ملت الان چندین ماهه منتظرن...شاید اصلا" نیاد...میتونی بری با مستر کارت بازی رو بخری...: دینقل قول:
Printable View
ملت الان چندین ماهه منتظرن...شاید اصلا" نیاد...میتونی بری با مستر کارت بازی رو بخری...: دینقل قول:
پونس جان من امروز 5800 رو آپدیت کردم به ورژن 20. میخواستم بدونم که با همون فایلهای قبلی میشه این ورژن رو هک کرد یا برنامه دیگه ای میخواد؟؟؟؟؟؟
میشه... حالا یه تست میکردی بعد نه میاوردی...: دینقل قول:
شاد باشی
با برنامهNSU میشه پروداکت کد گوشی رو عوض کرد??????
اینجا جاش نیست دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی
يونس جان براي من تو قسمت applying patches گير ميكنه و ديگه جلوتر نميره !!!!
گوشيم n95 8gb با فريم ور 31.0.015
با همون Cert که بهت دادم ساین کردی؟ بدون مشکل نصب شد؟نقل قول:
کنسل کن و بعد از ریست دوباره سعی کن..
شاد باشی
حالا كه چند بار خاموش و روشن كردم نصب شد ولي بازي هاي n-gage نصب نميشن.....نقل قول:
من يرم يه بار مستر ريست كنم...
باز هم ممنون:11:
باسلام من ويندوزvesta نصب كرده و مشكلاتي دارم آيا كسي هست كه كمكم كنه
با ویندوز مشکل داری یا با هک گوشی؟نقل قول:
با سلام
من چه طوری باید گوشی رو از هک خارج کنم و هرچی که با نصب HelloOX نصب شده رو حذف کنم بدون فرمت کردن کوشی؟
وقتی پچ تو رام پچر Disable (آبی رنگ) باشه غیر فعاله و گوشی هک نیست...نقل قول:
شاد باشی
راستش من با روش HelloOX.1.04 هک کردم و فقط يک ايکون به نام HelloOX ايجاد شد و يک پوشه در منو اصلي که داخلش يک فايل به نام modo بود اسمش فکر کنم همين بود با اکسپلورر خود گوشي که رفتم درايوي نديدم . خلاصه من مي خوام بدونم چطوري بايد اين رو پاک کنم و از روش 1.0.3 استفاده کنم. یک مقدار هم مبتدی هستم :31:نقل قول:
گوشيم N79 =:46:
آها میخوای از بیخ پاک شه...: دینقل قول:
گوشیرو مستر ریست کن...با کد:
#7370#*
شاد باشی
لطفا عواقب مستر ریست رو هم برای ایشون متذکر بشید .نقل قول:
سلام. من برنامه رو ساین و بعد هم بدون مشکل نصب کردم. اما سر حالت Applying patches میمونه. حتی شده 1 ساعت هم در این حالت بوده. میشه بگین مشکل از کجاست؟
گوشی رو هم چند بار خاموش روشن کردم و یا حتی با اکسپلور ریست کردم. اما درست نشد.
مشکل خاصی نداره...کافیه کنسل کنی و دوباره سعی کنی...نقل قول:
شاد باشی:40:
همین کارو میکنم اما هر بار همونطور میشه. الان 7-8 بار خاموش روشنش کردم و برنامه رو اجرا کردم اما بازم همونطوره....نقل قول:
خیلی عجیبه...احتمالا" قبلا" با روش های دیگه هک کردی و ممکنه فایل های هک قبلی مونده باشه...یه مستر ریست میتونه موثر باشه...نقل قول:
مگه عواقبش چیه؟نقل قول:
من برنامه رو توی مموری گوشیم نصب کردم. این امکان هست که به خاطر این باشه؟ یعنی برنامه باید روی حافظه گوشی نصب بشه؟
ضمنا گوشیم هم تا حالا هک نشده. به خاطر همین اون چیزی که گفتی احتمالش صفره.
آره ممکنه...رو حافظه خوده گوشی نصب کن...نقل قول:
من تا به حال همیشه از گوشی سونی اریکسون استفاده کردم و به همین دلیل این بحث ها یه کم برام جدیده. اگر سوالم خیلی ابتداییه ببخشید.
1-
من این طور فهمیدم که بعضی از نرم افزارهایی که دانلود می کنیم ساین نشدن و به همین دلیل روی گوشی نصب نمی شن. حالا شما دارید راهی رو معرفی می کنید که بعد از هک گوشی، هر نرم افزاری بتونه روش نصب بشه و دیگه گوشی به ساین بودن یا نبودن نرم افزارها گیر نده. درسته؟ هک باعث می شه دسترسی به بعضی از فولدرهای سیستمی ممکن بشه که برای کرک نرم افزارها لازمه. (فقط با نصب نرم افزارهایی مثل xplore نمی شه به اون فولدرها دسترسی پیدا کرد؟ حتما باید هک هم بکنیم؟)
2-
ضمنا در تاپیک های دیگر همین فوروم خوندم که می تونیم شماره سریال گوشی رو به سایت OPDA بدیم و 2 تا فایل Cer و Key ازش بگیریم، سپس با استفاده از نرم افزارهایی مانند SignSIS-GUI هر نرم افزار ساین نشده ای رو می تونیم برای گوشی خودمون ساین کنیم.
پس نتیجه گیری من اینه: این دو روش در واقع جایگزین همدیگه هستند. یعنی اگر من بتونم نرم افزارها رو با روش 2 ساین کنم دیگه لازم نیست دردسر انجام هک رو به خودم بدم و اگر بتونم گوش رو هک کنم دیگه نیازی به ساین کردن نرم افزارها ندارم. درسته؟
هک بودن گوشی باعث می شه نرم افزارهای ساین نشده روش نصب بشن. ولی آیا می تونیم بعد از هک، از نرم افزارهایی که برای گوشی های دیگه ساین شدن روی گوشی خودمون استفاده کنیم؟ مثلا اگر دوستمون نرم افزاری رو با Bluetooth برامون بفرسته می تونیم همون موقع بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر نصبش کنیم؟
تنک یو این اَدوَنس
عليك سلامنقل قول:
1- درسته... يه نسخه از برنامه X-Plore هست كه بدون نياز به سوييچ بين حالت هك و عادي دسترسي رو ميده...ولي براي نصبش بايد گوشي هك باشه...: دي
2- درسته...
3- نصفه نيمه درسته...: دي چون تهدادي از برنامه ها هستند كه حتي با ساين كردن هم نصب نميشن و فقط هك ميخواهند...
4- اين هم امكان پذيره...شما همه رقم رنامه...ساين شده...ساين نشده...واسه يكي ديگه ساين شده و .... رو ميتونيد بلافاصله نصب كنيد...
شاد باشي:40:
عجب گیری کردیماااااااااااا.
انگار قرار نیست گوشی ما هک بشه. هنوزم دارم زور میزنم اما سر applying patches گیر میکنه. گوشی رو باید ببرم پیش چند تا از این بچه های تعمیرکار نرم افزار ببینم چشه!!
برنامه رو هم رو حافظه تلفن نصب کردم اما بازم فرقی نکرد.
راستی میتونی به من بگی این صدای مزخرف دوربینشو چطوری باید قطع کنم؟ خیلی ضایع است. حتما حتما باید گوشیم هک شده باشه؟
نقل قول:گوشیم خز شد رفت...تو از کجا خریدی؟:31:نقل قول:
مدل گوشی موبایل
Only Symbian
===========
گوشیت 3250 بود؟ راجع بهش اصلا" اطلاعی ندارم...شاید هم اصلا" هک نشه...
آره دیگه. گوشی چینی همینه دیگه زود خز میشه.:31:نقل قول:
آخه واقعا فقط سیمبیان. حرف نداره. من تا حالا میگفتم فقط سونی اما حالا که میبینم اینطوریه میگم فقط نوکی....:31:
آره. 3250 بود. اما با این احتساب اون فرضیه ای که گوشیم قبلا هک شده دوباره قوت میگیره.....
باید وایسم تا رفیقم از تهران بیاد ببرم پیشش
موفق باشید:40: ( این هم با کمی دخل و تصرف از نوشته ی شما یا همون شاد باشیدتونه. امیدوارم رضایت بدین. من اصولا کپی رایت ندارم! ایرانه دیگه!!:46:)
سلام آقا داریوش گوشیم n78 فایل cer-key هم ندارم اگه میشه یه روش هک +اسم برنامه+(یه ورزن x-plore که نیازبه ساین شدن نداشته باشه بهم بگو).مرسی
سلام 0111 : دینقل قول:
ورژن گوشیت چنده؟ این کد رو بزن:
#0000#*
هر چی مینویسه رو اینجا بگو...ببینم چه میشه کرد...
سلام دوست عزیز.
خسته نباشی.
ممنون از تاپیک های قشنگ و مفیدت.
من گوشیم 5800 .
software version:11.0.008
custom version:11.0.008.216.03
تا حالا آپدیت نکردم.
برای نصب کلی از برنامه ها مشکل expired certificate رو دارم.
برای همین میخواستم گوشی رو هک کنم،ولی نرم افزار OX هم همون ایراد رو میگیره و نصب نمیشه.
نمیدونم باید چیکار کرد.
من تو این فروم جدیدم و پست های قدیمی هم زیاد.
لطفا راهنماییم کن.
به قول خانومم "ثواب داره".:40::31:
پیشا÷یش تشکر خودم رو اعلام می کنم.
سلامنقل قول:
ممنون و مرسی.
این پست رو یه نگاه بنداز و انجامش بده...:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت 99٪ حل میشه...:10:
برای ارور expired certificate باید تاریخ گوشی تون رو یک یا دو سال به عقب ببرید. اون موقع درست میشهنقل قول:
موفق باشید:40:
نه عزيزم...مشكل 5800 از بيخه...: دي كلا" ساين هم بكني اين ارور رو ميده...فقط با همين كار درست ميشه...نقل قول:
سلام،خسته نباشین مجدد.
ممنون از اینکه جوابمو دادین.
راستی یادم رفت بگم،دیروز قبل از اینکه اون درخواست رو بدم گوشیمو ریست کرده بودم.
یکی دو تا از نرم افزار ها نصب شد ولی بقیه اش نه!!!
جالبه که اون HelloOX هم نصب نیمشه!!!
key-cert رو بگیرم انشاالله حل میشه دیگه؟
یک نکته جالبتر اینکه قبل از اینکه گوشیم و ریست کنم نرم افزار F-Secure رو نصب کرده بودم،ولی بعد از ریست کردن و نصب مجدد و پس از آپدیت گفت نسخه نرم افزار گوشیت پایینه.
وقتی میخوام از سایت با گوشیم dl کنم میگه No Updates Available.
نمی دونم چه باید کرد، چون فایل key-cert خیلی طول میکشه گرفتنش.
باید نوبت وایسی.
اگه راه دیگه ای به نظرتون می رسه بگین.
از اینکه اینقدر طولانی مینویسم عذر خواهی میکنم.
پیشاپیش تشکر خودم رو مجددا اعلام میکنم.
سلام دوست عزیز.
خسته نباشی.
من گوشیم 5800 .
software version:21.0.025
custom version:21.0.025.C01.01
میخواستم گوشی رو هک کنم،ولی هر کاری که می کنم نمیشه برای هر برنامه ای فایل سرت و کی رو می خواهد تورو خدا برای من این 2 تا فایل رو بزارید به خدا دیوونه شدم دیگه .
حتی توی اون سایت چینی هم ثبت نام کردم ولی نه فایلی برام درست کرد نه میدونم چطور log onبشم توش آخه زبانش رو اصلا نمیفهمم ( لطفا به من جواب بدید ) :41::41:
من زیاد هم نمیتونم بیام اینترنت خداییش هوای کاربرتون رو داشته باشید و کامل بهم توضیح بدید که چکار کنم که این گوشی رو هک کنم و از شر ساین کردن خلاص بشم تمام مطالب هم خوندم ولی بازم کاری نتونستم بکنم
ممنونم :11:
IMI : 353205038611586
واقعا بابت این سایت عالی هم تشکر فراوان می کنم خیلی زحمت می کشید دمتون گرم واقعا مردین
:40::40::40::40::40::11::11::11::11:
فعلا" فایل Cert رو بگیر...تا بعد..نقل قول:
سلامنقل قول:
این فایل رو خودت باید بگیری...من نمیتونم...واسه لوگین هم اون بالا سمت چپ باید یوزرو پسورد رو بزنید...آموزشش تو امضام هست..
شاد باشید:40:
v.20.149 ورزن گوشیمهنقل قول:
بدون Cert و kEY راهی نداره دوست عزیز...نقل قول:
باید خودتون تو OPDA درخواست بدید.
دوست عزیز، جناب Legend;
من تو سایت چینی ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
حالا چیکار کنم؟
راستی چرا software version گوشی من 11.0.008 هستش؟
من تا حالا آپدیت نکردم.
از گوشی هم میخوام آپ کنم میگه آپدیت نداره.
من تو فروم میبینم که همه از 20 به بالا حرف میزنن.
لطفا راهنماییم کن.
راستی بابت تمامی زحمات پیشاپیش ممنونم.
ببخشین انقدر اذیت میکنم.
HelloOX رو ساين كن... و بعد نصبش كن تا گوشيت هك شه...نقل قول:
براي آپديت هم از بچه هاي كلوپش كمك بگير..:46:
سلام آقا داروش ممنون از راهنماییهاتون رفتم سایتی که گفتیدopda اما آخرین مرحله بعد از imel گوشی email میخواست و به زبان انگلیسی هم بود نه چینی ؟((البته آخرین مرحله .) ولی ایمیل که میدادم invalid میزد و با کد 11 رقمی قبول کرد حالا اگه میشه در این خصوص توضیح بدید ممنون میشم .
بعدش هم سومین مرحله (پر کردن اون 5 -6 قسمت)به صورت تصویری میذاشتی خوب میشد .
در آخر هم بی زحمت بگو بعد از گرفتن فایلها چطور باید توگوشی استفاده یا وارد کرد .
مرسی مرسی مرسی مرسی
ببخشید طولانی شد .....................