[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس کل تیم های لیگ برتر که از کونامی دارموشون.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس کل تیم های لیگ برتر که از کونامی دارموشون.
دمت گرم.نقل قول:
اگه میشه این آپدیت رو برام از طریق پست بفرستنقل قول:
هزینه اش هرچقدر باشه در خدمتم
شماره حساب بده برات واریز می کنم
سلام به همه. به يه مشكل برخوردم كه اميدوارم كمكم كنيد.من اول بازي كه تازه ميخواي ليگهارو انتخاب كني ليگ انگليس و ايرانو انتخاب كردم. راستش به دو دليل: يكي سيستم قوي ندارم دوم اينكه نميدونستم به مشكل برميخوررم مشكل من اينه كه آخر هر فصل كه از باشگاه اخراج ميشم فقط از همين دو تا ليگ يعني انگليس و ايران به من پيشنهاد كار ميشه. نميشه كاري كرد تا از ساير ليگها هم به من پيشنهاد بشه؟ هر كس ميدونه لطفا كمكم كنه. ممنون از همه دوستان.
شما پچ 2 و فایل رازور را دانلود کن و نصب کن ببین چی میشه؟؟؟؟
با سلام
خودمونیم عجب بازی پر باگی هست ولی چیکار کنم که عاشقشم
بعد از نصب patch 2 توی جدول رقابتهای لیگ از رتبه 15 به پایین هر تیمی که هست امتیازش به جای اینکه مثبت حساب بشه منفی حساب میشه الان توی لیگ ایتالیا میلان با 18 امتیاز منفی قعر جدول قرار داره مثلا برای برد به جای 3 امتیاز مثبت 3 امتیاز منفی قرار میده اگه کسی میدونه مشکل از چیه بگه 3 فصل که دارم با رم میرم خیلی نامردی که اینجوری شده:41::41:
فقط از لیگ هایی که اول بازی تیک زدی بهت پیشنهاد میدن میتونی از هر لیگ مثل لیگ انگلیس هم مشخص کنی که چه لیگ هایی (مثل دسته دوم و سوم و جوانان و ...) بهت پیشنهاد کار بدن یا خیر.
کلا برای رفع اخراج هم پیچ دو رو از اولین صفحه همین پست با فایل کرکش رو میتونی برداری.
سلام به همه. به يه مشكل برخوردم كه اميدوارم كمكم كنيد.من اول بازي كه تازه ميخواي ليگهارو انتخاب كني ليگ انگليس و ايرانو انتخاب كردم. راستش به دو دليل: يكي سيستم قوي ندارم دوم اينكه نميدونستم به مشكل برميخوررم مشكل من اينه كه آخر هر فصل كه از باشگاه اخراج ميشم فقط از همين دو تا ليگ يعني انگليس و ايران به من پيشنهاد كار ميشه. نميشه كاري كرد تا از ساير ليگها هم به من پيشنهاد بشه؟ هر كس ميدونه لطفا كمكم كنه. ممنون از همه دوستان.
نقل قول:
ممنون دوست عزيز
چشم دوست عزیز فقط اجازه بده تموم بشه بعد.از اول دارم بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر وارد میکنم حتی پیام .البته مربیها و تاریحچه باشگاه تموم شده تقریبا.نقل قول:
شما منظورت کدوم اپدیت؟
سلام دوستان من تازه اینجاعضو شدم ...
ی سوال داشتم :
چه جوری بازیکنهای که مازاد هستند رو در اکسچنج قراربدم ؟ منظورم تعویض بازیکن با بازیکن هست ...
من وفتی اینکاروانجام میدم محدودیت در نظر میگیره ... کسی میتونه کمک بکنه ؟
مثلا اگه فلان بازیکن رو انتخاب کنی فقط حالت فروش یا حالت قرضی میتونی بهش بدی...
نقل قول:
سلام دوست عزیز سال نوت مبارک
اکسچنج یعنی تعویض یک بازیکن با یک بازیکن دیگه به قول خودمون تاخت زدن میشه شما روی بازیکن مورد نظرت رایت کلیک کن و اکسچنج رو انتخاب کن اگر قابل تعویض بود یک جدول از بازیکن های تیمت که قابل تعویض با اون بازیکن باشه برات میاد که تو اون جدول شما میتونید بازیکن مورد نظرتو با یک یا دو یا حداکثر سه بازیکن تاخت بزنی حتی یک مقداری هم پول به اون اضافه کنی و مذاکره کنی تا جواب بگیری. تو 09 من فقط دو بار تونستم این کار رو انجام بدم چون معمولا بازیکن مورد نظر من قابل تعویض نیست ولی تو 08 من اصلا بازیکن نمیخریدم و همه رو با هم عوض میکردم.
سال نو شما هم مبارک...نقل قول:
بله .. بنده هم تعویض کردم ولی متاسفانه بازیکنی که میخوام عوض بشه رو اجازه نمیده !
حق باشماست در 08 راحت ادم تعویض میکرد و احتیاجی به خرید نبود ..
به هر حال ممنون :10:
ی سوال دیگه :
در صفحه اول تاپیک ... دوتا پچ موجوده .. کدوم روواسه اخراج نشدن نصب کنم ؟!
دومین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 182 مگ
سومین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 198 مگ
من هردورو دانلود کردم ... شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
آقا من پچ 3 رو که نصب کردم مشکل اخراج حل شد ولی متاسفانه زمان بازی .. نتیجه و بهترین بازیکن زمین
رو مشخض نمیکنه ی خط تیره میزنه :4: فکرکنم باید پچ 2 رو نصب کنم درسته ؟
سلام دوستان من امروز اومدم این جا تقریبا از سال 2003 این بازی رو انجام می دهم و واقعا بازی زیبایی است به وقولی با این بازی پیر شدیم امروز نشستم از اولین صفحه مطالب رو خوندم و صفحه 33-34 بود که مثل این که مشکل اخراج حل شد ایا واقعا حل شده است و دوستان دارن به سلامتی بازی میکنند ما نیز دانلود رو شروع کنیم
از لطفی که به من دارید شپاسگذارم
سال خوبی رو برای شما ارزوی میکنم .
براي جلوگيري ا اخراج شما كرك رازور رو بايد استفاده كنيد البته اين كرك براي آپديت 2 تدوين شده مطمئن نيستم با آپديت 3 هم جواب بده ولي شما اگه هر دو تا رو ميتونيد دانلود كنيد يه امتحاني بكنيد. ضرر ندارهنقل قول:
دوستان من دیال آپی چجوری پچ دانلود کنم که اخراح نشم؟یه راهی پیشنهاد بدین.
به این هم یه نگاه بندازید در مورد sacking
کد:http://www.freshwap.net/forums/games/38605-fifa-manager-09-sacking-fix.html
نقل قول:
بله من اپدیت دوم و کرک رو دانلود کردمو و مشکل اخراج حل شدم الان فصل 2010 -2011 هستم
اقای کاکا رونالدو شما آدرس و نام خانوادگیت را دقیق بنویس من در اسرع وقت برات پست می کنم....
البته كرك رو من توي پست اول به صورت زيپ شده و حجم 6 مگ قرار دادم اون رو هم نميتوني دانلود كني؟نقل قول:
این بازی چه سیستمی میخواد ؟
دوست عزيز به پست اول مراجعه كنيد چيپ ست هايي كه بازي رو ساپورت مي كنن قيد شدهنقل قول:
نقل قول:
پچ 2 به همراه کرکش تو صفحه اول همین تاپیک هستش .... من استفاده میکنم مشکل اخراج شدن حل شده ولی کلا این 09 هم کم باگ نداره یعنی بعد از نصب پچ 2 هم باز یک سری از مشکلات هستش مثلا اگر وسط مسابقه ای رو که داری میبینی خارج بشی نتیجه بازی عوض میشه و البته یک سری باگهای دیگه که تو سریهای قبلی این بازی هم بوده
سلام به همه دوستان , سال نو مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید.
یک خبر خوش پک تیم های ایرانی به همراه عکس استادیوم و شهرهاشون عکس بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر و لباس تیم ها مربی ها داورها اطلاعات مربوط به تیم ها , کمپ های ایرانی و جام باشگاه های آسیا (با سیستم جدید 2009-2010) و راه اندازی مسابقات مقدماتی جام جهانی در آسیا آفریقا و اقیانوسیه و اضافه شدن عکس بازیکنان و شهرها و استادیوم های , ژاپن امارات چین کره قطر بحرین هند و سایر کشورهای آسیایی به همراه نزدیک به 2 گیگ اپدیت مربوط به سایر کشورهای اروپایی آفریقایی و آمریکایی .(چقدر نوشتم !) دیگه داره تموم میشه , احتمالا آخر این هفته بعد از چک نهایی تموم و آماده میشه.
خوش باشید
خیلی لیگ درست و حسابی داریم حالا می خوایم مربیش هم بشیم.(باشوخی)من مشتاقانه منتظر این پچ شما هستم تا با هم لیگ ایران رو به لیگ برتر دنیا تبدیل کنیم.
حالا حتما لازم نیست که مربی تیم ایرانی بشی:31:
میتونی موقع خرید و فروش بازیکن مورد استفاده قرار بدی
آقا من لیگ 2025 هستم الان هیچ مشکلی نداشتم تا الان الا امروز صبح که بعد 5 ساعت بازی یهو وسط سیمولیت پرید بیرون و ارور داد که fifa manager 09 has stopped working قبلا هم این ارور را داده بود اما باز که میرفتم تو بازی میکردم . اما ایندفعه وقتی میرم تو بازی و میخوام سیو هام رو لود کنم که ادامه بدم یه مقدار لودینگ میره جلو بعد باز همون اروره میاد و میره بیرون . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من هم به این مشکل برخورد کردم البته من الان 2014 هستم .... کاری که من انجام دادم اینه که از یک لود قبل از آخرین لود بازیم استفاده کردم .... اگه مشکلت مثل مال من باشه متاسفانه آخرین لود بازیت خراب هستش و مجبوری فاصله دوتا لود آخرتو دوباره بازی کنی . من سعی میکنم قبل از هر بازی یه f9 بزنم که اگه این اتفاق افتادش فقط یک بازی رو از دست بدم.
کرک اخراج نشدن رو دانلود کردم اما کلا بازی قاطی کرد و اصلا بازی رو بالا نمیاره تا صفحه سیاه میشه که بازی بیاد بالا یه ارور میده و پنجره رو میبنده
کسی این مشکلو نداره؟
مرسی منظورت autosave ها هست دیگه؟ بزار برم ببینم چی میشهنقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم. من آپدیت پچ 2 و کرک رو دانلود کردم و ریختم ولی با این حال اصلا گزینه ی 3d match ندارم. نمی دونم مشکل از بازی هست که خریدم یا باید برم در settings یا جایی فعالش کنم. خیلی ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
مرسی درست شد. البته هرز چند گاهی باید سیو های اضافی رو از تو درایو c پاک کرد و همینطور از تو سطل آشغال. الان همه چی مرتبه لیگ 2030 تموم شد . بنده 5 تا پسر دارم همشونم فوتبالیست شدن ماشالله . این فصل بالاخره با تیمی که شهرشم خودم ساخته بودم جام قهرمانی اروپا رو بالای سر بردم. لیگ برتر رو 5 ساله که دارم فتح میکنم امسال fa cup و league cup انگلیس هم درو کردم . زنده باد Rosario Club
درود ب همه
من از صفه ی اول همین پست پچ 2 را با دایال آپ دانلود کردم !!!!
ولی کرک رازور مثل اینکه لینکش خرابه و دانلود نمیشه . کسی لینک سالمشو داره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
در صفحه هات قبلی همین پست در خصوص این مشکل نظرات مختلفی ارائه شده ولی کلا نه مشکل از بازی هستش و نه از کرکش ... مشکل از گرافیک کارت شما هستش که 3d این بازی رو ساپورت نمیتونه بکنه ... شاید با کمی ارتقائ سیستمتون بتونین این بازی رو راحت انجام بدین ... البته میدونم که سیستم شما حتما از مینیمم سیستمی که برای ساپورت بازی لازمه بالاتر هستش ولی برای اجرای 3d بازی حتما باید سیستم نسبتا قوی داشته باشید.
کارت عالیه من که منتظر این پچ هستم و با آغوش باز استقبال می کنم...:10::40::40:نقل قول:
شما دوباره پچ را دانلود کن و سپس بازی را نصب کن و بعدش پچی را که کامل دانلود کرده بودی را نصب کن...نقل قول:
اگر مشکلی داشتی مرا مطلع کن..........:10:
شما دوباره پچ را به طور کامل دانلود کن و همچنین دوباره بازی را نصب کن تا ببینیم چی میشه....نقل قول:
عجب پشتکاری داری.....!دینقل قول:
تمامی این پچ ها را من امتحان کردم و همگی سالم بودن.....
آقا واسه پچ 3 كرك هست ؟
يعني اونو نصب كنم با كرك رازور ميشه اجراش كرد يا نه ؟
آقا/خانم گرگ نما
فکر نکنم بشه.....
بچه ها و خودم که روی پچ 2 ریختیم جواب داد....
من پچ 3 را هم ریخته بودم که صفحه سیاه می شد و don't send می داد...
شما هم بهتره روی پچ 2 نصب کنید....
ممنوننقل قول:
خودمم رو پچ 2 ریختم .
مشکل اخراج هم حل شد .
در ضمن من پسرم اسمم هم علیرضاست :20:. فکر نکنم خیلی آی دی و آواتارم دخترونه باشه :31:
شرمنده آقا علیرضا
آخه من هر دفعه کی می نویسم آقای فلان می بینم طرف دختر از آب در میاد....
سلام. آیا با مربی گری فوتبال مجازی آشنایی دارید. به سایتیه سر بزنید. زبان فارسی را هم دارد. ضرر نمی کنید.کد:www.hattrick.org
دوستان چیکار باید بکنم تا در قسمتی که در عکس مشخص کرده ام بجای سن افراد قدرته کل شون را نشون بده؟
با تشکر
کد:http://www.picup.ir/images/8kbtnq-317bd08.jpg.jpg
ایول فیفا منیجر
آخر بازیه