به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم:31:)
جوابشون این بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم:31:)
جوابشون این بود :
اقا من یه گوشی گرفتم یارو گفتش فک کنم n96 هه !! از کجا بهمم راس می گه ؟؟؟ یه عکس ازش دارین ؟
سلام دوستان جهت سوالی که برای کیفیت عکس نامطلوب n96 برام ایجاد شده بود به این نتیجه رسیدم که اگه اولا برای گرفتن هر عکسی رو مد auto نباشید و همچنین رزولوشن دوربین رو رو 3 مگا تنظیم کنید یه کم کیفیت عکسی بهتر میشه . حالا نکته دیگه ایکه برای ایجاد سوال کرده اینکه در صورتی که با n73 یا n82 عکس گرفته باشید حتما دقت کردید که عکس بعد از لحظه کوتاهی پردازش میشه و کیفیت تغییر میکنه ولی نمیدونم چرا تو n96 این طور نیست انگار همون چیزی رو ثبت میکنه که میبینه
[QUOTE=mstf666;3341014]به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم:31:)
عیول بابا دمت گرم من 4 شنبه تلفنشونو از سایت irib در اوردم زنگ زدم خانم منشی گفت تشریف ندارند لطف میکنید شنبه تماس بگیرید. شما ایمیل زدید که اینقدر سریع تر از تلفن جواب دادند
آره .منم به این نتیجه رسیدم تنظیمات اتوماتیکش بیخوده .نقل قول:
تا حالا 3 مگاپیکسل رو امتحان نکردم ببینم نتیجش چی میشه.
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.نقل قول:
اهان پس راس می گفته بد بخت ! خیلی شبیه اینه ! احتمالا این مدل انژکتوریش نیست شما گزاشتی اینجا ؟؟؟ منظورم همون i هست !
خوت که می دونی مخففش اون میشه !
فقط یه مشکلی با این گوشی دارم نمی دونم چه جوری می شه روشنش کرد ! می شه راهنمایی کنید ؟ هر دگکه ایش رو امتحان می کنم جوابی نمی گیرم ! چند بار هم زدمش زمین ! اخه اعصاب برام نزاشته !
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.[/QUOTE]
اره تاخیر نداره چون به ظاهر پردازش هم نداره باز هرچی باشه یه کم باید تغییر کنه یا نه
پردازش که داره.نقل قول:
ولی این ایده آله که همون لحظه که دکمه camera رو فشار میدی عکس پردازش ، ثبت و نمایش داده بشه.
سلام بچه ها من خیلی وقته N96 گرفتم اما هیچ برنامه ای که با شتابسنجش باشه رو نمیتونم روش اجرا کنم
انقد دلم گرفتهههه که نگوو:31:
از نظر ساین کردن برنامه ها هم موفق نبودم
یکی که n96 داره و خودش ساین کرده یا هک یا یه برنامه شتابسنج داره که کار میکنه لطفا یه کمکی بکنه که ممنون بشم
بازي فوق العاده Marble Maze مخصوص سیمبیان 9.3 :(نیاز به ساین کردن دارد)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=267493
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
آقا مصطفی الان قیمت دقیق این گوشی رو دارید ....؟
نه متاسفانه.نقل قول:
قیمت بازار رو ندارم.
اما آخرین قیمتی که یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بود رو براتون نقل قول میکنم :
نقل قول:
مصطفی یا مجتبی!نقل قول:
چه فرقی می کنه:دی؟!
==========
645000 تومن با گارانتی اصلی پارسه به نقل از دیجی کالا.
:10:.
سلام دوستان . یه سوال دارم تونستید تو n96 برنامه ایران دارو رو نصب کنید من نمیدونم این گوشی چه منافاتی با این برنامه داره که نصب میکنه ولی اجراش نمیکنه
منظورتون از برنامه ایران دار چیه ؟نقل قول:
برنامه ای هست که یه لیست مشخص از تعدادی داروهای مختلف به همراه توضیحشون داره...
فایل اصلی هم جاوا هستش که این برنامه کاملا فارسیه و توسط ایرانیا نوشته شده!رو 8گیگ هم به خوبی نصب و اجرا میشه.
دیگه من نمی دونم چه مشکلی با ان96 داره!
اره دقیقا همون برنامه ایران دارو درسته کربوط به اطلاعات دارویی ایرانه اکر بخوایید اینم لینک دانلودش لطفا امتحان کنید خبرش هم بدید
کد:http://www.filefactory.com/file/a00gaea/n/Ir_DAroo_jar
من چند تا فروم رو نگاه کردم .دو تا نکته هست :نقل قول:
یکی اینکه این نسخه ای که شما لینکش رو دادی کامل نیست و ورژن جدیدترش اینه : (1.7مگ)
اون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!کد:http://rapidshare.com/files/152327499/Ir_DAroo_2-_p30 download.com_.zip
ثانیا توی فروم های مختلف، افراد با نصبش روی گوشیهای جدید مشکل داشتن.منم روی N96 نصب کردم اجرا نشد.
لینکش رو توی کلوپ N85 هم قرار میدم تا اونجا هم تستش کنن.
با سلام . بابا ما یه رفیق داشتیم که n96 داشت که لا اقل من و اون یه تکونی به این تایپیک میدادیم از وقتی که بنده خدا رو نمیدونم چرا خط زدنش این تایپیکم خوابید الان از زیر خروارها خاک بیرون کشیدمش اخه درسته این گوشی اینجوری باشه
نرم افزار های 9.3 چرا نصب نمیشه ساین میکنم همون ارور certificate رو میده .تاریخ رو هم عقب جلو کردم نشد کمک کنید/
در این مورد کاملا" با شما موافقم من که هر چی پست از mstf666دیدم مفید بوده هیچ وقت توهین و یا خدای نخواسته بی احترامی چیزی تو پستاش ندیدم یکی از گردانندگان این تاپیک یعنی بهتره بگیم فعالترین نفر که این تاپیک رو زنده نگه داشته بود ایشون بود بد نیست مدیرای محترم قبل از بن کردن این دوستان فعال یک نگاه به تعداد و کیفیت پستاشون بندازن و یک توضیح هم درباره دلیل احتمالی بن شدنشون واقعا"حیفه که این انجمن ها رو از این کاربرای فعال و مفید خالی کردنقل قول:
دوستان اگر ممکنه برنامه های جالب یا کاربردی که روی N96 تست کردید به همراه لینک تاپیک یا لینک دانلودش اینجا معرفی کنید.
من این برنامه بلک لیست رو نصب و اکتیویت کردم که برام خیلی کاربرد داره.
بد نیست گوشیتون همچین چیزی داشته باشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242171
شاید مراحل ساین کردن رو اشتباه انجام میدید.مثلا فایلهای cer و key که مربوط به گوشیتون نیست رو استفاده میکنید یا ....نقل قول:
میشه دقیقا بگی کدوم برنامه ها رو نتونستی نصب کنی ؟
من مشکلی با ساین کردن ندارم...
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
بالاخره مدیران حتما تخلفی دیدن که اخراجش کردن...:46:نقل قول:
بدون تخلف نبوده که من خودم یکی از همین اخراجیا بودم کی 1 سال پیش نام کاربریمم ahmad1364 بود میدونی سر چی گوشمو بریدن زمانی که n73 تازه اومده بود ما یکی خریدیم اون زمان کل کلش با k800 سونی اریکسونم زیاد بود لا مذهب من هم جو گیر شدم و بعد همین دیگه گوشمو بریدن ولی از اون به بعد متوجه اشتباهم شدم چون واقعا مقصر بودم .
این دوستمون mstf666 که با ادب و سر به زیر بودن چرا بن شدند.:41:
به نظر من تنها کسی بود که تعصبی به هیچ برندی نداشت.
متاسفانه این روزها زحمت کشها یا بن میشند یا قهر میکنند و میرند.
دوستان برای n96 خودتون کیفی چیزی گرفتین چطوریه یه مدل هست رو 8 گیگ میذارن مثل کلاسوره اون به n96 میخوره
آنتی ویروس Kaspersky برای N96 :
بد نیست یک آنتی ویروس که آپدیت میشه روی گوشیتون داشته باشید.
من این برنامه رو تست کردم و به خوبی کار میکنه و اپدیت میشه.(نیاز به GPRS داره.ولی حجم آپدیت ها بسیار کمه.در حد 20-30 کیلوبایت)
برای فعالسازی از کد AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 استفاده کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=270809
من یک کیف 2000 تومنی ساده براش گرفتم.به شما هم توصیه میکنم که بگیرید و هر وقت که با گوشی کار ندارید توی کیف بذاریدش.اینجوری ظاهر گوشی رو از هر نوع آسیب حفظ میکنید و گرد و خاک دیرتر به روزنه ها و درزهای گوشی نفوذ میکنه.نقل قول:
از اونجایی که n96 مشکی و براق هستش ،چربی و گرد و خاک زود خودشون نشون میده.
من یک پلاستیک برای روی lcd هم گرفتم که به محض اینکه پلاستیک اصلی خودش کنده شد ،جایگزینش کنم.
من یه چند وقتی نبودم الان دیدم دوست خوبم mstf666 رو بن کردند کسی میدونه علتش چی بوده ؟
بچه خوبی بود من که باورم نمیشه قبلا دیده بودم بن شدن کاربرا رو اما این یکی تعجب داره؟!!!!
کسانی که گفتن مصی بن شده برادرا اگه دقت کنید میبینیدش کنارتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ددوست عزیز منم خودم امروز متوجه شدم و ورود مجددش رو تبریک میگم دوست عزیز mstf666نبودی خیلی از نبودت گله کردیم خلاصه کلی حمایت پشت سرت بود دوست عزیز من خودم ان96 ندارم ولی خداییش حیفه این کاربرای فعال بن بشن به هر حال دیدن مجدد ایشون چشم بصیرت میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم تبریک میگم به همه دوستان که این تاپیک از رفتن به ته جدول نجات پیدا کرد
دلیل داشته که بن شده
نمیشه که یه کاربر پست مفید بده ولی بره فحش بده به اعضا فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مصی فحش نداد مسئله چیز دیگه ای بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نزدیک بن بودم ولی اخطار گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه یا بازی جالبی برای n96 سراغ ندارید ؟:31:
دوستان از لطف و محبتتون یک دنیا ممنونم !
از دوستانی هم که پیغام خصوصی فرستادن معذرت میخوام نمیتونم جوابشونو بدم .(نمیتونم پیغام بفرستم)
شما ؟؟؟؟؟:20:نقل قول:
اقا بیخیال این حرفا بگید ببینم ----h گوشیتون راه افتاد یا نه نتیجه نصب برنامه ایران دارو رو n96 چیشد
ای بابا .
شما هنوز لنگ دی وی بی اچین؟
هنوز راه نیوفتاده؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیر سرشون گفتن تا اخره سال تو همه ی شهرا راه میوفته. حالا مال تهرانم که قطعه.
لنگش که نیستیم !...یک قابلیت بی استفاده بیشتر نسبت به سایر گوشیها داریم !:31:نقل قول:
اما مشتاقیم که راه بیافتاده....
نمیدونم چه مرگشونه !
میدونید که یک شرکت اسپانیایی مسئول نصب و راه اندازیه ----h تهران هست.شاید مشکل از طرف اوناس.
شاید هم سیاستشون طوریه که فعلا روی نوکیا فعالش نکردن.
شاید میخوان یک گوشی ملی تولید کنن و تلویزیون رو فقط روی اون نشون بدن!:41:
هزار جور فکر و خیال میاد به ذهن ادم ....
دوستان این نرم افزار بارکدخوان رو نصب کنید!
خیلی جالبه....وقتی نصب کردید این پیغام منو که توی این عکس هست بخونید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=289854
اینم برای منه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقایون سلام!یه ان 96 رسیده دستم این مغازه دار لعنتی لیبل گوشی رو عوض کرده لیبل فنلاندی زده روش!!!!!حالا من توی سایت نوکیا پروداکت کد گوشی رو میزنم میگه مال ان72 هست!!!!من الان پروداکت کد گوشی رو از کجا بدست بیارم جعبه ی گوشی هم در دسترسم نیست!!میخوام فریم ویر اپدیت کنم و میدونم به پروداکت کد نیازی نیست ولی من باید پروداکت رو بدستم بیارم!!نازمه به شدت!