آره خودشه !نقل قول:
چي كار كرده ؟
آره خودشه !نقل قول:
چي كار كرده ؟
احتیاط شرط عقل هست . به نظر من دوستان صبور باشید بهتره . فکر کنید آپدیت جدید نیومده .نقل قول:
بهو دیدید بن شدید هاااااا
خوب اگه ban تو کار بود میشد یا اگه ban نباشه و flag کنن که میشد از سیستم اینفو فهمید که دیدیم flag هم نیستنقل قول:
احتیاط شرط عقل هست . به نظر من دوستان صبور باشید بهتره . فکر کنید آپدیت جدید نیومده .
بهو دیدید بن شدید هاااااا
خیالتون راحت ....
هست چطور ؟؟ :دینقل قول:
اقا شما گیمر تگت mamad021 نیست؟
نوید من کاری نکردم :دی
نترس بابا اعدامت نمیکنم:31:. برادر تو بازیسنتر برات پیغام خصوصی گذاشتم جواب بده :10:.
بای.
آقا منم آبدیت کردم مشکلی نیست و می تونید با خیال راحت آپ کنید
در انتظار دانلود افلاین اپدیت: دی
لینک آپدیت جدید 9199 از سایت مــایـکروسافت ( مســتقیـم ) :
این هم از آپدیت جدید + آواتارها..
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جدیده رو من هر کاری کردم نشد که نشد ! دوستان یک تست بزنند بگند ببینیم چرا روی مال من نمیشه !نقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
این یک تکه یعنی چی ؟ فلگ میشی که نمیشی ؟ یعنی اون 16 تا کاراکتر تغییر میکنه ؟نقل قول:
ایین صفحه سمت راست کنار x اون حروف و کلمه هارو یه جا بنویس 16 کاراکتره بعد اپدیت اگه عوض بشه flag میشی ( که نمیشی )
آره مال من هم مشکل داره !!! میخواستم با IDM دانلود کنم که یک ارور تخیلی داد ... زیاد بود حوصله خوندن نداشتم :31:نقل قول:
من دانلودش کردم ! ولی صفحه مربوط به آپدیت نمیاد نه روی CD و نه روی فلش . قدیم ها اینطوری نمیشد ! الان میشه :41:نقل قول:
نقل قول:
بنده هم دانلود کردم و مشکل داره:13:
بقیه زحمت نکشند:31:
این بدون آواتاره تست کنید: حجم7مگ
[PHP]http://www.sendspace.com/file/5r3ux6[/PHP]
آپدیت از خود سایت مایکروسافت و هیچگونه مشکلی نداره و تست شده!
بعد از اینکه فایل رو دانلود و Extract کردید، فلدری به نام SystemUpdate_9199 ایجاد میشه که قبلا اینطور نبوده ... شما فقط باید 9199_ رو از جلوی فایل پاک کنید و کپیش کنید توی فلش... تمام!
پس باید Rename هم بکنیم ! برم تست کنم ببینم چی میشه :27:نقل قول:
ویرایش : O.K شد .
ولی 2 تا ایول داره این آپدیت جدید :
1 - میشه روی فلش مموری سیو کرد و این یعنی دستکاری سیو بازی ها بدون نیاز به سخت افزار اضافی که توی آپدیت قبلی همشون از کار افتاده بود .
2 - ادیت کردن بازی های نصب شده روی فلش و احتمالا در آینده دانلود DLC های بازی ها بدون نیاز به لایو به کمک هکر های گرامی :11:
با سلام
اين هم آپديت جديد همراه با آوتارها:
ديگه لازم نيست 9199_ رو پاك كنيد!:31:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
حالا كه اين آپديت روي سايت مايكروسافت هستش يعني مايكروسافت مي خواد قفل جديدي غير از wave بيرون بده؟
سلام دوستان
من به زودی xbox می خرم و هنوز هیچی ازش سر در نمی یارم لطفا کمی کمکم کنید
1- برای بن نشدن چه کار هایی باید انجام بدم( هنگام بازی ، اپ دیت و ... ) ؟؟؟
2-Ixtreme چی هستش ؟؟؟ از کجا بگیرم ؟؟
3-برای اخرین اپ دیت حتما باید اپدیت های قبل رو نصب کرده باشم ؟؟؟
سلامنقل قول:
1- اگه خیلی دوست داری بن نشی مثل من به لایو وصل نشو
2- فریمور درایور های 360 هستش که نیازی به خرید نیست و هنگام خرید کنسول معمولا آخریش رو روش نصب میکنن و آخریش هم lt هست
3- نه نیازی نیست
موفق باشید
منم ریختمش!
مثل این كه بشه بازی رو تو فلش كپی كردش (همون كاری كه با هاردش می كردیم) نمیشه
فقط بدرد سیو می خوره كه اونم خوب 16 گیگ می خوام چی كار؟:دی
با سلام دوستان یه مشکل عجیب غریب
تو این فروم هر چی گشتم کسی مشکل من رو نداشت لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه
من مثل خیلی از دوستان cd taken 6 رو گذاشتم و پیغام آپدیت رو داد چندین بار آپدیت کردم ولی دستگاه قفل کرد یعنی ابتدا آرم سبز که رو دسته هم هست نمایش داده می شه و بعد داشبورد رو با آواتار سیاه نشون می ده ولی هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد و قفل می کنه تمام کارهایی که تو این فروم اساتید گفته بودند رو انجام دادم(آپدیت جدید و ...) نشد بردم پشت شهرداری همه گفتند اولین بار است که می بینیم و نتونستند کاری کنند.حالا موندم چی کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمکی کنه با تشکر
deleted post
موقع آپ دیت کردن هم ممکنه بن بشم ؟؟؟؟ اگه جواب مثبته چه کاری برای بن نشدن انجام بدم ؟؟؟؟؟
موقع آپ دیت کردن هم ممکنه بن بشم ؟؟؟؟ اگه جواب مثبته چه کاری برای بن نشدن انجام بدم ؟؟؟؟؟
دوستان سلام
من دقیقا روش صفحه اول رو برای آپدیت اجرا میکنم (روی فلش) اما هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی برای آپدیت نمیده؟؟!!!
خود فلش باید جور خاصی باشه؟؟
نقل قول:
1- دستگاه رو خاموش کنید.
2-فلش رو به دستگاه متصل کنید.
3-دستگاه را روشن کنید تا پیغام آپدیت بیاد.
آقا من دقیقا همین کار رو میکنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی نمیده؟!!نقل قول:
آپديت جديد براي ايك باكس اومده ها گذاشتين؟
شما به صورت آفلاین آپدیت کنید تا خیالتون راحت باشه.....نقل قول:
جدیدترین فریمور LT رو نصب کنید..
نقل قول:
شما اول فلش مموری رو یه بار فرمت کنید. چون هیچ فایلی نباید داخلش باشه..
بعد پوشه ی $SystemUpdate رو بدون هیچ تغیری از حالت فشرده خارج کنید و در مموری کپی کنید.
ممنون حل شد مشکل این بود که بعد از خارج شدن از حالت فشرده پوشه SystemUpdate دوباره داخل یه پوشه دیگه به همین اسم بود که بعداز اصلاح اون مشکل حل شد
نه تم جدید ... نه آواتار جدید ... فقط این قابلیت فلش اضافه شده !!!:13:
بابا خودش کلیه ! اولش اینکه میتونید از سیو ها بک آپ بگیرید .نقل قول:
دومش اینکه تا چند وقت دیگه که هکر ها بتونند سیو ها رو از توی فایلهایی که توی فلش میسازه استخراج کنند که دیگه عالی میشه دیگه به داتل و این حرفها نیازی نیست ! چیت و میت خوراک !
خیلی خوبه که :31:
من مثل خیلی از دوستان cd taken 6 رو گذاشتم و پیغام آپدیت رو داد چندین بار آپدیت کردم ولی دستگاه قفل کرد یعنی ابتدا آرم سبز که رو دسته هم هست نمایش داده می شه و بعد داشبورد رو با آواتار سیاه نشون می ده ولی هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد و قفل می کنه تمام کارهایی که تو این فروم اساتید گفته بودند رو انجام دادم(آپدیت جدید و ...) نشد بردم پشت شهرداری همه گفتند اولین بار است که می بینیم و نتونستند کاری کنند.حالا موندم چی کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمکی کنه با تشکر
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما این فایل رو نصب کنید(اخرین اپدیت با اواتور و مال خود ماکروسافت) به احتمال زیاد درست میشه
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
خوش به حالش چقد xbox داره
بچه ها ، دو تا سئوال داشتم :
1. فرم ویر LT برای وصل شدن به ایکس باکس لایو حتماً لازمه ؟؟؟
2. از کجا تشخیص بدم که میشه فرم ویر LT روش نصب کرد یا نه ؟؟؟
(آخه دیدم نوشتند فقط برای درایو های ... و .... )
1.بله در صورت نصب نبودن برای همیشه باید با لایو بای بای کنی:20:.نقل قول:
2.درایور های جدید دیگه اکثرا لایت ان هستند و lt روشون به سادگی نصب میشه....
اگه خیلی میخوای دقت به خرج بدی :
قاب جلو کنسول رو باز کن دوتا سیم زرد از پشت یه سوراخ پیداست اگه رنگش زرد بود =درایو لایت آن.
گوود لاکک
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
در راستای تکمیل پست آقا میثم باید بگم,اکثر آپدیت های که با دیسک بازی عرضه میشن ناقص هستند (حجم=8مگابایت) و برای بازگشت از آپدیت با حجم 80 مگابایتی به روش آفلاین رو کنسول بریزید.نقل قول:
شاد و خرم باشی.
نقل قول:
1.بله در صورت نصب نبودن برای همیشه باید با لایو بای بای کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
2.درایور های جدید دیگه اکثرا لایت ان هستند و lt روشون به سادگی نصب میشه....
اگه خیلی میخوای دقت به خرج بدی :
قاب جلو کنسول رو باز کن دوتا سیم زرد از پشت یه سوراخ پیداست اگه رنگش زرد بود =درایو لایت آن.
گوود لاکک
دوست عزیز اگه زرد هم نبود و سفید بود درایو شما بنکیو هست و باز هم میتونید LT رو نصب کنید
بلاخره مشت نمونه خرواره میثم جون....نقل قول:
سلام دوستان
من بالاخره xbox خریدم ولی آواتارش سیاه و می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه ( دوباره باید آپ کنم )!!!!
نقل قول:
مبارک باشه:11:
چجوری هنگ میکنه؟؟؟ یه بار آپدیت کامل رو دانلود کنید و به صورت آفلاین نصب کنید درست میشه..