بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.نقل قول:
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.نقل قول:
Printable View
بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.نقل قول:
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.نقل قول:
من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدن:13:نقل قول:
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!
من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.نقل قول:
من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.نقل قول:
الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
ofline نميشه ساختنقل قول:
بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب
خوب مطمئنا شما که این بازی رو انجام دادی بهتر از منی که اصلا هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم این بازی رو میشناسی(چون میدونی که بچه ها گفتند قسمت single player _ش زیاد چنگی به دل نمیزنه و بیشتر تاکید این بازی روی مولتی هست!)نقل قول:
بازم حواسمون باشه از تاپیک اصلی جدا نشیم:31:
قربان شما مهدی:46:
همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی.نقل قول:
سلام بچه ها
برای مالتی پلیر کردن این بازی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
من هم روی لپ تاپم و هم روی کامپیوترم ویندوز 7 ریختم و تو بازی تو قسمت
مالتی پلیر که میرم بعدش نمیدونم چیکار کنم هر کاری هم میکنم دو تا سرور میسازه
راستی سیم LANهم وصله هم به pc هم به laptop
یه برنامه بچینید مولتی بزنیم ...
آقا یه توضیح درباره مولتی پلیر میدید؟؟؟؟
با lan میشه بازی کرد ( یه switch خریدیم میخوام ببینم میشه مثلا 8 تایی بشینیم بازی کنیم؟؟)
با اینترنت چه طور (با Hamachi)
شدیدا موافقمنقل قول:
سلام
می کشه؟
Q6600
ram=4
vga=9500 512
کدوم از اینا درسته؟(تفاوت اینقدر!)
کد:http://shop.p30world.com/products/011398.php
کد:http://www.unigamesity.com/dirt-2-system-requirements-revealed/
سلام.مشكل قبلي من حل شد الان مشكل صدا دارم تازه هم ئيندوز عوض كردم.صداش يخ جوريه.صداي اون دوستات اكو داره صدا موتور ماشين اعصاب خورد كنه.
به نظرتون کجاش مرگ و مرض داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلدی مالتی بزنی؟؟؟؟نقل قول:
اگه بلدی به ما هم یاد بده
نسخه پ يسي رو سفارش دادم فردا دستم مي رسه و ميرم رو كارش
تا به امروز كه با نسخه كنسول حال مي كردم
اگه برنامه مالتي داريد من هم هستم
بي خبر نذاريد منو
تا چند روز دیگه اموزش مالتی پلیرو می زارم.البته به زبان خارجی چون خودم adsl ندارم تستش کنم ممکنه اشتباه ترجمش کنم:20:
احتمالا به خاطر آنتی ویروستونه. منم با kaspersky به مشکل برخوردم اینجوری. آنتی ویروس رو آف کن و امتحان کننقل قول:
ميشه يكي كمك كنه؟:11::40:نقل قول:
سلام
این بازی چرا اینقدر سخته؟!؟
فرمون رو فوت می کنی ماشین بر عکس میشه!
چیکار باید کرد؟
بعدم کلید این به قول معروف نیتروژن چیه؟(تو کنترل هاش ندیدم!)
خودش نیترو میزنه اگه صلاح بدونه:31:نقل قول:
بعد باید موقع رانندگی همش دستت رو گاز نباشه اونوقت قاتی باقالیها میشی باید
گاهی اوقات دستتو از رو گاز برداری و بعضی موقع ها هم با دسته ی عقب ترمز بگیری تا کنترل ماشین دستت بیاد
سر پیچ هم باید ترمز دستی بکشی با space البته spaceو زیاد نگیر یه ذره هم بگیری جواب میده
خلاصه اینکه زیاد دستت رو گاز نباشه
کیا سرعتشون خوبه ، پایه آنلاین هستن ؟ فقط گفته باشم من افت فریم دارم :دی
من سرعتم خوبه رانندگیم هم خوبهنقل قول:
فقط نحوه ی آنلاین بازی کردنو بهم یاد بده با راهنمایی کامل
اونوقت با هم یه دست میزنیم.یه دست که هیچی چندین دست میزنیم:31:
سلام.مرگ بر اين مسابقه هاي baja!اعصابمو خورد ميكنن اما از اون طرف مسابقه هاي Rally و Rally cross خيلي خوبن.
آب هم روي شيشه ميپاشه اما وقتي دوربين توي كابين باشه.
نقل قول:
اینم آموزش مولتی :31:
سلامنقل قول:
مسابقات baja نیست که سخته بلکه مسابقا موده raid هستند که یه خورده قلق دارن اونم تازه raid های بایای کالیفرنیا و مراکش و کرواسی چون raid مالزی خیلی خوراکه.
اقا من هستم ولي بايد بگي كينقل قول:
چون فعلا فقط ميتونم عاشورا رو بازي كنم
زمانشو همين جا بگو چون نميتونم به yahoo وصل شم
نه من كلا از اين مسابقه ها بدم مياد!:31:نقل قول:
نقل قول:
من نمیدونم چطوریه که تو مسابقه های رالی هشتم !!میشم
ولی تو مسابقه های باجا اول !میشم
به نظر من باجا ها خیلی راحت ترند
منتظریم عزیز ... ولی خدایی باس تبریک گفت به این طراحها که با این سی پی یو هم نتیجه بسیار قابل قبول (بزرگتر از 30 FPS) گرفتی ... البته شایدم تاثیر Dx11 باشه که قول داده بودن(تو Dx10 هم این قضیه که الان میگم باشه) که استفاده از CPU رو کمتر کنن و رس گرافیک رو بکشن ...نقل قول:
دوستان در مسابقه ها ، این فلش ها هست که بالای شتاب سنج و سرعت سنج هستا، چیه و چطور باید استفاده کرد ازشون !؟
در کژوال ، 4 تاش هست
من يه بار تو اين باجا ها اينقد زور زدم دوم شدم!تو رالي اما همش اول شدم خيلي حال ميدن اين رالي ها.
اونو باید با نهایت نامردی ماشین های ملت رو له کنی، کاری کنی که تصادف کنند با هم ، اونطوری اول میشی :دینقل قول:
این فیاتِ که بهم داد خیلی باحال بود، هی میرفت قاطی باقالیا ...
فیلمش هم خیلی خوشکل بود !!!
ویدیوی مقایسه ی DirectX 11 و DirectX 9 در Dirt2
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/v/W3zfb8lLDH0
اونا فلش بك هستند و وقتي ماشينت خورد به جاي كلا داغون شد و نمي تونه ادامه بده مي توني با كليد f2 زمان رو برگردوني عقب و بعد براي ادامه كليد f12 رو بايد بزنينقل قول:
خدا خیرت بده داداش ...نقل قول:
مردم از بس از اول بازی کردم هی ...
مرسی :-بوس
شايد اينجا جاش نباشه ميپرسم ولي مجبورم من گرافيک 3850 دارم شنيدم چون دايرکت x11 رو ساپورت نميکنه نميشه dir2
بازي کرد ايا درسته
سلامنقل قول:
جمله بندیت رو نفهمیدم :31:
اگه منظورت اینه که آیا با دایرکت ایکس 10 هم میشه بازی کرد هستش
آره میشه خوبشم میشه من الان دارم بازی می کنم :)
چطوریکه مال ما داریکت 10 رو ندارهنقل قول: