با سلام خدمت دوستان
lcd گوشی نوکیا 3110 شکسته ، آیا امکان تعویض هست و هزینه اون چقدره ؟
با تشکر
Printable View
با سلام خدمت دوستان
lcd گوشی نوکیا 3110 شکسته ، آیا امکان تعویض هست و هزینه اون چقدره ؟
با تشکر
بله چرا عوض نشه ، قیمتش هم تقریبا 15000 تومنهنقل قول:
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکل نرم افزاری دارم (البته شاید جای خوبی مطرح نکرده باشم ولی..)
یه گوشی 6300 به تورم خورده که رمز اولشو فراموش کردن
می شه یگین راه درست کردنش چیه ؟؟؟
باید فلش بشه ؟
یا ریسیت؟
چطوری؟؟
اگه باکس داری که خیلی راحته ، اگه نه با برنامه های کرک شده میتونی با یه اینفو یا ست دیفالت کدشو بشکنینقل قول:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
برای روشن شدن نور صفحه کلید یه سنسور هست بالای ال سی دی که در صورتی که نور اطراف کم باشه اونا رو روشن میکنه . شرمنده خوب متوجه حرفات نشدم تا این حد تونستم راهنماییت کنمنقل قول:
برای روشن شدن نور صفحه کلید یه سنسور هست بالای ال سی دی که در صورتی که نور اطراف کم باشه اونا رو روشن میکنه . شرمنده خوب متوجه حرفات نشدم تا این حد تونستم راهنماییت کنم[/QUOTE]
دوست عزيز از بذل توجه شما ممنونم. شايد من سوالم رو بد مطرح كرده باشم. اين حالتي كه من باهاش مواجه شدم در مثلا گوشي 6630 هم موقع بالا اومدنش، يعني زماني كه دو تا دست همديگه رو ميگيرن، قابل مشاهدست. به اين صورت كه 4 منطقه ي پرنور تر از نقاط ديگر در پايين صفحه ي نمايش، مشخصه! انگار با 4 تا ال اي دي جدا پايين صفحه روشن شده باشه. اين نواحي روشن تر داراي نوري معادل دو برابر نور نور ساير نواحي صفحهي نمايش هستند. دوستاني هم كه نوكيا دارن و اين موضوع رو در گوشي من ديدن همه ميگن طبيعيه! اما برادر من مدل مشابه اين گوشي رو 2 سال پيش خريده و اين حالت رو من در گوشي اون نميبينم. ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد!:11::10:
ممنوننقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین یا لینک بدین
کلا در اکثر گوشیها برای قابل دید بودن صفحه کلید در تاریکی 4 الی 8 ال ای دی وجود داره که امکانش هست مال اون نواحی که میگی کم نور تره یا سوخته یا کم نور تر شده . میتونی قاپ رویی گوشیتو ورداری و دقیق تر بفهمی که کدامشون مشکل دارن .
بنظر من مشکله آنچنانی نیست که نگران بشی . ببخشید اگه خوب نتونستم راهنمایییت کنم:11:
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
گوشیت روشنه ؟ یا خاموشنقل قول:
منظورم اینه که روشن نمیشه اون کد رو میخواد یا روشنه فقط نمی دونی کدش چیه ؟
دوست گلم ممنونم از راهنماييت، ردم نمايندگي گفت نوع ال سي دي شما اين طوريه! و اين مشكل به حساب نمياد. ال اي دي هاي زيرش رو هم چك كرد. گفت ايرادي نداره!:10:بازم ممنونم.نقل قول:
روشنهنقل قول:
ولی اون پسورده رو یادشون رفته
سلام. گوشی من N95 8GB هستش، چند روزیه که هرچی کد (مخفی) بهش میدم هیچ جوابی نمی گیرم. برای مثال با وارد کردن کد #06#* باید شماره سریال گوشی رو ببینم، اما وقتی که کد رو وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افته! قبلاً این مشکل رو نداشت. ممنون منشم اگه راهنمایی کنید...
میتونی با nss یا جف راحت کدشو پیدا کنینقل قول:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
منظورت اینه که هر کدی که آخرش مربع باشه رو قبول نمی کنهنقل قول:
کد رو قبول می کنه، منتهی نتیجه رو نشون نمیده!نقل قول:
با یه کد 7780 تست کن اگه نشد 7370 . حتما مشکلت حل میشه
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
ببین کد 7780 روش کار میکنه
اگر هیچ کدوم از کد ها هم کار نکرد ( بعیده! ) تنها راه ممکن فلش هست
شاد و سبز باشین :دی
امتحان کردم؛ انگار نه انگار! یه بار هم گوشی برگردوندم به تنظیمات کارخانه ای (مستر ریست) بازم درست نشد!نقل قول:
فقط فلش دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان.
کمککککککککککککککککک! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه E52 دارم دو روزه که روی هر حالت پروفایلی که قرارش میدم (جنرال ، سایلنت، میتینگ، اوت دور، ...) صدای اس ام اس نمیاد یعنی انگار که در حالت سایلنتِ!!!
زنگ میخوره، الارمِ ساعت هم کار میکنند اما فقط برای اس ام اس هیچ صداری نمیده!!!!!!!
وقتی مسیج میاد اون علامت کوچیک پاکت نامه در گوشه ی بالای سمت راست صفحه هم نمیاد!!!
نمیدونم چشه... کمک کنید....
این مشکل رو روی n97 دیدم که با فلش حل شد ، البته با آخرین ورژن فلش کننقل قول:
فلش!!!نقل قول:
این مشکل رو روی n97 دیدم که با فلش حل شد ، البته با آخرین ورژن فلش کن
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟!
دوستان به داد من برسید دارم از غصه میمیرم
خوب من یه 5800 جوات دارم که خورد و زمین و ویبرش خراب شد یعنی بد میلرزید و صدای تق تق میداد هنگام لرزیدن خوب ما هم عصبانی شدیم یه بار دیگه زدیمش زمین این دقعه دیگه ویبره نزد گوشی رو تکون میدادی انگار یه چیزی توش ول شده باشه صدا میداد بردیمش تعمیرگاه بازش کردن گفتن موتور ویبرش کنده گفتم خوب لهیمش کنین گفتن کیتش حساسه اسیب میزنه به گوشی حالا من چکار کنم راهی هست دوباره ویبرش درست بشه>؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا میخواسته یه پول درستی ازت بگیره یا بلد نبوده.
برد حساس باشه هم میشه.تازه گوشی هست کل پایه ی بردش رفته میان ویبره رو با چسب به برد میچسبونن و بعد هم پایشو سیم کشی میکنن راحت.
درسته به نظر من تعمیر کارش باید بره یه قول دو قول بازی کنه :31:نقل قول:
مدارات گوشی موبایل از نوع smd هستش و باید تعمیر کار هویه هوای گرم داشته باشه برای لحیم کاری
سلام
آقا جدیدا یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده
وقتی که یه جای ساکت هستم و گوشم رو نزدیک بلندگوها میکنم یه صدایی مثل فیس فیس ازش شنیده میشه علتش چی میتونه باشه
مشکل دوم وقتی با کسی تماس میگیرم تقریبا همیشه صدای خودمو توی قسمت گوشی میشنوم، خیلی حال گیریه چیکارش باید بکنم
آقا میشه تاپیک مخصوص فلش کردن گوشی ها رو بهم معرفی کنید...
هر چی میگردم پیدایش نمیکنم...
میتونی سه سوت گوشیتو ببیری تعمیر کار سره کوچتون 5 دقیقه کار داره ، مشکلتو حل میکنه:11:نقل قول:
یاری اندر کس نمیبینم؟یکی درد این گوشیمو بگه:31:نقل قول:
این گوشی من(5320) از وقتی که به تنظیمات کارخونه برگشته وقتی جایی انتن نداشته باشه(مثلا مترو)بعد از یه مدت کوتاه یه حالتی تو مایه ی استند بای میشه.حتی اگه اهنگ هم باهاش گوش کنم.دیگه کلا همه چیز تعطیل یه صفحه سفید میاد با لوگو نوکیا .باید یکی از دکمه هاشو بزنم تا بعد 10 ثانیه سر حال بیاد.ولی اگه افلاینش کنم مشکلی نداره.کسی میدونه قضیه چیه؟
با چه قدر هزینه؟نقل قول:
بچه ها من گوشیم E52 ه مشکل پیدا کرده بود مستر ریستش کردم اون مشکلش حل شده اما الان مموریم رو نمیخونه و میگه پسورد بزن ولی من هیچوقت پسورد رو مموریم نگذاشته بودم!!!
چیکار کنم؟!
نقل قول:
اونش بستگی به تعمیرکار داره از 5 تومن به بالا
توی بخش نوکیا بگرد در موارد صدر جدولی پیداش می کنینقل قول:
شاد باشین :دی:10:
Hey guys please help meeeeeeeeeeeeeeeee
لطفا به منه بیچاره کمک کنین
گوشیه اطیقم 5800 و یه پاشو یه چشش لب گوره
1-هنگ های وحشت ناکی موکونه که همین هنگاشه که کار دست خودش داده مثل:
(1):شورت کاتاش نمیاد
(2):سرعتش از کرم خاکی هم کمتره (صد هزار رحمت به 1100)
(3):هر هفته مجبورم فرمتش کنم
(4):لوگوی اوپراتورش هم گربه خورده
(5):میانبر دفتر تلفنش که تو دکستاپشه فقط تو حالت contact که تو تنظیمات صفشه میاد
(6):وقتی روشنش میکنی باید 5 دیقه وایسی تا مثه کامپیوتر خیر سرش کارش تمام شه و 15 دیقه هم باید صفشو قفل بزاری تا سرعتش خوب بشه
خلاصه لطفا بهم HELP برسانین
برطبق اون چیزی که شما می گی احتمالا گوشیت دچار گاز زدگی به وسیله دندون های حضرت عالی شده!!!نقل قول:
تنها سه راه پیش رویت هست:
1. گوشیت رو کاملا فلش کن. ( فلش + مستر ریست ) اگه درست شد که چه بهتر؛ وگرنه می ریم سراغ راه حل دوم
2. مشکل سخت افزاری شدید داره ( احتمال می دم که این باشه ). ببرش تعمیرگاه ببین چی میگن. اگه گوشیت خیلی آش و لاشه یا ارزش تعمیر نداره برو به راه حل سوم
3. بندازش سطل زباله و یه دونه نو بخر
ولی بی شوخی، انشالله مشکلت برطرف بشه.
شاد و سبز باشین :دی:10:
سلام
گوشی من 2310 نوکیاست/. security code گوشی رو فراموشی کردم. باید چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من 3230 دارم. از دیشب مبایلم روشن نمیشه. شارژش هم کردم ولی موقع روشن شدن دو حالت اتفاق می افته:
1- صفحه سفید میشه اما نوشته Nokia ظاهر نمیشه و صفحه سفید می مونه
2- یه بارش هم نوشته ظاهر شد ولی هی ظاهر می شد و هی ناپدید میشد و صفحه هم همین جور سفید بود تا اینکه بالاخره خاموش شد.
اصلا نمی فهمم چشه. متاسفانه کابل اتصال USB هم براش ندارم. هیچ کلید میونبری که بشه مبایل رو خاموش ریست کرد وجود نداره؟ آیا امکان داره کا باتری بعد از چند سال کار خراب شده باشه و باید باتری نو بخرم؟
لطفا کمکم کنین.
ممنون
سلام
تنها راه ممکن فلش می باشد...نقل قول:
صدای گوشی هنگام روشن شدن درمیاد؟ اگه آره، که من بیشتر احتمال می دم که مشکل صفحه نمایش داشته باشی. اگه در توانت هست یه صفحه نمایش هم مدل خودت گیر بیار و یه آزمایش بکن؛ اگه اون کار کرد که یعنی صفحه نمایشت خرابه و بایستی عوضش کنی. در غیر این صوت اگه صداش هم در نمیاد، احتمالا مورد یا نرم افزاری یا باز هم سخت افزاری هست. برای اطمینان هنگامی که گوشی خاموشه کلید های 3 ، * ، مکالمه ( سبز ) رو نگه داشته و در پایان هم کلید پاور گوشی رو بزنید و تا بوت کامل همه رو با هم نگه دارین ( ریست سخت افزاری گوشی؛ اطلاعات حافظه درونی گوشی کاملا پاک می شه ). اگه مشکل برطرف شد که هیچ؛ خدا رو سپاس...! اما اگه نشد که بایستی ببریش تعمیرگاهنقل قول:
شاد و سبز باشین :دی
سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه اون بالاییه پر نور.
انگار یکی اون زیر یه لامپ گرفته هی جای لامپرو عوض می کنه.
یه مشکل دیگه هم این که خود کیبورد یه دفعه عدد می زنه برنامه باز می کنه، هرچی می خوای مثلا یه عددو بزنی نمی زنه. یه دفعه دکمه 8 و می زنی برنامه باز می کنه گوشیمم نو نو هست فکر کنم ویروس گرفته نه؟
اگه میشه یکی به طور کامل راهنمایی کنه مشکل چیه؟ اگه ویروسه چه جوری از شرش خلاص شم؟ یکی کامل مراحلو برام بگه ممنون میشم
فوریه ها:41:
توروخدا یکی جواب بده فوری ه ها:41:
سلام
گوشی n81 دکمه قرزمش از کار افتاده دلیلش چی هست؟
سلام
من رمز رم مموری گوشیم را فراموش کردم حالا رم را باز نمی کند و رمز را می خواهد
مدل گوشی نوکیا 7310 است و بدون سیستم عامل
خواهش می کنم کمکم کنید