دوستان بازی داخل شهر هم هست یا فقط تو پیسته ؟
Printable View
دوستان بازی داخل شهر هم هست یا فقط تو پیسته ؟
نسخه xbox 360 فردا در فروشگاه های ایران :8:
بچه ها میدونم ربطی نداره ولی ایا dirt2 الان برای pc اومده و میشه تهیه کرد؟ تا اومدن شیفت اونو بازی کنیم. اخه من هر جا گشتم واسه xbox اومده بودش.
خب DiRT 2 تاپیک داره خودش:نقل قول:
باید تا اومدن DiRT 2 ،هSHiFT رو بازی کنید. :دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277274
بازی DiRT 2 ماه دسامبر عرضه میشه.
سلام
آیا فروشگاههای اینترنتی بازی رو روی فروشگاه قرار دادن؟
اگر شاپی الان می فروشه لطفا آدرسش را پ.خ کنید....
برای منم همین طورنقل قول:
فقط نسخه ی pc
دوست من برای ایکی باکس اومده هم توپخانه و هم نکست جن گذاشته رو سایتش منم فردا دارم میرم بخرمنقل قول:
بله سایتهای pinata.ir وnextgen.ir الان در حال فروش اینترنتی این بازی هستندنقل قول:
همه جا واسه Xbox360 و PSP اومده . پس PC چی شد ؟
ign به بازی داده 9.0
یعنی باورمون بشه؟!!!!؟
بالاخره معلوم نشد که این بازی مثل گرید هست یا نه؟؟؟به جایی بخوره ماشین داغون میشه یا مثل سریهای قبلی این بازی هست؟؟؟
آره بابا نصف بچه ها دارند میگند که یکی دو روزه حداقل واسه xbox360 اومده ولی هیچ کس نگفت بازی در اون حدی که ea ادعاش شده بوده real و از این حرفها هست یا نه؟؟
اگه کسی گرفته حداقل بیاد بقیه رو از کف دربیاره:31:
بازی پیشرفته خیلی زیادی نسبط به پرواستریت داره !! من یه جورایی خوشم اومد گرافیکش و گیم پلی هم خوبه
من امشب برم خونه براتون در مورد بازي صحبت ميكنم الان گرفتم ولي محل كارم هستم منتظر باشيننقل قول:
واسه pc نيومده؟
اميدوارم فقط با pro street فرق داشته باشه.pro street بدجوري زد تو ذوقم.
سلام
360 بازا کجایین بیان بتعریفین بابا . ببینیم ea گند زده یا نه این بازی یه چیزه متفاوت در انتظارمونه. راستی از نسخه pc خبری نیست؟
اینا که قرار بود 2 روز پیش هم با هم ریلیز بشه.
نسخه psp را امروز بازی کردم باید بگم یه جورایی شبیه به prostreet بود .
دوست عزیز شما چرا همین اخرین شماره این بازی رو نمیگی منظورم undercover هست اون که خیلی چرت تر از pro street بود.ولی امیدوارم shift خوب از اب در بیاد.نقل قول:
منم نسخه psp رو بازی کردم
هندلینگش فکر کنم از uc بهتره(البته uc رو بازی نکردم:دیولی در کل خوب بود)
تصادف ها به شدت ضایع و مزخرف
گرافیکش هم بد نیست ولی با حجم 1.7 گیگ بیشتر ازش انتظار داشتم
بازی و دارم انجام میدم محیط باز ی توی پیست و از حالت داستانی در اومده گرافیکش خوبه در حد مایل به عالی من به گرافیکش 8/10 میدم گیم پلی بازی بسته به اتومبیل داره که انتخاب میکنین تنوع اتومبیل هم خیلی خوبه و تقریباً همه ماشین ها رو داره حتی بوگاتی:18::19:یک چیز جالب قیمت اتومبیل ها واقعی هستن البته چون کار من بازرگانی هست برام جالبه خیلی به روز هست بوگاتی 12000000$ آمریکاست
خرابی شاخی تو تصادفات شامل ماشین نمیشه من دارم اونو با grid و dirt2 مقایسه میکنم خیلی برام جالب بود وقتی تصادف میکنین یک حالت گیجی تو صفحه tv یا مونیتورتون احساس میکنین باید تجربه کنین
تورهای جهانی هم داره -خوب بریم سر اسپرت کردن و تیونینگ که خیلی حرفه ای هست و منو های خیلی جالبی داره
در کل بازی racing میخواهین برین بازی کنین ea برگشته به nfs اولش که تو سال 1998-1999 ساخته بود :46:
ایول . اینجور که معلومه بالاخره بعد از mostwanted یه بازی درست حسابی از سری nfs اومد . ببینم چهارشنبه برم ولیعصر یا توپخونه گیر میاد ؟ لطفا از بچه ها اگر کسی جایی گیر آورد آدرس بده .
من دارم با xbox بازی میکنم نمیدونم برای pc اومده یا نه بعدشم mostwanted تو شهر بود و پلیس و ماموریت و... ولی این تو پیستنقل قول:
بله كاملا تاييد ميشه.من 4 شنبه ميرم توپ خونه بهم گفتن مياد رفتم بهتون ميگم.نقل قول:
ما هم منتظریم
نسخه ی pc کجایی
بچه هایی که قبلا grid بازی کردن، بیان بگن کدوم بهتره
من گرید رو تموم کردم و واقعا تو سبک رانندگی عالی بود ولی با اون تعریفاتی که اون دوستمون کرد مقایسه این دو بازی از هم کمی مشکله من خودم هنوز شیفت رو بازی نکردم ولی تصاویرش از لحاظ گرافیک خوب بود.نقل قول:
با توجه به امتیازاتی که نسخه ی pc این بازی از دوسایت IGN : 9/10 و Multiplayer.it : 90/100 گرفته بازی باید بازی خوبی باشه..
من نسخه ی psp رو که بازی کردم بد نبود..نسبت به نسخه ی قبلیش بهتر بود.
آقا نيترو با XBOX چه جوري ميزنن كمككمكككككككككككك:19:
سلامنقل قول:
زیاد شباهتی به mostwanted نداره ولی شاید محبوبیتی مثل اون کسب کنه. ولی چی میشد با همین کیفیت تو اون سبک میزدن. راستی شما اگه رفتی بازار پیدا کردی یه خبر به ما بده که ورداریم بیام بگیریم
باتشکر...
مروز باید برای pc ریلیز میشد ...
اصلا شد ؟
نقل قول:من منظورم اصلا شباهت با mostwanted نبود . من منظورم این بود که بعد از نسخه mostwanted تا الان هیچ کدوم از بازی های سری nfs موفق نشده بود و امتیاز خوب نگرفته بود . ولی حالا Shift گویا بازی خوبی از آب در اومده .نقل قول:
دوست عزیز چرا گویا! بازی بی نظیره و واقعا کیفیت بالایی داره.اگه EA ساخت این مدل NFS رو ادامه بده باید این سری رو رقیب سری GT دونست.به نظر من همین الانشم بازی از فورزا 3 خیلی سر تره.نقل قول:
من منظورم اصلا شباهت با mostwanted نبود . من منظورم این بود که بعد از نسخه mostwanted تا الان هیچ کدوم از بازی های سری nfs موفق نشده بود و امتیاز خوب نگرفته بود . ولی حالا Shift گویا بازی خوبی از آب در اومده .
این سایت نسخه pc رو گذاشته برا فروش
مگه pc اومده؟!کد:http://www.irdll-shop.com
سلام
این عکس های nfs:shiftرو ازبازی کامپیوتری گرفتن یا ps3؟
آخرین تریلر بازی {که همرا با روز ریلیز شدن بازی هست} !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/download/55938/t_needfss_vr_001_gt_hd.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/55937/t_needfss_vr_001_gt.wmv
ترو خدا یکی جواب بده مردیم . مگهاین نسخه pc اومده؟ که چنتا سایت گزاشتن برای فروش؟
فردا ولیعصر نمیاد ؟!
کسی لینک دانلودشو نداره
كلاغا خبر آوردن فردا توپ خونه مياد!:27:نقل قول: