به همه دوستان پيشنهاد مي كنم اگه adsl دارن بعد از وصل كردن گوشي به pc از يوتيوب استفاده كنن سرعت خيلي خوبي داره
Printable View
به همه دوستان پيشنهاد مي كنم اگه adsl دارن بعد از وصل كردن گوشي به pc از يوتيوب استفاده كنن سرعت خيلي خوبي داره
دوستان فكر می كنین قیمت دست دوم این گوشی حدودا چنده؟
سلام
تقریبا 1 هفته ای میشه این گوشی رو خریدم, و همون روز اول هم به نسخه 6.5 آپدیتش کردم, ولی نمی دونم چرا حتی وقتی که هیچ برنامه ای هم باز نیست باز هم رم گوشی تا 60 - 70 درصد پره, نمی دونید باید چه کار کنم؟
نقل قول:
سلام.
خیلی از برنامه ها هست که اگر در حال اجرا هم باشن تو تسک منیجر نشون داده نمیشن و خیلی برنامه ها هستن که به صورت استارت آپ بالا میان باید غیر فعالشون کنی(اگر بهشون احتیاجی نداری):11:
من 1 هفته بیشتر نیست که گوشی رو گرفتم و برنامه زیادی هم روش نصب نکرده ام. آخه چطور ممکنه؟
احتمالا مشکل از رام شماست؟ خودتون عوض کردین یا فروشنده؟؟:20:نقل قول:
آقا مثل اینکه یه نفر قیمت دسته دوم این گوشی رو پرسید؟؟ میشه جواب بدین منم میخوام؟؟:20:
خودم عوض کردم
و مطمئن هستم هیچ مشکلی هم نداره و مال خود سایت اصلی htc هم بود
ببخشید یوتیوب چیه؟؟؟نقل قول:
بچه ها من رفتم يه رم 8 برا گوشي گرفتم وقتي رم گذاشتم گوشي خيلي كند عمل مي كرد touchflu3d هم پريده بود رم پس دادم اما هنوز گوشي همينطوري مونده چيكارش كنم ؟ نحوه هارد ريست هم اگه ميشه بگيد
برو بچ هارد ريست كردم درست شد ولي هنوز با رم مشكل دارم رم چي بگيرم تا چند ساپورت ميكنه لطفا اطلاعات كامل درباره ي رم بديد
من همین امروز یه رم 8 گرفتم هیچ مشکلی هم نداره و سرعتش خوبهنقل قول:
رم toshiba اصل ژاپن بگیر
سلام
من هم می خوام رم 8 گیگ بگیرم سایت زیر اصلا معلوم نیست مارکش چیه
بگیرم؟
کد:http://oksell.ir/product_MICRO_SD_8_GB.html
toshiba بهترین مارک تو ایران
قیمت 8 گیگشم از 21 تومن تا 27 تومن متغیره
حئاستون باشه بهتون الکی گرون ندند
من گرفتم 21
ولی تا 27 هم بهم قیمت دادند
يوتيوب يه سايته كه از هر موضوعي كه بخواي ميتوني كليپ و فيلم تماشا كني در دياموند 2 قسمتي از منوي استارت به اين سايت اختصاص يافته كافيه روي گزينه youtube كليك كني و اونوقت به دنيايي تازه وارد شينقل قول:
دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!11111111نقل قول:
theme های touch flo 3d رو از کجا میشه دانلود کرد؟
نقل قول:
وای فای گوشی خیلی راحته
وای فای را باز میکنید
سرچ میکنید
اسم وای فای موجود را اد میکنید
در صورت داشتن پسورد اونو وارد میکنید
بعد فوری کانکت میشه
موقع کانکت در بالای گوشی نیز ایکونی شبیه دکل ظاهر میشه که نشان از انلاین بودنشه ...
به همین سادگی ....
نقل قول:
تو دانشگاه اینترنت وایرلس هست و بقیه گوشی ها استفاده میکنن ولی اچ تی سی این مدل اصلا نمیدونم چجوریه که وصل نمیشه
اگه پسورد رو از IT دانشگاه بگيريم حله؟ يعني ديالر يا چيز ديگه اي نميخواد.(برنامه ديالر نميخواد؟)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام.
نه به هیچ چیز دیگه ای نیاز ندارید و در محدوده ای که آنتن وایرلس دانشگاهتون قدرت فرستادن امواج رو داره شما میتونید استفاده کنید.:11:
دوستان سلام:
با راهنمایی های این تاپیک فارسی ساز 431 رو نصب کردم(416، 417 و 431 رو پیدا کردم). ولی هر چه می گردم کیبورد فارسی پیدا نمی کنم. اگه دوستان لطف کنند یه لینک بدو ممنون می شم.
با تشکر
دوستان پیام من چاپ نمی شه. شدیدا به کیبورد فارسی نیاز دارم
متشکرم
نقل قول:
سلام.
از اینجا دانلود کنید.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/97127850/d43dba51/spb_keyboard.html[/PHP]
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
دوستان سلام:
بهترین نرم افزار موبایل برای فرمت rmvb چی هستش؟
برای تشکر کردن از دکمه مخصوص اینکار استفاده کنیدنقل قول:
کور پلیر بهترینشهنقل قول:
در کل بهترین پلیر همون کور لپیر هست
که این فرمت رو نیز براحتی پخش میکنه .
نقل قول:
نه به هیچ چیز دیگه ای نیاز ندارید و در محدوده ای که آنتن وایرلس دانشگاهتون قدرت فرستادن امواج رو داره شما میتونید استفاده کنید
خب اينكه هركي از راه برسه ميتونه استفاده كنه.
نميدونم يكي از بچه ها دانشگاه اصفهان ميگفتد بايد يه چيزي از IT بگيريم
نقل قول:نقل قول:
سلام.
قربان شما مثل اینکه سوالتون رو فراموش کردید که چی بوده!!!!شما فرمودید اگر پسورد رو بگیریم حله؟ منم خدمتتون عرض کردم بله .:46::11:
دوستان سلام
من الان ویندوز 6.5 رو نصب کردم واقعا خیلی خوبه و تغییرات جالب و مفیدی روش انجام دادن حتما پیشنهاد میکنم شما هم نصب کنید..من که خیلی حال کردم..فقط الان برای این ویندوز چه فارسی سازی نصب کنم؟ اس ام ها رو نشون نمیده..ممنون .
قیمت این گوشی الان چنده ؟
دوستان لطفا معایب diamond2 رو بیان کنند.
آخرین قیمت بدون گارانتی 460نقل قول:
سلام ، من الان فارسی سازی که تو پست اول ویوا بود را ریختم ولی حروف بر عکس و به هم نمیچسبه
. مشکل چیه؟ ۱ فارسی ساز خوب معرفی کنین. ممنون. راستی بازی خوب واسه دایموند ۲ چی هست؟ دیکشنری فارسی هم بدین.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
برنامه فیلتر تماس میخوام. ۱کی ریختم نمیدونم چرا فیلتر نکرد.
بچهها من این فارسی سازو ریختم رو خود گوشی نه مموری . حالا چی کار کنم؟
چه جوری پاکش کنم؟ نه هارد ریست بلدم نه سافت ریست
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
شما ابتدا فیکسر فارسی ساز رو نصب کن یک سافت ریست کن اگر درست نشد باید پاک کنی .برای پاک کردن باید بری تو ستینگ سپس ریموو پروگرام و بعد اونجا برنامه رو پیدا کرده روش کلیک میکنی سپس کلید ریموو رو میزنی برنامه پاک میشه.اما چون فارسی سازها موقع پاک کردن باعث میشن سیستم ارور های متعددی بده باید هارد ریست بشه. برای هارد ریست هم 2 راه دارید :
1: برید تو قسمت ستینگ و سپس گزینه Clear Storage (البته شاید هم هارد ریست باشه)(من گوشی دایموند2 الان دستم نیست دقیقا" یادم نیست کدوم اصطلاح رو داره فردا شارژش میکنم دقیقش رو میگم) رو میزنید سپس از شما میخواد که اعداد 1 2 3 4 رو وارد کنید و سپس OK کنید.با اینکار گوشی هارد ریست میشه.
روش دوم اینه که( معمولا" زمانی که گوشی بالا نمیاد از این روش استفاده میشه) اول باطری رو در میارید سپس دکمه های زیاد کردن و کم کردن صدا رو با هم میگیرید سپس دگمه روشن کردن گوشی رو میزنید تا گوشی روشن بشه اما کلیدهای صدا رو نگه میدارید تا این نوشته رو ببینید رو صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دیدن این نوشته کلیدها رو رها میکنید و دکمه زیاد کردن صدا رو میزنید تا گوشی هارد ریست بشه.
برای سافت ریست هم قلم رو درمیارید درب پشت رو باز میکنید زیر جای قلم یک دکمه قرمز رنگ وجود داره اونو با قلم فشار میدید گوشی خاموش و روشن میشه.این حالت برای زمانیه که گوشی هنگ کرده و خاموش و روشن نمیشود.در حالت عادی با خاموش و روشن کردن گوشی سافت ریست میشه.:11:
نکته مهم: با هارد ریست کردن گوشی تمام اطلاعاتی که روی حافظه داخلی گوشی هست اعم از کانتکت ها و اس ام اس ها و..... پاک میشه.
ممنون دوست عزیز این فیکسر کجاست؟ میشه لینکشو بدی ؟ من فارسی ساز را در خود هارد گوشی ریختم و از ریموو پرگرم پاک نمیشه. یعنی فقط برنامههایی که تو ممری ریختم رو میشه پاک کرد. فارسی ساز تو پست اول ویوا را ریختم. شما تو ۱ پست ۱ فارسی ساز گذاشته بودین و گفته بودین اگه حروف بر عکس شد فیکسر را نصب کنم. ولی نمیدونم منظورتون از فیکسر کدوم برنامشه؟
نقل قول:
سلام.
شما وقتی فارسی ساز رو از حالت Rar باز میکنید(اون فارسی سازی که من لینک دادم رو)(تو همین تاپیک هم فکر میکنم یکی 2 بار لینک دادم ) یک فایل یک کیلو بایتی توش هست.اون فیکسر هست.بری نصب فارسی ساز اول عربیک 2 رو نصب کن بعد عربیک 1 یه ریست کن گوشی رو اگر دیدی فارسی رو جدا جدا یا برعکس نشون میده اونموقع فیکسر یا همون فایل یک کیلو بایتی رو نصب کن و یه ریست بکن .اینو تست کن ببین درست میشه یا نه اگر نشد بگو من در خدمتم.:11:
ممنون. راستی من چی کار کنم این فارسی ساز قبلی پاک شه؟ تو خود گوشی ریختم نه مموری. تو قسمت ریموو پرگرم هم فقط برنامههای مموری رو میشه ریموو کرد.
خوب فایل قبلی پاک شد. هارد ریست کردم از طریق کلر استرج
آقا ممنون درست شد. فقط این تقویم عربی شد. میخوام انگلیسی باشه. چی کار کنم؟
سلام دوستان خریداره دیاموند2 هستم !! اگه فروشنده این یا پست بدین یا پی ام!!