دوستان من مشکل هارد ساتا رو با این روش حل کردم کسی راه حلی برای هارد های ide نداره
(هاردهای ide هم از طریق هایپر ترمینال کنترل مشن؟ پین های rx-txاون کجاست؟)
Printable View
دوستان من مشکل هارد ساتا رو با این روش حل کردم کسی راه حلی برای هارد های ide نداره
(هاردهای ide هم از طریق هایپر ترمینال کنترل مشن؟ پین های rx-txاون کجاست؟)
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم تا حالا دو تا هارد ide دیدم که همینطوری شدن و دیتکت نمیشن ولی متاسفانه از روش احیای اونها بی اطلاع هستم.
اگه کسی میدونه بگه
سلام و تشکر از همه. من وقتی کابل رو وصل می کنم از من درایور می خواد و با درایورهای خود ویندوز شناسائی نمیشه. به نظر شما درایور این کابلو از کجا بگیرم؟
آقا یکی به داد ما برسه. من تا مرحله نصب هارد رفتم. ولی بعد از زدن ctrl+z دیگه هیچ پیغامی نمیآید. کسی چیزی کاری بلده به ما بگه یه خاکی تو سرمون بریزیم؟؟؟
اعصابم خورددددهههههههههههههههههه هه.......... نمی دونم چرا نمی بینه
با این تستی که گفتین هم بوردم جواب میده تو تست. چی کار کنم؟؟؟
مشکل قبلی حل شد. حالا وقتی دور موتور هاردو می بریم به حالت عادی و بعد از اجرای دستور N1 و آمدن دوباره خط فرمان و خاموش و روشن کردن هارد قبل از دادن دستور اصلی دوباره ارور LED-000000000CCFaddr:0024A051 رو میده. تورو خدا یکی به داد ما برسه. اطلاعات این هارد خیلی مهمه.
استاد همه چی خوب پیش میره ولی بعد از روشن خاموش کردن دیگه ارور میده. همون ارور اعداد که تو فایل نوشته. به نظرت چی کار کنم؟نقل قول:
علی آقا ممنون از راهنمائیت ولی بازم فرقی نکرد کابل ارت رو وصل کردم. ولی بعد از خاموش روشن کردن هارد ارور میده.
در ضمن اگه اصلا موتور رو خاموش نکنم هیچی قبول نمی کنه. یعنی خط فرمان نمی آید اصلا.
و هارد تو این وضعیت اصلا دیتکت نمیشه نه اینکه lba=0 باشه....
منظورتون از خاموش روشن کردن همون مرحله ی کشیدن کابله که باید قبلش دقت کنین وقتی اون کارتو میکشین بیرون، اتصال برد برقرار بشه و اینکه موقع کشیدن کابل برق اتصالاتتون قطع نشه.نقل قول:
خلاصه بیشتر تلاش کنین نتیجه میگیرین:46:
نشدم یه پخ بده کمکت میکنم.:10:
نشد که نشد. همه جوره امتحان کردم نمی دونم شاید چیزی مشکل داره این وسط وگرنه روال کارو که درست پیش میرم.. نمیشه وقتی دور موتور هارو پائینه دستور رو بهش بدیم؟؟ کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟ راه دیگه ای هست به نظرتون ؟
باتری رو یک لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم. این سری ارور led00000 رو نداد. ولی بعد از اجرای دستور m2,2,,,,, پعد از 15 ثانیه یپغام خطا میده. user partiotion fomat failed .. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه...
:40::40::40:سلام:40::40::40:
:40::40::40:ایول ایوله ایول.......!:40::40::40:
درود بر همگی برو چه های گل و بلبل p30world
بعد از کلی درد سر برای تهیه مدار و گرفتاری بلاخره منم تونستم با استفاده از مطالب مفید این پست هاردم رو زنده کنم
و دوباره زنده شدم .
در شهرما که کلا همچی تعطیله و اصلا نه خود مدار گیر میاد نه قطعات .
مرسی . مرسی . واقعا ممنونم
مخصوصا از
:40:MJHAMED:40: &:40: SHAHIN-55:40:غزیز
همین کارها و همین محبتها هستند که باعث می شوند دنیا قشنگتر به نظر بیاد .
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: لعنت بر مکستور :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
پیغامتو چک کن.نقل قول:
از بچه ها کسی بورد هارد seagate نداره فروشی؟ هارد من تمامی مراحل رو درست انجام میده ولی تو فرمت آخری گیر میکنه. هر دو راه فرمت رو هم رفتم و فرقی نداشته. اگه کسی هاردشو میفروشه به من خبر بده. اطلاعات این هارد خیلی حیاتیه. ممنونم از همه دوستانی که به من کمک کردند. هرچند هنوز من جواب نگرفتم.... اگه کسی راه حل دیگه ای هم به ذهنش میرسه بگه من دعاش کنم.. ممنونم
سلامنقل قول:
شما اگه بورد رو هم عوض کنید مشکلتان حل نمیشه
اگه هنوز موتور هارد کار میکنه احتیاجی به عوض کردن بورد نخواهید داشت.
من فکر میکنم یکی از مراحل رو به دقت عمل نمیکنید.
چون اگه کاملاً اتصال بورد و موتور توسط کارت ویزیت قطع شده باشه این ارور رو نخواهید دید.
حالا یا پیچ اشتباهی رو انتخاب کردید و یا کارت رو درست قرار ندادید.
یه بار دیگه از اول همه مراحل رو چک کن ایشاالله که درست میشه.
ممنون از راهنمائیت. عزیز من توی مرحله آخر مشکل دارم یعنی جایی که دستور m0,2,2,,,, رو می زنی. در اون مرحله که بورد به موتور اتصال داره. برای آخرین فرمته که گیر میکنه. حداقل 30 بار هم امتحان کردم. حتی خواستم با دستور مربوط به lba0 کل هارد فرمت بشه که بعدا بازیابی اش کنم ولی بازم نشد. الان هارد من دیتکت میشه ولی وقتی ویندوز با وقفه بالا می اید (وقتی هارد معیوب slave باشه) دیگه هارد از حالت دیتکت خارج میشه. و اگه ریست هم بکنی می بینی که دیگه توی ست آپ هم دیتکت نشده و سیستم رو خاموش کنی و چند دقیقه بعد روشن کنی دوباره دیتکت میشه. در ضمن من با سی دی بوتیبل هم مراحل آپدیت رو انجام دادم ولی بازم هیچ فرقی نکرد. حالا می خواستم با تعویض بورد تست کنم ببینم جواب میده یا نه. با چند تا از دوستان ازجمله 125 هم که صحبت کردم همین نظرو داشتن. حالا اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش میرسه لطف کنه و بگه.نقل قول:
بچه ها هارد من دیتکت شد. ولی هیچ کدوم از پارتیشنها نیست!!!! با استفاده از چند تا برنامه بازیابی پارتیشن ها درایوهامو تا F می بینه ولی بعدش انگار میرسه به badsector و هنگ می کنه. یا چیزهای مختلف تست کردم انگار از سکتورهای 20% اولیه به بعد هارد من قاط زده. به نظرتون کاریش میشه کرد؟ rebiuld partion table کنم اطلاعات می پره کاملا درسته؟؟؟ کسی نظری نداره؟
سلامنقل قول:
این جور که معلومه هارد شما مشکل زیاد داشته
بالاخره چی کار کردی که جواب داد؟
شما اول partition magic رو نصب کن یه گزینه undo delete partition داره شاید برای شما جواب بده.
برای رکاوری من قبلاً از ترکیب magic recovery و handy recovery استفاده کردم نتیجه خوبی گرفتم ولی بسته به حجم پارتیشن ممکن است خیلی طول بکشه شاید 10 ساعت!
حالا چه فرمت کنید چه پارتیشن جدید بسازید تا وقتی که اطلاعات جدیدی روی قبلی ها نریزید،اطلاعات قابل بازبافت هستند.
دوستان من بالاخره چیکار کنم آخه؟!
کسی نیست کمکم کنه
کل تبریز رو زیر و رو کردم.
قطعات موجوده ولی برد نیست....
فقط شرکت های انبوه ساز درستش میکنن که تعدادش بالای 300 تا باید باشه
کسی از دوستان نیست که یکی از مدارها برام پست کنه؟
یا میخرم ازش و یا اگه بخواد برمیگردونم به خودش....
ای بابا!!!
اینم مشکل منه:
لطفا همه پستها رو بخونید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352224
ممنون:11:
با سلام به دوستان
هارد من maxtor STM3500320AS است.
من تمام مراحل را انجام دادم بدون پیغام خطا.حتی مرحله G-list Erase را هم انجام دادم ولی باز هم هارد دیتکت نمیشود.لطفا راهنمایی کنید
اینها رو که فرمودین می دونم. پارتیشن مجیک جواب نداد. با acronis تا درایو اف رو برگردوندم که بعد میرسه به بدسکتور که تا آخر هارد بد سکتور داره. در ضمن اصل هارد درایوهای جی و اچ هست با حجم 350 گیگ...نقل قول:
یعنی اصل هاردم پریده. با نرم افزارهای تعمیری پارتیشن تیبل هم تست کردم. نرم افزار خوب خفن چی سراغ دارین؟؟؟؟
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز پستهای شما را خواندم
1- مشکل شما آنطور که توضیح دادید از بحث این تاپیک خارج است.قبول دارم که مطالعه 51 صفحه کار مشکلی است ولی در همان صفحات اول متوجه میشوید این تاپیک مربوط به رفع 2 نوع مشکل در یکسری از هاردهای مکستور یا سیگیت است که مربوط به باگ در فیرمویر میباشد و به دو صورت 1-عدم دیتیکت هارد دیسک و 2-صفر نشان دادن ظرفیت هارد دیسک میباشد.بنابراین ساخت مدار و ... کمکی به شما نمیکند.
2- اگر اطلاعات برای شما اهمیت ندارد ، در صورت وجود گارانتی ، چنین هاردهایی معمولا با یک هارد نو از جانب گارانتی کننده تعویض میشود.
3- اگر اطلاعات برای شما اهمیت دارد و نیاز به ریکاوری دارید این خدمات توسط شرکتهای مربوطه با بهایی معمولا بیش از قیمت هارد نو و تا چند برابر آن انجام میشود .مگر اطلاعات مشکل شرعی داشته باشد یا هزینه آن برای شما اهمیت داشته باشد.
4- در صورتیکه هنوز مصصم به تهیه مدار هستید (برای آزمایش و تجربه) باید خدمتتان عرض کنم همانگونه که در صفحات نخستین اشاره شده کلا 2 نوع مدار موجود است 1-تبدیل rs232-ttl و 2-تبدیل usb-ttl.نوع اول را میتوانید خودتان بسازید در اینترنت آماده آنرا دیده ام ولی لااقل در تهران آماده آن موجود نیست.قطعات آن هم جمعا 1500 تومان هزینه ندارد و در مورد برد دوست عزیز اینجا هم آماده آن موجود نمیباشد در صورت لزوم سفارش ساخت آنرا میدهندکه در مورد بسیار ساده ای مانند این معمولا اینکار انجام نمیشود و بهترین گزینه استفاده از stripboard است.از این شماتیک استفاده فرمایید
نوع دوم هم در 2 نوع 8000 و 12500 تومانی موجود است که شرح آن داده شده.در صورت تمایل میتوانید از شرکت سازنده تهیه فرمایید که احتمالا ارسال پستی هم دارند.ولی همانگونه که عرض کردم به نظر اینجانب این بردها کمکی به حل مشکل شما نخواهند کرد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4211350&postcount=462
5- با توجه به اینکه فیرمویر جدیدی برای هارد شما موجود نیست تا تست کنیم ببینیم مشکل با آپدیت فیرمویر حل میشود یا نه ، اینجانب احتمال خرابی partition table به احتمال زیاد در اثر badsector یا خرابی های مشابه را میدهم که باید دست به دامن برنامه های ریکاوری شوید.اینکار را شروع بفرمایید.دوستان با اطلاع و متخصص حتما کمک خواهند کرد.
موفق باشید
واقعا من از دوستمون ممنونم که جواب به این کاملی و خوبی رو دادند. کمتر توی فروم از این پاسخها دیدم........... من به شخصه از دوستمون اسمارتی تشکر می کنم...
بچه ها هارد من با یه نرم افزار درست کردن پارتیشن تیبل 2 روزه داره کار می کنه و تو ساعت مونده نوشته 210 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظرتون نرم افزاره اسگله؟؟؟
چی شد آقا؟نقل قول:
درست شد یا نه؟
سلام. نه درست نشد. هارد من حدود 120 گیگ اول رو مشناسه و بقیه هارد تبدیل به بدسکتور شده. نمی دونم چرا این بلا سرش اومده. با نرم افزارهاری درست کردن پارتیشن تیبل هم زیاد ور رفتم. ولی درست نشده. به نظرتون راه دیگه ای میرسه؟
به نظر من همه هارد رو فرمت کن بعد با نرم افزار های رکاوری اطلاعات رو تا جایی که امکان داره برگردون.نقل قول:
ممنون دوست عزیز. ولی هارد فرمت نمیشه. و پیغام خطا میده... داغون شده. دیگه کم کم ناامید دارم میشم...
آقا من خود مدار rs232 to TTL را مي خوام. همراه سيم و اتصالات لطفا يه نفر سايتي براي خريد بزاره يا اگه خودش مي تونه درست كنه قيمت و هزينه پست رو برام بنويسه. please
سلام دوستان ! یه هارد مکستور من هم همین بلا سرش اومده ! یه ماهی میشه که مثل خر تو گل مونده بودم ! تو شهر خودمون یجا فقط گفت میتونه درستش کنه که 250.000 میگرفت !!!!!
از قضا خدا من رو رسوند اینجا ! فردا دارم میرم تهران (خدا رو شکر که باید بیام) برد رو میگیرم ! انشاالله که جواب بده ...
سلام.
من مدار رو با هزار و خوردهای مصیبت دادم درستش کردند.
ولی مثل اینکه مشکل داره
چون در هر حالت در Hyper تایپ میکنه
قابلیت Local Echo چطور باید غیر فعال شه؟!؟؟!
با سلام در مدار usb آماده به غیر از rxو tx باید برق مدار هم وصل کنیم یعنی روی برد!!! ضمنا بغل محل اتصال این دو پرت روی هارد من یک جامپر هست اونو درارم؟باتشکر
سلامنقل قول:
شما فقط rx و TX رو وصل کن جامپر هم در بیار.
OFFTOPIC:از صدقه سر سیگیت چه بر و بیایی تو این تاپیک شده:31:
سلامنقل قول:
شما برو به مسیر زیر
file>properties>settings>ASCII setup
بعد باید تیک کنار echo typed characters locally رو برداری.
اگه درست شد که هیچی مگر نه بهتره بری سراغ مدار جدید که بهت گفتم یا اینکه آماده بگیری.
چون مثل اینکه مدار ناقص هست
ميدونيد من خرم آبادم ايتجا چند جا بردمش همه ميگفتن بايستي بره گارانتي يكيم كه خيلي ادعاش ميشه و مشتريش بالا ست ضمنا آشنا ست!!!!! يه شب گرفتش گفت ضربه خورده حتما!!!!!! تا حالا 4 -5 تا آوردن همه ضربه خورده بودن!!!!! همه رو گفتيم بدن گارانتى!!!.
واسه خود من درست شدن هارد الويت دوم بود و اطلاعات 6 سالش!!!! در در جه اول!!! تلفن زدم به نمايندگي ديجيتال زنگ زدم يه بابايي بود ميگفت من 40 تومن ميگيرم درستش ميكنم!
خلاصه به بركت حضور آقاي حامد در اين فروم و با يه 12 تومني خرج (خريد وپست) الان هاردم زنده است منم خوشحالم!!!! وممنون از اين اطلاعاتي كه حامد جان جمع آوري ودر اختيار ما گذاشتن!
زحمات شما در قالب كلمه تشكر تنها نميگنجد(اينم ادبي گفتم)
آقا تهرون اومدن من کنسل شد بدبختانه :41: تو یزد هرچی گشتم برد آمادشو پیدا نکردم ! بدبختانه خوردیم به تعطیلی :41: شبی رفتم هرچی قطعه مطعه بوود خریدم ! یکی لطف کنه و یه نقشه برد تست شده رو قرار بده من بسازمش :42:
به خدا دارم دیوونه میشم ! PLZ PLZ pLZ به داد من برسید
و من الله التوفیق
سلامنقل قول:
یه سر به پست این رفیقمون بزن
ایشاالله که درست میشه غصه نخور:10:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4211350&postcount=462
با مشقات فراوان بعد از چند ساعت و اندی برد تکمیل شد ! الان چند تا سوال برام پیش اومده ! اولا وقتی این ماسماسک رو وصل میکنیم ! هیچ عرری ! اورری ! وقی ووقی ! چیزی نمیکنه که آی هوار divace جدید یافتم و از این برنامه ها ؟؟؟
دویما ! من وقتی تو هایپر تست میکنم ! جفنگیات بهم تحویل میده !!! قبل از اتصال دوتا سیم به هم هیچی تایپ نمیککنه ! ولی وقتی میزنم به هم با دلای 7-8 ثانیه ای یه سری کاراکتر های مجهول الهویه نشون میده ! که تقریبا هیچ ربطی به کاراکتری که من تایپ میکنم نداره ! (حالا این یعنی چی ؟ یعنی برد ما درسته یا وضوش باطله ؟)
فکر نکنم شبی کسی قد من بیکار باشه بشینه پای تعمیر هارد D: منتظر جواب هستم
و من الله التوفیق ...
کدوم مدار رو ساختی؟نقل قول:
ولی معلومه که پشت کارت خوبه مخصوصاً تو هویه کاری :31:
باطری براش گذاشتی دیگه نه؟
ببینم میتونی تا صبح درستش کنی یا نه
همین مداری که شماتیکشو گذاشتید شما ! فکر نمیکردم 3 نصفه شب کسی جوابمو بده :31: :11:نقل قول:
البته امکانات زیاد نبود ! اسید نداشتم و الا بردشو چاپی !!! میزدم که مطمئن تر باشه ! هویه ای ام که خونه دارم 60 واته با نوکی در حد کله ی آدمیزاد ! حال نداشتم برم مغازه ! اونجا امکانات فنی مناسب تر بود (مثلا تعمیرکار موبایل ام)
حالا من نفهمیدم ! با این شرایطی که گفتم ! برد من سالم هست یا نه ؟