آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
Printable View
آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
اگه هك بشه براش تاپيك زده ميشه..نقل قول:
سلام این حرفایی که در مورد این گوشی میزنن درسته یا نه همین که ریسیت میکنه چینیه اسلایدش لقی داره سی پی یوش مشکل داره و............................مرسی
من خریدم 3 روز پیش برای یکی از آشناها و فعلا دستمه تا از ماهشهر بیاد ببردش
1- چینی هست و کلا ساخت چینه
2- اسلایدرش افتضاح لقی داره ... موقع کار باهاش در حالت در باز ، قشنگ لقی قسمت بالایی رو حس میکنی ... حالم بد شد از این لقیش ...!
3- دوربینش توی شب افتضاح بود ... همش نویز ! نسبت به N82 توی شب هیچ هست ... شاید برطرف بشه با آپدیت های بعدی
4- جنس دکمه های سبز و قرزمش بد بود ! همون اول یکی اش اثر ناخن موند روش
5- موقع کار با موزیک پلیر و تماشای mp4 ها یکی دو بار ریست شد ... اما مشکل از سی پی یوش نبود ! باگه دیگه ! اما قفل نکرد توی این چند وقته
6- هک نمیشه پس بیخیال Ngage و نصب اغلب برنامه ها
7- مموری کارتش با رم ریدر کامپیوتر خوانده نشد !
8- یک بازی فکر کنم assasian creed بود ریختم روش گرافیکش افتضاح بود ... فکر کنم چون چیپ نداشت !
9- صدای هدفون عالی بود اما اسپیکرهاش از N95 و N95 ضعیفتره
10- باید حتما تم ورژن FP3 روش بریزی تا جواب بده البته به صورت کامل منظورم هست یعنی دکمه open مشخص باشه و افکت هاش جواب بده
امیدوارم بهتر بشه این مشکلاتش ... هرچند لقی اش اعصاب خورد کن هست ... من خودم 95 دارم با یک تیکه چسب در عرض چند دقیقه لقی اش رو کامل میگیرم اما این رو فعلا نمیشه کاری کرد! شاید اگر باز بشه مثل N95 قابل رفع باشه
خوبی هاش :
1- کیفیت عالی ال سی دی محشره
2- کاور دوربینش جالب بود
3- سیستم عامل فوق العاده ... چه خفن زوم میکرد روی عکس ها ... دکمه های مولتی مدیا هم جالب بودن ... قابلیت های خوبی برای خواندن صوتی مسیج ها ، دفتر تلفن ، بلاک بلوتوث ها در کنار گزینه pair و ... داشت
4- سرعت خوب گوشی ... واقعا بالا بود
5- رم 8 گیگ
6- افکت های تصویری فوق العاده ای داشت همون Theme effect
7- گوشی خیلی خوش دست و ظریفی بود
8- باتری عالی داشت خصوصا با خاموش شدن LCD وقتی که کاری انجام نمی دهید مثل سونی اریکسون ها صرفه جویی می کرد ... توی این 3 روز خیلی باهاش کار کردم تازه low battery داد
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
می ارزه بگیریم ؟
من 410 دیدم
به نظرم n95 - 8gb خیلی بهتره از این هست یا 5800 ...!
شما مطمئن هستید چرخش اتوماتیک نداره؟ مگه میشه؟ خیلی ضایع هستش اینجوری که
به نظر من n97 که بیاد شدید قیمت این گوشی میاد پایین
بله در قسمت Display همچین گزینه ای نداشت !
نقل قول:
اول فکر کردم میگی n79 !
خب معلومه که قیمتش میاد پایین.
من چند سوال داشتم
1- عکسها و فیلمها در قسمت Photo با هم قاطی هستند چرا آیا راهی برای جدا کردن آنها از هم وجود دارد
2-آیا راهی برای استفتده از عکسهای با فرمت SWF و GIF برای پس زمینه وجود دارد
3- آیا امکان اجرای تمهای متحرک به صورت تمام صفحه وجود دارد
4- چگونه می توان عکسها را فایل بندی کرد و هر دسته از عکسها را داخل یک فایل ریخت تا با هم قاطی نباشند
سلام
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3422923
دوست عزیز هست جاشو نیافتینقل قول:
نقاط قوت و ضعف گوشی رو به نقل از GSMARENA که در نقد و بررسیش آورده واستون می نویسم تا بتونین بهتر راجع به خرید و یا قضاوت در مورد این گوشی اقدام و عمل کنید .
امکانات کلیدی و مهم :
▐صفحه نمایش OLED 2.6 اینچی با 16M . QVGA
▐دوربین 5 مگا پیکسلی با امکان اوتو فوکوس و دابل فلش . و AF assist light
▐محافظ لنز دوربین
▐Symbian OS 9.3 with S60 3.2 UI
▐ARM 11 369 MHz CPU
▐پشتیبانی از 3G و HSDPA
▐Wi-Fi با تکنولوژی UPnP
▐جی پی اس
▐FM Transmitter !!
▐طراحی اسلایدی دو طرفه
▐ورودی کارت حافظه MicroSD و پشتیبانی از micro SDHC
▐مموری 8 گیگ تعبیه شده داخل جعبه همراه گوشی !
▐شتاب سنج
▐خروجی صدای 3.5 میلی متری
▐خروجی تلویزیون
▐رادیو FM ستریو
▐Navi wheel
▐ضبط فیلم با 30 فریم بر ثانیه !
▐USB و Bluetooth v2.0
▐دکمه ی قفل صفحه کلید
حالا معایب گوشی از نظر GSMARENA :
▐آنچنان هم که به نظر میاد ، صفحه ی نمایشش در مقابل نور خوانا نیست .
▐کارایی دوربین چندان جالب نیست
▐کارایی Navi Wheel هم چندان راحت و جالب نیست
▐زووم کردن توی عکس ها چندین سال طول می کشه !!!
من که از این گوشی خیلی خوشم میاد با تمام معایبش غیر از لقی اسلایدش .
یه مسلمون به من کمک کنه گیر کردم بین n85,n96,n97
سلام دوستان چند تا سوال درمورد N85
ایا کیفت عکس و دوربینش بهتر ازN96است؟
ایالقیش خیلی افتحضاحه؟
حداقل قیمتش چقدره ؟
چگونه فرق مدل اصلی با قلابی را میتوان تشخیص داد ؟
سرعت کم زوم به سرعت کل گوشی ربطی دارد؟
Navi Wheel چیست
سلام دوست عزیز.نقل قول:
1-نه یه خورده کیفیتش کمتره.
2-خوب آره یه خورده ضایع است ولی گوشی بدون لقی هم پیدا میشه اگه بگردی !
3-یه بار پرسیدم حد اقل 420 تومن. البته الان شاید تغییر کرده باشه.
4-نمیدونم فکر نکنم قلابی داشته باشه . همش چینیه ولی جنس خوب ، نه جنس آشغال.
5-نه ، سرعت گوشی به خودی خود بالاست ولی این مشکل زوم کردن با اومدن فیرم ویر ها و پچ های اصلاحی جدید ایشا الله برطرف میشه
6- همون دکمه ی سیاه و گنده ی وسط (همون که ملت میگن جوی استیک) رو میگن Navi Wheel و فکر کنم لمسی باشه و در بعضی موارد کاربرد داره . دقیقاً نمیدونم یه جا همچین چیزی خوندم . مطمئن نیستم درست گفته باشم.
موفق باشی
N97 بگیر . منتها اگر :نقل قول:
پولش رو داری .
و از رابط کاربریش و جلوه های بصریش خوشت میاد .
تا موقعی که میاد حوصله ی صبر کردن داری
اگر نه ، N96 بگیر چون گوشی خوب و قشنگ و کاملیه .
اگر نمی خوای N85 بگیر که گوشی محشریه . نسبت به قیمتش گوشی خوبیه .
N97 از همه شون کامل تره . شما فقط ببین ایرادی مشکلی نداشته باشه (صبر کن وقتی اومد چند تا نقد و بررسی ازش بخون) . قیمتش هم که ماشا الله !
در کل واسه تصمیم گیری در مورد N97 الان زوده . صبر کن . اگه صبر نداری N96 بگیر . منتها الان برو تفاوت هاش رو با N85 ببین . بعد تصمیم بگیر.
موفق باشی.
سلام عزیزان..حقیقتامن که دیگه خسته شدم این قدر در مورد 79& 85اینکه کدومشون بهتره پرسیدم! فقط یکی بگه این مشکلات85منظورم لقی و ریست کردن و... بالاخره حل میشه یا حداقل قابل تحمل هست یانه؟
هر چی حل بشه ، لقی اش حل شدنی نیست چون مشکل طراحی سخت افزاری داره
من خودم n85 دارم و با خيلي از صحبتاي شما مخالفم. از جمله :نقل قول:
احتمالا دوربينشو تنظيم نكردي
گزينه چرخش داره
كلا گوشي هلي اسلايد لقي داره ولي نه افتضاح و لقي اين گوشي نسبت به گوشي هلي ديگه يه مقدار بيشتر چون اسلايدش راحت تر بازو بسته بشه.
مال من كه ريست نميشه و در مورد لقي قبلا گفتم.نقل قول:
فكر كنم دوستان يه خورده اطلاعاتشون نسبت به اين گوشي كمه.نقل قول:
چرخش اتوماتيك داره
بهترين كيفيت lcd در بين سري هايn
سرعت بالا
صداي عالي
از همه مهمتر fm transmiter
اگه خواستيد بپرسيد تا بگم:31:
اینکه میگن عمر oledها کمه یعنی چی؟یعنی بعد از یکی 2سال خراب میشن؟!!!
ميشه منبع اين مطلب بگي بيشتر اطلاعات بگيرم .منم تو لينك زير يه چيزي ديدم.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط كد
سلام دوست عزیز. البته اگه بگی که بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو بین گوشی ها تا به امروز داشته هم اغراق نکردی!!!:5:نقل قول:
نقل قول:
بله . ولی جدا از کیفیت , همونطور که روییوهای مختلف اشاره کردن , مثل بقیه گوشیهای نوکیا زیر نور آفتاب خیلی عملکرد قوی نداره . که این هم خیلی مهمه.
دوست من فکر نمیکنی اگه منظورتون صدای شفاف هست آره موافقم پیفیت پخشش خوبه ....نقل قول:
اما در مورد بلندی صداش حرفی برای گفتن نداره ... صداش دقیقاً مثل n82 میمونه ضعیف ولی با کیفیت .....
من که عاشق این گوشی شده ام به خاطر همین چیزایی که شما نوشتی .نقل قول:
مخصوصاً Fm Transmitter که خیلی به دردم می خوره !!
بله دقیقاً بهترین صفحه ی نمایش سری N واسه N85 هست !!! دمش گرم . خیلی دوست داشتنیه :40:
Oled ها نسبت به آب خیلی حساسن . یه جا همین جاها بود خوندم آب باعث خرابی Oled ها میشه . نمیدونم تا چند درصد رطوبت هوا رو می تونن تحمل کنن ؟!نقل قول:
درسته که عملکرد خیــــــــلی قوی ای نداره . ولی عملکرد قوی ای داره :20: . نسبت به خیلی صفحه نمایش های دیگه .نقل قول:
به خدا OLED یه چیز دیگه اس !!!
============
دوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون GSMARENA بود ) خوندم که این مشکل نیست :31: . یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
اتفاقا مساله هست ... منظور از لقی ، در جهت اسلایدر و باز و بسته شدنش نیست بلکه در جهت عمو بر اسلایدر هست ... یعنی وقتی بازه یا بسته است و گوشی توی دسته شخص هست ، وقتی دکمه ای میزنی اعصابت خراب میشهنقل قول:
دوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون gsmarena بود ) خوندم که این مشکل نیست . یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
این موضوع وقتی گوشی رو مثلا خوابیدی روی زمین و برعکس گرفتی ، بدتر هم میشه ...
گوشی استثنایی هست ولی مشکلاتش باید برطرف بشه
سلام به همه
من دیروز یه n85 گرفتم که البته نه تنها لقی نداشت بلکه خیلی هم سفت بود! موقع پایین اوردن اسلایدش یه گیر کوچیکی میکرد مشکل خاصی هم نداشت
ويرايش.پاك شود
یه ماه دیگه می بینیمت انشاللهنقل قول:
سلام به همه
من دیروز یه n85 گرفتم که البته نه تنها لقی نداشت بلکه خیلی هم سفت بود! موقع پایین اوردن اسلایدش یه گیر کوچیکی میکرد مشکل خاصی هم نداشت
نگو تورو خدا :41:نقل قول:
پس این دوستمون که گوشی رو بی عیب و نقص گرفته چی ؟
ببینم یعنی یه گوشی سالم پیدا نمیشه ؟
و
گوشی بعد از مدتی لقی پیدا می کنه .
عجب شانسی داریم ما :18:
مال من که از همون اول لق می زد!!!نقل قول:
البته آدم بعد از یک مدت عادت می کنه!!!
آبديت جديد براش نيمده؟
عکس العمل افرادی که گوشیتونو می گرفتن و می دیدن چی بود ؟نقل قول:
خیلی تعجب زده می شدن ؟
به نظر منم بعد از یه مدت عادی میشه ... در ضمن شما میتونی گوشیتو با اسلاید بسته بهشون بدی .... لزومی نداره باز کنی
البته بگم همه گوشی ها لقی دارند ... N95 8gb و کلاسیک هم اینطوری اند اما مثلا بعد 1 سال !!! نه از همون اول
هر کی که گوشیمو دیده (حتی اون های که ن95 8 گیگ داشتن)کلی باهاش حال کرده!!! اصلأ متوجه این قضیه هم نمی شن. کلأ زیاد ضایع نیست. فقط موقع ویبره کمی گوش خراشه!!!نقل قول:
ای بابا!!! اسلاید اگه باز بشه که دیگه لقی نداره!!!! بستشه که زیاد چفت نیست!!!!نقل قول: