حداکثر 35 هزار تومن در توپخونه ی تهران.نقل قول:
با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !
Printable View
حداکثر 35 هزار تومن در توپخونه ی تهران.نقل قول:
با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !
سلام .
به نظر شما دوستا ن این دسته Logiech بهتره یا دسته Xbax?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
هر دوی اینا مجهز به xinput هستن . یعنی اینکه تمامی بازیهای جدید رو ساپورت می کنن به طور کامل . اگه بیشتر باهاش فوتبال بازی می کنی بهترین گزینه همون لاجیتکه البته دسته ی سیم دار 360 خیلی ارزونتر در میادنقل قول:
نقل قول:
سلام
من این دسته را از پاساژ لباف در تهران خریدم با قیمت 27 هزار تومان بسته بندی شده نه تو نایلون
لطفا درایور این دسته برای من بگذارید؟؟؟
ممنون
کسی اینجا نیست به من کمک کنه درضمن درایور xp می خوامنقل قول:
سلام
دوستان کسی دسته 360 سیم دار تو مشهد سراغ داره ؟ هرچی میگردم پیدا نمیکنم !
تو تهران کسی داره با تیپاکس برام بفرسته ؟
این برای چندمین بار.دسته اصلی اکس باکس نیازی به درایور نداره.نقل قول:
کسی دسته ی xbox 360 سیم دار تو اصفهان سراغ نداره
از مجتمع پارک پرسیدم
از معروف ترین فروشگاهش یعنی پاســــــ...
ولی می گفت حدود 48 هزار تومانه !!!
کسی اگه جایی سراغ داشت لطفا بگه
نقل قول:
دوست عزیز شما خودتون از این دسته دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستان به من قبل از اینکه بگیرم این دسته پیش نهاد کرد و گفت شما باید درایو 17 مگی هم دانلود کنید؟؟؟؟
نقل قول:
لطفا درایور این دسته برای من بگذارید؟؟؟
ممنون
نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming
دسته ی اصل اگه نیازی به درایور نداشت، چرا پس مایکروسافت تو سایتش برای این دسته درایور قرار داده؟ بعضی ویندوز ها به درایور نیاز دارند و بعضی دیگه مثل ویندو 7 به درایور نیازی ندارند.نقل قول:
این برای چندمین بار.دسته اصلی اکس باکس نیازی به درایور نداره.
در ضمن من تا حالا دسته ی قلابی XBOX 360 ندیدم. حداقل تو توپخونه که خبری نبود.
نه من این دسته رو ندارم.نقل قول:
اگه یه بار ویندوز رو کاستمایز کرده باشین میبینین که درایور مربوطه در قسمت درایورها موجوده.برنامه ای همنقل قول:
که تو سایتشه برای فعال کردن فانکشن های دسته هست نه برای کار کردن.
خوب همون طور که در صفحات پیش دیدید بعضی از دوستان که از XP استفاده می کنند، این دسته براشون فعال نیست. این چه چیزی رو نشون میده؟نقل قول:
اگه یه بار ویندوز رو کاستمایز کرده باشین میبینین که درایور مربوطه در قسمت درایورها موجوده.برنامه ای هم
که تو سایتشه برای فعال کردن فانکشن های دسته هست نه برای کار کردن.
من دسته xbox 360 دارم و نیازی هم به درایور نداره فقط usb را وصل کنید و دسته شناسایی میشه !نقل قول:
به هر حال از ما گفتن.:46:نقل قول:
دوستان من درایورشو دانلود کردم و در بازی های Resident Evil 5 وBurnout(TM) Paradise The Ultimate Box و Bionic Commando به خوبی کار کرد وفردا هم البته پس فردا که از پادگان بیام روی فیفا 10 هم تست می کنم
دوستان به نظر من فقط همین دسته برای کامپیوتر بخرید اگر کسی آدرس خواست بگه تا بهش بگم کجا بره تا ارزون بخره چون همجا می گن 28 این میگه 27 با دسته بندی .
دوستان این دستههم دیدم
قیمتش حدودا 30 یا 35 بود
اینم بگم وایرلسش xbox360 با قیمت 35 بود ولی برای pc نبود باید تبدیل می گرفتی که منم دیگه حس بالا پایین کردن پاساژ نداشتم
فقط سرتون کلاه نزارن که بگن 35 یا 45 مواظب باشین و دستهای بگیرین که تو بسته بندی باشه البته من جعبه اش رو پاره کردم:31::31:
دسته های عجیب غریب دیگه ایی هم بود ولی من انجایی که رفتم خوده طرف به کامپیوترش xbox360 وصل کرده بود بازی می کرد
تو پاساژ لباف تمام دسته های XBOX 360 تو بسته بندی های سبز رنگ بودند. دسته های 3-4 هزار تومنی معمولا بدون بسته بندی هستند.نقل قول:
دستهای بگیرین که تو بسته بندی باشه
تبدیل نمی خواد بلکه نیاز به آدابتور داره که تو پاساژ لباف تو توپخونه من پیدا نکردم.نقل قول:
اینم بگم وایرلسش xbox360 با قیمت 35 بود ولی برای pc نبود باید تبدیل می گرفتی که منم دیگه حس بالا پایین کردن پاساژ نداشتم
این دسته 360 سیم دار برای سرویس پک 3 درایور نمی خواد همینطور برای ویستا و ویندوز سون ولی برای ویندوز های دیگه مثل xp سرویس پک 2
سلام
دوستان من یکم تازه کارم و از خیلی چیزا سر در نمیارم
من بیشتر پیس بازی میکنم یعنی میشه گفت در 4-5% شاید اونم شاید فبفا بازی کنم
آیا برای پیس فرق میکنه دسته xbox باشه یا نه ؟
اگه فرق میکنه دسته ایکس باکس واسه کامپیوتر که خوب هم باشه از کجا بگیرم ؟
اگر هم نه یه دسته معرفی کنید که خوب باشه در ضمن نمیخوام بیشتر از 10-12 هزار تومان پول بدم
ممنون
تو اون رنج قیمت میتونی از دسته های شرکت فراسو استفاده کنی که طرح XBOX 360 رو هم داره. البته شاید تو PES مشکل داشته باشه. تو FIFA که مشکل داشتاحتمالا حداکثر 15 هزار تومن باشه. دسته ی XBOX 360 مایکروسافت هم حدود 28 هزار تومنه مه هر دو بازی رو بی نقص پشتیبانی می کنه.نقل قول:
سلام
دوستان من یکم تازه کارم و از خیلی چیزا سر در نمیارم
من بیشتر پیس بازی میکنم یعنی میشه گفت در 4-5% شاید اونم شاید فبفا بازی کنم
آیا برای پیس فرق میکنه دسته xbox باشه یا نه ؟
اگه فرق میکنه دسته ایکس باکس واسه کامپیوتر که خوب هم باشه از کجا بگیرم ؟
اگر هم نه یه دسته معرفی کنید که خوب باشه در ضمن نمیخوام بیشتر از 10-12 هزار تومان پول بدم
ممنون
تصویری از تورس همراه با گیم پد XBOX 360
سلام دوستان منم رفتم یکی از این دسته های Xbox گرفتم.
ولی ی مشکلی هست انم این که حس می کنم Vibre ی سمتش (سمت چپ ) کار نمی کنه.
آیا از شما دوستان کسی به این مشکل بر خورده؟
برنامه ای برای test این مورد هست؟
می خوام بدونم مشکل من از خرابی دستس یا برای نرم افزارهاست؟
یه گیم پد نیست که هم pes و fifa رو پشتیبانی کنه و هم قیمتش خیلی گرون نباشه
اگه هست معرفی کنین
فک کنم اگه تو start بعد بری تو control panel بعد game controllers بری میتونی دوازده دکمه ی گیم پد و امتحان کنینقل قول:
خب جوانان اسلام یه دستک شادی! معرفی کنید حدود 15 تومن که وقتی روش می پرم یا می کوبمش تو دیوار خراب نشه و اینقدر هم مفت گل نخورم!:دی یه چند مدل مدنظر خودم هست ببینم نظر شما گیمر ها چیه... فقط هم برای PES آها مشکل درایور رو هم در نظر نگیرید مهم نیست
دسته یXBOX360 مایکروسافت گرفتید یا دسته های مشابه مانند فراسو؟نقل قول:
سلام دوستان منم رفتم یکی از این دسته های Xbox گرفتم.
ولی ی مشکلی هست انم این که حس می کنم Vibre ی سمتش (سمت چپ ) کار نمی کنه.
آیا از شما دوستان کسی به این مشکل بر خورده؟
برنامه ای برای test این مورد هست؟
می خوام بدونم مشکل من از خرابی دستس یا برای نرم افزارهاست؟
دسته های فراسو گزینه ی خوبیند تو این رنج قیمت.نقل قول:
خب جوانان اسلام یه دستک شادی! معرفی کنید حدود 15 تومن که وقتی روش می پرم یا می کوبمش تو دیوار خراب نشه و اینقدر هم مفت گل نخورم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند مدل مدنظر خودم هست ببینم نظر شما گیمر ها چیه... فقط هم برای PES آها مشکل درایور رو هم در نظر نگیرید مهم نیست
نقل قول:
کد:http://www.farassoo.com/product/gamepad/index.htm
یا خرید نکن یا خوب خرید کن. بهترین دسته ای که شما می تونی بخری همون دسته Xbox سیم داره.27 تومان.نقل قول:
به نظر من کاراییش از دسته های Ligitech هم بهتره.
دسته x360 هم متاسفانه dpad زیاد جالبی نداره و اصلا عملکرد خوبی در بازی های fighting مثل street fighter نداره !نقل قول:
ما یکروسافت گرفتم.نقل قول:
خول منم بالاخره دسته ی 360 رو گرفتم . تو grid امتحانش کردم کار می کرد ولی تو burnout : paradise کار نمی کرد . کسی می دونه اصلا این بازی از دسته ی ایکسباکس پشتیبانی می کنه یا نه ؟ مرسی
حق با شماست. تو بعضی بازیها ممکنه یکم کار باهاش سخت باشه . ولی تو اغلب جاها بخصوص بازیهای رانندگی فوق العادست.نقل قول:
دسته x360 هم متاسفانه dpad زیاد جالبی نداره و اصلا عملکرد خوبی در بازی های fighting مثل street fighter نداره !
نمی دونم دلیلش چیه. شما بهتره درایور دسته رو دانلد کنید. احتمالا باید دستتون مشکل سخت افزاری داشته باشه.نقل قول:
ما یکروسافت گرفتم.
نه. تو این بازی مشکلی نداره. همین الان بازی رو ریختم و امتحانش کردم. کاملا با این دسته سازگاره. دکمه ها، علامت و تصویر دکمه ها در بازی، شوک و همه و همه کاملا با این بازی بهینه شده. نمی دونم علتش چیه. درایور دسته رو بریزید و امتحان کنید.نقل قول:
خول منم بالاخره دسته ی 360 رو گرفتم . تو grid امتحانش کردم کار می کرد ولی تو burnout : paradise کار نمی کرد . کسی می دونه اصلا این بازی از دسته ی ایکسباکس پشتیبانی می کنه یا نه ؟ مرسی
عکس های بیشتر از XBOX 360 Controller wired :
دوستان ممنون حالا تا 30 هم چند مدل معرفی کنید چیز خاصی نمی خوام فقط چون با دسته کشتی میگیرم خرابی زود و ناسازگاری نداشته باشه...
پ.ن:
از اون که گفتی شاید بهتر باشه ولی از logitech بهتر نیست:دینقل قول:
به نظر من کاراییش از دسته های Ligitech هم بهتره.
تا 30 همین دسته ی XBOX 360 خوبه. دسته های logitech احتمالا گرونتر باشند.نقل قول:
دوستان ممنون حالا تا 30 هم چند مدل معرفی کنید چیز خاصی نمی خوام فقط چون با دسته کشتی میگیرم خرابی زود و ناسازگاری نداشته باشه...
دسته ی XBOX 360 از لحاظ هماهنگی و ساپورت بازیها بینظیره. کیفیت قطعاتش هم چیزی از logitech کم نداره. هیچی نباشه بالاخره دسته ی اصلی کنسول XBOX 360 محسوب میشه. پس مطمئنا از کیفیت بالایی برخورداره.نقل قول:
از اون که گفتی شاید بهتر باشه ولی از logitech بهتر نیست
باشه همینو میگیرم ولی بازم میگم از logitech بهتر نیست :دی
دوست عزیز من خودم Lagitech باز حرفه هستم .نقل قول:
برا اطلاع عرض میکنم که بدونید همین طوری نمی گم.
من خودم تا حا لا 3 تا از موس های Lagitch رو خریداری کردم.
MX 518 G5 و G9
در این مورد ولی دسته Xbox رو بهتر دیدم .از نظر چیدمان دکمه ها و نوع کا رایی و هما هنگیش با بازی هایی که من میخوام بکنم.(GTA IV و NFS Sift) ولی این دسته اصلاً برای PES و FIFA توصیه نمیشه طبق تحقیقی که من کردم.
برای شما که فو تبال بازی می کنید همون Ligitch خیلی بهتره و به برنامه های جانبی هم نیازی نداره برای تنظیم دکمه ها.
Cordles Rambel Pad2 سیم دار بگیرید 43 هزار تومان.
بازم میگم دوستانی که بازی هایی میکنن که یکی از مشخسش Games For Windos Live هست دسته Xbox خیلی کارایش بهتره.
چه مشکلی وجود داره با فوتبال؟ من هم2009 PES و هم FIFA 09 رو با این دسته XBOX360 مایکروسافت بدون مشکل بازی کردم.نقل قول:
اصلاً برای PES و FIFA توصیه نمیشه طبق تحقیقی که من کردم.
خوب پس چه بهتر من بعضی جا ها در فرم های مختلف اینو خوندم.نقل قول:
پس واقعاً میشه گفت Xbox 360 مناسب ترین دستس.
ولی من به این چیزا اعتقاد ندارم
من یه دسته از این 5 تومنی ها بیشتر از 3 سال پیش خریدم که تا همین چند وقت پیش کار کرد
دیروز هم رفتم یه دسته خریدم 4200 و روش زده BOXKER و ایشالا اینم 2-3 سال کار میکنه
در مورد گیم پد logitech اطلاعات میخاستم؟
مبارک باشه! یکم از دسته ی قبلی و جدیدتون بگید. در مورد سازگاریشون با بازیها اطلاعات بدید.نقل قول:
ولی من به این چیزا اعتقاد ندارم
من یه دسته از این 5 تومنی ها بیشتر از 3 سال پیش خریدم که تا همین چند وقت پیش کار کرد
دیروز هم رفتم یه دسته خریدم 4200 و روش زده BOXKER و ایشالا اینم 2-3 سال کار میکنه
چه اطلاعاتی؟نقل قول:
در مورد گیم پد logitech اطلاعات میخاستم؟