترنتشون كمه استفاده كنن.
مقایسه صفحه امنیا 2 با اچ دی 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر نور :
مقایسه دوربین ها :
Omnia 2
HD 2
ماکرو :
Omnia 2
HD 2
سلام
این گوشی مثل S8000 قابیت Task Manager رو داره؟
TnX
نقل قول:
اره داره برو لینک زیر رو ببین
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_omnia_ii-review-388p4.php
آقا تاپيكو خالي نكنين
همين امروزو فرداست كه اين
آرزو 2 بياد تو ايران
از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://gsm.ir/news_details.php?id=6420
بچه ها یه سر به اینجا بزنین
بهم الهام شده :31:نقل قول:
بله منم همین فکرو میکنم انگاری وین 6.5 کلا ایراد داشته تو ایران اون نسخه ای هم که رو تاچ پرو اینا ریخته میشده اون وین 6.5 اصلی نبوده .. واسه همینم i 8000 بر عککس hd 2 وارد بازار نشده تا مشکلش اول حل بشه بعد وارد بشه ...
یکی از دوستان که تو کشورهای عربی هستن و این گوشی رو دارن گفتن زمانی که وین 6.5 رو روش دوستانشون نصب کردن انتن دهیش مشکل دار شده و فعلا گوشیشون وین 6.1 هستش ... با این تفاسیر به احتمال قوی چون وین 6.5 روی این گوشی باید به صورت رایگان در اختیار مشتریان قرار بگیره مایکروتل و ... نیاوردن تا مشکلش حل بشه و هزینه اضافی از این بابت نکنن !
سامانه پاسخگوئی پارس ماکروتل زنگ زدم اینطور جواب دادند
شاید این جمعه بیاید
و اگه این جمعه نیاید:41:
بابا چرا اين قدر به اين دل بستيد من هم اولش طرف اين
گوشي بودم ولي الان با ورود HD2 ديگه واقعا بايد چشمها
را بست و ...
آخه همين بس نيست كه ويندوز هفت را ساپورت ميكنه...
بالاخره موضع شما کدومه؟........نقل قول:
H D 2 مشخصه ديگه
حالا شما اجازه بده وین 7 بیاد ان شالا که جفتشوننقل قول:
آخه همين بس نيست كه ويندوز هفت را ساپورت ميكنه
ساپورت میکنن :27:
آقا اين كه وين 7 رو ساپورت ميكنه از خودت گفتي يا منبع موثق داري ؟
با توجه به صفحه ی خازنی و مولتی تاچ بودنش و همینطور پردازنده ی قوی ترش گفتن.
ویندوز موبایل 7 روی صفحه های خازنی عمل میکنه.
عجب دیدگاهی شما داری!
حالا تا اون موقع که وین 7 میاد ،گوشیهای بهتری هم میاد، اون موقع همین HD2 هم میشه یه چیز معولی
آره عزيزم تا يكي دو سال ديگه هم صبر كنيم يه گوشيهايي مياد كه اينها به گرشون هم نميرسه ولي همه كه جيبشون اون قدر پر نيست كه هروقت يه هاي كلاس اومد بتونند بگيرننقل قول:
سامسونگ تا چند وقت دیگه سیستم عامل bada os رو درست میکنه که پوز وین موبایل و آندرود رو میماله به خاک
حالا ببین کی گفتم:46:
وین موبایلو شاید ولی آندورییدو به هیچ وجه !نقل قول:
سامسونگ تا چند وقت دیگه سیستم عامل bada os رو درست میکنه که پوز وین موبایل و آندرود رو میماله به خاک
حالا ببین کی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوایم برای خرید گوشی به این حرف شما عمل کنیم که هیچ وقت نباید گوشی بخریم !!!!نقل قول:
چون هر روز چیز جدیدتری و بهتری میاد.
در حال حاضر فکر میکنم (بخونید مطمئنم) که HD2 حرف اول رو میزنه. نه فقط به خاطر ساپورت ویندوز 7. چون برای من مهم نیست.
به خاطر کلی قابلیتی که داره.
امنیا 2 هم که اینقدر نمیاد تا به سرنوشت گوشی هایی مثل X1 و N97 دچار بشه...
HD2 دیرتر معرفی شد و الان 3 هفتس که تو بازاره ! :11:
برای بار 1000 .. این گوشی سخت افزارش شبیه امنیا پرو هستش ... یعنی 16 میلیون رنگ صفحه نمایشش ساپورت میکنه ...وین 7 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ... پس سامسونگ 16 میلیون واسه وین 7 گذاشته نه وین 6.5 که 65 هزار رنگو ساپورت میکنه ! ...
در ثانی ساپورت تاچ خازنی و مولتی تاچ توسط وین 7 چه ربطی داره به اینکه مقاومتی پیشرفته یا هر تاچیو ساپورت نکنه ! ... یعنی الان اگه ویندوز 6.5 تاچ خازنیو ساپورت میکنه دیگه مقاومتی هارو ساپورت نمیکنه ؟
ويندوز 7 رم بالاي 256 مگ ميخوات
HTC HD 2 448 MB RAM
اين يعني ساپورت ويندوز 7
نقل قول:
کی گفته چنین حرفیو ؟ منبع داری؟ ؟ از نظر رام هم هر دو مساوین 512 ...
حالا میبنید همین تاچ پرو 2 و دایموند 2 هم وین 7 رو ساپورت میکنه :31:
نقل قول:
حالا ميبينيم دوست من
دوا نکنید تا 5 روز دیگه این bada os میاد اونوقت میبینیم که آندروید هم نمیتونه به گردش برسه:10: