دسوتان
ميشه بگيد از اين گوشي راضي هستيد يا نه؟مزايا و معايبش چيه؟
قيمتش چنده الان؟
Printable View
دسوتان
ميشه بگيد از اين گوشي راضي هستيد يا نه؟مزايا و معايبش چيه؟
قيمتش چنده الان؟
سلام
ببخشید ، می خواستم بدونم بازی های با شتاب سنج برای این گوشی ، به جز دو تایی که در خود گوشی هست ، دیگه نیست ؟
اگر هست لطفا لینک دانلود بزارید
ممنون
آقا به لطف حق ديشب بنده هم به قيمت 390 هزار تومان با گارانتي اصلي ( كامتل ) اين گوشي رو خريدم .
از الان دنبال افزايش ظرفيت باطري به 1500 ميلي آمپر هستم و بعد نصب نرم افزار
راستي كسي جايي براي دانلود تم و نرم افزار براي اين گوشي مي شناسه !
مبارك باشه :10: ممنون ميشيم بياي و از گوشي و احساست بيشتر بگي :8:نقل قول:
شما كجايي ؟ از تهران خريدي ؟
واسه تم كه فكر كنم تماي ويوتي بهش بخوره اما نصب كردن تم واسه اين گوشي
يه روش خاصي داره كه بايد اول ببيني چجوريه :5:
واسه باتري هم ريسك نكن به اين هم فكر كن اگه خداي نكرده زبونم لال مشكلي
پيش اومد گارتنتي مسئوليتشو نميپذيره :46:
بنده از پاساژ علائدين گرفتم
تا به حال با ال سي ديش خيلي حال كردم خيلي خفنه
باتريش هم نميدونم چجوري داره كار مي كنه با حداقل گرفتن 15 تا عكس ( نصفش با فلاش ) و ديگه خودتون ميدونيد كنجكاوي اوليه كه همش دارم بهش ور مي رم بعد از 3 روز تازه يك خط كم كرده اگه همينجوري باشه عاليه !!!!
ولي چون تا به حال هميشه گوشي سوني داشتم براي ريختن برنامه و اجراش زيادي مشكل دارم
ديروز توي پارك فيلمبرداري كردم وقتي توي گوشي ديدم تعجب كردم كه چه كيفيتي داره ولي امروز توي كامپيوترم ديدم باز شگفت زده تر شدم چون تصوير بسار به قرمزي مي زند به قولي گرم بود يادم توي تنظيمات همه چيز رو نرمال و اتومات قرار داده بودم نمي دونم چي شده ؟
اين نرم افزار جي پي اس را هم با روش گفته شده دوستان نصب كردم ولي باز هم خيلي سوال ميكنه تا وارد صفحه اصلي بشه .( 1 دقيقه فقط بايستي اوكي كني )
الان فهميدم با وجود اينكه توي سلفون جعبه گوشي تحويل گرفتم و همه چيزشو چك كردم متاسفانه سي دي اون نيست به همينن دليل نرم افزار ندارم و تنها از رم روي كامپيوتر استفاده مي كنم در نتيجه تمامي كانتكهام به هم ريخته كه ويرايش همشون خيلي سخته
مگه وقتی گرفتیش برچسب کامتل روی پاکتش نبود ؟ برچسبش جوری زده شده که
اگه بخای جعبه ی گوشی رو باز کنی باید برچسب رو بکنی ...
مگه وقتی گرفتیش برچسب کامتل روی پاکتش نبود ؟ برچسبش جوری زده شده که
اگه بخای جعبه ی گوشی رو باز کنی باید برچسب رو بکنی ...
سلام بر بروبچ! من اومدم :5::31:
بلاخره از شر همه کنکورها خلاص شدم... :31:
دلم برای همتون تنگ شده بود... برای محمد... برای مقداد... و برای... همتون! :37:
خوب... میخوام از الان اذیتتون کنم :31: دارندگان رنوار بگن این مشکلی که من توی مجله جیبی خوندم درباره رنوار چیه؟
عدم نمایش کامل صحنه در کادر در هنگام عکس برداری
مچکرم :11:
اینم یه سری والپیپر عید پاک برای رنوار (شرمنده چیز بهتری گیرم نیومد!) :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://application.knowyourmobile.com/themes/easter_kc910.zip
ما کوچیک شماییم ... راستش ما هم دلمون واسه شما و آقا مقداد تنگ شده بود خیلی وقته خبری نیست ...نقل قول:
اون که تو مجله نوشته مشکل نیست و هیچ جای معتبری بهش اشاره نکرده ولی وجود داره و طبیعی هم هست
چون llcd رنوار واید اسکرینه اما با ابعاد مربعی عکس میگیره دو تا نوار سیاه اینور اونورش میاد ... که مشکلی
هم بوجود نمیاره .. (البته من هنوز رنوار ندارم ولی تا سر ماه که بابام حقوق گرفت و کمکی کرد میخرم :8:)
نقل قول:
نه عزيز دل برادر اين گفته شما صحت ندارد .
به نظرم اين تمام صفحه شدن يه مسئله است چون شما بايستي براي هر گونه تنظيماتي صفحه رو دوبار لمس كني تا منوها بياد و بعد تغييرات بدي !
اختیار داری قربان... شما ها سرور مایین :11: انشالله بخری و باهاش از خوشی ها ثبت خاطره کنی. ما که فعلا باس منتظر بمونیم :31:نقل قول:
مچکرم از راهنماییت :11:
والا توی مجله جیبی یه اشاره کرده بود، اما توی توضیحات GSM.Ir مشکل رو کاملا گفته بود... حالا نمی دونم! به هر حال طبق گفته محمد جان نباس زیاد حاد باشه که آزار بده! مچکرم :11:نقل قول:
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
ویرایش شد؟! :18:
دوستان كه اين گوشي رو دارن يه سئوالي دارم
آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
بنده تمامي كارهاي گفته شده را قدم به قدم رفتم ولي هنوز 1 دقيقيه يا بيشتر با يد فقط تاييديه بدم .
نقشه رو هم كه نصب ميكنم لود نميشه و وقتي هم بعضي مواقع ميشه ميگه شما از داخل نقشه خارجي
بــــــــــــلـــــــــــ ـه!نقل قول:
آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
دوستان
منم به امید خدا تا فردا صاحب رنوار میشم :8:
امداد غیبی بود :31: قراره یکی از فامیلامون از تهران برام بگیره بیاره :8:
فردا هم میرسه :8: من از الان در پوست خودم نمیگنجم :31:
فقط یه چیز :
قبل از این که بخره زنگ زد گفت که نمایندگی اصلیش داره میده 410 تومن و میگه
آپگرید شده و ... اما بقیه مغازه ها میدن 390-400 اما میگن آپگرید نشده ... قضیه چیه ؟
من گفتم از همون نمایندگی اصلیش بگیره دیگه خیالم راحت باشه :10:
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
آقا مقداد کجایی که به کمکت نیاز داریم :10:
ممنون :11:
اوه اوه اوه ... اشتباه شد .. قرار بود این پست رو تو تاپیک ویوتی 2 بفرستم نمیدونمنقل قول:
چرا اینجا اومد :31: فکر کنم به خاطر تعدد tab ها بود :31:
شما هم تا قضیه لو نرفته پستتون رو ویرایش کنید :31: :10:
شاید فیرمورش اپدیت شده، یه احتمال دیگه اینکه نسخه KC910i باشه که البته بعیده! ولی اگه باشه که خیلی خوبه.نقل قول:
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
البته فرق زيادي با هم ندارن اين i دار ها با اصل هانقل قول:
شاید فیرمورش اپدیت شده، یه احتمال دیگه اینکه نسخه KC910i باشه که البته بعیده! ولی اگه باشه که خیلی خوبه.
فقط يه 1.5 گيگ ناقابل تو خود گوشي هستش
انشالله مبارکت باد! انشالله مبارکت باد! :26:نقل قول:
ای کاش همون 390 رو می گرفت. چون خودتم می تونی گوشیتو آپدیت کنی. با این حال عیب نداره. چون اگه خودت نمی خواستی انجام بدی و می خواستی بدی بیرون، می باس 10 تومن می دادی...
ببین... بروز رسانی یا آپگرید گوشی، در حقیقت بروز کردن سیستم عامل یا پلتفرم گوشی هست. شرکت های سازنده برای بهبود عملکرد گوشی و یا از میان بردن مشکلات، دست به یکسری تغییرات می زنن و بلاخره ورژنی تازه از اون سیستم عامل و یا پلتفرم می سازن. این نگارش تازه مشکلات پیشین رو نداره و در بیشتر موارد دچار بهبود شده. البته امکان داره در بخش ظاهری هم دچار دگرگونی هایی شده باشه.
و اینکه گفتم خودتم می تونی، باس بگم که اگه بتونی برنامه فلش و یا فلش باکس گوشی های ال جی رو پیدا کنی، می تونی نگارش های تازه رو روی گوشیت بریزی. اگه برنامه فلش رو داشته باشی ( که مال خود کارخونه ال جی هست )، می تونی از طریق اینترنت گوشیتو آپگرید کنی... من هم برای نوکیا 3250 ام همین کارو کردم؛ ورژن قدیمی سیمبیان 9.1 سری 60 سومین ویرایش نگارش 4.14 قدیمی داشتم که به 4.14 نو و جدید که مشکل هنگ نداشت تبدیل کردم. اون هم بصورت اینترنتی... بازم مبارکت باشه
یه دستی به سر و کله ما هم بکش شاید این حق و حقوقمون رو بدن من هم بتونم بخرم.... :46:
سلام
جناب [D a ri ushGr eat خان بنده هم اون روش كه سايت ال جي براي ارتقاء گوشي هاش ميگه رو رفتم ولي براي اينكار شما رو (( اگه نخواهي ريسك پريدن زبان فارسي رو كني )) به صفحه پشتيباني سايت ال جي در ايران ارجاع ميده كه اونجا هم هيچگونه خدماتي براي گوشي فوق ارائه نمي دهد به عبارتي هيچ فايلي نيست ......
البته دوستمون بايستي اعلام كنه ورژن پلتفرم جاوا اون چنده !!! با توجه به تحقيقات بده توي فروم ال جي براي پشتيباني زبان فارسي بعد از ورژن v10d چيزي نيومده شايد هم فقط نمايندگي ها دارن ..
چون شايد بصورت تبليغاتي كار مغازه دارا بوده تا پول بيشتر بگيرن !!
آقا راستي يه سئوالي توي فروم همين سايت و سايت ir-tci يكسري نقشه گذاشتن براي نرم افزار trekbuddy اما هيچكدوم فايل gmi رو ندارن مثلا نقشه تهران با مترو و نقشه ايران آيا كسي نقشه با كيفيت و كامل از ايران و شهر تهران داره !!
ممنون ميشم آدرسش بده !!
خوب، این از ماردوماز بازی شرکتهای خارجی هست که هیچ وقت خدمات پیشرفته رو در اختیار کاربرای ایرانی قرار نمی دن :13:. توی بخش فارسی سایت نوکیا هم چیزی راجع به آپگرید گوشی ننوشته؛ اما توی انگلیسیش هست.نقل قول:
تازه دوست گلم دی جی مریخی ( ای کاش نامتو می دونستم! ) هر گوشی ای یه شماره ساخت ( Product Code ) داره که معمولا بر پایه مناطق این شماره ها صادر می شه. برای نمونه برای گوشی من که نوکیا 3250 هست زده 0539323 که واریانت 2 خاورمیانه هست. شما اگه بتونی برنامه بروزرسانی گوشی ال جی رو از سایتش بگیری، وقتی گوشیت رو وصل می کنی، چک می کنه که آیا ورژن تازه تری برای این شماره ساخت هست یا نه. اگه بود بهت پیام می ده که می تونی گوشیت رو بروز کنی، در غیر این صورت بهت می گه همون ورژن فعلی موجود هست؛ می خواهید همین رو دانلود کنید؟
در مورد موضوع مغازه دارها هم... باس بگم که متاسفانه ممکنه! :41: البته امیدوارم اینجوری نبوده باشه و گوشی محمد جون ورژن جدیدتر با پشتیبانی فارسی باشه
تا اونجایی که یادم میاد توی همین تاپیک دیدم که می شه پسوند همون نقشه ها رو به طور دستی تغییر بدی و بکنیش gmi. یه سرچ توی این تاپیک بزن ببین درست گفتم رفیق؟! :46:نقل قول:
دوست اگه منظورت دانلود بوسيله بروز رسان داخل گوشي كه فعلا فاتحه اينترنت همراه اول خونده شدست و نميشه كاري كرد !
اما اگه منظور شما سايت ال جي هست كه قسمت فارسي ميشه گفت تعطيله و قسمت انگليسي هم هر چي آپديت بود مال اپراتورها بود مثلا ودافون و اورنج و .... كه بدرد ما نمي خورد تازه اگه هم مي خورد به احتمال زياد فانحه زبان فارسي رو بايستي خوند !!!
اما در مورد نقشه ها بنده الان از اول تا اخر توي اين سايت و سايتهاي ديگه رفتم و همه را دانلود كردم همه از يك مرجع ( متاسفانه ) تغذيه ميشن كه اونم در نقشه ايران فايل GMI را رو نداره و در مورد نقشه تهران 1 نقشه كامل با جزئيات هست كه بدرد نقشه ايران مبتلاست و اون يكي تست سال 88 تهران هست كه ميشه گفت جزئياتش كمه و متاسفانه منطقه 21 و 22 تهران رو پوشش نمي ده
آقا گوشی دست من رسید :8: البته زیاد شارژ نداشت ... الان تو شارژه
ولی انصافا عجب گوشی ایه !! تاچش خیلی خوبه اینترفیسشم خیلی عالیه
دوربینشم که خودتون بهتر میدونید :8: ... چقدر هم سبکه
راستی کیفیت صفحشم خیلی عالیه فکر نمیکردم اینجوری باشه
یکی از دلایلی که رفته بودم طرف s8300 این بود که فکر میکردم کیفیت صفحه ی
رنوار بالا نباشه ... ولی خیلی خوبه :40:
راستی دوستانی که دارن : تم تو گوشی نیست ؟؟ من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم :13:
پس حسابی خوش بگذرون!نقل قول:
در مورد تم هم غیر ممکنه نباشه! دفترچش رو بخونی پیدا می کنی :46:
كلا دو تا تم اورجينال مال بنده داشت يكي با بك گراند سفيد و ديگري با بك گراند مشكي و صفحه اول هم پرتره اون دختره !!
آقا كسي نقشه سالم از تهران و ايران گير نياورد به ما معرفي كنه ؟
راستي دوست عزيز دارك فير نگفتي ورژن سيستم عامل ( اينترفيس ) شما چيه !
دوستان همانطور كه مستحضريد براي گوشي هاي جاوا در حال حاضر از نرم افزار trekbuddy براي سيستم موقعيت يابي استفاده ميشه !!
آيا روشي هم براي پيدا كردن قبله با اين نرم افزار هست ؟
كلا روشي هست بشه بوسيله جي پي اس اين نوع گوشي ها قبله را پيدا كرد .
سلام. فکر نمی کنم که برنامه TrekBuddy توانایی قبله یابی داشته باشه و اگر هم داشته باشه، قاعدتا باس به صورت یک پلاگین باشه که من جایی ندیدم. اما برات گشتم و این برنامه رو پیدا کردم. فکر نکنم برای گوشی های لمسی ساخته شده باشه و کاربر ناچار به استفاده از رابطی هست که خود گوشی برای این برنامه تعیین می کنه؛ ولی بهتون بگم که خیلی می ارزه!نقل قول:
ویژگی ها:
۱. دقیق ترین زمان نماز برای ۲۵۰۰۰ شهر و روستا در ۲۵۲ کشور دنیا.
۲. اذان گویی خودکار در وقت نماز.
۳. مسیر قبله.
۴. تقویم هجری.
۵. قابلیت اضافه کردن هر شهر.
۶. چندین صدای اذان زیبا.
۷. قابلیت تنظیم دقیقه ای برای مطابقت ۱۰۰ درصد با زمان نماز مسجد محلی.
۸. زمان باقی مانده تا نماز بعدی.
۹. یافتن زمان اذانهای روزهای گذشته و آینده.
۱۰. تبدیل تقویم میلادی به هجری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
رمز پرونده:کد:http://dl.kar20.ir/2008/12/azan-240x320wwwkar20.zip
کد:www.kar20.ir
مبارک باشه دارک فیر جان!
حالا من موندم و داریوش! من موندم بین کوکی و رنوار کدوم رو انتخاب کنم!!!!!!!! شاید عجیب باشه ولی مسئله پوله! نمی دونم من واقعا قراره از دوربین استفاده کنم یا نه!
دوستان بنده هر گاه ورژن 9.84 نرم افزار trekbuddy رو ميريزم پيغام عدم همخاني با midt يا جاوا رو مي ده و فقط ورژن پايينتر رو قبول مي كنه وقتي هم اون برنامه را اجرا كرده و نقشه را لود مي كنم پيغام زير رو ميدهد .
(7) null:
invalidmapexception
(null) : no image for tilee 900-0 300*400
ممنون :10:نقل قول:
انشالا سر شما هم بی کلاه نمونه :5:
اصلا هم عجیب نیست :10: من خودم حدود 2 سال یه tv mobile داشتم ... حالا
هم به هزار بدبختی و فشار رنوار خریدم ... من اصولا با خرید گوشی گرون قیمت
موافق نیستم و رنوار رو به خاطر این که هم دوربین دیجیتاله هم موبایل خریدم :10:
................
راستی ورژن گوشیم 10d است .. خوبه ؟
.................
دوستانی که گوشی رو دارن : چجوری یه عکس خوب با فلش بگیریم ؟ من وقتی میخام
عکس بگیرم خیلی سفید درمیاد ... (البته از فاصله ی نزدیک)
راستی فلشش عجب نوری داره !!! من عکاش رو تو gsm دیدم خیلی تاریک بود اما
حالا میبینم فلشش خیلی قویه !!
دوستان کسی جایی رو نمیشناسه که مموری کارت بفروشه و به شهرستان های دیگه پست کنه ؟
من یه toshiba 4g class6 میخام ولی تو اهواز گیر نمیاد
منم ديدمشنقل قول:
دوستانی که گوشی رو دارن : چجوری یه عکس خوب با فلش بگیریم ؟ من وقتی میخام
عکس بگیرم خیلی سفید درمیاد ... (البته از فاصله ی نزدیک)
راستی فلشش عجب نوری داره !!! من عکاش رو تو gsm دیدم خیلی تاریک بود اما
حالا میبینم فلشش خیلی قویه !!
من موندم اين c905 چه فلشي داره كه انقدر از رنوار قويتره!
سلام...رفقا رفیق ما به یک مشکل خورده با گوشیش...میگه وقتی میخواد عکس بفرسته بیشتر از 20 تا نمیتونه مارک کنه...یعنی گوشی اجازه نمیده...جریان چیه؟؟؟بیشتر از 20 تا نمیشه عکس یکجا فرستاد....راه حلی داره؟؟؟
خوب 20 تای اول رو که فرستاد 20تای بعدی رو بفرسته ... مشکلی نیست :10:نقل قول:
من که واسم کم پیش میاد بخام 20 فایل بلوتوث کنم...
--------------------------------------------------------------------------------------
تو این مدتی که گوشی رو داشتم میخام یه سری مطلب راجع بهش بنویسم :
اول مزایاشو میگم :
دوربین و .. رو که خودتون میدونید پس حرف کلیشه ای نمیزنم :5: تاچش خیلی خوبه و به هیچ
وجه به قلم نیاز ندارید (مگر موقع sms نوشتن به صورت کی بورد که اونم با کمی دقت نیاز ندارید)
تمام آیکون ها و گزینه ها به اندازه ی کافی بزرگ هستن و خیلی خیلی کم پیش میاد که لازم
باشه روی یه گزینه 2 بار کلیک کنید ... اینترفیسشم خیلی جذابه (در صورتی که من شنیده بودم
خشکه !!) ولی خیلی خوب و راحت و زیباست ... مخصوصا رد کردن عکساش خیلی لذت
داره :8: ... کیفیت هندزفریشم خیلی بالاست من قبلا w810 داشتم عالی بود ولی باید
یه ساعت با اکولایزر ور میرفتی تا خوب بشه ولی این نه ! خودش تنظیمه و واقعا بدون نویز پخش
میکنه :8:..... کیفیت ساخت بدنه ی گوشی هم عالیه واقعا آدم دست بهش میزنه میفهمه ...
یه ابهتی داره ... مثل w810 نیست که انگار پلاستیکیه :31:
حالا معایب : به نظرم تنها چیزی که بشه بهش به عنوان عیب نگاه کرد فلششه !! همون طور
که gsmarena هم گفت .... نور فلش واقعا زیاده و حرفی در این نیست .. اما وقتی میخای
با فلش عکس بگیری از نظر نرم افزاری خوب عکس رو پردازش نمیکنه و عکس سفید و نا معلوم
میشه تا اونجایی که من فهمیدم فریمور گوشیم جدید نیست مثل مال آقا مقداده ... احتمال
زیاد یا آپگرید درست بشه چون به نظرم ایراد نرم افزاری وگرنه نور فلش عالیه خیلی زیاده !!
یه سری چیز دیگه هم هست که نمیشه گفت عیب ولی اگه جور دیگه ای بود یه مزیت بود !!
مثلا اینترفیس دوربینش میتونست بهتر باشه مثلا تنظیم کنتراست و شارپنش و رنگ رو نداره
باید خودت تو قسمت ویرایش عکس این بلا ها رو سر عکس بیاری !! در صورتی که از یک
super camera phone انتظار میره تو خود هنگام عکاسی اینا باشن ... همین طور 2 تا
تم بیشتر نداره و منم جایی واسه دانلود ندیدم و این واسه اونایی که خیلی دنبال تم
و این چیزا هستن بده (البته من اینطور نیستم :10:)
..........................
کلا گوشی فوق العاده ای هست بابام که تغریبا مخالف خریدش بود حالا نظرش کلا برگشته
و میگه عجب چیزیه واقعا 400 تومن میرزه !! اونم واسه ما که یه دوربین عکاسی خوب نداشتیم :11:
ببخشید پرحرفی کردم :11:
نسخه KC910i توی اینترفیس دوربین تغییر کرده. خوش بگذره با رنوار!نقل قول:
مثلا اینترفیس دوربینش میتونست بهتر باشه
دستت درد نکنه اینو که خودمون هم میدونستیم...حالا یکی بخواد 50 تا عکس بفرسته چی...هی باید مارک کنه هی بفرسته!!!!وقت گیره...یعنی راه حلی نداره؟؟؟؟نقل قول: