آقا یکی جوابه منو بده gps در تهران رله هست یا نه با چه برنامهای بهتره؟ از omnia 2008 هم ممنون پس من یرم بگیرم فقط بگید با کدوم برنامه ها فارسی سازی gps بهتر کار می کنه چون این دو ویژگی واسه من خیلی مهمه
TNX
Printable View
آقا یکی جوابه منو بده gps در تهران رله هست یا نه با چه برنامهای بهتره؟ از omnia 2008 هم ممنون پس من یرم بگیرم فقط بگید با کدوم برنامه ها فارسی سازی gps بهتر کار می کنه چون این دو ویژگی واسه من خیلی مهمه
TNX
K1:
storage 86,70 total, 34,36 in use, 52,34 free
program 96,70 total, 43,34 in use, 53,36 free
اين نسبت به j9 كمي كمتر ه ولي باگها زيادي بهبود ....
Fixed lock up problem during clean boot.
- Improved the wolrking of Ethernet 2 frame setting. Especially we improved stablility during LTK test.
- Improved the stablility of streaming.
- Fiexed a problem that WiFi can't connect to AP on Channel 12 and 13 by roaming function.
- Improved the sability of Host Wake Up.
Implemented ""disable QoS support bit"" function for Waiwanese AP issue.
- Fixed aproblem when number of AP list is over 64."
و برخي برنامه ها جديد مثل: dice game و بهبود در برنامه touch player
دوستان رامها k1 و k2 هنوز زياد شناخته شده نيستن ولي اكثرا راضي بودن بجز اينكه بعضيها از سنسيويتي k2 راضي نيستن
یه سواله فنی دارم.... کسی میدونه چه جوری میشه برنامه های default گوشی رو remove کرد؟
مثلا touch player رو remove کنی......
به نظر شما برنامه ها رو بدم کامتل بریزه( چون می خوام از کامتل بخرم) یا اینکه خودم بریزم
دوست خوبم real red !نقل قول:
جوابمو نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیره لینک پسورد هم هست ..........کار نمی کنه؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما چجوری با WiFi شیر کردی ؟نقل قول:
من خودم اینترنت adsl رو share کردم با wifi. اگه adsl داری بنا به نیاز ، یا یه کارت وایرلس بگیر share کن یا access point....
یعنی بدون Acces Point و با استفاده از شبکه وایرلس...
آخه من هرچی وصل می کنم بعد از چند ثانیه قطع می شه...
اگه بگی چجوری که مشکل بزرگی رو ازم حل کردی...
مرسی.
نقل قول:
کسی نمیدونه؟!!
من ADSL رو مستقیم دادم به access point و با اون در واقع یه سرور ساختم. برای PC یه کارت وایرلس گرفتم ، نوت بوک و i900 هم که وایرلس دارن. حالا به هر دستگاهی که وایرلس ساپورت کنه (هر pc ، گوشی ، نوت بوک ، PC همسایه...) اگه پسوورد شبکه ام رو بدم میتونه از طریق access point به شبکه و اینترنت متصل بشه.نقل قول:
من تو قسمت تنظیمات i900 برا wifi سرچ کردم ، اسم شبکه ام رو دیدم ، پسووردشو دادم و ...:31: کانکت. هروقت wifi اش رو روشن کنم در عرض چند ثانیه متصل میشه.:27:
حالا اگه شما این برنامه ها رو نداری و adsl ات به pc که کارت وایرلس داره وصله ، یه کانکشن ad-hoc یعنی (pc to pc) بساز ، تنضیمات wifi گوشیت رو هم از حالا access point در بیار. باید بتونی بدون مشکل کانکت شی. :10:
شنقل قول:
شدیدا رله هستش! با گارمین هیچ مشکلی نداشتم. حالت سخنگو داره و مسیر یابی هم انجام میده.
من k1 رو میگم نه k2...............نقل قول:
لينك dl رام k1 خراب شده پسورد نميخواد سعي ميكنم رو rapidshare اپلود كنم تا k2 كار ميكنه ....
واسه حذف touch player يا از طريق active sync قسمت مخصوص حذف كار كن (توجه :زدن كليك و ok = حذف => حواستون باشه همه برنامه ها رو حذف نكنين !) يا هم رام بدون برنامه ها اضافيو نصب كن :
کد:http://www.sendspace.com/file/5lgfn2
کد:http://www.mediafire.com/download.php?jyyhtmwthyy
کد:http://rapidshare.com/files/168262446/OMNI...0DXHK2_PV04.rar
pass:
PhamQuang
What is not present anymore:
- Dice
- Digital frame
- Main menu
- Photo slider
- Podcast
- RSS Reader
- ShoZu
- Standard Contacts
- Video Editor
من ورژن رامم رو به k2 ارتقا دادم اما دو تا سوال:
1 موقع پخش موسیقی بعضی مواقع خود به خود Pause میشه. این به خاطر رامه یا تنظیمات باتری؟
2 اگه اشتباه نکنم قبلا وقتی دکمه ای رو میزدم اول گوشی از حالت استندبای خارج میشد بعد دوباره باید می زدم تا اون دکمه فانکشن مربوطشو انجام بده. اما حالا نه با اولین ضربه تو حالت استندبای هم از این حالت خارج میشه هم اون فانکشن رو انجام میده. که این به ویژه وقت گوش دادن به موسیقی اذیت می کنه! میشه کاری کرد که به حالت قبل برگرده؟
آقایون من هر کاری کردم Add-hoc نتونستم با WiFI وصل بشم...
یا نمیشه یا اگه بشه بعد از چند ثانیه قطع میشه...
تاحالا کسی همچین کاری کرده ؟
اگه کرده راهنمایی کنه لطفاً...
مرسی.
نقل قول:
سلام دوست عزيز خوبی
من نصب کردم
سرعت گوشيت خيلی مياد پاين البته منrom رو دانلود کردم
خيلی از برنامه ها هم پاک ميشه البته به درد نخور ها...
ماله من آخرش ارور پورت داد
گوشيم ريخته به هم از ديشب تا حالا دارم up date دانلود ميکنم...
ولی گوشيت باحال ميشه
اينم لينک rom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها خوبين
کمکم کنيد لطفاً
يه rom گذشته بودن تو سايت madco.com....
...
خيلی سرعت گوشيمو اورده پايين
نصف از برنامه ها هم خرابه!!!
ميخوام بر گردونم به rom orginal
کمکم کنيد لطفاً
با هيچ نوع ريست درست نشد
دوتا از up date هارو هم دانلود کردم
ماله کشور مالزی و فيليپين
ولی کار نميکنن تورو خدا کمک کنيد
گوشيم همش هنگ ميکنه بچه ها لطفاً کمکم کنيد
کسی نیست جواب سوال بالا رو بمن بده (خواهشا فوری)نقل قول:
مگه چه برنامه هایی می خواید نصب کنید؟؟؟نقل قول:
بیزحمت یکی به من بگه جریان این امنیای جدید(T*omnia) که میگن اومده چیه؟
چون من قصد خرید امنیا رو داشتم که اگه این خبر درست باشه بمونم تا امنیای جدید رو بخرم!
آخرین update و فارسی ساز و gramin و هر نرم افزار مناسبی که بچه ها میگن.
نقل قول:
با چی music گوش میدی windows media یا touch یا ....
سلام به همه دوستان omnia دارم هم مشكله باطري دارم هم حساسيت لمس گوشي.راستي انتي ويروس و فارسي خوب/نه مثل صفحه هاي قبل مشكل دار.درسته تكراريه ولي كمك كنين
بستگی به خودتون داره آموزش نصب بیشتر و تقریبا همه ی این برنامه ها هست. اگه فکر می کنید می تونید خودتون نصب کنید که بسم الله... در غیر این صورت ببینید چی کار می کنید می برید نمایندگی یا جای دیگه.نقل قول:
با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.نقل قول:
البته touch اگه تنظیمات ته برنامه باش تداخل داشته باشه وقتی گوشی standby میشه قطع میشه از wmp یا core player استفاده کن ببین چی میشهنقل قول:
سلام........در یک کاوپ دیگه دیدم که خیلی از رام j6 تعریف می کنند چون میگن فضای خالی رم رو به 72 مگا میرسونه......
گفتم تا اگه مشکل داشتید به این رام اپدیت کنید
من هر کاری کردم نتو نستم برنامه های خود گوشی مثل touch Player یا pod cast رو پاک کنم.... یکی کمک کنه لطفا....
یه لینک توی پست های قبل گذاشتم واسه آپدیت به Dxhj1نقل قول:
,.....کد:http://rapidshare.com/files/153685438/i900DXHJ1.part1.rar
با اون تست کنید باید جواب بده ...
آقا حسام خيلي خيلي ممنوننقل قول:
فقط نميدونم هر كاري ميكنم بعد از "گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری" پيغامي نمياد.
در ضمن با عرض شرمندگي من از كجا ورژن ويندوزم رو بفهمم؟
و اگه ميشه gps رو با آموزش نصب بذار.ممنون
با عرض سلام و تشكر از بچه هاي باحال انجمن به خاطر كمكهاشون
آقا من يه فارسي ساز ميخوام فقط sms هامو ببينم.
تروخدا يه چيزي بيدي گوشيرو داغون نكنه.
سري قبل كه گوشيم تركيد و 30 هزار تومن اوفتاديم.
عجب.....!!!!! :27:نقل قول:
وقتی گوشیتو با دکمه بالاش خاموش می کنی چند ثانیه صبر کن. بعد دوباره روشن کن و بلافاصله دکمه های چپ و راست رو با هم نگه دار ، باید کار کنه.:46:نقل قول:
من i900farsi.cab رو نصب کردم ، قشنگ میشد اس ام اس فارسی خوند و نوشت. ولی یه سری مشکلات کوچیکی داشت که ترجیح دادم uninstall کنمش. بعد از uninstall ف اتفاق جالبی که افتاد این بود که انگار هنوز اثراتش باقیه و اس ام اس هایی که فارسی میاد رو به صورت حرف حرف و اونم برعکس نشون میده. ولی دیگه نمیشه فارسی نوشت. کلا انگار گوشیت فارسی نداره ولی ها ام اس های فترسی رو میتونی با کمی مشقت (!) بخونی. با توجه به اینکه من میخواستم کلا حذفش کنم جای شکرش باقیه که حداقل میتونم بخونم. پیه انگلیسی مسج دادن رو به تنم مالیدم :31:نقل قول:
i900farsi.cab رو تو پستهای قبلی ، آقا سلیم گذاشته
آقا چجوري ورژن ويندوز گوشيمو در بيارم و كلا اين آپديت كردن كار خوبيه يا نه؟
قیمت این گوشی تو ایران چنده؟؟
با گارانتي 620 هزارنقل قول:
نقل قول:
با سلام به دوستان
این مشکلی که آقا شهرام دارن منهم دارم.
لطفا اگه کسی بلده بگه مشکل پیغام loading ... هنگام روشن کردن دوربین امنیا میاد از کجاس؟
Rom های جدید تر آیا قابلیت های Rom های قبلی خود رو دارند؟ یا هر Rom رو باید جداگونه نصب کنیم؟
تقویم سال 87 برای گوشی های پاکت پی سی
بچه ها اين تقويم روي اومنيا كار ميكند يا نه؟
کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1868
دستور دادن به دستگاه های پاکت پی سی توسط صوت با Microsoft Voice Command 1.6 :
آقا اين برنامه رو من نصب كردم و كار كرد به نحو احسن
کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&new_topic=80&pagenum=2
بی گارانتی 550-570 که فغلا تو بازار کمیاب و تا حدی نایابهنقل قول:
با گارانتی مایکروتل : همون حدودای 620
setting>system>version>PDA versionنقل قول:
اگه به جا و با توجه به نیاز ها باشه خوبه. آخرین نسخه رسمی تا الان j1 هستش
آقا من نرم افزار TSMobiles: Terminal Service Client for Mobiles
رو ميخوام.البته با كرك.
ممنون