بچه هادمتون گرم.کارتون حرف نداره.:12::3:
فلشای پاتریوت و ترنسدم هر2 تاشون باروشایی که گفتین مشکلشون حل شد.:thumbsup:
ممنون:26:
Printable View
بچه هادمتون گرم.کارتون حرف نداره.:12::3:
فلشای پاتریوت و ترنسدم هر2 تاشون باروشایی که گفتین مشکلشون حل شد.:thumbsup:
ممنون:26:
سلام
چطور میشه مموری کارتی که این مشکل رو داره درست کرد؟
باتشکر
یکی به من کمک کنه . لش دیسک من verico نه درایوش باز میشه و نه فرمت میشه با تمام نرم افزارها امتحان کردم جواب نداد . سایتشون هم چیزی نداشت چه کار کنم ؟
دوستان به دادم برسین
من یه فلش ترنسند دارم که بدون استوپ کردن از سیستم کشیدم.الان وقتی به سیستم میزنم.چراغش روشن میشه و بعد از چند ثانیه خاموش میشه .ودرایوش رو نشون نمیده.به نظرتون سوخته؟؟؟
سلام
transcend من WRITE PROTECTED شده
لینک های پست اول هم جواب نمیده ینی من چیزی دستگیرم نشد
برنامه مربوطرو اجرا میکنم بعد از اینکه نوع فلشمو انتخاب میکنم نرم افزار هنگ میکنه
ویندوزمم هفته
MER 30
دوستان فلش سلیکون پاور چهار گیگ دیسک رایت پرودکت شده .
تمامی راه های پست اول رو رفتم اما درست نشده . چیکار کنم ؟
سلام
یه فلش سونی دارم که با Nu و داس نتونستم فرمتش کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Disk management ویندوز هم Error میده .
روش کارآمدی سراغ دارید ؟
فلش سوخته ؟
سلام
من یه فلش 32گیگ ترنس دارم که شماره سریال نداره بعد داخلش اطلاعات میریزم همشو خراب نشون میده
سلام کسی این نرم افزار رو داره
نرم افزارفرمت کردن فلش مموری هایی که نه فرمت میشوند نه می توان در انها اطلاعات ریخت
یا
نرم افزار فرمت کردن فلش مموری هایی که حجمشان صفر می شود
این مال تبلیغ بالای میباشه اگه کسی داره بزاره که خیلی نیاز دارم فوری فوری ممنون میشم بزارین
با سلام
من که دهنم اسفالت شد تا صفحه 20 رو خوندم و تک به تک انجام دادم مردم بسکه نرم تفزار دانلود کردم و نتیجه نگرفتم. یکی تیر خلاص و بزنه و بگه من چکار کنم
یکی که هم مشکل منو داشته و با تجربه برطرفش کرده.
فلشم hp هشت گیگه. و میگم تا راه حل های صفحه 20 رو انجام دادم و بی نتیجه حالا اگه کسی مشگلمو حل کنه میرم حرم امام رضا(ع) کلی دعاش میکنم.
بد مارکی خریدینقل قول:
با سلام
من که دهنم اسفالت شد تا صفحه 20 رو خوندم و تک به تک انجام دادم مردم بسکه نرم تفزار دانلود کردم و نتیجه نگرفتم. یکی تیر خلاص و بزنه و بگه من چکار کنم
یکی که هم مشکل منو داشته و با تجربه برطرفش کرده.
فلشم hp هشت گیگه. و میگم تا راه حل های صفحه 20 رو انجام دادم و بی نتیجه حالا اگه کسی مشگلمو حل کنه میرم حرم امام رضا(ع) کلی دعاش میکنم.
درست نشدنیه
این نوع فلش ساخت توشیبا هستش و به همراه خود مارک توشیبا تا حالا راه حل تعمیراتی براش ارایه نشده بنابرین فلش شما هم تعمیر نمیشه.
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
مارک فلش رو بنویسنقل قول:
مارک ترانست 64 'گیگ اونم از نوع قلابی که از بانه برام اوردن
هیچ کاریش نمیتونی بکنی.نقل قول:
برنامه برای فلش مارک ADATA هم هست؟
با سلام فلش 2g ترانسیت رو با انلاین ریکاوری میکنم نمیشه اما با jet flash recovery میشه ولی وقتی از کامپیوتر جدا میکنم دوباره میزنم میگه منو فرمت کن این درست میشه یا نه
من یک فلش hitech دارم و خراب شده است و نمی توانم برنامه ی درست کردنش را پیدا کنم
منم یه فلش kingStone دارم هر کاری می کنم فرمت نمیشه ؟ تو صفحه اول هم ندیدم که برنامه براش گذاشته باشین. راه حلی داره؟
شما این برنامه کم حجم بگیرین نگاه کنید شاید کارتون راه بیفته ازطریق رجیستری توضیح داده:20:نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.share.cx/files/492964933338/YouTube_-_How_to_fix_The_disk_is_write-protected._Remove_the_write-protection_or_use_another_disk.rar.html
سلام من يه فلش مموري ويرا هشت گيگ دارم و كامپيوتر اون رو نميشناسه و ارور usb ميزنه ولي چراغش روشن هستش خيلي از برنامه ها رو روش اجررا كردم اما جواب نداد اگه دوستان ميتونند كمك كنند
برید اینجا و این پکیج رو بخرید قبل از خرید توضیحاتشم بخونید تنها راه حل رفع مشکلات فلش مموری هانقل قول:
کد:http://narmafzarsara.ir/catalog.php?id=125478&vendor=52&whois=fs
دمت گرم جواب داد
سلام
من يگ گينك مكس دارم وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم اونو
مي شناسه
ولي نه باز ميشه و نه فرمت و ارور زير را ميده
كمك كنيد
گ
نقل قول:
درود
دوست عزیز لینک اصلاح شد.
کد:http://www.kingmax.com/new2011/files/160/UFD_Recovery%20tool%20V1.0.1.2.rar
سلام به دوستان محترم ...
یه فلش 4 گیگ توشیبا اصلی دارم که مشکل رایت پرودکت داره با هیچ کدوم از این روشها هم مشکلش حل نشده..اون اوایل فلش باز می شد فایل ها اجرا هم می شد ولی نه پاک می کرد نه می شد چیزی ریخت..با تلاش فراوانی که کردم تونستم خرابترش کنم :d که الان باز هم نمیشه..
متاسفانه جواب ندادنقل قول:
سلام دوستان من یه ام پی تری 8 گیگ ترنسد دارم که وقتی به سیستم می زنم چراغش روشن می شه یه آیکون هم میاد که همین نه چیزی می شه روش کپی کرد نه اصلن به عنوان هارد شناخته می شه که بشه فرمت اش کرد. هیچ کدوم از برنامه هایی که هم که واسه فرمت هستند اصلن نمی شناسنش
چه کنم؟
برای کینگستون کسی چیزی داره ؟!؟!
فوریه . ممنون پیشاپیش ...
نقل قول:
نه عزیز متاسفنه.
من که خیلی پیگیرشم . اگه کسی چیزی دید یا تجربه ای با فلش های کینگستون داشت ، ممنون میشم راهنماییم کنه :11:نقل قول:
سلام دوستان من نمیدونستم مشکلمو تو کدوم انجمن مطرح کنم ولی امیدوارم انجمن مناسبی رو انتخاب کرده باشم!
من یه مشکل دارم راجع به فلش مموریم (transcend 16 gig) ! اونم اینه که وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر همه ی مشخصاته فلشو درست مینویسه یعنی میزان فضای خالی و پر رو درست مینویسه و فلشم رو که اوپن میکنم همه ی فولدرا سر جاشه اما سایز همه رو نوشته 1 کیلو بایت و فولدرارو باز نمیکنه ! نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید.................
بابا دمت گرم.... . انگار یه فلش مموری از تو کادو گرفتم.
سلام دوستان
سیستم من یه ویروس به نام XBTM.3gp.exe داده با چی از بین ببرم توضیح اینکه avira و nod نصب کردم جواب نگرفتم
سلام .این مشکل با راه حلهایی که بچه ها عنوان کردن مثل برنامه هایی که برایrecovery هست حل نمیشه چون این مشکلات معمولا بخاطر نفوذ یک trojan به فلش صورت میگیرد باید با یک ویروس یاب قوی آنرا پیدا واز بین برد .
سلام
من هم با یه فلش 16 گیگ تقلبی Transcend مشکل داشتم (بعد از قطع کردن فلش از کامپیوتر فایل ها رو نشون نمیداد)
از این راه مشکلم حل شد :
در win7 گزینه فرمت درایو فلش : File system رو Fat32 و Allocation unit size رو 16 kilobytes و فرمت !
سلام
من فلش 16 گیگ ترنسم دچار مشکل شده و فولدرا رو باز نمیکنه در حالی که حجم مورد استفاده اش تغییر نکرده و احتمالا فایلاش سر جاشن
من 2 تا عکس آپلود کردم تا شاید با استفاده ازون عکسا کمکم کنین تا بتونم دوباره به اطلاعاتم دست پیدا کنم :
کد:http://www.irupload.ir/images/8cuo1tbkosctqahr80o.png
امیدوارم کمکم کنیدکد:http://www.irupload.ir/images/oecgowc6jfrjmcl8w12j.png
مرسی
برای TDK 8GIG برنامه ای نیست؟ تو سایتش هیچ بخشی مربوط به فلش مموری یا کول دیسک نیست
با سلام.یه فلش 4 گیگ دارم به اسم mobile disk GXT.همون جمله معروف WRITE...رو میگه.از تو رجیستری اون کارایی که گفتین کردم و پاک کردم. با نرم افزار DR.UFDهم فرمتش کردم و شد تو این برنامه.اما بازم تو کامپیوتر فرمت نمیشه و چیزیم نمیشه روش ریخت و همون جمله رو میگهWRITR...چه کنم؟؟
سلام من یه فلش pny هشت گیگ از نوع سیم کارتی دارم که خیلی خوب کار میکرد ولی حالا تا میخوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه ولی فرمت هم نمیشه همه کاری کردم و از هر نوع نرم افزاری استفاده کردم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ممنون
اول این پیغام را میده warning:formatting eill erase ALLdataon this disk.to format the disk,click ok.to quit,click cancel. وقتی ok میکنم این پیغام را میده windows was unable to compelet to format. تورو خدا بگید باید چیکار کنم همه اون نرم افزارهارو هم امتحان کردم ولی نشد
یه چیز جالب!! فلشم فورمت نمیشد از آنلاین ریکاوری استفاده کردم 2 گیگ بود الان شده 2.93! این یعنی چی؟!:دی
دوستان برنامه ای برای حل مشکل write disk protect فلش sony نیست؟