3 تا دوستاي من دارن همه راضيند فقط از كيفيت ساخت و اينكه صفحش بي كيفيته . بد ميگننقل قول:
3 تا دوستاي من دارن همه راضيند فقط از كيفيت ساخت و اينكه صفحش بي كيفيته . بد ميگننقل قول:
سلام
من میخوام یه لپ تاپ با قیمت 900- 1.100 بخرم، به نظرم وسترو 1310 مدل مناسبی اومد، چون هم وزنش 1.8کیلو است و هم رم 2 گیگ داره و سی پی یو هم 2 گیگ است،
فقط مشکلی که هست اینه که با سیستم DOS 1.050 در میاد ولی با ویستا 1.260 میخواستم بپرسم شما نظرتون چیه؟ اگه من با DOS بگیرم بعداً دچار مشکل نمی شم؟؟؟
همین الان از سایت دل تمام درایورای ویستا و XP رو از سایت دانلود کردم. ولی می ترسم بعد واسه نصب اذیت بشم شما چه نظری دارین؟؟؟؟
اصلا شما می تونید مدلی رو بهم پیشنهاد بدید با این قیمت و وزن؟
نظر شما در مورد گارانتی چیه؟ (آخه من خودم گوشی 5300 نوکیا رو بدون گارانتی 60 تومن ارزونتر گرفتم و مشکلی هم واسش پیش نیومد، یعنی آب خورد یه مدتی رفت تو کما ولی بعدش خودش به هوش اومد و الان داره به خوبی زندگی میکنه)
:23::exclamati:question::question::question::question: :question::question::question:
سلام بچه ها
خسته نباشید؛
یک کانفیگ جدید از m1530 رو جدیدآ زیگورات وارد بازار کرده، با هارد 500gb و رم 4gb ، خواستم هرکی مطمئنه بگه که وایرلس این مدل با این کانفیگ، سری n یعنی (10/100/1000Mbps) هست یا نه؟ اگه نیست میشه اونو به راحتی عوض کرد؟ ممنون میشم...
بچه ها بازم میگن بحث قیمت رو اینجا نیارید ... یحث روی توانایی ها و قابلیت ها ، اشکالات و مزایا هست
متشکر
1310 دوستم خورد زمين . ديگه روشن نميشه .
من میخوام همین کانفیگ رو بخرم کدوم یکی از گارانتی های زیر معتبرتره ؟دلتا همراه یا دل سرویس ؟
دل به ضربه حساسه ... مدلهای اینسپایرون و ووسترو بیشتر
اسم این دوتا رو تا به حال نشنیدم.نقل قول:
در درجه ی اول زیگورات و در درجه ی دوم دلیران معتبرترین گارانتی های دل هستند.
من ميخواهم يك نوت بوك vostro 1510 2.5GHz بخرم اما نميدونم بايد با چه گارانتي بخرم؟ البته گارانتي فروشگاهي نميخواهم چون ممكنه چند ماه بعد فروشگاه جايش را عوض كند.
با تشكر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2294337&postcount=2
نقل قول:
زيگورات . دليران
سلام.
من تصمیم دارم برای کارهای گرافیکی یه دونه لپتاپ بخرم. مدلهای زیادی بهم پیشنها شد و خودمم توی نت زیاد گشتم.
چیزی که چشمم رو گرفت m4400 DELL بود
میخواستم نظر شما دوستان رو در مورد این سری و خصوصا این مدل خاص بدونم
رجیستر جان راستش من خودم 6400 دارم منظورم Inspiron 6400 هست ، والا رده Inspiron تو محصولات دل جزو ارزونترین و پایین ترین رده هست ، ولی خب من دستگاه سخت و محکم تر از دل ندیدم ، یه بار نشسته بودم فیلم میدیدم پام خورد پارچ آب رو دستگاه روشن خالی شد ! جالب این بود که من از بس هول شده بودم دستگاه رو خاموش نکردم روشن که بود سر و ته کردم آب خالی بشه نزدیک 5-6 ثانیه نگه داشتم تا خالی شد و دستگاه هم همچنان روشن بود !!! بعدش با سشوار خشکش کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد ، یه بار هم بچه برادرم که 5 سالشه و نزدیک 13-14 کیلو وزنشه با دو تا پا رفت رو ال سی دی که بسته بود !!! برام جالب بود که چند لحظه هم وایستاد روش !! هیچیش نشد ، خیلی هم شده از دستم خورده زمین ! اینا رو گفتم به این برسم که اگه این اینطوریه پس ATG ها چطوری هستن ؟؟!! Precision که دیگه نگو ! فکر کنم با تریلی از روش رد بشی هیچیش نشه !!!
می خواستم بدون آیا ارزش داره پول بیشتر (50 تا 100 تومان) برای گارانتی m1530 بدیم
اوناییکه بدون گارانتی خریدند راضی هستند
اگه منظورت دلتا سرویس هست من برای دوستم دلتا سرویس خریدم و به نظرم نباید بد باشه چون مثل بقیه گارانتی ها نبود که بخری و بری به سلامت !! برام جلوی خودم رجیستر کرد و 1 ماه اولش هم تعویض هست و 11 ماه تعمیر ...نقل قول:
من میخوام xps m1730 بخرم قیمتش چنده؟ کسی لینک از قیمتش داره؟
یک ریسک هستنقل قول:
بستگی به خودتون و شانستون داره
باید شانس داشته باشین توی 1 سال اول مشکلی واسه لپ تاپتون پیش نیاد !!!
:10:
بله ... همانطور که از اسمش پیداست : Precision یعنی دقیق
حرفه ای ترین لپ تاپ های دل هستند
به نظر من از همه لحاظ تک هستند و اگر کسی بودجه اش را داره حتما خریداری کنه
لپ تاپ ها دستگاه هایی هستند که به شدت مستعد خراب شدن هستند.ریسک نکن.نقل قول:
:20::20::8:کدام یک از گارانتی های دل هم از بقیه ارزونتر وهم میشه بهش گفت گارانتی
توی گارانتی های معتبر ، اریس ارزونتره .... خدماتش هم خوبه
سلام دوستان
من دیروز یه دستگاه دل 1525 خریدم چند تا سوال داشتم در مورد این دستگاه
یک اینکه فروشنده میگفتش بار اول که دستگاه را روشن می کنی و تنضیمات اولیه ویندوز رو که رد میکنی پیغام میده که بک آپ بگیرم اما من بعد از تنضیمات اولیه ویندوز پیغامی در مورد بک آپ گرفتن نداد
خودم که با ویندوز ویستای که رو خود دستگاه بود بک آپ گرفتم حدود 500 مگ رو دی وی دی برام رایت کرد آیا بکاپ ویستا این قدر کم حجم میشه (نمی دونم درست بکاپ شده یا نه ؟؟؟؟) من با ghost که بکاپ می گیرم بیشتر از این حرف ها میشه و چون تا حالا با ویستا بکاپ نگرفتم می پرسم
اگه میشه طریقه بکاپ گرفتن از دستگاه را برام یه توضیح بدید
در ضمن یه درایو ریکاوری به حجم 5.5 گیگ تو دستگاه هستش به همراه یه دی وی دی ویستای home
يا سلام مجدد خدمت xps داران
هارد نويز تو كدوم مورد بيشتره ؟ rpm = rotation per minute
5400 rpm
يا
7200 rpm
كساني كه مشكل نويز رو ندارن هاردشون كدوم يكي از سرعتاي بالا رو داره ؟
سلام.آقا این xps studio 16 سه مدل داره که کانفیگاش تا حدی فرق می کنن.دو مدل هست که 1510 دلار و یکی دیگه 2220 دلار.سوالم اینه که تو ای دو مدل من دقت کردم blue ray نداره و میتونی حین خرید بهش اضافه کنی با مبلغ اضافی حالا می خواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟
باید توی سایت کانفیگ کنی . اما کلا میشه درایو های یک لپ تاپ را در صورت ساپورت ، تعویض کرد
برای شما داخل کارتن یک دی وی دی ریکاوری که خودت هم گفتی هست که با اون میتونی مواقعی که مشکل پیدا کردی دستگاه رو برگردونی به چیزی که اول خریدی ( پیش فرض کارخانه ) و اگه احتیاج داری خودت بک آپ بگیری حتما با Ghost بگیر و خیالت راحته که چیزی از قلم نمیفته و حتما هم از اون دی وی دی ریکاوری یه نسخه کپی کن بعدا به دردت میخوره ... شما با Ghost بک آپ دستگاهت رو بگیر و وقتی احتیاج به Restore اون پیدا کردی میتونی با یه CD Bootable که حاوی همون Ghost هست بک آپ رو استفاده کنی ، فکر کنم مال ویستا تو منوی Help & Support باشه و از اون تو باید بک آپ بگیری ...نقل قول:
درایور m1530 , dvd قابلیت تعویض به bluray را دارد؟
دوستان بیزحمت جزیات و ویژگیهای سری Latitude رو هم بگید. سایتای زیگورات . دلیران و ... همه رو خوندم ولی تجربه کسایی که با این مدل کار کردن قابل اعتماد تره.
متشکر
بله این قابلیت هست
دوست عزيز نوت بوك فوق العاده مقاوميهنقل قول:
ولي كلا مهمترين ويژگيش مقاومت و سرسخ بودنش به نظر من خوبه
بارها به سفارش مشتري آورد
هم سري E و هم D
به نظر من طراحي زياد جالبي ندارن
از لحاظ وزني هم جالب نبودن
شركت سازنده فراموش كرده نوت بوك بسازه
به چشم يك آدم ساده يك نوت بوك معمولي ولي فوق العاده كار راانداز
در آخر بستگي به كاربريت داره ولي من ميگم نه كم طرفداره
اگه دل مي خواي XPS يا ُ Studio يا محصول جديدش
موفق باشي باز هم نظر خودت دوست عزيز
با سالم به خدمت دوستان عزیز
من اطلاعاتی در مورد xps 1530 میخواستم -
کیفیتش خوب هست یا مه
بیشتر برای بازی و دیدن فیلم میخوام --------
ایا xps 16 تو ایران گیر میاد ؟؟
سلام
در مورد Precision ها هم يكي دو نمونه اگه هست معرفي كنيد
مرسي
آقا پيام AGP ها چه مدلي هستن ؟
سلام دوستان من می خوام یه لب تاپ بگیرم برای کاریهای اتوکد . فتوشاپ و تری دی مکس البته رندر نه
بین دل و اچ پی موندم میشه راهنمائی کنید کدوم بهتره و کارایش بهتره من فقط سری 15 از هر کدومشون را می خوام و از 1100000 بیشتر نشه مرسی
والا ATG ها یه نسل پیشرفته از سری Latitude دل هستن که نسبت به Latitude های قبلی خیلی محکمتر و مقاوم تر شدن و اگرچه بدنه کمی کلفت تر شده اما فوق العاده محکم هست ... کلا تو ATG ها به استحکام و با دوام بودن خیلی توجه شده ...نقل قول:
:8::46::46::20:فکرکنم xps 16 حداقل تا یک ماه دیگر بیاید چون الان هم قیمت m1530 کمتر شده و گارانتی زیگورات تو لیست قیمتاش مشخصات x16
رو نوشته ولی قیمتش coming soon زده.
زیگورات توی لیست جدیدش قیمت زده، حالا این مدل رو موجود داره یا نه من اطلاعی ندارم. (حتما داره که قیمت زده :46:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه بشه
آیا میشه با 900*1440 فیلم های full hd رو نگا کرد ؟
کسی از دوستان هست که روی xps 1530 همراه با ویستا اورجینال xpرو هم نصب کرده باشه؟؟؟اگه میشه من رو کمک کنه؟!
من از روشی که REGISTERED USER گفته تونستم درایو جدید درست کنم؟
البته فروشنده هم بهم گفت که باید برای نصب xp باید 3 گزینه رو جابه جا کنم(ولی خوب اون موقع جو گیر بودم نتونستم تمام سوال هام رو بپورسم)
اگه میشه خیلی آماتور بهم توضیح بدید(آیا راه حل همونی هست که REGISTERED USER در قسمت<<< نصب ویندوز Xp در کنار ویندوز ویستا بدون حذف نسخه اصلی >>>>است؟؟؟)
بعد هم این تغییراتی که در onboard devices میدیم برای xp برای نصب ویستا نمی خواد حالا برای نصب xp و ویستا کنار هم داستان چه جوری هست؟
یا اینکه بعد از نصب xp باید بر گردوند سر جاش؟!
ممنون.
خیر ... full HD 1080p یا full HD 1080i یعنی :نقل قول:
اگه بشه
آیا میشه با 900*1440 فیلم های full hd رو نگا کرد ؟
1080×1920 پیکسل ... اون فیلم ها رو full HD رو با کیفیتی بهتر از HD و کمتر از full HD نشون میده
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/1080p
سلام
بهتره که در تیتر تاپیک بجای m16 نوشته بشه m 1640 چون نام اصلی محصول این هست و در لیست قیمت های شرکت ها و سایت های معتبر خارجی هم به همین نام هست و فقط در pre - review ها با m16 نامیده میشد .
مرسی و موفق .....