نقل قول:
مودم Paradyneبسيار عاليه ، من داييم داره و خيلي هم استفاده ميشه ، خيلي عاليه ، اون مدلي كه داره رو دقيقا نميدونم اما هم لن داره هم يو اس بي هم اسپليتر و ..
Printable View
نقل قول:
مودم Paradyneبسيار عاليه ، من داييم داره و خيلي هم استفاده ميشه ، خيلي عاليه ، اون مدلي كه داره رو دقيقا نميدونم اما هم لن داره هم يو اس بي هم اسپليتر و ..
smc هم خوبه من حدود يكساله كه دارم خوب كار ميكنه از خود شاتل خريدم 45000تومن
دوست عزیز شاتل در شیراز مودم های SMC رو داره که اتفاقا هم مارک معتبری توی تجهیزات شبکست، هم گارانتیه معتبری داره(ساخت سیستم) و هم کیفیت وقیمتش مناسبه. من نزدیک به 1 ساله دارم ازش استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم. میتونی با خیال راحت همینو بخری.نقل قول:
ولی اگه روی asus am604 اصرار داری میتونی از پاساژ ملاصدرا تهیه کنی. اگه اشتباه نکنم طبقه دوم 1 مغازست که تجهیزات شبکه داره، توی ویترین اون دیدم این مدل رو. البته من AM604g رو دیدم که وایرلس هست. حالا نمیدونم منظور شما هم همین بود یا AM604 که وایرلس نیست. :20:
از همه دوستان ممنونم. am604g گیرم نیومد. wl-am604g هم سخت گیر میاد. فکر کنم بهتر باشه همون smc بگیرم که شاتل هم همینو امروز پیشنهاد کرد. خودشم داره. 75تومن که تو بازار پرسیدم گرونتر بود . 80 -85 میگفتن.
يه مودم SMC دارم ، استفاده نشده ، ميشه فروختش ؟؟
به نظر من شما تك پورتش بگير اون 75تومني فكر كنم 4پورت داره كه براي استفاده تو منزل كاربردي نداره به درد جايي كه كامپيوترها بصورت شبكه باشه كاربرد داره لذا 30000تومن ديگه هزينه اضافيه كه خرج ميكني..نقل قول:
حرف yekta درسته اما اگر داری همون 4 پورت رو بگیر. اول اینکه wireless هم داره و وقتی نیاز به وارد کردن یک کامپیوتر دیگه به اینترنت باشه به راحتی این کار بدون سیم کشی و این چیزا صورت میگیره. بالاخره پیش میاد آشنایی ، فامیلی چیزی بیاد خونتون که لپ تاپ داره و کلی چیز می خواهید رد و بدل کنید. یا اینکه بعدها بقیه هم تو خونه بخوان کامپیوتر مستقل داشته باشند و اینترنت هم وصل بشن. کلا مودم خانگی خوبی هست این مدل بالاتره.نقل قول:
باز نظر خودت شرطه
سلام علیکم
من باید هر چندوقت یه بار چک کنم بینم واسه مرکز اشغال وصال شرکتی پوشش میکنه یا نه؟!!؟!
الان چی؟هنوز هیچجا پوشش نمیکنه؟!:((
ممنون دوستان. 4 پورت رو به همون دلایلی که pooyar عزیز گفت میخوام بخرم.
در ضمن همتون خیلی باحالید. کاش قبلا با بچه های گل اینجا آشنا میشدم. تو این مدت کم انصافا خیلی خوب راهنماییم کردید. از همه بازم ممنونم.
با سلام
ميخواهم از شاتل سرويس بگيرم لطفا يكي از اعضا شماره يك كارت طلائي را در اختيار من بگذارند
با تشكر
ببخشید. لطفا پاک شود.:31:
سلام دوست عزيز( soroush1362 ) منتظر پيام شما هستم - با تشكر .
با سلام
از شما دوستان عزيز بابت فرستادن كارت طلائي شاتل ممنونم - موفق باشيد
با سلام
سرعت دانلود سرويس 128 شاتل چقدر است؟
با تشكر
14--16نقل قول:
--------
مجددا سلام
در شاتل از ساعت 1 الي 7 صبح كه دانلود رايگان ميشود افت سرعت چقدر است؟ بر فرض در سرويس 256 كه سرعت دانلود 32
ميباشد در ساعات رايگان به چه رقمي افت ميكند؟
با تشكر
افت سرعت نداره! فقط ممکنه سرعت کم وزیاد بشه که مقدارش بستگی به مرکز مخابراتتون داره که چقدر یوزر شاتل داشته باشندنقل قول:
سلامممنون
دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
سلام
دوستان با این سرعت من سرسام می گیرم
خدایی کا با این سرعت خیلی حال گیری فقط بعضی از شبا نزدیک ساعت 2 تا 4 بامداد که سرعتش حدود 27 می یاد
ولی روزا از 19 بالاتر نمی ره
اطراف شهرک ما هم تا 50 کیلومتری یه ISP بیشتر وجود نداره
اونم که سرعتش مثل تراکتوره
باور نمی کنید یه 2 روزی از اینترنت اموزش پرورش منطقه استفاده کردم من که حال کردم سرعتش حول و حوش 100 KBSP بود
حالا دوستان اگه کسی راهی واسه این سرعت می دونه بگه که محتاج کمکم منم رشته کامپیوتر
سرويس ADSL ممنوعيتي ندارد و همه ميتوانند استفاده كنند مشروط بر اينكه خط تلفن شما pcm نباشد.نقل قول:
با سلام متاسفانه اگه فاصله شما زیاد باشه و امکانات نباشه نمی تونید Adsl بگیرید و بعد باید تجهیزات تو مرکز مخابرات شما باشه . شما این جوری که میگید به نظر من فاقد هرگونه تجهیزات هست و دور هستید .نقل قول:
سرعت رو هر چي نشون داد تقسيم بر هشت بکن سرعت واقعي به دست مي ياد يا سرعتي که با اون دانلود مي کنيدنقل قول:
مثلا من adsl 512 دارم روزها سرعتم 150 - 200 و کمتر و بيشتر ولي شب ها خيلي که زور بزنه 512/ 8 = 64 هست البته بيشتر رو پاييه 55 هست
سلامدوستان خط تلفن ما فیبر نوریست الان می خوام یه خط جدید بگیرم باید از مخابرات چه نوع خطی رو سفارش بدم
با سلام شما دوست عزیز شما باید بهشون بگید واسه adsl میخواهید (مسی ) تا اونا ببینند اصلاٌ کافو خالی دارن واسش یا نه . چون الان دیگه اکثرا pcm و ... میزارننقل قول:
دوست عزيز سرويسADSL بر روي خطوط فيبر نوري ارائه نميگردد - دوستانم در شيراز كهADSL داشتند در منطقه انها كابل برگردان انجام گرديد و خط تلفنشان به فيبر نوري تبديل شد و بعد از ان بلافاصلهADSL انها قطع شد - البته شايد راه كار ديگري داشته باشد كه من اطلاع نداشته باشم - بهتر است در اين زمينه نظر ساير دوستان را هم بدانيم.نقل قول:
نقل قول:
pcm که دیگه خیلی قدیمی شد . الان اکثرا بخواین خط بگیرین دیگه مسی نمیدن و همشون فیبر نوری میدن ...
سلام.
چرا سرعت صبانت اینقدر &%!@# شده . مخصوصا" شبانه ش که دیگه سرعت 0 کیلو بایت در ثانیه می شه . دمشون گرم دیگه گوشی هم بر نمی دارن.
برای شمام همین جوریه ؟
نقل قول:
اره منم با 3.0 دانلود می کنم که بهتره بگم نمی کنم!!
از لاوان سرویس داشتم یه هفته هست اومدم صبا و ...
واقعا افتضاح بوده:
1-فقط سرویسه سه ماهه و شش ماهه می ده
2- 30 دقیقه کار می کنی کلی مصرف می شه
3- دانلود شبانش هم که اینجوری!!
البته ناگفته نماند که سرعتش واقعا عالیه!! 128 دارم و با 30 دانلود می کنم
قیمتش هم به صرفه تر از جاهای دیگه هست!!
دوستان عزیز بابت جواب مممنون
اینجایی که من هستم متاسفانه adsl پشتیبانی نمی کنه
سیم تلفن ما هم به صورت فیبر نوریه
ولی آموزش پرورش به فرهنگیان اینترنت 128 میده در روز 1 ساعت منم الان چند تا usernam , password به دست اوردم ولی هنوز الان isp مشکل داره می خوستم ببینم اگه بخوام از اینترنت اموزش پرورش توی خونه استفاده کنم باید برای سرعت 128 کابل فیبر نوری رو بگم عوض کنن
دوستان مراکز معالی اباد , ازادگان و حضرتی هم تحت پوشش شاتل شدند!
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,5/Itemid,129/lang,fa_IR/
آقا دمت گرم. بهترین خبریه که این چند وقت شنیدم.نقل قول:
دوستان مراکز معالی اباد , ازادگان و حضرتی هم تحت پوشش شاتل شدند!
مرسی.
به اميد روزي كه بشنويم مركز اميركبير هم اومده تحت پوشش :D:D
تحت پوشش کجا؟!:13:نقل قول:
امیرکبیر که تحت پوشش شاتل هست!:13:
نوشته هست اما وقتي زنگ ميزني ميگن فيبر نوريه متاسفيم !:41:نقل قول:
مرکز مخابراتی من امیرکبیر هست. چند روزه که adsl من وصل شده. فقط اکثر پورتاشون واسه امیرکبیر پر شده.(باید رزرو بمونید تا پورت خالی شه (چند روز)) البته نمیدونم شاید بعضی منطقه ها فیبر نوری باشه.نقل قول:
نقل قول:
اره،بعضي پيش شماره ها وصل ميشه ... شما پيش شمارتون چنده ؟
832 خودم -822 هم دوستمه. امیدوارم مشکل شما هم زود حل شه.نقل قول:
نقل قول:
من هم 843 هستم ، حالا دوباره فردا هم ميزنگم ببينم چي ميشه . ...
سلام بهترین آی اس پی کدومه؟