آقا دستت درد نکنه.من نا امید شده بودم اما راه حل شما مشکلمو برطرف کرد.چیز عجیبی بود و راه حل عجیب تر اما کارآمدی بود.نقل قول:
از بقیه اساتید محترم هم بابت راه حل هاشون متشکرم
Printable View
آقا دستت درد نکنه.من نا امید شده بودم اما راه حل شما مشکلمو برطرف کرد.چیز عجیبی بود و راه حل عجیب تر اما کارآمدی بود.نقل قول:
از بقیه اساتید محترم هم بابت راه حل هاشون متشکرم
ممکنه با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک حل بشهنقل قول:
من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم زبانش نمیدونم ماله کجاهست.یعنی انگلیسی نیست.
ایا ماله شما انگلیسی هست؟؟؟
اگه انگلیسی هست میشه پیدا کنید از پوشتون و اپ کنید و برام بزارید تا دانلود کنم؟؟؟؟
ممنون میشم.
دیگه دارم روانی میشم! آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم رو از سایت Nvidia دانلود کردم نصب که شد نه تنها مشکلم حل نشد بلکه بیشترم شد!!نقل قول:
نمیدونم سیستمم چش شده! تو street fighter با driver جدید benchmark گرفتم دیدم سرعتش شده 30FPs!!!
وقتی درایور قدیمی رو نصب کردم رسید به 101FPS!!!
ولی بازم تو call of quarez کند کند بود سیستم مورد نیاز این بازی خیلی کمتر از سیستم منه به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
شما قسمت تنظیم گرافیک یه گزینه بنام بالانس هست بزن.
منم این مشکل رو داشتم با این کار درست شد.
هم رو balance گذاشتم هم روی best performance ولی فرقی نکرد!نقل قول:
شما ویندوزت چیه؟؟نقل قول:
اگه سون یا ویستا داری توصیه میکنم xp استفاده کنی برای این بازی
چون این بازی برای منم روی سون افت فریم داشت حتی تو منوی بازی
انگار یه باگه
Q9400
4870آHD
Ram 4 G
شاید حق با شما باشه ممنون دوست من باید چک کنم!نقل قول:
سلام
من این بازی رو امروز گرفتم. واقعا بازیه زیباییه و گیم پلی خیلی خوبی داره. تا اینجا هم من سه مرحله رفتم جلو. گرافیکش هم که دیگه نگو من دارم با بالاترین جزئیات و رزولیشین بازی می کنم که در این حالت بسیار لذت بخشه. بازی رو به همه توصیه می کنم.
من شماره ي يك رو هم همين الان تموم كردم .
بعضي جاها بازيباز رو در موقعيت هايي قرار ميداد كه در هيچ بازيه ديگه اي من نديده بودم . در ضمن من بيشتر به خاطر تاميس و ماريسا بازي رو گرفتم كه همون اول كشته شدند!!
در كل من به Call fo Juarez: Bound in Blood به همراه نسخه ي يكش 9.5 دادم كه رفت پيش عناويني مثل COD4 و Mass Effect 2 .
راستي كاربر عزيز p30worldapm هم شش روز پيش سوالاتي در مورد هر دو نسخه كرده بودن كه من اونهايي كه ميدونم ميگم شايد به درد ديگران هم بخوره .
محتوای مخفی: جواب سوالات
بازی رو یه بار دیگه روی very hard تموم کردم.
محتوای مخفی: spoil!!
من یه جایی گیر کردم.یارو دختره رو گرفته بود و دختره فرار کرد رفت تو کلیسا.ما رفتیم دنبالش داداش کوچیکه پرید تو کلیسا و در بسته شد.من و Ray موندیم بیرون.می خوام برم تو کلیسا اما راهی نیست.در هم باز نمیشه.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو نزدیک Ray وایسا 1 نگاه به دور و بر و بالای سرت بنداز.نقل قول:
قکر کنم اینجا باید با طنابت 1 جایی رو میگرقتی میرفتی بالا.
احتمالا بالای سرت بود.
اینجاست که ساسی میگه بزن زنگو....!!!! یه زنگ بزرگ داره اون بالا با اسلحه شلیک کن بهش زنگ کلیساست که میفته رو سر کورنل
حداقل سيستم برا اين بازي رو كسي مي دونه؟
1 گیگ رم روی xp / 2 گیگ روی ویستا Ram:
CPU: intel pentium 4 3.2 hz Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500
VGA: Graphics card with 256 MB RAM, compatible with DirectX 10.0 or DirectX 9.0c with Shader Model 3.0 - supported cards: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650 - 1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870
4 GB of disk space
ببخشید این جواب سوال من بود؟من یکی دوبار به اون زنگه از روی عصبانیت که نمی تونم راهی رو پیدا کنم،شلیک کردم اما خبری نشد(حتی از روی عصبانیت هرچی کلاغ و کفتر مفتر بود رو هوا زدم.آخه دو روزه بد جور این قسمت معطلم کرده).حالا باز هم میرم شلیک می کنم.نقل قول:
اینجایی که شما میگی اصلآ اینجوری اتفاق نمیوفته . دختره و ویلیام میرن تو کلیسا اون دو تا دنبالشون میرن تو کلیسا در هم باز هست !!!!!! بعد در کلیسا بسته میشه کلی آدم پشت در منتظر هستن که ری و توماس همشون میکشن و یه دفعه اون یارو مکزیکیه میاد دوست دخترش رو میگیره و باب آشنایی با 3 داداش میزاره ...
البته حال توماس گرفته میشه چون فکر کنم تو یه نگاه عاشق شده بود:20:
من شماره قبلی این بازی را ندیده بودم ولی از این قسمت جدیدش خیلی خوشم اومد...
خیلی وقت بود که توی این سبک بازی نکرده بودم بعد از چند تا بازی استراتژی و اکشن این بازی خیلی چسبید...
البته یه جاهایی سخت میشد ولی در کل بازی روان و داستانی خیلی خوبی داشت...
دوستمون درست میگه در کلیسا بسته نمیشه زمانی که میرید تو بسته میشه این مال اول بازیه اونجا که باید کلیسا رو خراب کنی ماله وسطای بازیه که باید ستون ها رو هم با مسلسل خراب کنی بعد ناوس رو بزنی
سلام
می گم دوستان آیا این طبیعیه که برای هر بار دوئل کردن باید از بازی خارج بشم و دوباره وارد شم تا بشه یارو رو کشت. چون همون بار اول هرچی میزنم نمیمیره و با یه بار خارج شدن و وارد شدن همه چی تو همون باره اول حله. فکر کنم این یه باگه نمی دونم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن؟
واالله من به این مشکل بر نخوردم . از اول که بازی رو نصب کردم فقط مشکل صدا داشتم که با راهنمایی دوستان حل شد
ما دختره و اون یارو رو سه نفری دنبال کردیم.رسیدم دم در کلیسا.داداش کوچیکه عین روح از در بسته رفت داخل و الآن تو کلیسا فقط داداش کوچیکه هست و دختره.Ray هم ایستاده دم در به من با غضب نگاه می کنه.نقل قول:
الآن در بسته است و هیچ کاری نمی تونم بکنم.دو سه روزه علافم
راستی اینطور که شما میگی قضیه زنگ کلیسا که یکی بالاتر گفت سر کاری بود؟درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس هم مشخصه که Ray دم در ایستاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ کلیسا خیلی جلوتر هست . شما یه کاری کن دوباره لود کن حتمآ درست میشه !!
من دوباره بازي رو رفتم و اونطوري كه يادم مونده چند نفر ميومدن كه بعد از كشتن اونها ميان پرده پخش ميشد ، شايد يك باگ باشه . اين زنگ هم در مراحل بالاتر بايد ازش استفاده كني نه اينجا .
یعنی احتمال داره یک کاری رو نکرده باشمو برم به مرحله بعد؟من هروقت طناب رو انتخاب می کنم در این صحنه،به یه جای خیلی دورتر(جایی که قبلاً از اون گذر کردم)اشاره میکنه توعکس معلومه و وقتی میرم به اون سمت Ray سر و صداش در می آد که نامردی نکن منو تنها نذار و ...احتمالاً مرحله قبل کاری رو انجام ندادمنقل قول:
البته یه چیزی من با ری رفتم شاید با توماس میری حالتش فرق میکنه !!! ولی آخه کلآ اگر با ری بری یا توماس قصه فرقی نمیکنه فقط تو بعضی جاها مثلآ چون توماس میتونه بپره یا طناب بندازه نوع بازی یه ذره فرق میکنه ...نقل قول:
ولی من با ری رفتم توماس دنبال من اومد جایه دیگه ای نرفت.
کاره خاصی هم قبلش نکردم یه دوئل کرد بعد رفتن تو یه محوطه باز که دو نفر دختره رو گرفته بودن سمت اونا تیراندازی کردن بعد دختره در رفت این 3 تا هم دنبالش رفتن تو کلیسا
این طور که شواهد حاکیه به احتمال خیلی زیاد bug زده
اره بازیت باگیده
وااااااای دوستان چه اتمام زیبایی داشت:40:!!!
بیچاره داش کوچیکه دلم سوخت!!!!اخرش قربانی شد ولی باعث شد دو تا داداش دیگه راهشو ادامه بدن
ری هم از دختره دل کند با اینکه از صمیم قلب دوسش داشت!واقعا رومانتیک بود!!!!:wub::20:
ای بابا آقا آخرشو تعریف نکن دیگه بی مزه میشه :31:.منکه اون آخرشو نخوندم همونجا که گفتی رومانتیک بودنقل قول:
من یه بار از سیو قبلیم اومدم در کلیسا باز بود و رفتم داخلش و مشکلش حل شد.
متشکرم از همه شما اساتید که برای این مشکل من وقت گذاشتید.
دوستان بعد از اتمام بازی میشه بازم بازی کرد؟من یه اسنایپر دیدم در حسرتشم.
ميتوني Chapter رو Restart كني فقط الان بدون كدوم Chapter ديديش .نقل قول:
سلام بچها من بازی رو نصب کردم ولی صدا نداره کسی می تونه مشکل منو حل کنه
پست اولنقل قول:
قسمت ویرایش اول.
نقل قول:
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
همین کار رو انجام دادم ولی حل نشد
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل افت فریم پیدا نکرده؟؟ من سیستمم بالاتر از سیستم پیشنهادی بازی ولی افت فریم دارم!!
کسی لینک کرک razor رو نداره شاید مشکل از کرک باشه!
متاسفانه راه حلي كه در پست اول گذاشته شده تنها راه حل نيست من خودم صرفا چون با اين ترفند اين مشكل رو برطرف كردم فكر كردم براي همه بايد همينطوري باشه در صفحات قبل دوستاني كه مشكل فقدان صدا رو داشتن با روش هاي مختلفي مشكلشون رو حل كردند. من از دوستان يك خواهش دارم كساني كه مشكل صدا رو براي خودشون حل كردند راه حل رو بگن تا يه جا جمع كنم و بذارم پست اول تا دوستاني كه بعدها اين بازي رو انجام ميدن و مشكل صدا دارند مراجعه كنند و ديگه علاف نشن. ممنونم
یه نکته مسخره!! هر وقت به اینترنت با dial up وصلم بازی راحت و روون اجرا میشه!!بعد از قطع شدن چند دقیقه بعد دوباره افت فریم پیدا میکنه!
واقعا بازی باحالیه من دارم بازی می کنم حرف نداره البته بگم که روی بعضی از pcها مشکل صدا داره و رو بعضی دیگه تنظمیات گرافیکی بازی save نمیشه!
من هنوز این بازی رو نصب نکردم!!
برای همین این سوال میکنم!!
تنظیمات گرافیکی بازی چطوریه؟
مثل Prototype هست یا مثل Bionic Commando ؟
آخه Prototype رو میشد رو کمترین یا بالاترین گرافیک تنظیم کرد اما Bionic Commando رو نمیشد!!
حالا این بازی مثل کدومشونه؟؟؟