بازي چجور هستش؟ قشنگه واقعا؟ ارزش امتياز 9 رو داشته؟
Printable View
بازي چجور هستش؟ قشنگه واقعا؟ ارزش امتياز 9 رو داشته؟
بله واقعا زیباست جدیدا هم به عنوان یک شاهکار ازش یاد میکنن.من خودم عکس های این بازی رو دیدم دیووونه شدم.نقل قول:
همین الان بالاخره بازی رو تموم کردم.
با اون کرک دوم هیچ مشکلی از لحاظ باگ توی بازی نداشتم.
ولی خوب به نظر من کسایی که هنوز بازی نکردن منتظر بمونن تا نسخه اصلی بازی رلیز بشه.
چون داخل این نسخه ها نه فیزیک دارین نه AA .
ولی خیلی بازیه خفنی بود خیلی حال کردم.
من که به این بازی 9.8 میدم. اون 0.2 رو هم میذارم به حساب نامردی کردن سازنده های بازی برای نسخه pc.
چه نامردی ای؟ بهترین نسخه ی بتمن با وجود Physx برای PC خواهد بود. یکم تاخیر ارزشش رو داشت.نقل قول:
همین الان بالاخره بازی رو تموم کردم.
با اون کرک دوم هیچ مشکلی از لحاظ باگ توی بازی نداشتم.
ولی خوب به نظر من کسایی که هنوز بازی نکردن منتظر بمونن تا نسخه اصلی بازی رلیز بشه.
چون داخل این نسخه ها نه فیزیک دارین نه AA .
ولی خیلی بازیه خفنی بود خیلی حال کردم.
من که به این بازی 9.8 میدم. اون 0.2 رو هم میذارم به حساب نامردی کردن سازنده های بازی برای نسخه pc.
[PHP] http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4197290&postcount=422[/PHP]
فکر کنم من نسخه اصلی رو دارم ولی نمیدونم چطوری باید سیو کنمنقل قول:
فعلا خبری از حجم نسخه اصلی نشده ولی نبایستی فرقی با نسخه دزدی داشته باشه.
اون دوستانی که با کیبورد بازی میکنند اگه میشه بگن وقتی از لبه ایی آویزون هستیم از کدام کلید برای پایین پریدن استفاده میکنیم ؟
با کلید Ctrl میپره پایین.نقل قول:
Ctrlنقل قول:
اون دوستانی که با کیبورد بازی میکنند اگه میشه بگن وقتی از لبه ایی آویزون هستیم از کدام کلید برای پایین پریدن استفاده میکنیم ؟
:دی........
یک مشکل دیگه!
فیلم های بازی صدا ندارن! تو خود بازی صدا هست ولی فیلم هاش نه!چیکار کنم؟
پ.ن:Modem هم غیرفعاله.گفتم که نگید دیسیبلش کنم.
من گیر کردم .
اونجا که برای بار دوم باید اون غول بزرگ را با مخفی کاری رد کنیم وقتی آخرش به جایی میرسیم که دو تا چرخ دنده بزرگ در حال چرخش هستند من گیر کردم و نمیتونم رد کنم .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
دوستان مال من 3 تا دی وی دی بود.
نصبش کرددم.هیچ کرکی هم نداشت.من هنوز زیاد بازی نکردم.دیدم اینجا گفته شده که بازی مشکل داره، کرکی که اینجا havas_1980 گذاشته بودند رو گرفتم و ریختم.اما مشکل اینه که با اینکه بازی رو از اول شروع کردم اما دفعه بعد که دوباره میام تو بازی میگه که شما از طریق Game for windows و یوزر وارد نشدید و باید از اول بازی کنید.یوزر رو انتخاب می کنم اما نمی تونه واردش بشه. یه یوزر دیگه ساختم، باز هم نشد. ضمنا از همون راه استفاده کردم اما Physics هم به گزینه ها اضافه نشد.
چه کار کنم ؟
مشکل من رو دارید همون پایین نوشته v1.0نقل قول:
نصبش کرددم.هیچ کرکی هم نداشت.من هنوز زیاد بازی نکردم.دیدم اینجا گفته شده که بازی مشکل داره، کرکی که اینجا havas_1980 گذاشته بودند رو گرفتم و ریختم.اما مشکل اینه که با اینکه بازی رو از اول شروع کردم اما دفعه بعد که دوباره میام تو بازی میگه که شما از طریق Game for windows و یوزر وارد نشدید و باید از اول بازی کنید.یوزر رو انتخاب می کنم اما نمی تونه واردش بشه. یه یوزر دیگه ساختم، باز هم نشد. ضمنا از همون راه استفاده کردم اما Physics هم به گزینه ها اضافه نشد.
چه کار کنم ؟
نقل قول:
فکر کنم من نسخه اصلی رو دارم ولی نمیدونم چطوری باید سیو کنم
احتمالا شما از نسخه repack بازی استفاده میکنید که صدا را از فیلم های بازی به خاطر کم شدن حجم بازی حذف کردند !نقل قول:
هیچ کاریش نمیکرد. 1 باگه که گذاشتن اینجا.نقل قول:
من که از کرک استفاده کردم و بازی رو از اول رفتم. اونجا رو هم خیلی راحت رد کردم.
میشه به من بگین شما چه مشکلی با نسخه pc دارین ؟؟ نسخه اصلی دیگه چه صیغه ای هست ؟؟ مگه با هم فرق دارن ؟؟ فقط میخوام بدونم مشکلاتتون چیه و نسخه اصلی چیه ؟ مگه این نسخه اصلی نیست ؟؟؟
باسلام من یه مشکل بسیارعجیب بااین بازی دارم که تاحالانظیرش روندیده بودم.وقتی واردبازی میشم میگه بایدپروفایل بسازم وقتی این کارروانجام میدم وبااون واردبازی میشم میگه شماپروفایلی نداریدوقتی هم اون جوری واردبازی میشم نمی تونم بازی روذخیره کنم.
دیگه رفته تواعصابم.ازعزیزان یه حالی بدید.ضمناممکن مشکل ارکرک بازی باشه اگه اینطوریه یه کرک تروتمیزروهم معرفی کنید که دیگه ممنون میشم.
یاعلی
اين پست رو بخونيننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4197290&postcount=422
نقل قول:
باسلام من یه مشکل بسیارعجیب بااین بازی دارم که تاحالانظیرش روندیده بودم.وقتی واردبازی میشم میگه بایدپروفایل بسازم وقتی این کارروانجام میدم وبااون واردبازی میشم میگه شماپروفایلی نداریدوقتی هم اون جوری واردبازی میشم نمی تونم بازی روذخیره کنم.
دیگه رفته تواعصابم.ازعزیزان یه حالی بدید.ضمناممکن مشکل ارکرک بازی باشه اگه اینطوریه یه کرک تروتمیزروهم معرفی کنید که دیگه ممنون میشم.
یاعلی
من هم مثل شمانقل قول:
چه کار کنم ؟
مشکل سیو نشدن رو حل کردم
از همون کرک بازی رو اجرا کنید یا لینک رو دان کنید
کد:http://rs202.rapidshare.com/files/275134036/BAA_www.warezraid.com.rar
دوستان من با همین کرکی که havas محبت کردن بازیو ردیف کردم امروز هم تموم کردم ...
نقدش هم فردا میزارم.
من این مشکل را پیدا کردم میشه بیشتر توضیح بدید چیکار بکنم متشکر!!نقل قول:
مشکل سیو نشدن رو حل کردم
از همون کرک بازی را اجرا کنید یعنی چی دقیقا؟
سلام آقا من بعد از این که جوکر با بمب دیوارارو می ریزه یه دریچه ای کناره اونه که پس از ورود به فاضلابی می رسه که اونجا هم بعد از کند وکاو به دری می رسی که پس از ورود دریچه ای در بالای دیوار قرار داره که با زدن دکمه ایکس دو نفرم اونجان ولی نمیتونه بالا بپره یا چیزی رو جا بجا کنه ممنون می شم کمکم کنید
من هم از رو همون کرک اجرا می کنم اما دفعه بعد دوباره مشکل پیش میاد.نقل قول:
البته یه بار دیدم جواب داد. باید دوباره امتحان کنم.
این چیزی که برای دانلود گذاشتید چیه ؟ آخه حجمش 5 مگه ! کرکی که Havas گذاشته بود 100 کیلوبایت هم نبود.
کرک رو کپی کن پوشه بعد کرک رو کلیک کن صبر کن بازی اجرا بشهنقل قول:
از همون کرک بازی را اجرا کنید یعنی چی دقیقا؟
اخه عکس هم توش گذاشته از بازی تام رایدر و ... حجمش بالا امدهنقل قول:
من هم از رو همون کرک اجرا می کنم اما دفعه بعد دوباره مشکل پیش میاد.
البته یه بار دیدم جواب داد. باید دوباره امتحان کنم.
این چیزی که برای دانلود گذاشتید چیه ؟ آخه حجمش 5 مگه ! کرکی که Havas گذاشته بود 100 کیلوبایت هم نبود.
EIDOS و کپی های غیر قانونی
متخصصان شرکت EIDOS به یکی از کاربران خود که در وب سایت این شرکت از یک مشکل فنی در بازی BATMAN ARKHAM ASYLUM شکایت کرده بود جوابی غیره منتظره دادند که شنیدنش خالی از لطف نیست. این کاربر که ادعا کرده بود در ابتدای بازی، بتمن به جای اینکه پرواز کند مدام در گازهای سمی زیر پایش سقوط می کند ، خواستار رفع این مشکل شده بود که با این پاسخ مسئول مربوطه مواجه شد : " مشکلی که شما از آن یاد کرده اید کدی است که عمدا در بازی گنجانده شده تا کسانی که نسخه قفل شکسته این بازی را دانلود کرده اند قادر به استفاده از آن نباشند . این یک ایراد برنامه نویسی در بازی نیست این یک ایراد اخلاقی در برنامه شخصیت شماست!!!!"
میدونم همتون از این مشکل اگاهید...واقعا راهی هست که اینو برطرف کنه؟؟؟اخه میبینم هرکی اینجا میاد میگه این مشکل هنوز هست...جریان چیه؟؟؟
اره نسخه repack هستش.ولی اخه کمبود حجم نداشت که!چون از هر 2 تا dvd هم مقداری خالی بود و 4 تا فایل Rar هم تکراری داشت!نقل قول:
میشه یکی بگه حجم فولدر Movies در محل نصب چقدره؟مال من 1.11 گیگه.
دستتون درد نکنه مسعود7 جان ولی اون لینک چی هست؟
خوشبختانه تا حد زیادی با کپی کردن کرک اصلاح شده مشکلات بازی برطرف میشه...نقل قول:
اگه متاسفانه جواب نگرفتین به دنبال نسخه اصلی باشین.
مشکلی که منم داشتم یعنی عمل نکردن گلاید, برطرف شد... تداخل بین دمو و نسخه دزدی پیش اومده بود که با آنیستال کردن دمو درست شد.
72 فایل به حجم 2.79 GBنقل قول:
این راه حل شما اشتباه است که باعث از بین رفتن بازی و خراب شدن ان میشه من از همینجا عرض می کنم کسایی که گول یه مشت فروشنده رو میخورن باید همچین مشکلی داشته باشن .من یه نسخه از BOYSYSTEM خریدم که حاوی سه تا دی وی دی بود یه جای بازی گیر کرده بودم که اومد و از اطلاعت غلط این دوست عزیز استفاده کردم که منجر به خراب شدن بازی و تعویض ویندوز شد دوست عزیز شما این کرک مسخره رو از این سایت بردارید اگه مشکلی نباشه من یه کرک سالم اپلود میکنم از اون استفاده کننقل قول:
1 سی دی سوم این نسخه حاوی برنامه های کمکی گارت گرافیک ویندوز است
2 - بازی کامل بوده و هیچ مشکلی نداره
-3 از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید
ادرس BOYSYSTEM اریاشهر پاساژمینو نمی دونم طبقه چندم واسه من پیک می کنه
4 - این شرکت به شرط نسخه اصلی این بازی هارو می فروشه چون خودش فروشنده بازی خوره بای
اون هم یه کرکی عین اون اگه درست شده بیخیالش شونقل قول:
دستتون درد نکنه مسعود7 جان ولی اون لینک چی هست؟
تائیدنقل قول:
72 فایل به حجم 2.79 GB
امروز رفتم بازی بتمن رو بگیرم یارو گفت این بازی هفته دیگه میاد!گفتم چرا؟این بازی که نسخه اصلی منتشر شده!یارو گفت مشکلاتی پیش اومده که باید تا نسخه اصلی بیاد صبر بکنی!این بازی دیگه داره میره رو اعصابم.شیطونه میگه برم 60 تومن بدم اورجینال بخرم دیگه این دردسر ها رو نداره.
فعلا با کرک اصلاح شده دقیقا 3 نفر که مشکلات مطرح شده رو داشتند (جدا از من که از همین کرک استفاده میکنم و در حال انجام بازی هستم) این بازی رو به خوبی تموم کردند... تا به حال هم دیده نشده که با کپی کردن یه کرک کار به تعویض ویندوز بکشه! ببینین خودتون چه کار کردین سر این بازی... :eh:نقل قول:
عنوان هم کرده بودم که اگه کرک جواب نداد و مشکلات دوباره پابرجا بود منتظر نسخه اصلی و کرک شدنش باشین. در صورتی که مطمئنید نسخه اصلی رو در اختیار دارین ببینین که گزینه Hardware Accelerated PhysX رو دارین یا نه و امتحان کنین که گرافیک و تعداد فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing فرقی میکنه یا نه... در صورت نبود گزینه Hardware Accelerated PhysX که فقط همین مورد هم کفایت میکنه و فرق نکردن گرافیک و فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing نسخه شما همین نسخه دزدیه به علاوه تنها کرک اصلاح شده برای این بازی.
اتفاقا بازی من هم از این شرکت Boysystem ـه که پر از مشکل بود و با کرک معرفی شده توسط havas_1980 بعضی مشکلات برطرف شد و بعضی دیگه پا برجا موند و مشکلی هم برای ویندوز پیش نیومد.نقل قول:
2 - بازی کامل بوده و هیچ مشکلی نداره
-3 از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید
ادرس BOYSYSTEM اریاشهر پاساژمینو نمی دونم طبقه چندم واسه من پیک می کنه
4 - این شرکت به شرط نسخه اصلی این بازی هارو می فروشه چون خودش فروشنده بازی خوره بای
واقعا نمیدونم 1 کرک چطور میتونه ویندوز رو خراب کنه . . .نقل قول:
در ضمن وقتی نسخه اصلی هنوز رلیز نشده شما چجوری نسخه اصلی رو خریدین؟؟
اگه نسخه اصلی بوده چرا به مشکل بر خوردین؟؟؟
از برنامه کمکی منظورت همون فیزیکه؟؟؟نقل قول:
اگه فیزیک نصب نباشه اصلا توی بازی نمیره چه برسه که به این خاطر شما وسط بازی به مشکل بر بخورین. . .
به هر حال من یکی از کسانی بودم که مشکل داشتم و با استفاده از این کرک مشکلم حل شده و به راحتی بدون هیچ مشکلی تا آخر بازی رفتم.
ممنون...من اینا رو خوندم...نقل قول:
یعنی همه نسخه هایی که تو بازار وجود داره دزدی هستن؟؟؟پس هیچ اعتباری نیست واسه خرید؟؟؟حالا چه کار باید کرد؟؟؟اخه اگه صبر هم کنیم معلوم نیست اونی که به دستمون میرسه سالم باشه!!!:18:
من كه بازي رو تموم كردم :31:
يعني داداشم تموم كرد :31:
من وقتی اجرا میکنم این ارور رو میده :
this application has failed to start because xlive.dll was not found ...
مشکل از کجاست ؟:|
ممنون