شما ورژن wow ت رو 3.0.3 بيار بالا حداقل.اخه 1.5 چي داره كه اونم افلاين بازي ميكنينقل قول:
اگه تهراني پج هارو از مغازه blizzard تو وليعصر ميتوني بگيري تا اخرين پج
Printable View
شما ورژن wow ت رو 3.0.3 بيار بالا حداقل.اخه 1.5 چي داره كه اونم افلاين بازي ميكنينقل قول:
اگه تهراني پج هارو از مغازه blizzard تو وليعصر ميتوني بگيري تا اخرين پج
باید آخرین ورژنه Net Fromework رو نصب کنی بر طرف میشه ، اگه Visual Stadio 2008 رو هم نصب کنی بر طرف میشهنقل قول:
موفق باشی
آقایون من خواهش میکنم وقتی در مورده چیزی اطلاعات ندارین این بنده ی خدا رو گمراه نکنین ، شما نا خواسته دارین این بنده خدا رو میفرستین دنباله نخد سیاهنقل قول:
این سروری که شما دانلود کردی بهش میگن سروره پدر مادر دار من تو پست های قبل نرم افزار های مورده نیازشو گفتم اگه بری عقب پیدا میکنینقل قول:
این میگه تو فقط پتچ رو نصب کردی در حالی که خوده پتچه لیچ کینگ دوتا دی وی دی داره که باید اونا رو هم نصب کنی و تا نصب نکنی نمیتونی بری تو بازی گرفتی چی شد ؟نقل قول:
سلام
خوب اگر که من پچ را بیارم بالا فکر نکنم سرور جواب بده ، در ضمن برام مقدور نیست آنلاین بازی کنم وگرنهنقل قول:
حتما آنلاین بازی می کردم :13: تهران هم نیستم ،اصفهانم.
خوب میشه خودت بگی چی ها می خواد؟این همه صفحه را کی می ره بخونه؟ممنون میشم همین جا یا توی پ.خنقل قول:
جواب بدی،ممنون :)
بای
مرسی به این میگن آگاهی و راهنمائیه کامل عزیزان یاد بگیرین :)نقل قول:
شما به ترتیب اینائی که میگم رو احتیاج دارینقل قول:
Mysql
Navicat Or SQLyog
TortoiseSVN
DB (mangos , Realmd , Characters
سلام حسین !
این سروری که توش بازی میکنی ! Iranblizz.selfip.com این 3.1.3 نیست که !
دیتا بیسها و منگوس واسه ران کردن پچ 3.1.3 رو واسم میزاری ممنون میشم !
لطفا لینک بده !
اقا واقعا دمت گرم !!!!نقل قول:
خیلی کمکم کردی !
کسی دستورات GM رو داره ؟ واسه 3.0.9 ؟؟؟ اخه اینهایی که تو پست اول هستش واسه 2.4.3 هستش . کار نمی کنه .
ممنون :11:
اینم منگوش جدید . امید وارم خوشتون بیاد
MaNGOS ~ AMBER~
UDB + MaNGOS + ScriptDev2 + Patches
Compiled by ShivaJiva101
This is a standalone dual server with MaNGOS, Apache, PHP, SQLyog, MySQL, Website ALL PRE-INSTALLED! Plus UDB databases are created & populated & installer will extract dbc, map & vmap files from your client. Also included is AmberGUI a small program I coded to launch and backup your servers & restart them if they terminate or become unresponsive as well as hiding the console windows from the desktop and tools including dependancy files extraction. Just a different flavour of MaNGOS for your consumption & with updates that are released frequently [14-28 days] your always upto date. Enjoy! *burp* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Details...Download is 3~55Mb depending on version.
Requires Netframework 3.5 SP1 or later. Just run installer and READ the pre-installation notes and then check the \docs folder for ReadMe.rtf and read the revision logs if you want to know whats been fixed.
Latest Full Installation paq - for client v3.1.3
UDB 0.11.5 CS381 + MaNGOS 0.13.0 v8030 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Updates - for client v3.1.3
UDB 0.11.5 CS381 + MaNGOS 0.13.0 v7928-v8035 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Latest Full Installation paq - for client v3.0.9
UDB 0.11.5 CS380 + MaNGOS 0.13.0 v7899 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.5 CS378 + MaNGOS 0.13.0 v7748 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS370 + MaNGOS 0.13.0 v7624 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS368 + MaNGOS 0.13.0 v7372 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Updates - for client v3.0.9
UDB 0.11.5 CS380 + MaNGOS 0.13.0 v7899-v7928 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.5 CS380 + MaNGOS 0.13.0 v7748-v7899 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.5 CS378 + MaNGOS 0.13.0 v7689-v7748 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.5 CS378 + MaNGOS 0.13.0 v7624-v7689 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS370 + MaNGOS 0.13.0 v7579-v7624 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS370 + MaNGOS 0.13.0 v7528-v7579 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS370 + MaNGOS 0.13.0 v7476-v7528 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS369 + MaNGOS 0.13.0 v7372-v7476 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UDB 0.11.0 CS368 + MaNGOS 0.13.0 v6766-v7372 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
All Releases including older releases that have been downloaded in the last 60 days can be found [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Current Patches: ScriptDev2 & AuctionHouseBot & Jail
Please Note: It is my intention to encourage people to actively assist in the respective projects development by removing the initial steep learning curve of installing and configuring mysql & apache servers and compiling the source. Its not perfect but good enough to allow you to test the concept and see the current state of development but REMEMBER...
The reality is that a much more stable platform can be achieved with proper MySQL & Apache installations running as services and a mangos core/Db compiled from the latest sourcecode by you on the computer you use as the server.
Use it as you see fit, after all Im not responsible for your actions, but understand my intent.
لطفا نظر بیدین
سما با زدن .co یا .coomand ایست کار های جی ام و می تونب ببینی !نقل قول:
blizzardwow جان. متاسفانه توی شهر ما فقط یک گیم نت هست اونم ماییم!نقل قول:
چیکار کنم به نظرت؟!
دوستی یا آشنائی کسی ندارین که پتچ رو براتون پست کنه ؟نقل قول:
مرسی از زحمتی که برای بچه ها کشیدی حرف نداره :11:نقل قول:
من تو ایران بلیز بازی نمیکنم این سروره خودمهنقل قول:در ضمن تا 2 روزه دیگه بهترین 3.1.3 آسیا رو ران میکنم در ضمن اولش هم اکسپی ریت بالا هست میتونین بیائین و لذت ببرینکد:www.bllizzard.selfip.com
راستی ممنون میشم اگه مطلبی رو از جائی کپی میکنین لینکه سایته منبع هم بزارین شاید بچه ها اونجا چیز های دیگه هم پیدا کنننقل قول:
آخرین ورژن Navicat خیلی خفنه
با این نرم افزار بعضی فایل های SQL که اررور میدن رو میشه قسمتی که اررور میده رو رد کرد و بقیه قسمتها رو اینپورت کرد واقعاً خفنه
:27:کد:http://www.brothersoft.com/navicat-mysql-manager-lite--download-65571.html
متاسفانه کسی رو ندارم.نقل قول:
شما میتونی برام بفرستی؟
حق الزحمت محفوظه فقط شماره حساب بده تا تقدیم کنم.
مرسی.
با سلام خدمت دوستان گرامی
ببخشید می خواستم لینک پچ های wow رو از کلاینت (9551) 3.0.9 تا کلاینت 3.1.3 برام بزارین
راستی فراموش کردم کلاینت من enGB هستش
خیلی ممنون
سلام .... این لینک هایی که دادی همشون مشکل دارن واسه من نتونستم هیچکدوم رو دانلود کنم !نقل قول:
سلام ...نقل قول:
شما میتونی پچ تا ورزن 3.0.8 رو از این ادرس بخری !
کد:http://www.eshooop.com/shop/product_info.php?products_id=1476
خودمم خریدم و استفاده کردم مشکلی نداشت فقط اول dvd رو بریز رو هاردت بعد شرو کن به نصب !
اگه بازم مشکلی داشتی بگو خودم واست پست میکنم ...
بای.
سلام .... اینم همون چیزی که خواسته بودین !نقل قول:
حله !کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
نقل قول:
سلام .... میخواستم همینو بگم که شما تو این سرور بازی میکنی !آقا کی پچ رو 3.1.3 میکنی ! میخوایم بیایم اونجا !کد:www.bllizzard.selfip.com
سلام دوستان من همه ی مطالب رو خواندم و یه سرور آفلاین را انداختم خیلی ممنون از همتون.فقط تنها مشکلی که دارم نمی تونم درصد XP رو زییاد کنم اگه لطف کنید یه آموزش در این باره بزارید ممنون میشم خواهش می کونم نگید تو صفحات قبل گذاشتیم .لطفا در حد یه مبتدی بزارید
سلام دوستان من همه ی مطالب رو خواندم و یه سرور آفلاین را انداختم خیلی ممنون از همتون.فقط تنها مشکلی که دارم نمی تونم درصد XP رو زییاد کنم اگه لطف کنید یه آموزش در این باره بزارید ممنون میشم خواهش می کونم نگید تو صفحات قبل گذاشتیم .لطفا در حد یه مبتدی بزارید
ممنون.نقل قول:
رفتم بخرم.
راستی آپدیتش به نسخه ی 3.1.3 چند مگابایته؟
این لینکه تمامه پتچ هاست میتونین بگیرین و نصب کنین
کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
سلام
برای من هم مشکل داره :41:نقل قول:
شما داخله پوشه ی سرورتون یه فایل دارین به اسمه Mangos.conf از اونجا میتونی همه چیزو تغیر بدی برای بالا بردنه ریته اکس پی این قسمت رو تغیر بده Rate.XP.Kill = 1 و Rate.XP.Quest = 1 حالا به جای 1 میتونی هر عددی که میخوای بزاری هرچی عدد بالاتر باشه ریته اکسپی بالاترهنقل قول:
موفق باشی
عزیزم شما یه بار هم که یه سوأل رو بپرسین همه میبینن و در حده توان کمکتون میکنننقل قول:
با سلام و تشکر از همه ی دوستان !!
اقا ما بالاخره یه سرور آفلاین درست کردیم تو گیم نت !
ولی هر کاری می کنم نمی تونم سیستم های دیگه رو به سرور کانکت کنم !
ای چی سرور هم همون 127.0.0.1 هستش !!!
به سیستم های دیگه ادرس سرور رو چی بدم ؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
با سلام .
دیدم هیچ کی دستورات GM رو کامل نمی زاره تا همه استفاده ببرن ! خودم درستش کردم !
اینم از لینک :
کد:http://hamed619.persiangig.ir/GM.html
سلام ... میتونی از این سایت همه آپدبت هارو ببینی ....نقل قول:
کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
دوستان اگه همه مشکلاتشون رو توی 52 صفحه با mangos حل کردن بی خیال شن و کار با Trinity رو شروع کنند
مشکلات کمتر - باگ کمتر - کارایی بالاتر
خواستین شروع کنین یه ندایی بدین در خدمت هستم
خیلی ممنون باورم نمی شد به این زودی جوابمو بدین ty ty ty ty
چطوری میشه برای پچ 3.0.9 سرور خانگی (آفلاین) ساخت
آره در صورت امکان منم راهنمایی کنین!!!:20:نقل قول:
خیلی وقته بازی رو خریدم ولی نمیتونم بازی کنم!!!
آفلاین واسه من کافیه!
داداش من سرور 2.4.3 با mangos ران کردم به صورت online از دوست خوب حسین DT هم کمک گرفتم ولی انقدر این سرور های mangos باگ داره که هر جاشو درست میکنی یک جا دیگش خرابه . خسته شدمنقل قول:
آدرس trinity و توضیحات بدی ممنون میشیم - راست میگه همه بیخیال mangos بشیم
جون مادرتون هر کی میتونه بگه anticheat برای mangos 6726amber از کجا بگیرم و چه طوری نصب کنم:11:
اینم ای پی سرورمون 10.240.15.60 SIGMAWOW