سلام
دوستان چند سوال دارم،
-اين بازي به صورت جداگانه منتشر شده و يا به طوري ادامه بازي قبلي محسوب ميشه ؟!
- براي نصب اين نسخه به نسخه قبل نياز است ؟!
- بازي چند ديسکه و آيا مشکلي در اجرا و روند بازي موجوده ؟!
Printable View
سلام
دوستان چند سوال دارم،
-اين بازي به صورت جداگانه منتشر شده و يا به طوري ادامه بازي قبلي محسوب ميشه ؟!
- براي نصب اين نسخه به نسخه قبل نياز است ؟!
- بازي چند ديسکه و آيا مشکلي در اجرا و روند بازي موجوده ؟!
ادامه که نه نمی شه گفت ولی اگه iv رو بازی کرده باشی اینو که بازی کنی توی بعضی از مراحل میبینی که خیلی چیزا که توی iv واست معلوم نبود یا کنک بود برات روشن می شهنقل قول:
خیر خودش جداکانه نصب می شه 20 گیگ هم فضا میخواد
بازی 5 تا دی وی دی من که بازی کردم مشکلی ندیدم فقط یکی دو جا دیدم مشکل دیر لود شدن تکستچر ها که اونم 2 ثانیه ای لود شد ( البته بستگی به سیستمی که بازی رو اجرا می کنه هم داره)
سلامنقل قول:
1-جداگانه نیست به صورت موازی با IV پیش میره
2-خیر
4-3 DVD
برا من که 5 تا dvd هست.نقل قول:
4-3 DVD
بعضی جاها رو map عکس یه آدم میزنه مینویسه male یا female ولی وقتی میرم اونجا
هیچ کس اونجا نیست . جریان از چه قراره؟
انگار بازی شما خیلی باگ داره من تکن دوربین رو ندارم (زیاد تاکسی سوار میشم حوصله راهو ندارم:31:)نقل قول:
این شات گانم فیوریت منه داغون میکنه و همیشه همینجوریه . یعنی عجیب قریب نمیشه
بچه ها شهرهای این نسخه متفاوت از IV هست ؟!
» » پاسخ :نقل قول:
میشه بپرسم هر کدوم به صورت چند DVD تو بازار پخش شدن ؟!!
اگه عجله داری بهتر از همین بچه های پی سی ورلد بگیری (اونایی که بدون مشکل تموم کردن )...
2DVD (2 9gb)x
5DVD (5 4.7 GB)x
بچه ها شهرهای این نسخه متفاوت از IV هست ؟!
خیر همون شهر لیبرتی سیتی هست که یسری تغییر توش دادن ولی همون شهر هست
این بازی رو کسی در کرمان تهیه کرده؟
از کجا گرفتید؟
این دو بازی با هم در 4 دی وی دی هست؟
سپاس
من خیلی وقت پیش iv بازی میکردم با سریال نامبر هوس کردم دوباره بریزم
اینا چند تا دی وی دی هست ؟ باید iv رو داشته باشی روش نصب کنی ؟ آنلاین هم داره ؟ بعد میشه هم زمان هم اینو بازی کرد هم iv رو .. ؟ :دی
من خیلی وقت پیش iv بازی میکردم با سریال نامبر هوس کردم دوباره بریزم
اینا چند تا دی وی دی هست ؟ باید iv رو داشته باشی روش نصب کنی ؟ آنلاین هم داره ؟ بعد میشه هم زمان هم اینو بازی کرد هم iv رو .. ؟
-5 تا DVD
-خیر ، احتیاجی به IV اصلی نیست .
-آنلاین داره ولی روی نخسه کپی اجرا نمیشه .
-خیر ، همچین امکانی وجود نداره که هم زمان بازیشون کنید.
پس یه جورایی بازی مستقل حساب میشه و نیاز به سریال جدا داره .
جریان این tony چیه ؟ یکمی اسمش چیز نیست ؟ (داستانش منظورمه)
آره اسمش چیزه.داستانش هم چیزه:31:نقل قول:
طرفداره کدوم شخصیت هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اول چپیه بعد وسطی بعد راستیه
نیکو شخصیت خیلی دوست داشتنی بود ولی کمتر به خلافکارا میومد...بیشتر بر اثر یک حادثه اون اتفاقا براش افتاد (یه جورایی ادم خودشو جای نیکو می زاشت تو داستان مثلا اون پایانی که پسر عموش کشته میشد ادم دلش میسوخت براش...)نقل قول:
ولی جانی یک خلافکار بالفطره هستش...قیافش و گویشش کاملا شبیه یک خلافکار حرفه ای هستش...
ولی کلا من از شخصیت رومن خیلی خوشم میومد...ادم بانمکی بود...پر حرف و خنگ .....:دی
دوستان کسی هست که بالای 50 تا فریم گرفته باشه>>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی اون کاریو که چند صفحه قبل گفتمو انجام دادی؟نقل قول:
نه والا فرصتش رو اصلا نکردم...بعید میدونم دیگه فرصت اینکارو داشته باشم البته اگه شانس بیارم و فردا شب تهران باشم حتما تست میکنمنقل قول:
داستانش چیه مثلا ...
بعد فکر کنم بشه ها الان به زور آوردم بالا رو این سیستم ذاقارت (9 fps ) دیدم یه جا زده play episodes from liberty city بعد میشد آنلاین خرید اما باید دانلود میکردی . توی GFWL من مارکت پلیس هست اما فکر کنم گرون بود ولی اورجینال بود دیگه تازه 5 تا دی وی دی نبود فقط مثل اضافیات دانلود میکردی منظورم اینه که 7 گیگ میشد کلا
به بنی،پیر Gta iv :31:نقل قول:
باید برا این بازیم دست به کار شی، مثل اون تاپیکت برا IV :10:
واقعانقل قول:
نیکو شخصیت خیلی دوست داشتنی بود ولی کمتر به خلافکارا میومد...بیشتر بر اثر یک حادثه اون اتفاقا براش افتاد (یه جورایی ادم خودشو جای نیکو می زاشت تو داستان مثلا اون پایانی که پسر عموش کشته میشد ادم دلش میسوخت براش...)
نیکو مظلوم به نظر میرسه....
این شخصیت جدید هم اگه دمو ها رو ببنید و به حرف هاش گوش بدید متوجه میشید ادمکش نیست،مثلا وقتی به خونه دشمنشون فکر کنم مرحله ی سوم بود حمله می کنه و دمو میاد می بینیه که واسه پول اومدن ناراحت میشه چون بهش گفته بودن اونها یکی از دوستاش و افراد گروه رو کشتن
طرف یه کم کله خرابه تریپ مرام و غیرت میاد ادمکش نیست
دوستان بعد از مدت ها انتظار اگه خدا بخواد امروز دیگه بازی دستم میرسه..............
راستی فایلی چیزی نیومده...بشه فریم اضافه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
دقیقا با حرفات موافقم.اینو میخواستم بگم ولی تو گفتی دیگه:31:نقل قول:
نه ولی واقعا طرف به گفته ی دوستمون آدم بدی نیست.یعنی من بعد از مرحله ی سوم هم رفتم ولی اصلا دلش راضی به این کارا نیست.منظورم جانی هستا اشتباه نگیرید با لوییس
یه چیز خیلی توپم بگم که راک استار واقعا کارش درسته و رو همه چیز کار کرده ودمش گرم
یکی از کاراشو که باهاش حال کردم اینه:
وقتی تو بازیه نیکو و لوییس سوار موتور میشیم بعد از 2 ثانیه یه کلاه کاسکت سرشون میکنن.درصورتیکه تو جانی که عشقه موتوره و تیریپ لاتی هم داره بعد از اینکه سوار موتور میشی ،2ثانیه که هیچ 1 دقیقه هم رو موتور بشینی قبل از حرکت اصلا کلاه سرش نمیکنه.از این کار راک استار واقعا خوشم اومد.رو همه چی کار کرده.بازم میگم دمش گرم:20:
یه چیز میگی سه چیز میشنوینقل قول:
وقتی تو بازیه نیکو و لوییس سوار موتور میشیم بعد از 2 ثانیه یه کلاه کاسکت سرشون میکنن.درصورتیکه تو جانی که عشقه موتوره و تیریپ لاتی هم داره بعد از اینکه سوار موتور میشی ،2ثانیه که هیچ 1 دقیقه هم رو موتور بشینی قبل از حرکت اصلا کلاه سرش نمیکنه.از این کار راک استار واقعا خوشم اومد.رو همه چی کار کرده.بازم میگم دمش گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راک استاره دیگه کارش درسته
اگه فرم مي خوايد بگيريد بايد صبر كنيد كه من بازيم برسه تا خودم بفهمم چطوري با اين مد كار ميكنن و به شما هم توضيح بدم
اين مد تو نظرات نوشتن فرم ميده
اين مد هم نحوه ي كارش كمي سخته نه بيخيال لينك نميذارم مد اينجوري هست كه فايل هاي شما رو تبديل ميكنه به فايل هاي معمولي كه كامپيوترتون وقتشو صرف ترجمه كردن فايل هاي جديد نكنه (خودم نمفهمم يعني چي چون بازي رو ندارم)کد:http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=7008
دمت گرمنقل قول:
اين مد هم نحوه ي كارش كمي سخته نه بيخيال لينك نميذارم مد اينجوري هست كه فايل هاي شما رو تبديل ميكنه به فايل هاي معمولي كه كامپيوترتون وقتشو صرف ترجمه كردن فايل هاي جديد نكنه (خودم نمفهمم يعني چي چون بازي رو ندارم)
اگه اینطوریه که عالی میشه............
به نظرتون چند تا فریم اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::46::46::46::46:
ولی فکر کنم یه جاشو خراب کردن.:13: توی اون مرحله ای که پیش زنه elizabeta tores برای فروش مواد میرید playboy هم هست در صورتی که در بازی قبلی niko باید اونو می کشت:13:نقل قول:
تو gta قبلی niko از بین playboy و یه سیاه پوست دیگه یکیشونو میکشت.نقل قول:
راستی
بازی به این گندگی چرا تایپکش اینقدر کند میره جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
براي اينكه xbox دارا كه چند ماه پيش دخلشو آوردن.ps3 دارام كه انقد بازي شاخ دارن كم وقت صرف اين ميكنن.(اليبته اينم شاخه ولي ما انصافا دير به دير واسمون بازي درس حسابي مياد)نقل قول:
از لحاظ گرافیکی و گرفتن فریم فرقی با GTA IV داره؟
از لحاظ گرافیکی بهتر شده و روونتر اجرا میشه:20:نقل قول:
افزایش فریم هم داشته؟ خب این تفاوت گرافیکی محسوس هست؟نقل قول:
بابا این چه وضشه من وقتی میرم که تو مرحله high dive بعد از نشون دادن دمو وقتی تموم شد روی loading ... گیر می کنه اعصابمو خورد کرده . لطفا کمک کنید . کرکم هم razor هست با تصب بازی خودش نصب شد .
خواهش میکنم زودتر کمک کنید.
راستش من از iv بنچمارک نگرفتم که بگم افزایش فریم داشته یا نه.باید صبر کنی یه روزی بگیرم چون نیکو هم رو سیستمم نصبهنقل قول:
تفاوت گرافیکی آره یه کم محسوسه
پشیمونم 360 نگرفتم.......................:19:نقل قول:
براي اينكه xbox دارا كه چند ماه پيش دخلشو آوردن.ps3 دارام كه انقد بازي شاخ دارن كم وقت صرف اين ميكنن.(اليبته اينم شاخه ولي ما انصافا دير به دير واسمون بازي درس حسابي مياد)
بابا شما ها چه گیری دادین به فریم؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی اون قبلی رو راحت اجرا کرده اینو راحت اجرا می کنه پایه گرافیکی همون قبلیس قرار نیست با یه بازی جدید طرف باشید
آره موافقمنقل قول:
براي اينكه xbox دارا كه چند ماه پيش دخلشو آوردن.ps3 دارام كه انقد بازي شاخ دارن كم وقت صرف اين ميكنن.(اليبته اينم شاخه ولي ما انصافا دير به دير واسمون بازي درس حسابي مياد)
وقتی بازی میاد هم با صد تا دردسر افت فریم از این جور حرفا
حالا یه شرکتی مثل یوبی هم بیاد روش قفل بزنه نور علی نور میشه
من با xpadder با کنترلر PS2 بازیش می کنم !
بزرگ ميشي يادت ميره بابا :31:نقل قول:
آخه آدم دو دل الآن كه xbox بگيره سال ديگه عمرش تموم نشه xbox 720 بياد :31::5: