باسلام
جناب آقای امیر موسر میتونم بپرسم کی شما ثبت نام کردید؟ یعنی 5 میلیون رو کی واریز کردید؟
Printable View
باسلام
جناب آقای امیر موسر میتونم بپرسم کی شما ثبت نام کردید؟ یعنی 5 میلیون رو کی واریز کردید؟
دوستمون 2 3 سال پیش ثبتنام کرده خیلی وقته دیگه نمیکنند...نقل قول:
دقیقا همون اولین سرری که ثبت نام میکردن !
محصول تیبا سایپا در بازار خودرو تهران 130 میلیون ریال به فروش رفت.
بنابر این گزارش این محصول پرحاشیه سایپا سرانجام از خط تولید این خودروسازی خارج و سر از بازار درآورد.
تیبا که تا پایان آبان ماه چیزی حدود 863 دستگاه از آن به تولید رسیده است، با قیمت کارخانه ای 9 میلیون و 990 هزار تومان فروخته شده اما گویا قرار است سال آینده سایپا این خودرو را با قیمت 11 میلیون تومان به دست خریدار برساند.
سایپا حدود 12 هزار دستگاه از این خودرو را در سه مرحله پیش فروش کرده است و گویا فروش سری جدید را نیز قرار است با قیمت جدید و پس از انجام تعهداتش به انجام رساند
پس که اینطور ....اولین سری یعنی کی ؟ کی قرار بود تحویل بدن؟نقل قول:
من هفته اول فروردین 88 ثبت نام کردم .که طبق قرارداد بایستی سه ماهه 89 تحویل میدادن .
از این جهت پرسیدم چون میخواستم سود پول و جریمه تاخیر رو دقیقا بدونم تا مابه تفاوتی که بایستی پرداخت کنم رو متوجه بشم.
ضمنا اون اوایل یادمه میگفتن فول آپشنش زیر 10 میلیون در میاد ولی ظاهرا حداقل 11700000 قیمت زدن واسش. واقعا تاسف انگیز هست.
درستهنقل قول:
مدير سايپا گفت برا كسايي كه پيش فروش خريدند قيمت رو زير 10.000.000 حساب مي كنند ولي همون طور كه تو دعوتنامه امير آقا حساب كرده بودند 11.500.000 محاسبه شده.
بنازم به اين مشتري مداري
1.500.000 رو هر ماشين بخورند حساب كن برا 12.000 پيش فروش ميشه 18 ميليارد تومن .
يعني سايپا بابت تاخيرها ضرر كه نمي كنه هيچ سود هم براش دره
دوستان اگه ثبتنامی خبری چیزی جدید پیدا کردید مارو در جریان بگذارید....
من سودهارو حساب كردم
سود مشاركت 12% بود نه 18 --تاخير هم 20% بوده نه 30%
با اين حساب
سود اصلش 900000 تومانه
سود تاخير 650000 تومانه
كه ميشه 1550000 تومان سودي كه خودشون اعلام كرده بودن
يعني كساني كه ثبت نام كرده بودن بايد 3450000 بريزن نه 4.183.000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني كارت تيبا -نارنجي و سفر به مشهد اينجور مزخرفات اصلا اعمال نشده.
پشم كه هيج 730000 هزار تومن هم رو هر ماشين در ملت ماليدن
حقمونه تا ديگه از اين ثبت نامهاي تخمكي نكنيم و به حرف اين دروغگويي هاي سايپا و ديگر خودروسازها گوش نديم
سلام دوستان. من هم از ثبت نام كنندگان اين خودرو پر حاشيه هستم. تاريخ ثبت نام من ارديبهشت 88 ميباشدو تقريبا ديگه از انتظار خسته شده ام. ديروز يكي از اين خودروها رو به رنگ نقره اي در يكي از بنگاههاي وليعصر تبريز ديدم. به نظر من قيافه قابل قبولي داشت و قيمت پيشنهادي هم 13 ميليون نوشته بودند . كاملا دودل هستم واسه نگهداشتن يا فروختنش.اطلاع دقيقي از كارايي اين خودرو ندارم. سايپا هم كه نه تنها به مشتري مداري ارزشي قائل نيست بلكه حتي خود نمايندگيها هم از دادن راهنمايي به مشترياش طفره ميرن. از دوستان كسي تحويل گرفته يا نه؟ از دادن اطلاعات عملي در اين مورد دريغ نكنيد.بالاخره بايد به طريقي از ايمني و كارايي اين خودرو مطمئن شد و سپس تصميم به رانندگي با اون نمود. ممنون از تحملتون
یعنی کارت نارنجی و بیمه بدنه و اینا هم نداره !!؟نقل قول:
قبل از اينكه سود حساب كني بايد به اين نكته توجه كني كه 10.000.000 رو دارند 11.700.000 حساب مي كنند.تفاوتش فقط اينجا ميشه 1.700.000نقل قول:
بعد هم اگه بخواهيم سود مشاركت ايران خودرو رو كه 22 درصده ناديده بگيريم، خود سايپا الان رو ثبت نام بقيه ماشينهاش 18 تا 20 درصد سود ميده كه در مقابل 12 درصد عدد قابل توجهيه!!!!!!!!!
كارت هم جدا روش مي دند
سفر مشهد هم كشكه
من فقط در نمایندگی سوار شدم ماشین خوش استیلو با کیفیتی بود یه لحظه احساس کردم سوار ریو شدم!صدای موتورش شبیه ال90بود ایمنیشم خب مشخصه فول اپشنه 2ایربگ داره+ای بی اس+ضد سرقت..ماشین کاملیه به شخصه میگم اما بشرطی که دیگه بیشتر از11700نباشه...نقل قول:
با سلام . دوست عزیز در رد کردنش شک نکن . هیچیش بپای لوگان نمیرسد . میتوانی تا زیاد نشده در اولین فرصت در بازار با قیمت خوبی بفروشی . معطل کنی زیاد میشود و قیمتش پایین میاید و ضرر میکنی . داخل نمایندگی یکی گذاشته بود اندازه ی عکسهاش زشت نبود . بقولی فوتوژنیک نیست . ولی فقط ABS و یک کیسه ی هوا و 80 اسب نوشته بود دارد ! ای خاک عالم بر سر سایپا . لوگان بگیری دو کیسه ی هوا و توان بالای 100 اسب و ABS + EBD + خیلی برتریهای دیگر که همه میدانیم نصیبت میشود . درثانی قطعات لوگان زیاد شده و مثل سابق نیست ولی تیبا !! چی ؟ با اون قیافه ی منگولش خیلی کار دارد فراوان شود و برای یک قطعه در نمایندگیها معطلت نکنند .نقل قول:
خلاصه اگر من جای شما بودم بی معطلی و بی برو برگرد و بلافاصله ردش میکردم .
سلامنقل قول:
اينو مطمعن باش كه تا اواخر بهار سال ديگه هم اينا نمي تونند پيش فروشي ها رو تحويل بدند.
اگه قيمت اين ماشين همين 13 ميليون هم پايه كارخانه بشه بازم تو ايران خريدار زياد داره با افت قيمت كم.چرا ؟ چون وقتي به فرهنگ مردم ما نگاه كني ميبيني ايرانيها بيشتر دنبال تبليغات اند تا كيفيت.پرايدو ببين.تقريبا تعدادش نصبت به بقيه ماشينها داره دوبرابر ميشه.در صورتي كه كيفيت و امنيت نداره.كلا هيچي نداره.
در مورد دوستي كه اين خودرو رو با ال 90 مقايسه كرد بايد بگم كه اين ال 90 فولش كه تو بازار حدود 16 فروش ميره كامله نه بقيه مدلهاش و اين خودرو اگه فراوون بشه با قيمت 12.000.000 فولش ميرزه
به نظر من اگه الان ماشين برا سوار شدن داري تو فروختنش شك نكن.اگه به پيش فروش 5000 تاش تو پنج دقيقه در مرحله اول توجه كني به سود آور بودن فروشش تو تحويلهاي اول پي مي بري
آخه مردك مديرعامل سايپا گفته كه ثبت نام كننده هاي قديمي ماشينشون با همون قيمت 10ميليون محاسبه ميشه.نقل قول:
حالا كه دعوت نامه اينطوري اومده.
100رحمت به اون بي دين هاي راستگو
جالب اینجاست وقتی از مدیرعامل پرسیدن که آیا قیمتش افزایش داشته یا نه . گفت : نه ؛ مشتریانی که ثبت نام کردند همان 9900000 هزارتومان رو پرداخت میکنند......
قابل توجه دوستان! اینکه شما ما به تفاوت پولی که موقع پیش پرداخت واریز کردید تا 9900000 هزار تومان رو باید بپردازید یک مسئله هست و اینکه بیس قیمت رو 9900000 در نظربگیرن و سود پول و جریمه تاخیر رو ازش کم کننن و اون موقع ما به تفاوت رو حساب کنن مسئله دیگریست!!!
سایپا بیس رو 11700000 در نظر گرفته و سود پول و جریمه تاخیرات رو از این مقدار کم کرده و شده 9900000 !! حالا با کما وقاحت میگن همون 9900000 رو مشتری پرداخت میکنه !!!
سلام دوستان.هرچند گله نمودن در مورد اين سيستم يكطرفه بيفايده است اما لازم به تذكر است كه جناب مدير عامل محترم سايپا حتي به گله مندي رئيس مجلس شوراي اسلامي و همچنين نمايندگان مجلس در مورد تاخير و همچنين ايجاد رضايت ثبت نام كنندگان بي تفاوت بوده و با اعمال حركات يكجانبه و نديد انگاشتن رضايت مشتري حتي كوچكترين حركت دل خوش كننده اي را نيز دريغ نموده اند. مشترياني كه با اعتماد خود سايپا را در توليد اين خودرو مدد داده اند انتظارشان چيزي بيشتر از اينها بود كه با وقاحت تمام هزينه اي فراتر از مبلغ اعلام شده بپردازند. اميد كه مسئولان محترم صنايع و معادن كه متولي صنعت خودرويي كشور هستند از نظارت و تلاش خود در رابطه با كوتاهي سايپا در مورد تعهد خود چشم پوشي نكرده و اعتماد سازي و مشتري مداري را تقويت نمايند. ممنون
گویی قرار نیست در ایران، خودروها با قیمت هایی که وعده می دهند به بازار برسند و کمی نظر متقاضیان را جلب کنند. گویی رسم است که هر خودرویی که می خواهد وارد خیابان های کشور شود به دنبال خود خبرهای خوش ارزانی و قیمت های زیر 10 میلیون تومان را همراه کند اما پس از تولید، تمام وعده های قیمتی و برآوردها را زیر سوال ببرد و قیمت های تازه ای را در برابر متقاضیان خود قرار دهد.
به گزارش رانه نیوز، رسمی که همگان تجربه آن را در زمان عقد قرارداد تندر90 به یاد دارند، خودرویی که از آن به عنوان جایگزین پیکان یاد می شد و در روزهای عقد قرارداد صفت جایگزین پیکان جای خود را به خودروی ارزان قیمت داد. اما این خودروی ارزان خیلی بر وعده ای که در موردش داده شده بود پایبند نماند، در نهایت چندین قیمت را تجربه کرد و مرز هفت رقمی قیمت را پشت سر گذاشت و خود را به بالای 10 میلیون تومان رساند.
داستان افزایش قیمت خودروها در بازار خودروی ایران به همین جا ختم نشد. آذرماه سال 87 و فروردین ماه سال 88 دو قطب خودروسازی کشور دو خودروی جدید را رونمایی کردند. هر دو خودروساز بهای خودروهای جدید خود را زیر 10 میلیون تومان تخمین زدند و گفتند که قیمت کمی از 10 میلیون تومان کمتر خواهد بود. قیمتی که تنها تا پیش از تولید دوام آورد. این روزها در شرایطی که قرار است رانا چند ماه آینده تولید خود را آغاز کند، تیبا تغییر قیمت را در برنامه تولید خود می بیند.
تیبا، خودرویی که سایپایی ها دو سال پیش قیمت آن را زیر 10 میلیون تومان اعلام کرده بودند، بالاخره با حواشی بسیاری که برای تولید و ورود به بازار با خود همراه داشت، به بازار آمد و قیمت جدیدی را برای خود رقم زد، از بازار خبر می رسد تیبا که از کارخانه 9 میلیون و 990 هزار تومان خارج می شود، در بازار خودروها حدود 13 میلیون تومان قیمت دارد. بهای 9 میلیون و 990 هزار تومانی، پایان داستان قیمت تیبا نیست، این روزها خبرهایی از افزایش قیمت این خودرو در سال آینده به گوش می رسد و گفته می شود سایپایی ها، سال 90 این خودرو را با قیمت 11 میلیون تومان به فروش خواهند رساند.
تغییر قیمت تیبا، تنها خبرساز این هفته بازار خودروها نبود، بار دیگر تندر90 نوسان قیمت را تجربه کرد تا همچنان جزو خبرسازان بازار خودروها باشد. تندر90 ها در هفته های اخیر به واسطه توقف شماره گذاری روند رو به رشد قیمت را در پیش گرفته بودند بالاخره به آرامش رسیدند و حتی مدل E1 این خودرو کاهش قیمت را تجربه کرد تا ترمز گرانی خودروی مشترک ایران خودرو و سایپا کشیده شود.
سلام. به نظر ميرسد تا به حال هركسي اين خودرو را تحويل گرفته آن را مستقيما به بنگاههاي فروش برده است. چون تابحال كسي از كارايي اين خودرو مطلبي توي سايت قرار نداده است. ايا واقعا هيچكدام از دوستان ثبت نام كننده اين خودرو كه موفق به تحويل آن شده اند و مصمم به نگهداشتن تيبا هستندامكان ابراز نظر جهت برداشتن ابهامات در مورد اين خودرو برايشان مقدور نيست. لطفا از بزرگواراني كه تحويل گرفته اند در حد مقدوراتشان توضيحاتي در مورد اين خودرو بيان كنند. سپاسگذارم
من به احتمال 90 درصد نگه میدارمش ! ( 10 درصد امکان معاوضه با ال نود E1 هست )!
اینم وضعیت ماشین تو سایت سایپا »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو وضعیت فاکتور شدس ! احتمالا فردا تحویل بدن ! چون شنبه که پول رو دادیم گفتن 5-6 روزه تحویل میدن ! ( البته حرف زیاد میزنن ) !
خب پس مبارکه....به امیدخدا تحویل گرفتی لطفا یه گزارش کامل تو این بخش همراه عکس واسمون بذار .....ممنوننقل قول:
منم جدیدا زیاد این ماشینو تو خیابونای تهران میبینم.
قیافه ی ظاهرش بد نیست.خوب بود یه کم هیکلش بزرگ تر بود.قشنگ تر میشد...
اعتراضي چيزي نسبت به قيمتش نكردي ؟نقل قول:
نه والا ! دولتیه اعتراض مگه میشه کرد !!نقل قول:
ولي اينطوري درست نيست. بايد يه كاري كرد. اعتراضي.شكايتي چيزينقل قول:
اينجور كه معلومه اينا سر رسانه ها رو هم شيره ماليدند. هيچ خبرگزاري اي نبوده كه حرف مدير عامل سايپا رو كه گفته (ما همون 10 ميليون حساب كرديم) باور نكرده باشه.همه فكر مي كنند واقعا اينطوره و سايپا براي رضايت مشترياش هم تخفيف ميده و م سود بالا.پيگيرش هم نيستند.
بايد تلاش كرد مطلب رسانه اي بشه. اينو خوب ميدونم كه لاريجاني رييس مجلس بدجور پاشو كرده تو كفش اينا.
مطلب ديگه اينكه سايپا براي مشترياني كه رنگ متاليك بخرند 700.000 تومان تخفيف ميده و براي رنگ سفيد 500.000 تومان.يعني در عمل با انتخاب رنگ متاليك هم تو بازار ماشينو بيشتر قيمت مي كنند و هم هيچ پول اضافي اي نسبت به رنگ غير متاليك نداديد.
اينو تو دعوتنامه يكي از دوستام ديدم كه تاريخ ثبت نامش 6 بهمن 87 بود و با انتخاب رنگ متاليك 700 تومن بهش تخفيف داده بودند.البته اينم يه تبعيض ديگه است كه دليلشو نمي دونم.
مگه افرادي كه متاليك نمي خواند پولشون كمتر خوابيده ؟
دیروز یه دودیشو دیدم ... از پراید بهتره ظاهرا !
[QUOTE=farzan.B;5682640]دیروز یه دودیشو دیدم ... از پراید بهتره ظاهرا ![/QUOTE
خوب قیمتش هم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشین ما تحویل نمایندگی شده ! احتمالا امروز فردا بگن بیایید ببرید ! کشتن مارو ! رنگ رو زده سفید شیری ! فرقی داره با سفیدای دیگه !؟ یا همونه !
پلاک هم متاسفانه فرده ! همون پلاک ال نود قبلیمونه ! زوج بود بهتر بود الان دو تا فرد داریم !!
ماشین اومد من برم بگیرم بیام ! عکس بزارم !
امير جان سلام. مبارك باشه ايشاءاله. رو اطلاعات شما حساب ميكنيم. مطمئنا جامع و كامل خواهد بود.
عکسی که میذاری یه جعبه شیرینی هم رو کاپوتش بذار:10:نقل قول:
حتما شتابش رو با ال 90 مقايسه كننقل قول:
صددرصد شتابش پایینترهنقل قول:
مبارکه....از هر جاییش که میتونی عکس بگیر.....در ضمن خداییش نظر واقعیت رو بگو . راضی هستی قلباً یا فکر میکردی بهتر باشه ؟نقل قول:
نه همون سفيد عادي متاليك هستنقل قول:
اگر شماره شاسي ماشينتون رو بديد ميتونم تمام مراحل مونتاژ ماشينتون تا ارسال و بارگيري به تهران رو براتون ليست كنم
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
متاسفانه اولين ماشيني كه تو مشهد تحويل شده تصادف از روبرو كرده و الان به مدت 1 ماه هست تو نمايندگي به علت نبود قطعات مونده سايپا يذدك داره براش قطعات جور ميكنه قطعات بدنه شامل گلگير ها و كاپوت رو بهشون داديم ولي تو قطعات جلو پنجره و رادياتور و مخصوصا چراغ ها گير كردن خيلي خيلي مراقب ماشينتون باشيد كه قطعات به هيچ وجه نيست
من ماشین و گرفتم ! شتاب و اینجور چیزاش که کلا بد نبود ! صدای موتور به نظر زیاد میاد تو ماشین ! باز از پراید کمتره ! کیفیت قطعات به کار رفته توش هم که یکمی از پراید بهتره به نظرم ! درجا که کار میکنه یه صدای عجیبی میومد ! نمیدونم حالا شاید برای اینه که آب بندی نیست ! ربطی داره !؟ کلا از نظر فنی من زیاد وارد نیستم که بخوام توضیح زیاد بدم ولی در کل از پراید خیلی بهتره جاش هم بیشتره ! صندلیاش خیلی راحت تره ! کیلومتر شمارش خیلی خیلی خشگله مخصوصا وقتی چراغا روشنه :دی ! همین دیگه
در کل هر جور حساب کنید جلو ال نود از 20 به زور 5 بگیره ! اگه ال نود 20 باشه ! ( ما خودمون ال نود هم داشتیم ) ولی با 9.183.000 که برا ما در اومد بد نیست !
اینم عکسا » ( فقط عکسا کیفتشون خراب شده چون با گوشی گرفتم و یه سریاشون هم که فلش و خاموش کرده بودم دستم میلرزید تار افتاد )
نقل قول:
اگر شماره شاسي ماشينتون رو بديد ميتونم تمام مراحل مونتاژ ماشينتون تا ارسال و بارگيري به تهران رو براتون ليست كنم
S5810089000598
ببينيد براتون متاليك نوشتن يا غير متاليك اين رو بگيد تا مراحل مونتاژ ماشينتون رو بگمنقل قول:
مبارک باشه ....ماشین تو عکسی که از کنار گرفتی خوب بنظر میرسید ولی این آینه بغل هاش چرا اینقدر بزرگ هست؟؟؟؟
جناب آقای bandary
من ماشین رو 7 فروردین 88 ثبت نام کردم...بنظرتون کی تحویل میدن؟ و اینکه در روز چندتا تولید داره؟