یه استارت میزنه و راه میافته چراغشم روشن می شه ولی بعد از چند ثانیه لرزشی که هارد به pc وصله رو از دست میده ولی چراغش خاموش نمی شه
Printable View
یه استارت میزنه و راه میافته چراغشم روشن می شه ولی بعد از چند ثانیه لرزشی که هارد به pc وصله رو از دست میده ولی چراغش خاموش نمی شه
مشخصه که جریان کافی به هارد اکسترنال نمیرسد و در نتیجه بطور صحیح راه اندازی نمیشود .نقل قول:
راهش چیه باید چی کار کنمنقل قول:
شاید بتونید از usb hub های آداپتوری اسفاده کنید ولی کار جالبی بنظرم نمیرسه . اگر از فایلهایی زیاد استفاده میکنید از طریق کامپیوتر کپی کنید داخل حافظه گوشی . بهتر بود هاردهای اکسترنالی که WiFi و باطری مستقل دارند خریداری میکردید که در اینصورت بصورت بیسیم میتونستید به هارد اکسترنال کانکت بشوید .نقل قول:
ببینید من یه پیشنهاد دارم ولی نمی دونم امکان پذیره یا نه . دیدین وقتی فلش رو وصل می کنید به pc یه آیکون کناره cd درایو درست می کنه ؟ ولی هارد رو که وصل می کنیم کناره پارتیشن های هارده pc میاد بالا .اگه راهی باشه که هارم مثله فلش شناسایی بشه فکر کنم تو گوشیم قابله شناسایی بشهنقل قول:
سلام
من تو ایکس پی داشتم یه سری فایل کپی می کردم رو هارد که یهو یه ارور داد که windows delayed file writing failed یا یه همچین چیزی...دقیق یادم نیست.
الان یه سری فایلها خراب کپی شدن تو هارد...میام پاک هم کنم هنگ می کنه سیستم تا هارد رو بکشم از یو اس بی...اونوقت درست میشه.
بدون ریست کردن میشه کاری کرد؟
سلام
من قصد خرید یک هارد WD MY passport رادارم با توجه به اینکه این هارد دارای قابلیت پسورد گذاری روی فایلها هست اگر مثلا فیلمی روی اون بریزم و به تلویزیون اسمارت مثل کنم آیا تلویزیون میتواند فایل را شناسایی کند و بخواند
لطفا راهنمایی کنید تا اگر مشکلی پیش می آید از مدلهای دیگر استفاده کنم
ضمنا در رنج زیر 300 و 1 ترابایت کدام مدل را پیشنهاد میکنید؟؟
اگر هارد اكسترنال مورد نظر lock باشه در نتيجه براي استفاده در TV و رسيور و هر پخش و ضبط كننده ديگر بايد توسط نرم افزاري كه بر روي كامپيوتر نصب ميشود unlock بشه . در اينصورت فكر نميكنم مشكلي با شناسايي پارتيشنها و فايلها داشته باشه . البته بايد دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد و بررسي كنيد كه از چه نوع فايل سيستمهايي پيشتيباني ميكند (مثلاً FAT32 يا حتي NTFS) و فرمت و كدك فايلها از چه نوعي بايد باشد (مثلاً avi يا mkv و ...) .
با سلام
یه سوال داشتم. من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بخرم. به نظر شما بهترین گزینه چه برندی هست؟ من قبلا یه 1 ترا وسترن پسپورت داشتم ولی یکبار ضربه خورد دیگه قابل تعمیر نیست. خاطره خوبی ازش ندارم. نوین هارد هم رفتم گفت بهترین از لحاظ هارد اکسترنال بکاپ پلاس سیگیت هست. حالا نظر شما چیه ؟
با تشکر
ایا هارهای اکسترنالی که با ادابتور برق کار میکنند در بلند مدت بدون برق اطلاعات آن ها پاک میشود ؟
سلام
همونطور که میدونید دو جور هار اکسترنال وجود داره
1- قابل حمل یا پاسپورتی
2- و رومیزی دکستاپ که نیاز به برق داره
مورد دوم اگه مثلا یک هارد 1 ترا داشته باشیم (از اینا که نیاز به برق جداگانه دارن ) و کلا پر از اطلاعات باشه . در صورتی که به برق وصل نباشن در مدت 3 ماه ایا اطلاعات ان ها از بین میرود ؟
سلام .نقل قول:
خير ، اطلاعات از بين نميره .
سلام
هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم تمام نرم افزار های داخلش رو پاک کردم ایا مشکی برا هاردم بوجود میاد؟کجا دانلود کنم؟
وقتی تو سیستم هست به لرزشی کمی داره ایا طبیعیه؟
ایا اگه یه موقع برا هارد مشکلی بوجود بیاد اطلاعات داخلش پاک میشه؟ هیچ را برگرداندن یا بک اپ نیست؟
مدل هاردم wd 1tb mypassport هست آیا ضد ضربه هست
ممنون
سلام .
با حذف کردن نرم افزارها مشکلی ایجاد نمیشه . اما از مهمترین قابلیتهای کاربردی این نرم افزارها مثل خاموش کردن هارد پس از safely remove شدن و همچنین قفل کردن هارد و ... محروم میشید . این نرم افزارها را میتونید از لینکهای زیر دانلود کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از نصب نرم افزار بالا آپدیت کننده زیر را نصب کنید .
این لرزشهای خفیف به خاطر چرخش موتور و جاجایی هدها هست که عادی هست .نقل قول:
بستگی به میزان آسیبی که وارد میشه شانس ریکاوری میتونه بالا باشه یا نزدیک به صفر باشه . در نگهداری و استفاده دقت کنید تا مشکلی پیش نیاد .نقل قول:
خیر ضد ضربه نیست . در نتیجه در نگهداری و استفاده و حمل و نقل دقت کنید . مخصوصاً در هنگامی که روشن هست حتی جابجا هم نشود .نقل قول:
سلام
بک اپ میخوام از هارد اکسترنالم بگیرم لطفا یه نرم افزار خوب بر اینکار با آموزشش بگذارید
سپاس
سلام
من هارد سیلیکون پاور دارم مدل A80 که ضد آب و ضد ضربه هم هست
همون اوایل به لپ تاپ وصل کردم یهویی یه صدای بدی داد که سه بار تکرار شد که هارد رو جدا کردم(صدا شدید بود)
بعد اون دیگه اون صدا نمیاد
اما یه وقتایی هی به صورت تیکه تیکه یه صدای خفیفی داره
انگار که صفحه ی هارد تاب داشته باشه و یه جاییش میماله
بقیه وقتایی هم که ساکته گوشمو بهش بچسبونم بازم صدا داره
گارانتی 3 ساله سازگار داره
به نظرتون ببرم گارانتی تعویضش میکنن برام؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
به هر حال وجود صدای غیر عادی نشانه خوبی به نظر نمیرسه . از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید و حتماً به گارانتی بفرستید .
با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.
سلام .نقل قول:
در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همین سوال را پرسیده بودید که جواب داده شد .
سلام
من یه هارد اکسترنال توشیبا یک ترا دارم که از یو اس بی برقش تامین میشه
من میخوام کابل برقشو جداگانه تهیه کنم و انتقال اطلاعاتش جدا باشه تا بتونم با otg وصلش کنم به تبلت
کسی میدونه این چیزی که من میخوام اصلا وجود داره یا باید دست ساز بشه
عکس تنها ورودیه این هارد رو میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كارشناس تو اين فروم پيدا نميشه به ما كمك كنه؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام
هارد وسترن المنت آیا این قابلیت را داره که بعد از safely remove هارد را خاموش کنه؟ چون هیچ نرم افزاری همراهش نیست فکر کنم درسته؟
بعد ایا میشه با نرم افزار رمزگذاری نرمافزاری خود وسترن از مدلهای دیگه وسترن برای المنت استفاده کرد؟
سلام .نقل قول:
اگر از سیستم عاملهایی مثل win7 استفاده میکنید میتونید رجیستری را طوری تغییر بدید که پس از safely remove شدن هارد اکسترنال پرتابل خاموش شود .
روش Global Setting را انجام بدهيد .
در مورد سوال آخر ؛ اساساً هاردهای اکسترنال elements قابلیت رمزگذاری سخت افزاری ندارد و در نتیجه برنامه هایی که مربوط به سایر مدلها هست کاربردی نخواهد داشت .
اگه هارد را safely remove کنم ولی خاموش نکنم ایرادی داره ؟ مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
این مدل های زیر تو ایران هست:n02:
MOBILE DRIVE XXS LEATHER
LaCie
A2Tiny
OCZ مدل Enyo
جدیدا هارد اکسترنال WD ULTRA تو بازار اومده(حداقل من تازه دیدم) تفاوتشون با مدلای دیگه چیه؟
بعضی از هاردهای اکسترنال برنامه ای برای Safely remove و سپس خاموش کردن هارد اکسترنال ندارند و باید به روش ویندوزی Safely remove کرد که در بعضی از سیستمهای عامل پس Safely remove ، هارد اکسترنال خاموش نمیشود . بنده هارد Seagate Goflex پرتابل دارم که چندین بار از این روش استفاده کردم و تا الان مشکلی پیش نیومد .نقل قول:
من اینطور فکر میکنم که پس از تغییر دادن رجیستری ویندوز ، پس از Safely remove کردن سیستم بطور اتوماتیک آن پورت usb را power off میکند و در نتیجه هارد اکسترنال پرتابل خاموش میشود و دقیقاً همان حالتی هست که با جداکردن کابل از سیستم اتفاق میافتد و فرقی بین این دو حالت نیست . عملیات هد پارکینگ در هارد دیسکهای مدرن و جدید بطور اتوماتیک انجام میشود و اینطور نیست که اسلایدر بر روی پلاتر ها باقی بمانند . به هر حال شدیداً توصیه میشود که ابتدا Safely remove کنید و سپس کابل usb را از سیستم جدا کنید .
در این صفحه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمونه ای از قابلیتها و تفاوت با سایر مدلهای مشابه مشخص هست .نقل قول:
هارد اکسترنال 500 گیگ هیتاچی دسته دو میخوام بگیرم طرف میگه 120 تومن .چند می ارزه به نظرتون؟؟؟
500GB آکبند حدود 170 هزار تومن هست ؛ اگر کاملاً سالم و بدون هیچگونه مشکلی هست ، میتونید بخرید (Smart Statusـها را چک کنید) .نقل قول:
سلام دوستان.من تاززه یه هارد seagate backup plus portable 1tb خریدم.اگه موارد ایمنی هارد یا مواردی که باید اولش یا کلا رعایت کرد رو بهم بگید ممنون میشم.
سلام .نقل قول:
پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید ، چند نکته جهت استفاده و نگهداری صحیح را توضیح دادم .
سلام
عطا جان من یه هارد a70سلیکون دارم
با برنامه Zentomo سیف ریمو میکنمش
این عکس که گداشتیpower of the divice afret remove همون ادیت رجیستری هستش برنامه انجام میده؟ بهتره این کارو کنم؟ یا سیو ریمو کافیه ؟
سلام .نقل قول:
این برنامه و سایر برنامه های مشابه تغییراتی در رجیستری ویندوز ایجاد میکنند ، مثل اضافه شدن یک DWORD Value به نام DisableOnSoftRemove در قسمت hubg . فرقی هم نمیکنه که بصورت دستی ، رجیستری ویندوز را تغییر بدید یا اینکه اینکار بعهده نرم افزار باشه .
درود:
من یک هارد 1ترا اکسترنال پاسپورتی وسترن دیجیتال خریدم. فرمت ntfs هستش. ویندوز میشناسه و اطلاعات را براحتی و با سرعت خوب میتونم روش کپی کنم ولی در ----- لینوکسی mount نمیشه و ----- اونو نمیشناسه. چرا؟؟
البته دو سال پیش هم این مدل هارد را خریده بودم و ----- براحتی میشناسه و بعد از اتصال به ----- بعد از چند ثانیه mount میشه و روش ضبط میکنه ولی این جدید رو نمیشناسه!
سلام
من چند وقت پیش یه هارد وسترن دیجیتال آلترا پاسپورت گرفتم. اشتباها هاردم فرمت شد! حالا همه فایل ها و برنامه هایی که از اول روش بود( مثل WD smartware و WD security و...)پاک شده حالا میخوام ازش رویه کامپیوتر دیگه استفاده کنم . چیکار کنم این نرم افزارا رو از کجا بگیرم؟ سایت خود وسترن دیجیتالم رفتم فقط آپدیت داره خود نرم افزار رو نداره.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با تشکر
سلام .نقل قول:
پیشنهاد میکنم فایل زیر را که مربوط به مدل WD my passport هست را دانلود و نصب کنید . اگر مدل شما را شناسایی کرد چه بهتر ! آپدیت کننده WD Smartware را بعد از آنهم نصب کنید .
اگر برنامه هایی مثل WD security و یا WD Drive Utilities و ... هارد اکسترنال شما را شناسایی نکردند مجبورید هر کدام از اینها را بطور مجزا که در قسمت دانلود این مدل موجود هست دانلود کنید .
ممنوننقل قول:
پس همین برنامه خوبه تیکشم فعال کردم
راستی من با همین برنامه هارد توی pc رو (هارد دوم ارشیو)هم استوپ میکنم یجورایی این کار راحتو بهتر از پاور اسلیپ هستش که گقتی ؟یا این کار هاردو خاموش نمیکنه؟
براي sleep يا standby شدن هارد دوم و آرشيوي روشي كه در اين پست توضيح دادم بهترين راه هست .نقل قول:
تو اتصال هارد مشکل ندارم همه نرم افزارا که رو لپ تاپ نصب اند شناسایی اش می کنند اما دیگه فایل این نرم افزارا حذف شده نمی تونم رو کامپیوتر رو میزی نصبشون کنم و فایل های اونو بک آپ کنم از طرفی اگه ویندوز لپ تابمم بپره یا مجبور بشم این برنامه ها رو uninstallکنم دیگه فایل نصبشو ندارم . خود این برنامه ها رو ازکجا دانلود کنم (فقط خودشون نه آپدیتشون). در ضمن لینکی که قرار داده اید خراب است.نقل قول:
با تشکر
نقل قول:لینک را تست کردم مشکلی ندارد (لینک از خود سایت اصلی وسترن هست) . با اینحال روی سرور ایران هم ریموت میکنم .نقل قول:
در ضمن لینکی که قرار داده اید خراب است.
پسورد جهت دانلود :
forum.p30world.com
ببخشید من چند روزی نت ام قطع بود تازه فایل رو دانلود کردم. همه برنامه هاش کامل بود خیلی ممنون و متشکرم فقط یه سوالی داشتم من کل سایت وسترن رو زیر رو کردم شما اینو از کدوم قسمتش پیدا کردید؟ همون قسمت که برا نرم افزارا زده بود where to buy ? آخه اونو امتجان کردم اما مث اینکه از IP ایران قابل دسترسی نبود و باید از فی لtر استفاده می کردی... لینک اولتونم فک کنم با فی لtر کار میکرد.نقل قول:
بازم ممنون