سلام.
یه جایی توی بازی هست که یه اقایی کنار یه هواپیما وایساده و مربوط به ماموریت های فرعیش هست، میگه باید 20 تاپر،10 red sage ، پنج تا هم Beaverfurs داشته باشم. خب من همه اینا رو دارم ولی هر وقت میخوام بهش بدم قبول نمیکنه!؟کسی اینجا رو رد کرده؟
Printable View
سلام.
یه جایی توی بازی هست که یه اقایی کنار یه هواپیما وایساده و مربوط به ماموریت های فرعیش هست، میگه باید 20 تاپر،10 red sage ، پنج تا هم Beaverfurs داشته باشم. خب من همه اینا رو دارم ولی هر وقت میخوام بهش بدم قبول نمیکنه!؟کسی اینجا رو رد کرده؟
کسانی که در پی نمودن مراحل بازی Red Dead Redemption به مشکل برخورده اند می توانند به راهنمای قدم به قدم مراحل((فارسی ))بازی در تاپیک راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها و یا به ادرس زیر
مراجعه کنند.:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307514&page=40
اینجوری بازی مسخره میشه...آدم باید خودش بازیرو تموم کنه!!!نقل قول:
راستی یک سوال کی تاحالا مسیر اصلی بازی رو رفته!؟
من که میرم شکار جنایت کار!!!:21:
منم ميرم شكار گوزن!نقل قول:
كلا من هنوز بازي رو تموم نكردم هي ميرم شكار و گنج يابي و از اين جور چيزا!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.
جوینده یابنده است من تاحالا 2 تا پیدا کردم...نقل قول:
یکیش توی مکزیک هست یکیشم توی راه بین مکزیک و اونشهره !
من بدون راهنما نقشه ها رو پیدا کردم. کار چندان سختی نیست. برای پیدا کردن محل گنج اصلا عجله نکنید. بزارید یه مدت طولانی از بازی بگذره تا چشمتون اغلب مناظر طبیعی بازی رو ببینه و ذهنتون اون ها رو به خاطر بسپاره. در ضمن نسبت به مناظر طبیعی اطراف بی تفاوت نباشید و خوب اون ها رو تماشا کنید. علاوه بر مناظر طبیعی به تمام نشانه هایی که در نقشه ها ( نقشه های گنج و نقشه ی اصلی بازی ) هم هست ( حتی اگه این نشانه ها و جزئیات بی اهمیت هم جلوه کنه ) ، توجه کنید.نقل قول:
منم ميرم شكار گوزن!
كلا من هنوز بازي رو تموم نكردم هي ميرم شكار و گنج يابي و از اين جور چيزا!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.
تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.
با این حرف موافقم...نقل قول:
تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.
هنوز مشخص نیست این بازی برای پی سی میاد یا نه؟
هیچ وقت مگر اینکه تبدیلش کنن...نقل قول:
معمولا Pro Evolution ورژن ایکس باکسش را سریع به پی سی تبدیل می کنن. برای این بازیه م احتمال داره تبدیل بشه؟
PES یک بازی فوتبال هست که همه نسخه هایش همزمان برای PC هم میادنقل قول:
حالا کاری به Port شدنش نداریم
این بازی also رو PC نداره و اگه هم داستان فاجعه بار GTA IV تکرار بشه فکر نکم تا بهار یا اوایل تابستان 90 خبری از Port باشه
این طور که در سایت راکستار گفته شده :نقل قول:
فعلا هیچ تصمیمی برای ریلیز نسخه PC وجود ندارد ولی ممکن است این تصمیم در اینده تغییر کند که در ان صورت ما به شما اطلاع میدهیم !
پس این امکان وجود داره که برای PC هم ریلیز بشه البته امیدوارم مثل GTA یک پورت ضعیف نباشه و برتری PC بر کنسول ها رو نشون بده !:5:
در این جمله آخر که شکی نیست . :13:نقل قول:
مثل اینکه باید امضام رو یکمی تغییر بدم و به جای X360 بنویسم PC .
البته همیشه راک استار گیم این حرف رو نوشته که مشتری جذب کنه و اگه فردا خوست تصمیمش رو تغییر بده ضایع نشه. در هر صورت فکر کنم پرت gta 4 رو هیچ کس (ازجمله راک استار) یادش نمی ره!!!!!نقل قول:
نقل قول:
فن بوی بازی ؟
به خدا زشته
یکم به تصمیم دیگران هم احترام بذارین.:41:
با کلی سختی بالاخره بازی رو چند وقت پیش تموم کردم ولی آخر بازی نزدیک بود گریه بشم
خیلی نامردی شد واقعا دنیای نامردیه:37: واقعا هم داستان و هم گیم پلی در ذهن و یاد
من خاطره ای شد درست مثل این فیلمهای سینمایی وسترن قدیم.
در ضمن اون دوستان pc باز لطف کنن در این تایپیکهای بازیهای کنسول اینقدر بحث الکی
راه ندازن که حدود 20 صفحه به درازا میکشه آخه من نمیدونم کسی که عشق بازی داره
چرا نمیره یک کنسول بخره و خیال خودشو برای همیشه راحت کنه واقعا از نظر بازی کردن
بیمه میشید تا اون جایی که نفس دارید بازی دارید و هیچ وقت هم تموم نمیشه.
داستان رو تموم کردی!؟نقل قول:
چطوری از اون همه لذت شرط بندی و شکار جنایتکار و ... گذشتی!؟
به نظر من ادامه دادن داستان بازی خیلی مزخرفه اونم وقتی که انتن ( مخابره کننده اخبار ) باشی!!!
نقل قول:
مگه میشه از جزئیات بازی گذشت تمام قسمتهای بازی رو مو به مو بررسی کردم از این
همه خلاقیت و نو آوری واقعا نهایت لذت رو بردم .:21:
Remember My Family رو هم رفتی؟نقل قول:
نکنه یه موقع جاش بندازین :11:
بحث بحث پورت بازیاس تف به روت راک استار
دیگه دوست ندارم
چی میشه از اول بازیو واسه پی سی بسازی بعد ما بریم کرک شده شو بخریم.حالشو ببریم.............هان
خداییش کنکور نبود من الان یه کنسول داشتم ..........نقل قول:
چرا نمیره یک کنسول بخره و خیال خودشو برای همیشه راحت کنه واقعا از نظر بازی کردن
بیمه میشید تا اون جایی که نفس دارید بازی دارید و هیچ وقت هم تموم نمیشه.
چیه اخه اول جوونی سدی به نام کنکور جلوت سبز میشه........؟
اونجا که دیگه آخرای بازیه اگر تمومش نکنیم که بازی تموم نمیشه چون بخشی از بازی هستش.:27:نقل قول:
سلام ...
میدونم سوالم یکم خنداره !
چطوری میتونم از قابلیت dead eye استفاده کنم ؟! همه ی دکمه ها رو فشار دادم ولی نشد که نشد ! :31:
( توی همون مرحله ای هستم که تازه وارد مکزیک شده و باید به اوون 3 تابطری شلیک کنم )
لطفا برای xbox توضیح بدید .
ممنون
کسانی که در پی نمودن مراحل بازی Red Dead Redemption به مشکل برخورده اند می توانند به راهنمای قدم به قدم مراحل((فارسی ))بازی در تاپیک راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها و یا به ادرس زیر
مراجعه کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307514&page=40]
برای فعال کردن Dead eye باید RS رو بزنی بعد هدف ها رو انتخاب کنینقل قول:
Dead Eye رو وقتی سوار اسبی نمیتونی استفاده کنی!!!
چرا!؟
سوار یا پیاده فرقی نمی کنه. در هر دو حالت میشه از DeadEye استفاده کرد.نقل قول:
Dead Eye رو وقتی سوار اسبی نمیتونی استفاده کنی!!!
چرا!؟
اقا ما هر روز میریم گیم اسپات این نمره بازی رو می بینیم دهنمون کف میکنه بعد پلتفرم ها رو می بینیم نا امید میشیم...
این pc باز ها تا کی باید منتظر باشن خبری در دسترس نیست ؟؟؟
حداقل بیاد مثل gta iv پورتش کنه...
سلام،
من چند مرحله پیش که دوئل کردن رو یاد میداد همین جوری رد کردم ولی الان با هرکی میخوام دوئل کنم نمیتونم دوستان کسی میتونه قدم به قدم بگه توی دوئل باید چطور عمل کرد؟!
ممنون:11:
این بازی واقعاً معتاد کننده است...
از زندگی ساقط میکنه آدم رو...
:40:
بازی اینقدر میشه با هاش سرگرم شد که بعضی وقتا به خاطر مینی گیم هاش بازی میکنم..
مخصوصا اون تاس بازی رو :دی
کسی تاحالا از چاقو اندازی پول در آورده!؟
خیلی فاضه...:دی
چه جورياست ؟نقل قول:
جزو ميني گيم ها كه نيست :18:
منظور شما پنج انگشته؟(Five Finger)نقل قول:
كه چاقو بين انگشت ميندازيم؟
اگه آره واقعا جالبه!:31:
کسی بلد نیست دوئل چطوریه؟!؟!نقل قول:
بچه ها این واسه ی pc نمیاد ؟
نهنقل قول:
البته حداقل فعلا نه
اگه هم port قرار بشه که بشه در اینده فکر کنم برای بعد از بهار 90 باشه
فک کنم اینجوری باشه که شما باید نقاط مهم بدن طرف رو هدف بگیرید تا اون خط شما پر تر از حرفتون بشه.نقل قول:
در آخر هم اون کسی که خطش پرتر باشه برنده ی دوئل میشه.
من به یه مشکل خوردم
من بازیم رو دیروز سیو کردم الان میبینم از خیلی قبل اومدم علتش چیه؟
شما دکمه استارت بزن آخرین گزینه فکر کنم درست یادم نیست باید گزینه Game باشهنقل قول:
در اون قسمت گزینه AUTO SAVE و تعداد سه SLOT وجود داره شما ببین توی کدوم SLOT
بازی رو سیو کردی بعدش لودش کن. :10:
آقا یکی این Dead Eye رو توضیح بده من که اصلاً نفهمیدم...
نقل قول:
RS رو فشار ميدي بعد با RB روي دشمن ها نشونه گذاري ميكني بعدش LT رو ميزني ...