نقل قول:
سلام مبارکت باشه ... چطوریه ؟ کنده ؟ تنده ؟یک نقد بکنی ممنون میشم
نقل قول:
سلام مبارکت باشه ... چطوریه ؟ کنده ؟ تنده ؟یک نقد بکنی ممنون میشم
جناب عثمان من منظورم گوشی s8300 بود نه s8003 ! ظاهرأ اینجا تاپیک s8300 است.
جناب پالپ:
1- کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده است. هر کی می بینه کف می کنه!
2- حساسیت تاچش هم خوبه هر چند ایده آل نیست.
3- کیفیت دوربین در حد عالی است.
4- رابط کاربریش هم ساده وزیبا است.
5- سرعت وارد شدن به منو ها مناسبه البته هنوز اکثر حجم مموری گوشیم خالیه
6- احساس می کنم باطریش ضعیفه هر چند تا باطری به نهایت کار آییش برسه زمان احتیاج داره
7- کیفیت پخش صدا قابل قبوله هر چند بلندی آن کاملأ معمولی است.
8- مموری 1 گیگ و هد فون با کارت قرعه کشی سکه و bmw همراشه
9- توانائی تایپ فارسی وتقویم شمسی را هم داره
10- صفحه کلیدش برای کار کردن خوب طراحی نشده هر چند زیباست
من حیث المجموع با توجه به قیمتش، عالیه!
سلام من دوماهه اين گوشي رو خريدم قبلا گوشي سوني اريكسون داشتم چند نكته گيجم كرده
1.كيبوردش نميتونه بره خط بعد(معادل دكمه اينتر كامپيوتر)
2.نرم افزاراي گوشي سوني روي اين نصب نميشن مثلا يه اطلاعات دارويي داشتم بعد از نصب نوشته ها برعكس شدن كه قابل استفاده نيست يه ديكشنري هم داشتم همينطور شد
3.كيفيت فيلماش بسيار تابسيارعاليه اما با خود گوشي نتونستم فيلما رو به هم وصل كنم با يوليد هم نشد
4.جي پي اس چطور كار ميكنه فقط طول وعرض جغرافيايي رو ميده نبايد روي نقشه مكانو مشخص كنه؟؟؟؟
5.شكلك نداره؟
چند تا نكته ديگه هم هست ببينم كسي جواب اينا رو ميده بعدا بقيشو ميگم
با سپاس
نقل قول:
1- space رو داره مثل کیبورد کامپیوتر به جای اینکه یک بار روش کلیک کنی کافیه چند ثانیه انگشتت رو روش نگه داری
2- نرم افزار باید با پسوند jar باشه ... و باید نصب بشه اگه نصب نمیشه احتمالا ربط به لمسی و غیر لمسی بودن نرم افزار داره
3- یعنی چی فیلمارو وصل کنم؟ منظورت کلیپایی که میگیری رو میخوای به هم وصل کنی .. بهتره با کام اینکارو بکنی
4- جی پی اسش در قسمت منو 2 گزینه داره که یکیش میشه نقشه و یکی تصویر شما باید رو my location کلیک کنید که موقعیتتون رو ببینید و گوشی براتون بیاره
5-نمیدونم ...
خواهش میشه
باسلا م وسپاس
شرمنده من از پاسختون در مورد جي پي اس سر در نياوردم اگه ممكنه در حد اكابري بگين
ضمنا يه جايي تو اپليكيشن داره بنام ويدئو اديتور!من هر كار كردم فيلمايي كه با خودگوشي گرفتم نشداضافه كنم
راستي اين تايپ فارسيش چرا اينقدر خاك بر سره آدم دلش ميخاد موهاشو بكنه نميشه مثل تايپ انگليسي با تكرار روي يه دكمه حروف دلخواهو تايپ كرد؟؟؟؟!!!
راستي اين نرم افزار كام چيه؟كجا ميشه پيداش كرد ويژه مبايله يا كامپيوتر؟؟
توی قسمت گوگل مپ گزینه سمت راست یعنی منو رو بزن و گزینه اول رو انتخاب کن(نوشته my location)نقل قول:
فیلم هایی که با خود گوشی گرفتی نمیتونی اضافه کنی چون وضوحش خیلی بالاست.باید با وضوح 176 در 144 فیلم بگیری تا بتونی اضافه کنی.متاسفانه این برنامه ویدیو ادیتورش خیلی ضعیفه.
تایپ فارسی هم توی گوشیهای جاوا سامسونگ تا اونجایی که می دونم بیشترشون اینجوریه و نمیشه دیکشنری رو غیر فعال کرد،بهترین کار اینه که در حالت عربی تایپ کنی.
منظور از کام هم که دوستمون پالپ گفت فکرکنم منظورش این بود که با کامپیوترت این کار رو انجام بده.
خيلي سپاسگزارم
1.نتونستم در گوگل مپ گزينه منو را ببينم نكنه گوشيم تقلبيه؟!!!!
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه شمارت نيفته؟؟؟؟
3.چطور ميشه پيامو روي سيمكارت ذخيره كرد؟
4.چطور ميشه ياداشتها پيام فرستاد؟
5.براي پيامها امكان كپي پيست نداره؟
6.در مورد تايپ فارسي ديكشنري فعال نيست(كه يه حرف روتايپ كنيم بقيشو بياره)فقط براي تايپ نميشه چشم بسته نوشت بايد شماره كليدي كه ميده بزني!!!!!!
7.راستي باوجود فعال كردن لرزه گير در حال حركت عكسام تار ميشه مشكل چيه؟
8.من با نرم افزار يوليد نتونستم كليپامو بهم متصل كنم(پشتيباني نكرد)از چي استفاده كنم؟
[QUOTE=pamida;4304323]خيلي سپاسگزارم
1.نتونستم در گوگل مپ گزينه منو را ببينم نكنه گوشيم تقلبيه؟!!!!
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه ش%u
نقل قول:
1- اگه گوگل مپ رو داشته باشید قطعا باید بیاد ... و شما اشتباه میکنید ... اگه قرار باشه تقلبی باشه نباید گوگل مپ داشته باشه ...
2- یه راهی تو تنظیمات هست که میشه ولی ایرانسل اجازشو نمیده همراه اولو نمیدونم
3- یه راهی هس ... میری رو پیامی که امده... و بعد بازش میکنی 3 گزینه پایین هست گزینه more رو میزنی و بعد شماره 4 که میشه انتقال به سیم کارت ...
4- منظورت بلوتوثه ؟ ! یادداشت رو میخوای پیام کنی؟
5-نمیدونم
6- با بقیه چکار میکنی با اینم همینجوری رفتار کن ... هم رو صفحه کلید و هم رو تاچ
7- امکان نداره مگه شب باشه .. پس دوربینتون تنظیم نیس یا فریمورتون نقص داره
8-نمیدونم ولی تو قسمت نرم افزارهای کامپیوتر تو فروم میتونید پیدا کنید
سلام بابت گت وي ايميل بايد بگم با ايميل فرق داره
وقتي روي گوگل مپ كليك كردم بعد از زمان طولاني بارگيري يه پيام ظاهر شد كه ترجمش اينه به كرير خود مراجعه كنيد يا به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي كامپيوتر مراجعه كنيد من كه نوفهميدم منظورش چيه!!
كسي ميدونه اين يعني چي؟
ميشه قدم به قدم بگين چطوري وارد گوگل مپ ميشين وكجا تنظيمات داره شايد من يه جاش اشتباه ميكنم؟
ضمنا من هر كاري كردم نتونستم يادداشتو مسيج كنم
اون نرم افزاري اطلاعات دارويي كه گفته بودم نصب شدوبالا هم مياد اما نوشته هاش برعكس شده مثلا نوشته ن ف ون ي م ات س ا"يعني استامينوفن"
از كجا ميشه فهميد فرمور ناقصه يا نه؟
شما اینترنت خطتتون فعاله؟و یا اگه فعال تنظیمات اینترنت گوشیتون درسته؟چون نباید ارور بده.نقل قول:
دوست عزیز یادداشت هم نمیتونی مسیج کنی.
در مورد نرم افزار هم یسری از نرم افزارها اینطوری نوشته ها برعکس مشه،منم نمیدونم چرا.
ورژن گوشیت چیه؟؟؟
نه اينترنت خطم فعال نيست
من ورژ مرژن نوفهمم چيه؟چطوري ميتونم ورژن گوشي رو پيدا كنم؟
اينطوري باشه حالا حالاها نمي تونم باهاش كنار بيام؟حالم خيلي گرفته كلافم كرده فقط كيفيت عكس وفيلمش خوبه در خيلي زمينه ها حالمو گرفته.ظاهرافروشش خوب نبوده كه زياد در مورد ايراداش كسي راه حل نداده!!!!
:41::41:كسي به داد من نميرسهههههههه
كسي بااين مشكل مواجه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جي پي اس ميخام
نقل قول:
احتمالا مال شما نسخه بدون گارانتی هستش که گوگل مپش فعال نیس یا اینترنت ندارین ! ...
اول که گوگل مپ باید با اینترنت کار کنه و بدون نت کار نمیکنه اگه نقشه فلاین میخواین میتونید پیدا کنید یکم بگردین ...
و اگر میخوایی بفهمی فریمورتون چیه این کد رو وارد کنید ..#1234#
اگه اینترنت خطت فعال نیست پس انتظاری نداشته باش که بتونی از گوگل مپ استفاده کنی.اگه سیم کارت همراه اول داری از خود سایت همراه اول هم میتونی اینترنت خطت رو فعال کنی و هم تنظیمات اینترنت گوشیت رو درست کنی.ولی در مورد تالیا و ایرانسل اطلاعاتی ندارم.نقل قول:
بابا از همون اول ميگفتين بله من بدون گارانتي گرفتم
رفتم كه اينترنتمو فعال كنم اگه مشكلم حل نشد باز سرتون خراب ميشم
راستي اين كد فريمور رو هم زد ميگه خطاي شبكه!
راستي نقشه افلاين چطوري نصب واستفاده ميشه؟!!!
از يكي سايتا دانلود كردم سوات موات يخده نتونستم باهاش كار كنم
راستي يه چيز ديگه:
چطوري ميشه دماي محيط رو نشون بده من هر كار كردم ارور داد بازم بايد به اينترنت وصل باشيم؟؟
آقا ما هر چي با اين سايت شركت مخابرات ور رفتيم جايي براي فعال كردن اينترنت نديدم اگه ممكنه از اين گ...گيجگي درم بيارين
ديگه دارم قاط مي زنم ميگن اين گوشيا نبايد ضربه بخورن ؟؟؟؟؟!!!!!
نقل قول:
عزیز ایرانسلش کن ... اگه باید همراه اول بمونه برو مخابرات بگو برات فعال کنن راحت بشی ...
استحکامش زیاده خیالت راحت ..
نقل قول:
بله ! دمای محیط که نه دمای هر شهری که بخواین :10:
#1234#* کد هم اینه شرمنده
من میخوام این گوشی رو بخرم با گارانتی اصلیش ( گمونم ماکروتل بود نه؟!)
میشه لطف کنین بگین توی جعبه اش باید چه چیزهایی باشه؟ و اینکه موقع خرید چه کدهایی رو باید وارد کنم تا بفهمم که دست دوم بهم نندازن و آخرین ورژن باشه و ........
و اینکه چه برنامه هایی باید روش نصب باشه ؟ ودیگه اینکه چه چیزهاییش رو بررسی و امتحان کنم؟ تا مثل pamida تو دردسر نیفتم!!
برو اینجا ثبت نام کن دو ساعته فعال میشه.نقل قول:
[HTML] http://www.mci.ir/?1828[/HTML]
ویرایش شد.......
نقل قول:
بله پرس کوچیک بعلاوه مایکروتل که میشه پارس مایکروتل ...
باید یه هندزفری بعلاوه یک کارت گارانتی شبیه عابر بانک به رنگ طلایی ...
برنامه هم باید فارسی حتما باشه ... و اینکه google map , چند تا بازی ازمایشی هم روش باشه ...
یک عدد s8300 خریدم تا حالا که خوب بوده و ازش راضیم تا ببینم چی از آب در میاد !
به آدرسي كه دادين وصل شدم اينترنتم رو فعال كردم برام مسيج اومد نصبش كردم اما باز نتونستم وصل بشم 9990هم تعطيلات جواب نميده كسي پيشنهاد ديگه اي داره؟
ورژن فريمورش SW VER S8300JPIG2
لطفا اهل فن بگن ورژن جديده يا؟؟؟
گوشي من منو فارسيه چرا اين مشكلاتوداره؟
در مورد گارانتي يه دوست صميمي داريم توعلاءالدين گفت اصلا پول بابت گارانتي نده اين گوشي رو هم خودش برام آورد كمپلت وكيوم بود خودم بازش كردم بعيد مي دونم نظرش غير كارشناسي بوده باشه؟
لطفا هر كي ميتونه راهنمايي كنه انشالا جدم مزدتونو بده !!!!!
اين گوشي مشكي هم داره؟؟ يا فقط همون دو رنگ نارنجي و آبيه؟؟
دوست عزیز دوباره برو به این آدرس و تنظیمات گوشیت رو هم بطور اتوماتیک درست کن.نقل قول:
[HTML] http://www.mci.ir/?1838[/HTML]
بله مشکی هم داره.من خودم مشکی دارم.نقل قول:
نقل قول:
s8300jpic5
این فریمور منه این مشکلات رو هم نداره .. اگه میتونی ببر یک نمایندگی برات این فریمور رو بریزه تنظیمات هم فکر کنم درست بشه
نقل قول:
سلام مبارکت باشه ... اگه بتونی نظرتو بگی ممنونت میشم معایب مزایا و اینکه میرزه یا نه :11:
سلام
1-ايرانسل انداختم رو گوشيم گوگل مپ حل شد موقعيتم رو نشون داد اما اينكه جي پي اس نيست اين جي پي آر اسه اگه جايي بودم گم شدم hصلا مبايلم آنتن نداشت چكار كنم؟من دنبال اونم اون طول وعرض جغرافيايي را كه از طريق جي پي اس پيدا ميكنه رو نقشه بياره.كاملا درسته اين هزينه را شركت مخابرات بايد بگيره چون از طريق خود سيمكارت اينكار انجام ميشه
2-در مورد دوربينش براي اينكه عكس بهترين كيفيت را داشته باشه چه تنضيماتي لازمه چون هنوز نتونستم در حالت لرزش عكس درست حسابي بگيرم
3-نميشه مثل سوني اريكسون تاريخ عكسو روي خود عكس حك كنه؟
4-نميشه شماره عكسا رو بعد از خالي كردن ادامه عكساي قبلي بزنه؟سوني اريكسون حتي اگه تمام فولدر كليپ وعكس را كامل خالي ميكرديم باز شماره عكساي جديد را ادامه شماره قبلي ميزد وموقع انتقال به كامپيوتر ميشد عكساي جديد را يه جا خاليش كني نيازي به تغيير نام عكساي قبلي نبود
5-ميكروفن براي ضبط با كيفيت صدا موقع فيلمبرداري نداره؟
خب خدا رو شکر که حل شد.نقل قول:
2-در مورد تنظیمات دوربین هم خودت باید باهاش ور بری و تو موقعیت های مختلف عکس بندازی تا قلقش دستت بیاد.
3-نه نمیشه ولی توی قسمت جزئیات عکس میزنه.
4-نه این هم نمیشه
5-اینو نمیدونم.
نقل قول:
1- تا اونجایی که میدونم gps بدون gprs کار نمیکنه شما برای اینکه بتونید موقعیتتون رو بدونید حتما باید انلاین بشید اونم از طریق نت ...
2-جواب دادن ... ولی شما اگه ورژن رو عوض کردی بزار رو حالت فارسی ... برو تو منوی دوربین همه چی دستت میاد تو محیطای بسته .. اشباع رو یکی زیاد کن ... و تو محیط های باز هم دست نزن
3-جواب داده شد
4-فکر نمیکنم ولی تغییر نام اتوماتیک داره که همرو اتوماتیک عوض میکنه و وقت گیر نیس
5-مگه میشه نداشته باشه ! :18: پس چجوری صدارو ضبط میکنه!
نمونه ای از فیلم 8300 ... به نظرتون کدوم گوشی میتونه روشو کم کنه ؟
نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siavashg.persiangig.com/video/Video014.mp4
رنگاش قرمز و آبی و گلد هست که به نظر من گلد از همش قشنگتره :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم . من که خیلی دوستش دارم :40: ببینین کلا به نظر من اگه گوشی کاملاً تاچ باشه و کیبرد نداشته باشه برای اس ام اس کار سخت میشه یه کم از این نظر این گوشی مشکلی نداره .
معایبش یکی اینه که دوربین 8 بیشتر اسمیه تا اینکه واقعاً 8 باشه در مقایسه با نوکیا میگم . و اینکه وقتی مکالمه روی اسپیکر میذارم صداش خیلی کمه یعنی عملاً چندان تفاوتی با غیر اسپیکر نداره . البته ممکنه اشکال از گوشی من باشه که با توجه به اینکه گوشی رو نو گرفتم بعید میدونم . راستی من 330000 خریدم بدون گارانتی قیمتش چطوره ؟
نقل قول:
برای 1 ماه پیش خوبه ...
فکر کنم فریمورتو باید عوض کنی .. چون 8 اش عالیه ... اسپیکر هم صداش بلنده و واقعا فرق میکنه .. احتمالا باید مشکل از فریمورت باشه ببر نمایندگی بگو فارسیش کنه و بی نقص ترینشو بریزه .. مال من بالاییه مشکلای شمارو نداره
ضبط ميكروفنش با كيفيت نيست با توجه به كيفيت فيلمش حيفه صداش...نقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم جي پي اس از طريق ماهواره كار ميكنه مثل ديشاي ماهواره خونه هامون توي هر بر وبيابوني بايد كمك كنه كه گم نشيم!!!!جي پي اس اين گوشي فقط طول وعرض جغرافيايي را ميده نميبره روي نقشه؟
ضمنا جي پي اس زير سقف كار نميكنه ميتونين امتحان كنين درست مثل ماهواره كه حتما بايد ديش در فضاي باز باشه وگرنه همه ديشاشون رو ميكردن تو كمداشون هر روز نيان جمش كنن