ok مرسی . اموزششم زحمتشو بکش!!!
ok مرسی . اموزششم زحمتشو بکش!!!
سلا بر ویوتی داران عزیز
دوستان من برای نصب تم نوع Cyl به چنتا مشکل خوردم! برای اطلاعتون ریز کارایی که کردم رو مینویسم:
1. تنظیم گوشی در حالت Data service وباز کردن برنامه efs
2. شناختن گوشی توسط نرم افزار و کانکت شدن
3. رفتتن به مسیر LGAPP / media / swf و مشاهده فایل Nyx-open-menu.swf
4. کپی کردن اسم این فایل و رفتن به پوشه Cylv06.1 و اسم فایل Nyx-open-menu رو به Nyx-open-menu.swf تغییر دادم( تاکید میکنم اسم این فایل همین بود: Nyx-open-menu نه اسمی با این نام:Nyx-menu-HS.swf )
5. رایت کردن فایل های پوشه theme که 3تا فایل بود در مسیر LGAPP / media / swf / theme
6. رایت کردن فایل های پوشه Cylv06.1 که 6تا فایل بود در مسیر LGAPP / media / swf ( یه مسئله ایی توی این قسمت بود اینکه فایل Nyx-open-menu رو که به Nyx-open-menu.swf تغییر دادیم 2تا پسوند swf داشت. یعنی اینجوری بود :
Nyx-open-menu.swf.swf
و در آخر dissconecct و انتخاب yes برای ری استارت شدن گوشی
بعد از روشن شدن گوشی اون رو در حالت Mass Storage قرار دادم و پوشه CYLTemes که داخلش 4تا پوشه و 2تا فایل بود رو بدون مشکلی روی صفحه اصلی مموری کارت ریختم. این آخرین مرحله از نصب تم بود.
حالا مشکلاتی که واسم پیش اومده رو خدمتتون عرض میکنم:
1. مشکل اینجاست که پوشه CYLTemes با اینکه توی My memory card (منویی که توی My stuff گوشی هست) قابل دیدنه ولی فایلهای این پوشه( بخصوص فایل themelist.xml ) رفته توی قسمت other. و توی این قسمت other جلوی هر کدوم از این فایل ها یه علامت سوال قرار گرفته که نشون میده که این نوع فایل پشتیبانی نمیشود!!! چرا اینجوری شده؟ آیا قبل از ریختن توی مموری باید تغییراتی ایجاد کرد؟
2. یه قسمت جدید به نام C.Y.L توی قسمت ابزار (همون قسمتی که از داخلش Google و ماشین حساب و... هست)اضافه شده که البته مث بقیه آیکن تصویری نداره و فقط نوشته C.Y.L که زمانی که روش کلیک میکنم ارور غلط بودن URL میده: wrong URL قضیه این چیه؟ در ضمن این منو فقط زمانی که زبان گوشی انگلیسی باشه سر و کلش پیدا میشه!
3. و از همه مهمتر زمانی که 2 بار دکمه C رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ! با اینکه گوشی روی تم Silver تنظیمه
چنتا سوال هم داشتم که اگه جواب اینهارو هم بدید لطف بزرگی در حقم کردید:
1.من علاوه بر برنامه Cyl v06.1 باید برنامه Theme manager هم روی گوشی نصب کنم یا همین برنامه کار همون رو میکنه؟
2.من چطوری میتونم از سالم بودن themelist.xml مطمئن بشم ؟ اگه راه ویرایش اون رو هم بلدید ازم دریغ نکنید.
3. فایل Support.url داخل پوشه CYLTemes به چه دردی میخوره؟ آیا با حذف کردن اون مشکلی پیش میاد؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ببخشید اگه طولانی شد. برای طرح مشکلم باید هر کاری که کردم رو میگفتم.
ممنونم از همتون.
سلام نه بابا پسر عمه ام گوشیمو دیده گفت میخواهم همینو بخرم منم از ته دل نمیخواستم :21: چون اول کاری تو خانواده خز میشد :27::27::27: به اون ویوتی های دیگه رو نشون دادم خوشش نیامد ولی وقتی رنوار رو نشونش دادم چششو گرفت :5: براش صدا و دوربین مهمه ولی از طرف دوربین مشکل حل ولی مونده صداش چه طوریه :8: هم کیفیت و هم بلندی ممنون اگر بگید:40::40:
اين آموزش نصب تم چي شد؟
مرسی دوست من...منتظرم...منم این مشکل دارم هرکی این گوشیو میبینه میخواد بخره منم از خز شدنش میترسم
سلام کسی جواب نمیده صدای رنوار در چه حد بابا کار پسر عمه ام گیره بگید لطفا:19::19::19::19::19::19::19::19:
نقل قول:تشریف بیارین اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626
خوشحال می شیم ببینیمتون :46:
سلام قرار بود شنبه یک اتفاقی بیفته ها!!!!!!!!!!!!!!!!!! اموزش تم چیییییییییییییییییی شششششششششششششد:19::19::19::19::19: بابا خسته شدیم شما رو به خدا زودتر:42::42:
سلام این چه وضعیتیه سه شنبه هم تموم شد داغ تم به دل ما موند
اندکی صبر سحر نزدیک است:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شرمنده؛ يك مساله اي برام پيش آمد كه اين چند روز نتونستم بيام نت....
به همينخاطر هم نتونستم قولي كه دادمو عملي كنم....
نقل قول:
مشکلی نداره آقا مجتبی تا حالا که صبر کردیم بازم صبر میکنیییییم!!!:20::46:فقط یه کم سریعتر لطفا
بچه ها این والپیپرو فعلا داشته باشین تا اقا مجتبی تم ها رو آماده کنه #کد:http://www.2shared.com/file/6797576/65139174/lg_azqxnm77.html
دوستان نحوه ي بك آپ گيري از گوشي را براتون قرار دادم؛ تا آموزش تم ها را آپ كنم، علي الحساب بك آپ گوشيتونو بگيريد كه اولين كار قبل از نصب تم همين بك آپ گيري از گوشيتونه....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913
دوستان سلام
منم یه چند روزیه که ویوتی گرفتم و می خواهم از سایت های زیر براش بازی و برنامه دانلود کنم که نمیشه.
سایت mobile9 ومثلا اگه حجم فایلی 200 کیلوبایت باشه از اولی که دانلود می کنم تا 64 کیلو بایت که پر میشه دانلود تموم میشه دومی هم تا 15 کیلوبایتکد:http://www.getjar.com/software/LG/KE990
مشکل از کجاست ممنون
در ضمن یه لینک درست و حسابی از اسن برنامه efs بزارید هر جامیرم یا وسط دانلود ارور می ده یا می گه فایلش نیست .
لطفاً لطف کنید و کمک
سلام امیرحسین هرچی میتونی والپیپر بگذار ممنون اولی قشنگ بود
راستی پانوراما تو تنظیمات دوربین دیدم یعنی چی
.......................ویرایش شد.....................
علیک سلام ، خواهش میکنم ، فقط اولی قشنگ بود ؟! :13:نقل قول:
اينحالت براي زمانيست كه ميخواهيد يك نصوير عريض از يك مكاني بگيريد؛ مثلا يك رشته كوه يا هز چيز ديگر كه كل عرض عكس را در يك فريم نميتوان عكس برداري كرد؛ در اينحالت گزينه ي پاناراما را فعال كرده و اين گوشي بهتون اجازه ميده تا سه تا فريم را كنار هم گرفته و با پردازش آنها را تبديل به يك عكس عريض كند...نقل قول:
فقط در اينحالت بايد خودتان بعد از گرفتن اولين فريم، فريم بعدي را طوري انتخاب كنيد كه فريم بعدي درست در امتداد قبلي باشد؛ البته پايين نمايشگر عكاسي، فريم قبلي و بعدي را به شما نمايش ميدهد تا بتوانيد بهترين موقعيت را انتخاب كنيد....:10:
سلام ممنون نه همه قشنگ بود اون موقع صفحه کامل لود نشد بقیه رو ندیدم راستی اگه یک اپ بگیریم حافظه گوشی پاک میشه
نقل قول:
میشه بگی چه جور باید تنظیمش کنیم مثلا این iso کارش چیه خودت چیا رو دستکاری کردی یه نمونه بگو تا مام بدونیم .
نقل قول:
من که بک اپ گرفتم پاک نشد.
نقل قول:نقل قول:
منم این مشکلو دارم میشه بگی چه جوری درستش کردی؟
سلام یه نظر من تو تنظیمات iso همیشه توی روز 100 تو شب 200 باشه بقه تنظیماتش دیگه کاری نداره مثلا اگر جایی رو مهتابی روشن کرده بود بگذار روی مهتابی
ببینم اصلا کار این iso چیه؟ کسی میدونه؟
سلام تا اون جایی که من میدونم برای مکان های مختلف است مثلا جا های تاریک مثل شب که چراغی نیست 800 جاهایی که شبه ولی چراغ هست 400 جاهای معمولی 100 و 200 زیاد فرق نداره جاهایی که روشن است 100 عاله به نظر من روی اتو نگذارید
MESSI مرسی:31:درست گفتی ، در مکانهای با نور کم باید از ISO بالا استفاده کرد (اینو تو اینترنت سرچ کردم):27:
سلام گوشیم هی ریست میکنه کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممک :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19:
اینو که خودم هم اوایل تاپیک گفته بودم :5:نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تم اچ تی سی فول میخوام..این واسم تبدیل به رویا شده..گیرم نمیاد
البته دوستان سعی کنن از ایزو بالا استفاده نکنن چون نویز میندازه
نقل قول:
نوشته شده توسط yashar_silverboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
برنامه CLY یه error میده وقتی ریفرش میکنم؟دلیلشم نمیدونم
//mmc1/cyl themes/themelis.xml
ارورش اینه..کسی میدونه؟
نقل قول:
..من Dialpad ندارم اگه کسی upload کنه واسم ممنون میشم
سلامنقل قول:
در مورد اينکه وقتي
//mmc1/cyl themes/themelis.xml
رو مينويسه احتمالا اينکه نتونسته جاي Themelist.xml رو پيدا کنه
در مورد سفيدي DialPad هم به صفحه اول مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty يريد اونجا هست
چرا کسی جواب نمیده گوشیم همش ریست میکنه
نقل قول:پیش از دادن هر گونه پست در رابطه با مشکلات یه جستجو توی تاپیک کنید ثواب داره :46:نقل قول:
برای رفع مشکل صفحه شماره گیری:
پیروز + سربلند x شاد / خوشبخت - غمگین = زنده باشین! :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3497878&postcount=137
نقل قول:نقل قول:
خوب چی کارش کردی که هی ریست می کنه؟! سوال نصفه و نیمه کردی پاسخ تمام و کمال هم می خوای؟؟؟ :46::27::10:
هیچی اخرین اتفاق قبل از این موضوع اینه که گوشی شارز نداشت خاموش شد زدم شارز دیدم هی ریست میکنه از شارز هم درمیارم باز این جوری است ولی اول 4 دقیقه یکبار بود بعد شده 8 ساعت یکبار یک بار شارز گوشیو خالی کردم تا خاموش کنه دوباره زدم با این تفاوت که الان 8 ساعت یکبار ریست میده