این هم خبرشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم خبرشنقل قول:
ممنون از amir.dk و omid2020-com برای معرفی لینک.
داشبرد سمند GT سوپر اسپرت کوپه
سرور2
[html]http://i3.tinypic.com/40lm7np.jpg[/html]
دوست من میشه بگی این طرحا کار خودته یا کار دوستان دیگه میشه کمی توضیحات بدی؟
در کل ما اینجا یه بخش طراحی خودرو نیاز داریم که متاسفانه انجمنهای گرافیک به این مورد اعتراض دارن.
باید با مدریت بحث بشه و از اونا هم نظر خواهی بشه تا گرافیک کارا هم بهمون کمک کنن
این طراحی از علیرضا اعتمادی راد و در سال 85 تو مسابقه طراحی خودرو توسط یکی از سایتهای ایرانی شرکت کرد و به نیمه نهایی رفت که یه ماشین دیگه ای طراحی کرده بود ولی اول نشد و فرزاد برخورداری طرحش اول شد، و جدیدا این طراحی کرده و خبر بیشتری ندارم.
ممنونم دوست عزیز.
فرزاد بر خورداری که هیچی اون طراح شرکت ویرا هستش و خودش هم مدرس طراحی وسایل نقلیه
سلام
سورن elx اومده بازار ؟
قیمتش چه حدودایه ؟
نه نیومدهنقل قول:
چون هنوز به تولید انبوه نرسیده :31:
دوستان اگه ممکنه درباره مخلوق جدید این خانواده، سمند با موتور tu5توضیحاتی بدین.(به نظر من این کارآمدترین موتوریه که در اختیار کارخانجات ایرانیه)
فکر میکنم ها فکر میکنم !!!نقل قول:
این موتور برای خودروهایی با گیربکس اتوماتیک که به احتمال زیاد همون گیربکس استفاده شده در تیپ 6 206 هست قرار هست که استفاده بشه
فکر کنم فرشاد هم به این موضوع اشاره کرده بود
امیر جان با عرض شرمندگی باید بگم که خیر!نقل قول:
سمند با موتور Tu5 و گیربکس دستی در حال پیش فروش هست! تو همین فروردین ماه تحویل فوری هم میدن!
این دقیقا همون سمندی هست که از 2 سال قبل به ترکیه میدادن!:10:
این موتورروی 206 تیپ5(دستی) وتیپ6(اتومات) نصبه.توی هفته نامه دیدم قیمتشم 15650 ذکر شده.
نقل قول:نقل قول:هر سه تا پست درسته n6a یا tu5 موتوریه که روی تپ 5 و 6 پژو 206 نصب میشه و چون چون ایران خودرو این موتورو داره میتونه رو هر ماشینی نصب کنه البته با اجازه پژو فرانسه و قبلا هم این مدلو به ترکیه فروخته بود.نقل قول:
ماشین یکی از دوستانم موقعی که میندازه دنده 5 یک دفعه دنده میپره روی خلاص...
یا این که بر میگرده دنده 4
مشکلش چیه؟
درسته اين موتور رو روي سمند هايي كه به تركيه ارسال ميكردن نصب ميكردن !!!!نقل قول:
امیر جان با عرض شرمندگی باید بگم که خیر!
سمند با موتور tu5 و گیربکس دستی در حال پیش فروش هست! تو همین فروردین ماه تحویل فوری هم میدن!
این دقیقا همون سمندی هست که از 2 سال قبل به ترکیه میدادن!
راستي دوست عزيز شما توي فروم ايران بلاگ فعاليت ميكنيد ؟؟؟
فكر كنم شناختمتون !!!
اگه خودتون هستيد تورو خدا چندتا عكس خوشگل از ماشينتون بزاريد توي تاپيك عكس ماشينهاي كاربران !!! آخه من خيلي مشتاقم ماشينتون رو ببينم !!!
دشمنت شرمنده شه :11:نقل قول:
میدونستم با این موتور صادر میکنن ولی عرضه مستقیم به بازار ایران رو خبر نداشتم تا اینکه دارم از ما میشنوم
شنیده بودم که میخوان با گیربکس اتوماتیک اینهارو هم به بازار بدن
سوال من باد کرد....کسی نمی دونه مشکل از چیه؟نقل قول:
ماشین یکی از دوستانم موقعی که میندازه دنده 5 یک دفعه دنده میپره روی خلاص...
یا این که بر میگرده دنده 4
مشکلش چیه؟
نقل قول:مشکل چی؟؟؟ مشکل سوال؟؟ مشکل باد؟؟ یا مشکل ماشین؟؟ احتمال قوی مشکلش اینه که باد کرده.نقل قول:
شوخی کردم.
احتمال 90 به بالا دنده 5 خرابه ( چرخ دنده ی مربوط به دنده 5 داخل گیربکس) . باید بدی مکانیکی نگاه کنه. اگه جا داشته باشه خوب میدی تراشکاری تا سنگش بزنن. اگه جا نداشته باشه یا جور درنیاد باید دنده 5 عوض بشه.
:12:
ممنون
بعد مدت ها جواب گرفتم...دیگه یادم رفته بود همچین سوالی پرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه جا داشته باشه خوب میدی تراشکاری تا سنگش بزنن
سلام دوستان . ببخشيد اين كيت ها كه وقتي ماشين رو فقل ميكني همه شيشه هاي ماشينو تك تك مياره بالا چند قيمته ؟؟؟ واسه 4 تا شيشه سمند ميخواستم . حالا واسه ماشين ها مختلفه ؟؟؟ يعني مثلا مال پرايد با ماله سمند تفاوت داره يا همه يكين !!!
بهش میگن power window که فکر کنم برای هر شیشه 10 تومن آب بخوره و اینکه باید ماشین دزدگیر جداگانه ای داشته باشهنقل قول:
من از نمايندگي شماره يك (آزادي نبش يادگار)گرفتم... پاور ويندوز سيم كشي فابريك ! سمند ...با نصب 54 تومن (قبل از عيد)...گفتند سيم كشي غير فابريكش هم داريم ده تومن ارزونتر در مياد...بيرون هم شنيدم باطري سازها با سي تومن نصب ميكنن كه كيفيتشو نميدونم...نقل قول:
من كه خيلي راضي ام و موقع خروج از ماشين ديگه از بالا دادن تك تك شيشه ها خلاص شدم...تازه كلي هم كلاس داره...
در ضمن به دزدگير جداگانه هم نيازي نداره و با سيستم قفل مركزي كار مي كنه...
شهاب جان مشكلي باهاش نداري ؟؟؟
تا الان كه سه ماهه ازش استفاده مي كنم...بهيچوجه!نقل قول:
فرق سمند سریر با بقیه سمند ها چیه که اینقدر گرونه!
یک چند سانتی اضافه داره یعنی یجورایی تشریفاتی هست قسمت پای عقبش بیشتر شده نزدیک 20 سانتی فکر کنم پشت سریهاش هم تی وی دارهنقل قول:
به خاطر این دو چیز؟نقل قول:
یک چند سانتی اضافه داره یعنی یجورایی تشریفاتی هست قسمت پای عقبش بیشتر شده نزدیک 20 سانتی فکر کنم پشت سریهاش هم تی وی داره
قیمتش 22 هست؟
اضافه كنم كه موتورش 110 اسب است - داخلش تماما چرميه ...
موتور سمند های قبلی چه قدره؟
اونا 100 اسب هستن ولي اين 110 اسبه !!
موتوری که روی سم سریر هست همون موتوری هست که روی پرشیا elx و زانتیا های 1800 هست
110 اسب خار قدرت و حدود 155 نیوتون بر متر گشتاور تولید میکنه
نقل قول:
فرق سمند سریر با بقیه سمند ها چیه که اینقدر گرونه!
نقل قول:
یک چند سانتی اضافه داره یعنی یجورایی تشریفاتی هست قسمت پای عقبش بیشتر شده نزدیک 20 سانتی فکر کنم پشت سریهاش هم تی وی داره
ولی به نظر من بازم نمیشه این قیمتو با این امکانات توجیه کردنقل قول:
اضافه كنم كه موتورش 110 اسب است - داخلش تماما چرميه ...
به نظر من پرشیا لیموزین با اینکه ارزونتره ولی بیشتر از سمند سریر ارزش داره
دوست من فقط همين امكانات نيست !!! يه سري امكانات ديگه هم داره كه توي بروشورش نوشته !!!
اگه خوستيد ميتونيد از ايرانخودرو دانلودش كنيد !!!
من تو سایتش رفتم ولی بیشتر اکاناتش مثل lx بود!
به نظر شما سریر ارزش 22 میلیون رو داره؟
نقل قول:نه نمی ارزهنقل قول:
تنها مزیتش موتور 16 سوپاپ هست و اون lcd ها برای سرنشیانان عقب
ماشین تشریفاتی هست دیگه
برای داخل شهر که نیست
توی ایران هم با پژو لیموزین ها میشه گفت که تک هستن
و هرچیزی هم که تولیدش محدود باشه و اگر تقاضا براش باشه قیمتش میره بالا :13:
سمند در 100 کیلو متر چند لیتر می سوزونه؟
این اطلاعات برگرفته از سایت خود ایرانخودرو هستش:نقل قول:
ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
عدد اکتان : 95 RON
درجه آلودگي : Euro II
مصرف خارج از شهر براساس استاندارد : 9.2
ترکيبي بر اساس استاندارد : 8.5
با سرعت ثابت 90 : 6.8Lit
با سرعت ثابت 120 : 9.2Lit
آلودگي منواکسيد کربن با کاتاليست کانورتور : %0.5
این سمند های gps دار تولید نمی شن؟
دوست من اون GPS سفارشي هست . شما اگه سفارش بدين براتون ميزارن !!!
در ضمن سمند ما توي جاده 7.5 تا 8 ليتر در صد كيلومتر ميسوزونه !!!
moshkelesho man megam cheye,in system vaghte khodroye shoma khamoshe shoro be zadan tak start rez mekone ke mashin ba in barghe zayef roshan nemeshe vali shoro be tekan khordan mekone va az jash harekat mekone hata age daste ro ham keshede bashin,tanha davaye dardesh ham begam mogheye ke mashino park mekoned faghat daste ro bekeshed va mashino to dande nnnnnnnnnagozared