من Win7 - 32 نصب کردم، خیلی عالی داره کار میکنه.نقل قول:
برای نصب بلوتوث هم یکیاش رو نصب کن،اگه کار نکرد، اون یکی رو نصب کن... :31:
من Win7 - 32 نصب کردم، خیلی عالی داره کار میکنه.نقل قول:
برای نصب بلوتوث هم یکیاش رو نصب کن،اگه کار نکرد، اون یکی رو نصب کن... :31:
مشکل بلوتوث رو حل کردم در مورد 32 بیتی چون رم 4 گیگ هست ویندوز 32بیتی 4 گیگ رو نمیشناسه !!!:41:پس مجبوریم 64بیتی نصب کنیم تا 4 گیگ رم رو بشناسه امروز دوباره مجبور شدم ویندوز رو که یه بکاپی ازش گرفته بودم دوباره نصب کنم تمام درایورهاشو هم موفق شدم نصب کنم بازی pes2010 رو با تنظیمات آخر اجرا کردم و لپتاپ جواب داد مثل هلو:8:نقل قول:
حالا باید یه تستی هم با نرم ازار 3dsmax بزنم :21:امیدوارم به صفحه آبی لعنتی که منحر به بالا نیومدن ویندوز میشه مواجه نشم !!!!نمیدونم شاید از dvd ویندوزم باشه :13:
منم یه موس usb داشتم که وقتی به لپتاب وصل بود هرزگاهی اون صفحه ابیه میومد موس رو عوض کردم درست شد الانم سون 64بیتی دارم با کلی بازی
از مافیا2 بگیر تا قارچ خور
کسی تا حالا بایوس 5741 رو آپدیت کرده؟
الان نسخه 1.13 تو سایت ایسر هست مال من 0.9 اگه آپ کنم بهتر میشه؟
راستی اگه کسی lunch manager واسه xp داره لطفا بذاره
سلام
کسی از 5734z نقدی نداره؟
یا مزایا و معایبش رو بهم بگه
پس به خاطر همینه که منم لپ تاپم فقط 2.5 گیگ از رم را قابل دسترس کرده ؟نقل قول:
اگه 64 بیت بریزم تمام رم رو میشناسه ؟
اره ویندوز 64 بیتی هر چقدر رم بزاری رو ساپورت میکه ولی متاسفانه 32 بیتی بیشتر از 3 رو نمیخونه !!!!باید کسانی که رمشون از 4 به بالا هست حتما باید 64بیتی رو نصب کنن ضمن اینکه واقعا سرعت بالایی هم داره در ویندوزهای 64بیتی:8:نقل قول:
ولی من چند تا سایت خارجی (ریویو ) دیده بودم که ati هم میتونه فیزیکس رو اجرا کنه. از رادئون 4670 به بعدنقل قول:
گفته بودن ان ویدیا اینو داده بهش.
ولی نمیدونم صحت داره یا نه
ATI Runs PhysX With Modified Drivers
کد:http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html
کد:http://www.ngohq.com/news/14219-physx-gpu-acceleration-on-radeon-hd-3850-a.html
نقل قول:ربطی به Physx نداره. منم تو اجرای شیفت مشکل داشتم. (تو ویندوز اکس پی)نقل قول:
تو ویندوز 7 نصب و اجرا شد. فکر کنم به خاطر این بوده که direct x 10 لازم داشته
موقع نصب بازی، Physx هم نصب میشه
(اگه ربط داشته باشه پس کارت های ati هم Physx رو اجرا میکنن) کارت گرافیکم هم رادئون 4200 هست
کسی از دوستان تجربه ای در این ضمینه نداره؟!!!نقل قول:
درودنقل قول:
لینک دانلود این نرم افزار رو میدی ما هم یه تستی بزنیم بعد نظر تخصصی رو بدم
سلام ...
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم .توی بخش مشاوره پرسیدم ولی مثل اینکه خواب تشریف دارن.منم عجله دارم ...
این 2 تا کانفیگ از 5741 :
H.D.D 600 VGA :320M
H.D.D : 500 VGA : 5470
دومی حدود 790 .اولی 50-100 تومن گرونتر. کدومش بیشتر می ارزه؟قیمت یکی از این 2 کانفیگ توی تهران حدودا" چقدره؟
ممنون ...
این 2 تا لینک از برنامه ی CPUID HWMonitor
کد:http://www.4shared.com/file/j-s2bFLU/CPUID_HWMonitor_Pro_v106.htm
============کد:http://www.4shared.com/file/K4IOIU5M/CPUID_HWMonitor_Pro_v1050.htm
100% کانفیگ Cpu:i5 hdd:640 vga:gt320 بهترهنقل قول:
دومی حدود 790 .اولی 50-100 تومن گرونتر. کدومش بیشتر می ارزه؟قیمت یکی از این 2 کانفیگ توی تهران حدودا" چقدره؟
توی تهران هم قیمت ها توی هر مغازه متفاوته چون این مدل طالب زیاد داره اینه که فروشنده ها هر چی حال میکنن قیمت میدن ولی تفاوت قیمتشون تقریبا 1 ماه پیش حدود 50 تمن بود ولی الان قیمت ندارم
کاملا نرمال و طبیعی هست و مشکلی نیستنقل قول:
نوشته شده توسط arenghatel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز داشتم بازی مافیا 2 رو روی لپ تاپ انجام میدادم (مدل 5741g I5 Gt320 ) بغد بازی رو مینیمایز کردم رفتم برنامه ی CPUID HWMonitor رو که دمای قظعات رو نشون می ده رو باز کردم بعد دوباره رفتم تو بازی بعد از 15 دقیقه بازی کردم گفتم برم ببینم دما چطوره (عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون طبیعی ؟؟ این max یعنی بالاترین حدی که گرم شده اینقد بوده؟؟ ! و این که Value دمای حال رو نشون میده؟؟؟! اگه اره پس چزا اینقدر پایین نسبت به max
این دما برای دستگاه مشکل ساز نمی شه که ؟
اگر حس میکنید دمای لپ تاپ براتون آزار دهنده هست از کول پد مناسب استفاده کنید .
مسلما کانفیگ اولی بهتر هست ، شما سعی کنین همون رو بگیرید ، این انتخاب بین کانفیگ های 5741 رو زیاد بحث شده به همین دلیل ظاهرا الان کمتر پاسخ داده میشهنقل قول:
سلام ...
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم .توی بخش مشاوره پرسیدم ولی مثل اینکه خواب تشریف دارن.منم عجله دارم ...
ممنون ...
خواهش میکنم در تاپیک های مشاوره ادامه بدید تا بتونیم نظم رو حفظ کنیم دوست عزیز
ممنون
چرا اولی بهتره؟ فقط هارد اولی 100 گیگ بیشتره. کارت گرافیک هم تقرببا در یه سطحهنقل قول:
نتیجه تست ها
3d mark vantage (gpu)
radeon 5470: 945
gt 320m: 1027
crysis xga hight
radeon 5470: 11fps
gt 320m: 12fps
مگه اینگه cpu اولی core i5 باشه
سلام بر همه!
کسانی که Acer 5741 دارن، اگه میتونن یه سری اطلاعات راجع به بازی هایی که تست کردن و عملکرد لپ تاپ تو اجرای بازی بذارن، خصوصا بازی های روز! (کانفیگ لپ تاپ هم فراموش نشــه!)
من با کانفیگ i5 -gt320نقل قول:
بازی مافیا 2 رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی
بازی Split Second و Worms Reloaded تست شد به خوبی اجرا شد
ممنون از پاسخ های بیشمار دوستان!
حالا یه سوال، لپ تاپ های Acer که بدون سیستم عامل عرضه میشن، درایور های ویندوز رو توی پک دارن!؟ یه چیزی مثل ASUS که همراه لپ تاپ یه DVD بود همه Driver ها و یه سری برنامه مدیریت باطری و وبکم و ... برای ویندوز 7، حالا Acer های بدون سیستم عامل چه چیز مشابهی دارند!؟
اره رفیق داخل جعبه داره یه دیوی دی داره تمام درایور های 7 داخلش هستنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم که همراه لب تاب acer5741g کیف و موس هم میدن ؟
خود گارانتی سازگار که کیف و موس نمی ده مگه خود اون مغازه ای که ازاش میخری مثلا یه 30 تمن وز قیمت رپتاپ کشیده باشه (که سود بیشتری بکنه) یه کیف و موس هم همراش میده که (الاکی میگه اصل acer ) به نظر من خودت با سلیقه ی خودت کیف و موس بخری بهتره
متاسفانه خبری بدی دارم که قلبو بدجوری جریحه دار کرده لپتاپ مدل 5741Gکه 1 هفته ای بیشتر عمر نکرده از همون چیزی که روز اول میترسیدم دیگه باید بترسم پست 481 من هم سند این موضوع هست !!!
روز اول که خریدم پارتیشن بندی کردم بعد ویندوز 7 64بیت نصب کردم ولی مشکلی که داشت این بود که بعد از مدتی مثلا 3 بار خاموش و روشن کردن روی لوگوی اول گیر میگرد موقعه بالا اومدن و بعد یه صفحه ابی میاد همون BLUE PAGEمعروف !!!!یا موقعی که بالا می آمد ویندوز در حین فیلم نگا کردن قفل میکرد خب اینجاست که تمام دنیا رو سرم خراب بشه اخه حقه لپتاپی که پلم میخری همچین مشکلی از اول داشته باشه !!!:41:
خلاصه یه چیزهایی حالیمونه از کامپیوتر باید به عرض برسونم که به احتمال 90% هاردم بدسکتور گرفته!!!!:18::13:دلیل م دارم با برنامه acronis وقتی میخوام یه بکآپ از ویندوزم بگیرم در حین بکآپ گیری ارور بدسکتور در فلان شماره سکتور هارد میده!!!!! خب دوستن باید چکار کنم به نظرتون من شیراز هستم اگر بفرستم گارانتی سازگار تا بیاد تهران وبرگرده شیراز تقریبا 20 روز طول میکشه !!!!
و یه راه دیگه داره بدسکتور اگر نرم افزاری بود و ک بود سکتور خراب با نرم افزار مربوطه برطرفشم کنم اونم اگر بشه د تالار گفتمان سازگار هم مطرح کردم در بخش مربوطه جالب اینجا بود در یکی از تاپیکها یه بنده خدایی باز همین مشکل رو داشت اونم 2 هفته بود خریده بود و یکی از مسئولان سازگار جوابشو داده بود که ویروسی شده و باید با انتی ویروس برطرف شه :2:و اگر درست نشد بفرست گارانتی!!!!:2:
خب دوستان نظرتونو میخوام شدیدا:40:
بدسکتور افتادن روی هارد دلیل بر خرابی کامل دستگاه نمیشه دوست عزیز
به احتمال زیاد خودتون اشتباه کردید و احتمالا به دستگاه در حین کار ضربه زدید
اولین کار این هست که هارد رو با یه برنامه جانبی Low Level Format کنین ، اگر قابل حل شدن باشه تو همین مرحله درست میشه
اگر نه مطمئنا گارانتی باید ببرید
برادر دقیقا روز اول که مثل پر قو آوردم خونه و ویندوز نصب کردم اینطوری شد یعنی 3 ساعت بعد از خریدن لپتاپ مطمئنم ضربه نخورده :41:نقل قول:
الانم دارم با برنامه hdd regenerator دارم رفع بدسکتور میکنم تا الان 47 بدسکتور پیدا کرده و خوشبختانه تونسته این چند تا بدسکتور رو ترمیم کنه البته تا الان 20% فعلا بیشتر نرفته
با سلام
حدود دو هفته میشه که لپ تاپ ایسر 5741گرفتم
مشکل من اکتیو نشدن ویندوز 7 روی لپتاپ است. به هیچ عنوان اکتیو نمیشه با چند ویندوز 7 مختلف که همگی با قابلیت اکتیو کردن
هستند ودر کامپیوتر دیگه تست شده اند امتحان کردم. با لودر های مختلف هم برای اکتیو کردن استفاده کردم ولی جواب نمیده
با گارانتی سازگار هم تماس گرفتم جواب درست وحسابی ندادند
تو رو خدا هر کسی میدونه این مشکل رو چه جوری میشه رفع کرد یک کمکی کنه حالم اساسی گرفته شده
با تشکر
درود
خب بچه ها بعد 5 ساعت با نرم افزار مربوطه رفع بدسکتور شده 47 بدسکتور پیدا کرد و ترمیم شد و الان دیگه مشکلات قبلی رو نداره یعنی دوستان دیگه نیازی به بردن به گارانتی نداره چون سابقه بدسکتور هارد داشته؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نیازی نیست .نقل قول:
احتمال خیلی زیاد دیگه مشکلی نخواهی داشت .
یه توضیح اضافی : نرم افزار ،سکتور خراب سخت افزاری رو ترمیم نمیکنه ، بلکه فقط کاری میکنه که به اون سکتور آدرس دهی نشه .
بدسکتور میتونه نرم افزاری هم باشه (soft bad sector). که علت های زیادی داره . از جمله ویروس .
ایشالا مشکلت واسه همیشه حل شده باشه
بحث های مشاوره ای فقط و فقط در تالار مشاوره ، 1 میلیون بار ! خسته شدم
خواهشا رعایت کنید
سلام دوست گلم من این مارک لپ تاپ6 ماه دارم مشکلی هم باهاش ندارم ویندوز سون 64 و 32 هم نصب کردم شما اگه می خوای اکتیو کنی باید کرک کنی نرم افزار کرک 7 رو بگیر مشکل حل میشه من الان ویندوز 7 32 بیت دارم با کرک اکتیو کردم اپدیت هم کردمنقل قول:
سلام
لپ تاپ های Acer از نظر صدای فن و داغی چطور هستن!؟ خصوصا 5741
Asus (مدل k40 ie) که واقعا عالی بود، کاملا بی صدا و خنک، حالا میخوام ببینم Acer ها چطورن!؟
بچه ها به نظرتون کیبرد مدل 5741 خیلی حساس نیست ؟
آخه من چند تا گیم روی لپ تاپ ریختم ( شیفت ، فیفا 10 ، بتلفیلد بد کمپانی 2 و ... ) اینا رو قبلا روی xbox360 , pc هم بازی کردم ولی اصلا روی لپ تاپ بهم نچسبید . البته بازی ها رو روان اجرا میکرد ولی نمیدونم اشکال از کیبرده یا چی که اصلا لذت بخش نبود .
درباره 5741 بايد بگم كه صداي فن واقعا خيلي كمه + درحالت Power Saver بيشتر وقتها خاموشه.نقل قول:
موقع اجراي برنامه هاي سنگين هم به هيچ وجه آزاردهنده نيست
شما یه ----- برای دسته xbox360 بگیر بعدش بشین تا صبح باش بازی کن تا خسته نشی:31:نقل قول:
قیمت: 35
از نظر صدای فن من تو 5741 مشکلی ندیدم ، واقعا بی صدا کار میکنهنقل قول:
مشکل حرارت هم مسلما شما کار پردازشی سنگین انجام بدید حرارت تولید میشه ولی جای نگرانی نیست
تا حدودی موافق هستم باهاتون ، کیبورد 5741 چندان مناسب برای تایپ کردن و بازی کردن و استفاده اینطوری نیست و ظاهرش زیباست .نقل قول:
فرق 5745 با 5741 چیه؟
کانفیگ 5745 تقریبا مثل 5741 بود. بجز طراحی تغییر دیگه ای نداشته؟ کیبردش که به نظرم بهتر شده و مثل اینکه دکمه های مولتی مدیا هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aspire 5745
مثل اینکه 5741 هم تازه اومده بود جای 5740 ؟ __________________
فرق های اصلی 5745 با 5741 :
ساپورت از پردازنده Core i7
ساپورت رم ماکزیمم 16 گیگ
کاهش روشنایی صفحه از 220nit به 200nit ولی افزایش کیفیت رنگ
ارتقا گرافیک به GT330
کیفیت صدای به مراتب بهتر و اضافه شدن دوباره Dolby Digital
4 پورت USB
اینها تفاوت های اصلی بود ، تفاوت های جزئی در ظاهر بخش رویی و کیبورد هست و اضافه شدن کلید های مالتی مدیا
میشه قیمت این مدل 5745 رو بگید؟
فعلا وارد نشده تا زمانی که دوره فروش 5741 تموم بشهنقل قول:
دوستان مدل 5741G تا چقدر رم ساپورت میکنه من چون 3d کار میکنم میخوام بعدا ارتقاش بدم در ضمن دوستان چرا این لپتاپ هولوگرام گارانتی زیره لپتاپ نداره مثلا من بازش کنم سازگار از کجا میفهمه بازش کردم :31:
راستی بازی دموی pes 2011 رو روش نصب کردم با آخرین جزئیات ممکن مثل هلو جواب داد:8:
البته با سیاستی که ایسر برای میزان فروش بیشتر برای در دست گرفتن بازار داره قیمتش کاملا عالی هست اینو یکی از فروشندگان فعال کشور در زمینه لپتاپ گفتهنقل قول: